مسابقه برترینهای باشگاه...نظرسنجی کاربران فعال گروه B

مسابقه برترینهای باشگاه...نظرسنجی کاربران فعال گروه B

• mani24

رای: 33 35.5%
  • just mechanic

رای: 38 40.9%
  • dordoone

رای: 30 32.3%
  • **زهره**.

رای: 25 26.9%
  • behzadk2019

رای: 34 36.6%
  • elahe.elahe2

رای: 25 26.9%
  • island1991

رای: 29 31.2%
  • LEGEND.MM

رای: 28 30.1%
  • شهرام59

رای: 34 36.6%

• مجموع رای دهندگان
    93
  • نظرسنجی بسته .

fbarani67

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام مرسی مرسی که به سه برادران تفنگ دار رای دادی
خواهش:D
خو حالا بهش رای دادی کوفتش نکن:دیییییییییییییی

نه عزیزمممممممم............من ک گفتم.........بهزاد خان هم از دوستان خوبمون هستن.....همونطور ک خودت گفتی:redface: موفق باشید هر دوتون;)

island1991

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز شما درست میگی اما شما خودت بگو من چطور جلو تبلیغ بقیه رو بگیرم؟

حتی اگه بریم جلو تبلیغ افراد رو تو پروفایلها رو بگیریم پیام خصوصی ها و ایمیل ها رو چطور کنترل کنیم؟

افراد باید خودشون رفتار خودشون رو کنترل کنن خیلی راجع به این مساله فک کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم

حق با داداش يوسفه،واقعا نميشه پروفايلهارو كنترل كنه چه برسه به پيام هاي خصوصي و ايميل ها.
بر فرض محال بشه كنترل كردشون،طرف ميگه من داشتم دوستامو خبر ميكردم واسه رأي گيري بيان و رأي بدن،اونوقت چي؟
من از اولشم بر اساس فعاليت موازي تو يه تالار رو مخالف بودم،هركي تو يه تالار كار ميكنه،واقعا نه تنها يوسف،بلكه 50 نفر با همم نميرسن همه فعاليت هارو كنترل كنن.

شما برو بگرد تو تالاراي بچه ها،ببين فعاليت كي تو عرصه خودش بهتره،بيا رأي بده،رو هم بيست دقيقه وقتتو ميگيره.
اسم هارو كه داري،برو نيگا كن و برگرد.

مرسي دوستم موفق باشي

دوستان عزیز...مسئله اصلا تبلیغ نیست!!
آخه بنا به چه معیار و ملاکی باید رای داد؟! الان توی چی داریم رقابت میکنیم؟! اصل مسابقه سر چیه؟!
اون چیزی که به عنوان روند مسابقه در تاپیک اصلی نظرسنجی مطرح شد چیزی نیست که من الان دارم میبینم!
گویا قرار بود مسابقه مرحله ای باشه و در هر مرحله شرکت کننده ها سر یه موضوعی رقابت کنن...اما این...

چون انگار هدف این مسابقه اینه که ببینه دوست و آشناهای کدوم بیشترن!!:D
فکر کنم یه نگاه به ادد لیستای فعال هر کدوم مینداختیم به این نتیجه میرسیدیم... .;)

قربون آدم چیزفهم...حق مطلب رو ادا کردی...آورین...:D

• Like
واکنش ها: Mute

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با سلام خدمت دوست عزیزم من چند بار توضیح دادم این بار هم چشم...
شما که خودت تاپیک رو خوندی کار منو راحت کردی دستت درد نکنه... ممنون
بله من گفتم مسابقه مرحله ای است اینم یکی از مراحشه خب واسه اینکه اکثرن بیان شرکت کنن نزدیک به10 مرحله نوشتم
کاربران فعال هم واسه خودش یه قسمته اما چون هیچ چیز مشترکی بین این گروه پیدا نکردم و اکثرا مربوط به یک تالار جدا هستن مسابقه رو مبتنی بر نظر سنجی گذاشتم
که هر کی رای بیشتری اورد بره مرحله بعد
اگر از این قسمت ناراضی هستی میتونی بیای تو بخش بعدی اعلام حضور کنی که رقابتی هم هست اگر مایل بودی لینک رو براتون میفرستم

Shahab

مدیر تالار عکس
مدیر تالار
کاربر ممتاز
گروه ما جذاب تره :w02:
ولی خوشم میاد انگار تبلیغ تو دو گروه خیلی در کار نبوده هر چنده ها ولی کم بوده معلومه تبلیغ برا کی بوده و نبوده! ما ک شکر خدا تبلیغ نکردیم اصن بعد 3-4 روز امروز اومدیم

behnam.95

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ولی خوشم میاد انگار تبلیغ تو دو گروه خیلی در کار نبوده هر چنده ها ولی کم بوده معلومه تبلیغ برا کی بوده و نبوده! ما ک شکر خدا تبلیغ نکردیم اصن بعد 3-4 روز امروز اومدیم

من خدایی فکر میکردم تبلیغ کردی...ولی میبینم نه..ایول

اگر قرار باشه نظر سنجی باشه..پس نباید تبلیغی هم در کار باشه...طرف مقابل رو مجور میکنی به اون شخص رای بده

ماشالله تو گروه ما که نفر اول هستی...ایشالله همیشه نفر اول باشی شهاب سنگ

Shahab

مدیر تالار عکس
مدیر تالار
کاربر ممتاز

اگر قرار باشه نظر سنجی باشه..پس نباید تبلیغی هم در کار باشه...طرف مقابل رو مجور میکنی به اون شخص رای بده

اخه بهنام تو چ جور فک میکردی من تبلیغ کردم؟ من بعد 3-4 روز امروز اومدم ینی تاپیک بعد از رفتن من زده شده بود انصافا اخرین باری ک بودم این تاپیک نبود تا امروز ک اومدم...ولی خوبه فهمیدی تبلیغ نکردم :دی
اره بابا تبلیغ ینی چی! اصلا از جذابیت خارج میشه مسابقه!
قربون تو بهنام کچل :D

Mute

عضو جدید
کاربر ممتاز

آره موافقم گروه اول رقابتش باحال تره.:D
تعداد افرادی که رای دادن هم بیشتره:دی
منم تبلیغ نکردم فقط به یکی دو نفر لینک دادم یادمه..بدون تبلیغ کیفش بیشتره.:D

dordoone

عضو جدید
کاربر ممتاز

منم خوداییییییییییش تبلیخ نکردم.....

dordoone

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره موافقم گروه اول رقابتش باحال تره.:D
تعداد افرادی که رای دادن هم بیشتره:دی
منم تبلیغ نکردم فقط به یکی دو نفر لینک دادم یادمه..بدون تبلیغ کیفش بیشتره.:D

اییییییش تو که خیلی زرنگی رای میگیری ولی رای نمیدی

**زهره**

عضو جدید
کاربر ممتاز
وا چیرا اطلاع رسانی نکردین؟:surprised:
من اصلا نمیدونستم
خوب بود حداقل به افراد نماینده تو هر گروه اطلاع رسانی میکردید.

آخرین ویرایش:

dordoone

عضو جدید
کاربر ممتاز
وا چیرا اطلاع رسانی نکردین؟:surprised:
من اصلا نمیدونستم
خوب بود حداقل به افراد نماینده تو هر گروه اطلاع رسانی میکردید.

ایضا....باس بیای خودت بفینی..إهکی...

یوسفی عزیز بازم خسته نباشی....الان ماها چی شدیدم....لنگ در هواییم یا دور بعدی وجود داره؟؟؟؟؟اگه اره لینک لطفا...

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

یوسفی عزیز بازم خسته نباشی....الان ماها چی شدیدم....لنگ در هواییم یا دور بعدی وجود داره؟؟؟؟؟اگه اره لینک لطفا...
چشم اعلام میکنم.....

**زهره**

عضو جدید
کاربر ممتاز

دردونه جان من از کوجا باید میدونستم که همچین تاپیکی زده شده خوب بود همون کسی که به شوماها اطلاع رسانی کرد به ما هم خبر میداد
هر چند دیگه مهم نیست اصلا
اینو گوفتم که واسه مسابقات بعدی مدنظر قرار بدید

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
از تمام کسانی که منو لایق دونستن و بهم رای دادن صمیمانه سپاسگزارم.
خدا رو صد هزار مرتبه شکر که همیشه کسایی هستن که تو زندگی آدمو دوست دارن و بیادمون هستن.
ایشالا عاقبت به خیری همه جوونها:gol: