>>>محفلی برای بحث و گفتگو پیرامون "یک راز (قانون جاذبه)"

mona.p

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما خودتون استادین.ولی در یه توضیح کلی می تونه این باشه که ما باید به تصمیمی که می گیریم ، ایمان داشته باشیم.و از اونجایی که چایگاه ایمان قلب آدماس، پس تصمیماتمون باید از روی ایمان قلبی باشه.
چی گفتم....:confused:

سلام سارا جون
خیلی وقته ندیدمت
آواتارتم که عوض کردی;)

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام عزیزم.
من دیگه خیلی کم میام و خیلی خیلی کم پست می زارم.وقت نیست دیگه!!
خوبی شما؟؟؟

سلام به شما سارا خانم
اميدوارم كه خوب باشيد:smile:
سارا خانم شما جزو نفرات تاثير گذار هستيد از شما بعيده كه كمتر پست بديد!!!

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلام به شما سارا خانم
اميدوارم كه خوب باشيد:smile:
سارا خانم شما جزو نفرات تاثير گذار هستيد از شما بعيده كه كمتر پست بديد!!!
سلام.
شمارو نشناختم !! آواتار جدید مبارک !

شما لطف دارین.اما راستش به شدت درگیر درسا و پروژه ها شدم.شبا تا صبح بیدارم همش!:cry:
چند شبه فقط 2-3 ساعت می خوابم!! :cry::cry:
ایشاالله بعد از تحویل دادن پروژه ها، میام و از مطالب مفید شما و بقیه دوستان استفاده می کنم.
:w16:

yekbinam

عضو جدید
کاربر ممتاز
من تازه با اين قانون آشنا شدم.فيلمش را هم تازه ديدم.البته متأسفانه يا خوشبختانه يه
تجربه نا آگاهانه دارم.خوشبختانه برای اينه ميدونم جواب ميده.البته اون موقع نميدونستم دارم از اين قانون استفاده ميکنم.متأسفانه چون تجربم منفيه.کلاً من برای اهداف منفی تضمينش ميکنم:Dجواب ميده.:Dشک نکنين.:Dحالا که فهميدم دارم روی مثبتش کار ميکنم.البته من خيلی وقت بود که شنيده بودم و حتی اين تاپيک را ديده بودم ولی احساس ميکردم تقدير آدما مشخص و نکنه من اگه چيزی را بخوام يه جورزياده خواهی باشه و خيلی چيز های ديگه.
من هم از اين به بعد ميشم مشتری اين تاپيک

yekbinam

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بوخدا

دوستان به نظرتون چرا ما انقدر عجوليم؟;):gol::gol:;)
خوب چون شايد صبر کردن يه جور حس نا امنيه و ترس.يه جور تشويش و کلافگی.شايد کسی انتظار داشته باشه با صبر کردن به چيز بهتری برسه و وقتی نميرسه،تو تجربه بعدی ميگه اينهمه صبر کردم و اين شد،برای چی انقدر صبر کنم.يا يک حسی بهش ميگه تو بايد يک کاری بکنی.بجنب.زود باش.البته فکر نکنم هميشه هم صبر کردن خوب باشه.اگه به تعلل تبديل بشه خيلی بده

mona.p

عضو جدید
کاربر ممتاز
من تازه با اين قانون آشنا شدم.فيلمش را هم تازه ديدم.البته متأسفانه يا خوشبختانه يه
تجربه نا آگاهانه دارم.خوشبختانه برای اينه ميدونم جواب ميده.البته اون موقع نميدونستم دارم از اين قانون استفاده ميکنم.متأسفانه چون تجربم منفيه.کلاً من برای اهداف منفی تضمينش ميکنم:Dجواب ميده.:Dشک نکنين.:Dحالا که فهميدم دارم روی مثبتش کار ميکنم.البته من خيلی وقت بود که شنيده بودم و حتی اين تاپيک را ديده بودم ولی احساس ميکردم تقدير آدما مشخص و نکنه من اگه چيزی را بخوام يه جورزياده خواهی باشه و خيلی چيز های ديگه.

خیلی خوش اومدی دوست عزیز:gol:
امیدوارم شرکت در موضوعات این تاپیک و آشنایی با بچه های فعال اینجا بتونه رو احساستون راجب تقدیر تاثیر مثبت بذاره:smile:

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.
شمارو نشناختم !! آواتار جدید مبارک !

شما لطف دارین.اما راستش به شدت درگیر درسا و پروژه ها شدم.شبا تا صبح بیدارم همش!:cry:
چند شبه فقط 2-3 ساعت می خوابم!! :cry::cry:
ایشاالله بعد از تحویل دادن پروژه ها، میام و از مطالب مفید شما و بقیه دوستان استفاده می کنم.
:w16:

سلام من اومدم پيام آور شادي:D
خواهش خواستم يه تنوعي بدم;)
انشاالله كه هميشه موفق و سرشار از حسهاي خوب باشي دوست گرامي.
مزد آن گرفت كه جان برادر كار كرد:D

در هر صورت ما منتظريم هيچ جا نميريم همين جايم:smile:

با هم پشتمون كوهه;):gol::gol:;)

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلام
دوست گرامي از داشتنتون بسيار خوشحاليم.
با فعاليتتون مارو بهرمنده كنيد.:gol:

از آسمان طلا مي بارد;):gol::gol:;)

yekbinam

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی خوش اومدی دوست عزیز:gol:
امیدوارم شرکت در موضوعات این تاپیک و آشنایی با بچه های فعال اینجا بتونه رو احساستون راجب تقدیر تاثیر مثبت بذاره:smile:

سلام
دوست گرامي از داشتنتون بسيار خوشحاليم.
با فعاليتتون مارو بهرمنده كنيد.:gol:

از آسمان طلا مي بارد;):gol::gol:;)[/color][/size]

مرسی از خوش آمدگوييتون.:gol:اميدوارم بتونم و بفهمم:smile:

yekbinam

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما تا حالا از اين قانون همزمان برای چند تا مورد مختلف استفاده کردين؟

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره. این قانون که محدودیت نداره ولی اهدافی که آدم می تونه بره دنبالش با توجه به خود آدم محدوده. قبلا گفتم دکتر فرهنگ میگه آدم می تونه در آن واحد روی 5 هدف تمرکز کنه و روش کار کنه.

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها به نظر شما چرا آدما وقتی به آیندشون و چیزایی که دوست دارن به دست بیارن(پول/ماشین/خونه/موقعیت شغلی و ...) فکر می کنند، افکار منفی که به سراغشون میاد رو راحت تر می پذیرن تا افکار مثبت؟؟ چرا باور اینکه می تونیم اون چیزارو به دست بیارم برامون سخت تره و باور اینکه نمی تونیم به دستشون بیاریم برامون ملموس تر؟؟ ( البته همه اینجوری نیستن!)

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها به نظر شما چرا آدما وقتی به آیندشون و چیزایی که دوست دارن به دست بیارن(پول/ماشین/خونه/موقعیت شغلی و ...) فکر می کنند، افکار منفی که به سراغشون میاد رو راحت تر می پذیرن تا افکار مثبت؟؟ چرا باور اینکه می تونیم اون چیزارو به دست بیارم برامون سخت تره و باور اینکه نمی تونیم به دستشون بیارم برامون ملموس تر؟؟ ( البته همه اینجوری نیستن!)
آخه این طبیعیه سارا خانوم. ما در طول زندگیمون با این محدودیت ها زندگی کردیم و بهشون عادت داریم. هر وقت خواستیم چزی رو به دست بیاریم شونصد تا مانع از آسمون ریخته رو سمون. خوب چه انتظاری از این آدم داری؟
باید تفکرمون رو Reset کنیم تا بتوینم از محدودیت هامون بگذریم.

yekbinam

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها به نظر شما چرا آدما وقتی به آیندشون و چیزایی که دوست دارن به دست بیارن(پول/ماشین/خونه/موقعیت شغلی و ...) فکر می کنند، افکار منفی که به سراغشون میاد رو راحت تر می پذیرن تا افکار مثبت؟؟ چرا باور اینکه می تونیم اون چیزارو به دست بیارم برامون سخت تره و باور اینکه نمی تونیم به دستشون بیاریم برامون ملموس تر؟؟ ( البته همه اینجوری نیستن!)
شايد چون پذيرفتن افکار منفی راحت تره!بهتر ميتونيم توجيهشون کنيم. دور و اطرافمون هم افراد
مشابه را ميبينيم ميگيم اونا نتونستن پس من هم نميتونم.يه جور شک و ترس مياد سراغ آدم که نميذاره مثبت را قبول کنه.شايد هم چون مثبت به انرژی بيشتری احتياج داره.

mona.p

عضو جدید
کاربر ممتاز

آره من رو 3 تاشم کار کردم البته تمرکز بیشترم رو یه دونش بود که برام مهمتر بود ولی خللی تو به دست آوردن 2تای دیگه وارد نکرد:smile:

Setayesh

مدیر تالار کتابخانه الکترونیکی
مدیر تالار
سیلام.خوبین همگی؟:w40:
خسته نباشید دوستان.:w40:
چند وقت پیش که داشتم مجله ی موفقیتو میخوندم،شماره ی قبلیش.
سرمقالش واسم جالب بود.نوشته بود اگه چیزیو دوس داری رهاش کن!
به نظرم با جذب تضاد داره.
نظرتون چیه؟
:victory:

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
نظرتون چیه؟
سلام مادرجان.
نه دیگه اینکه همون جذبه. اونم میگه بنویس و بذار کنار. البته منم موافقم توی فیلم میگه روش تمرکز کنین و تصور. ولی به نظر من منظور از رها کردن این نیست که بهش فکر نکنی. اینه که گیر ندی. نه گیر بدی که چرا نمیاد نه گیر بدی که خوب مگه میشه چجوری می خواد بیاد. کلا به تو ربطی نداره که چجوری میاد بذار بیاد.

Setayesh

مدیر تالار
سلام مادرجان.
نه دیگه اینکه همون جذبه. اونم میگه بنویس و بذار کنار. البته منم موافقم توی فیلم میگه روش تمرکز کنین و تصور. ولی به نظر من منظور از رها کردن این نیست که بهش فکر نکنی. اینه که گیر ندی. نه گیر بدی که چرا نمیاد نه گیر بدی که خوب مگه میشه چجوری می خواد بیاد. کلا به تو ربطی نداره که چجوری میاد بذار بیاد.

چشم مادر جان.
یه زمانی چسبیدم بهش هیچ اتفاقی نیفتاد.:w05:
یه زمانی ول کرد بازم طوری نشد.:w05:
والا خودمم گیج شدم.
بهتره من برم.دور و برم پر از امواج م..... شده.یه وقت سرایت میکنه بهتون....:w05:

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
چشم مادر جان.
یه زمانی چسبیدم بهش هیچ اتفاقی نیفتاد.:w05:
یه زمانی ول کرد بازم طوری نشد.:w05:
والا خودمم گیج شدم.
بهتره من برم.دور و برم پر از امواج م..... شده.یه وقت سرایت میکنه بهتون....:w05:
اون م... اول مثبت بود دیگه نه؟ خوب حالا خسیس بذار به ما هم برسه.
عزیزم واسه هرچیزی کافیه ایمان داشته باشی. منم تا حالا ماشین و خونه و چیزای مادی خیلی عجیب به دست نیاوردم ولی ایمانم رو هم از دست ندادم. مطمئنم که خدا هر وقت ببینه من لایقش هستم و داشتنش رو برام صلاح بدونه هرچی رو که نخواستم هم بهم میده چه برسه به خواسته هام.

Setayesh

مدیر تالار
اون م... اول مثبت بود دیگه نه؟ خوب حالا خسیس بذار به ما هم برسه.
عزیزم واسه هرچیزی کافیه ایمان داشته باشی. منم تا حالا ماشین و خونه و چیزای مادی خیلی عجیب به دست نیاوردم ولی ایمانم رو هم از دست ندادم. مطمئنم که خدا هر وقت ببینه من لایقش هستم و داشتنش رو برام صلاح بدونه هرچی رو که نخواستم هم بهم میده چه برسه به خواسته هام.

وای مادر جون.چقد حرفات پر انرژی بود.
جدی میگم.
من باید بیشتر بیام این ورا.:w40:
ممنون.:w30:

yekbinam

عضو جدید
کاربر ممتاز
نظرتون چیه؟
مرسی از سؤالتون.اين سؤال من هم بود.اوايل اين تاپيک هم درباره اين موضوع بحث شده.من اينطوری برداشت کردم.ولی نميدونم درسته يا نه
[FONT=&quot]تو يک چيزی را ميخوای تصويرسازيت را هم ميکنی روی نتيجه متمرکز ميشی اين موضوع حس خوب ميده بقيه کارهات را هم انجام ميدی،ديگه به نتيجه اون چيزی که ميخوای فکر نميکنی( بشه يا نشه) ميسپريش به خدا؟[/FONT]

درسته؟

آخرین ویرایش:

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخرین پست مال 6 روز پیش؟؟؟ :surprised:

کجایین پس شماهااااااااااااااا... :w00:

سیماااااااااااااا جاااااااان...جناب فشفههههههههه...ستایشششششش عزیزززززززز...و بقیه دوستااااااانننننن ....
:w06:
بیاین دیگه من اومدم می خوام انرژی بگیرررررررممم.....:cry:

Setayesh

مدیر تالار
مرسی از سؤالتون.اين سؤال من هم بود.اوايل اين تاپيک هم درباره اين موضوع بحث شده.من اينطوری برداشت کردم.ولی نميدونم درسته يا نه
[FONT=&quot]تو يک چيزی را ميخوای تصويرسازيت را هم ميکنی روی نتيجه متمرکز ميشی اين موضوع حس خوب ميده بقيه کارهات را هم انجام ميدی،ديگه به نتيجه اون چيزی که ميخوای فکر نميکنی( بشه يا نشه) ميسپريش به خدا؟[/FONT]

درسته؟

بله.ممنون دوست عزیز.:w30:

سیماااااااااااااا جاااااااان...جناب فشفههههههههه...ستایشششششش عزیزززززززز...و بقیه دوستااااااانننننن ....

سلام سارا جونم.
من که هستم.:w40:
فشفشه کجاست؟

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
1- زندگی يعنی عشق ، يعنی فرورفتن در آبی که نمی دانی عمق آن چقدر است.
2- زندگی يعنی باور غير ممکن ها ، وقتی که مرگ را از آن غربال کنی.
3- بهترين و بزرگ ترين بال ،بال روياست ، به شرطی که بدانی تنها تا مسافتی معين و تا زمانی معين می توانی با آن پرواز کنی.
4- نگاه، زبان مخصوصی است که احتياج به مترجم ندارد.
5- هيچ گاه فکر نکن آن قدر بزرگ شده ای که می توانی گناهانت را خودت ببخشی.
6- اشتباه برای بار اول اشکالی ندارد اما تکرار دوباره آن نابخشودنی است.
8- دنيا آن قدر بزرگ نيست که تو زشتی هايش را بزرگ ببينی .
9- قدر لحظه های عمر را هيچ کس مانند گورکن پير نمی داند.
10- افسوس که بايگانی ذهن ما ثبت لحظه های ناگوار را خيلی بهتر از لحظات خوش انجام می دهد.
11- افکار بزرگ ، از آن انسان های بزرگ است ، به شرطی که با عمل توام باشد.
12- هرگز نخواهی توانست از شر افکار مزاحم راحت شوی مگر آن که همان باشی که هستی

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلام به سارا خانم گرامي
سارا خانم از قديم قديما رسم بوده كه تبادل انرژي، خب! خود شما هم اسمت تو ليست بوده!!! پس .....
الان ديگه وقتشه ما منتظريم.;)