سلام عزیزم.
سلام عزیزم.
من دیگه خیلی کم میام و خیلی خیلی کم پست می زارم.وقت نیست دیگه!!
خوبی شما؟؟؟
سلام.
سلام به شما سارا خانم
اميدوارم كه خوب باشيد
سارا خانم شما جزو نفرات تاثير گذار هستيد از شما بعيده كه كمتر پست بديد!!!
خوب چون شايد صبر کردن يه جور حس نا امنيه و ترس.يه جور تشويش و کلافگی.شايد کسی انتظار داشته باشه با صبر کردن به چيز بهتری برسه و وقتی نميرسه،تو تجربه بعدی ميگه اينهمه صبر کردم و اين شد،برای چی انقدر صبر کنم.يا يک حسی بهش ميگه تو بايد يک کاری بکنی.بجنب.زود باش.البته فکر نکنم هميشه هم صبر کردن خوب باشه.اگه به تعلل تبديل بشه خيلی بدهسلام بوخدا
دوستان به نظرتون چرا ما انقدر عجوليم؟
من تازه با اين قانون آشنا شدم.فيلمش را هم تازه ديدم.البته متأسفانه يا خوشبختانه يه
تجربه نا آگاهانه دارم.خوشبختانه برای اينه ميدونم جواب ميده.البته اون موقع نميدونستم دارم از اين قانون استفاده ميکنم.متأسفانه چون تجربم منفيه.کلاً من برای اهداف منفی تضمينش ميکنمجواب ميده.
شک نکنين.
حالا که فهميدم دارم روی مثبتش کار ميکنم.البته من خيلی وقت بود که شنيده بودم و حتی اين تاپيک را ديده بودم ولی احساس ميکردم تقدير آدما مشخص و نکنه من اگه چيزی را بخوام يه جورزياده خواهی باشه و خيلی چيز های ديگه.
من هم از اين به بعد ميشم مشتری اين تاپيک
سلام.
شمارو نشناختم !! آواتار جدید مبارک !
شما لطف دارین.اما راستش به شدت درگیر درسا و پروژه ها شدم.شبا تا صبح بیدارم همش!
چند شبه فقط 2-3 ساعت می خوابم!!
ایشاالله بعد از تحویل دادن پروژه ها، میام و از مطالب مفید شما و بقیه دوستان استفاده می کنم.
![]()
من تازه با اين قانون آشنا شدم.فيلمش را هم تازه ديدم.البته متأسفانه يا خوشبختانه يه
تجربه نا آگاهانه دارم.خوشبختانه برای اينه ميدونم جواب ميده.البته اون موقع نميدونستم دارم از اين قانون استفاده ميکنم.متأسفانه چون تجربم منفيه.کلاً من برای اهداف منفی تضمينش ميکنمجواب ميده.
شک نکنين.
حالا که فهميدم دارم روی مثبتش کار ميکنم.البته من خيلی وقت بود که شنيده بودم و حتی اين تاپيک را ديده بودم ولی احساس ميکردم تقدير آدما مشخص و نکنه من اگه چيزی را بخوام يه جورزياده خواهی باشه و خيلی چيز های ديگه.
من هم از اين به بعد ميشم مشتری اين تاپيک
خیلی خوش اومدی دوست عزیز
امیدوارم شرکت در موضوعات این تاپیک و آشنایی با بچه های فعال اینجا بتونه رو احساستون راجب تقدیر تاثیر مثبت بذاره![]()
سلام
دوست گرامي از داشتنتون بسيار خوشحاليم.
با فعاليتتون مارو بهرمنده كنيد.
از آسمان طلا مي بارد[/color][/size]
آره. این قانون که محدودیت نداره ولی اهدافی که آدم می تونه بره دنبالش با توجه به خود آدم محدوده. قبلا گفتم دکتر فرهنگ میگه آدم می تونه در آن واحد روی 5 هدف تمرکز کنه و روش کار کنه.شما تا حالا از اين قانون همزمان برای چند تا مورد مختلف استفاده کردين؟
آخه این طبیعیه سارا خانوم. ما در طول زندگیمون با این محدودیت ها زندگی کردیم و بهشون عادت داریم. هر وقت خواستیم چزی رو به دست بیاریم شونصد تا مانع از آسمون ریخته رو سمون. خوب چه انتظاری از این آدم داری؟بچه ها به نظر شما چرا آدما وقتی به آیندشون و چیزایی که دوست دارن به دست بیارن(پول/ماشین/خونه/موقعیت شغلی و ...) فکر می کنند، افکار منفی که به سراغشون میاد رو راحت تر می پذیرن تا افکار مثبت؟؟ چرا باور اینکه می تونیم اون چیزارو به دست بیارم برامون سخت تره و باور اینکه نمی تونیم به دستشون بیارم برامون ملموس تر؟؟ ( البته همه اینجوری نیستن!)
شايد چون پذيرفتن افکار منفی راحت تره!بهتر ميتونيم توجيهشون کنيم. دور و اطرافمون هم افرادبچه ها به نظر شما چرا آدما وقتی به آیندشون و چیزایی که دوست دارن به دست بیارن(پول/ماشین/خونه/موقعیت شغلی و ...) فکر می کنند، افکار منفی که به سراغشون میاد رو راحت تر می پذیرن تا افکار مثبت؟؟ چرا باور اینکه می تونیم اون چیزارو به دست بیارم برامون سخت تره و باور اینکه نمی تونیم به دستشون بیاریم برامون ملموس تر؟؟ ( البته همه اینجوری نیستن!)
شما تا حالا از اين قانون همزمان برای چند تا مورد مختلف استفاده کردين؟
سلام مادرجان.سیلام.خوبین همگی؟
خسته نباشید دوستان.
چند وقت پیش که داشتم مجله ی موفقیتو میخوندم،شماره ی قبلیش.
سرمقالش واسم جالب بود.نوشته بود اگه چیزیو دوس داری رهاش کن!
به نظرم با جذب تضاد داره.
نظرتون چیه؟
![]()
سلام مادرجان.
نه دیگه اینکه همون جذبه. اونم میگه بنویس و بذار کنار. البته منم موافقم توی فیلم میگه روش تمرکز کنین و تصور. ولی به نظر من منظور از رها کردن این نیست که بهش فکر نکنی. اینه که گیر ندی. نه گیر بدی که چرا نمیاد نه گیر بدی که خوب مگه میشه چجوری می خواد بیاد. کلا به تو ربطی نداره که چجوری میاد بذار بیاد.
اون م... اول مثبت بود دیگه نه؟ خوب حالا خسیس بذار به ما هم برسه.چشم مادر جان.
یه زمانی چسبیدم بهش هیچ اتفاقی نیفتاد.
یه زمانی ول کرد بازم طوری نشد.
والا خودمم گیج شدم.
بهتره من برم.دور و برم پر از امواج م..... شده.یه وقت سرایت میکنه بهتون....![]()
اون م... اول مثبت بود دیگه نه؟ خوب حالا خسیس بذار به ما هم برسه.
عزیزم واسه هرچیزی کافیه ایمان داشته باشی. منم تا حالا ماشین و خونه و چیزای مادی خیلی عجیب به دست نیاوردم ولی ایمانم رو هم از دست ندادم. مطمئنم که خدا هر وقت ببینه من لایقش هستم و داشتنش رو برام صلاح بدونه هرچی رو که نخواستم هم بهم میده چه برسه به خواسته هام.
مرسی از سؤالتون.اين سؤال من هم بود.اوايل اين تاپيک هم درباره اين موضوع بحث شده.من اينطوری برداشت کردم.ولی نميدونم درسته يا نهسیلام.خوبین همگی؟
خسته نباشید دوستان.
چند وقت پیش که داشتم مجله ی موفقیتو میخوندم،شماره ی قبلیش.
سرمقالش واسم جالب بود.نوشته بود اگه چیزیو دوس داری رهاش کن!
به نظرم با جذب تضاد داره.
نظرتون چیه؟
![]()
مرسی از سؤالتون.اين سؤال من هم بود.اوايل اين تاپيک هم درباره اين موضوع بحث شده.من اينطوری برداشت کردم.ولی نميدونم درسته يا نه
[FONT="]تو يک چيزی را ميخوای تصويرسازيت را هم ميکنی روی نتيجه متمرکز ميشی اين موضوع حس خوب ميده بقيه کارهات را هم انجام ميدی،ديگه به نتيجه اون چيزی که ميخوای فکر نميکنی( بشه يا نشه) ميسپريش به خدا؟[/FONT]
درسته؟
آخرین پست مال 6 روز پیش؟؟؟
کجایین پس شماهااااااااااااااا...
سیماااااااااااااا جاااااااان...جناب فشفههههههههه...ستایشششششش عزیزززززززز...و بقیه دوستااااااانننننن ....
بیاین دیگه من اومدم می خوام انرژی بگیرررررررممم.....![]()
سلاااااااااااااااااام جونم...
سلام سارا جونم.
من که هستم.
فشفشه کجاست؟
آخرین پست مال 6 روز پیش؟؟؟
کجایین پس شماهااااااااااااااا...
سیماااااااااااااا جاااااااان...جناب فشفههههههههه...ستایشششششش عزیزززززززز...و بقیه دوستااااااانننننن ....
بیاین دیگه من اومدم می خوام انرژی بگیرررررررممم.....![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
محفلی برای بحث و گفتگو پیرامون انسان و باور ها | راز موفقیت | 3 | |
![]() |
بحث پیرامون " آکواریوم من..." | راز موفقیت | 164 |