>>>محفلی برای بحث و گفتگو پیرامون "یک راز (قانون جاذبه)"

m2002k

عضو جدید
کاربر ممتاز
يه مثالي هم يادمه زدن از همين تراكم‌ها....
مثلا شما يه روز هوس بستني ميكنيد و ميگيد كه اي كاش الان بستني بود و ميخوردم...
شما به بستني فكر كرديد و فكر به بستني ميشه كم تراكم.... شما تنها بهش فكر كرديد و دلتون خواست كه بستني بخوريد... اما به نتيجه وابسته نبوديد.... يعني پافشاري نكرديد كه حتما حتما من بايد بستني بخورم... تنها فكرشو كرديد و تمام....
شب ميبينيد وقتي بابا از در مياد تو با بستني مياد! :surprised:
اين دقيقا مثال همين كم تراكم و پرتراكم هست....
اينكه ميگن خدا حاجت شكم رو زود ميده رو شنيديد؟؟ .... به خاطر اينه كه توي اينجور درخواست‌ها ما درخواست خودمون رو اعلام ميكنيم، و ديگه به نتيجه وابسته نيستيم... يعني پافشاري نداريم كه حتما بايد بستني بخوريم...
پس ما درخواست رو انجام داديم، كم تراكم درخواست ما موجب شد كه پرتراكم اونو كه خود بستني هستش بدست بياره..... :gol:

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
يه مثالي هم يادمه زدن از همين تراكم‌ها....
مثلا شما يه روز هوس بستني ميكنيد و ميگيد كه اي كاش الان بستني بود و ميخوردم...
شما به بستني فكر كرديد و فكر به بستني ميشه كم تراكم.... شما تنها بهش فكر كرديد و دلتون خواست كه بستني بخوريد... اما به نتيجه وابسته نبوديد.... يعني پافشاري نكرديد كه حتما حتما من بايد بستني بخورم... تنها فكرشو كرديد و تمام....
شب ميبينيد وقتي بابا از در مياد تو با بستني مياد! :surprised:
اين دقيقا مثال همين كم تراكم و پرتراكم هست....
اينكه ميگن خدا حاجت شكم رو زود ميده رو شنيديد؟؟ .... به خاطر اينه كه توي اينجور درخواست‌ها ما درخواست خودمون رو اعلام ميكنيم، و ديگه به نتيجه وابسته نيستيم... يعني پافشاري نداريم كه حتما بايد بستني بخوريم...
پس ما درخواست رو انجام داديم، كم تراكم درخواست ما موجب شد كه پرتراكم اونو كه خود بستني هستش بدست بياره..... :gol:
وای دمت گرم عزیزم..بالاخره فهمیدم قضیه رو.....:w11::w11:
ممنون واقعا :w16:

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
از افسانه و سیمای عزیز ممنونم . یه خورده مرددم ولی دارم سعیمو میکنم

دوست گرامی با عرض شاد باش و سلام خدمت شما
خیلی خوشحالیم که شما رو در گروه بسیار اکتیو و در کنار خود داریم.
دوست گرامی شما بهترین موقعیت رو دارید و بهترین راهها برای شما بازه و از همه مهمتر شما خدارو دارید فقط کافیه که با توکل به خدا قدم بردارید.;):gol::gol:;)

به خداوند نگویید که چه مشکلات بزرگی داریم:gol:
به مشکلات بگویید که چه خدای بزرگی داریم
:gol:

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب اولین سوال توسط افسانه خانم مطرح شده. خواهش می کنم دوستان پیرامون همین موضوع صحبت کنند و بجث رو پیش ببرن. ممنون.
سوال: بچه ها رها کردن آرزوها دقیقا به چه معناست.اینکه ما به نتیجه وابسته نباشیم ولی در عین حال تصویرسازی یا جملات تاکیدی یا....رو انجام بدیم ؟یا اینکه بعد از چند بار تصویرسازی کردن کلا بیخیالش بشیم و دیگه بهش فکر نکنیم؟ آخه مادامی که ما تصویرسازی میکنیم ذهن ما درگیرش هست قبول دارین؟

درود و سلام به همگی
دوستان معمولا خیلی شنیدیم که نباید خودمون رو درگیر نتایج کنیم در این شرایط تمامی تمرکز و حواسمان معطوف به نتیجه میشه در این حالت نتیجه ی عکس داریم.

اما بابت تصویر سازی یکی از اصلی ترین ارکان رسیدن به اهداف همین تصویر سازی و تجسم خلاقه و نباید اون رو بی خیال شیم آقای حلت تو همایش تصور خلاقش از ساختن فیلمی 30 ثانیه ایی رها کردنش در یک حباب صورتی به سمت خدای متعال سخن میگه.

همگی احتمالا تفاوت تصور خلاق و تصور رو میدونیم: تصور خلاق برای تصویر سازیه که ما اون رو میخوایم خلق کنیم اما تصور مربوط به شرایط و جاهایی که قبلا اون رو دیدیم میشه.

جملات تاکیدی از هر نظر کارآمده و به قول دکتر آزمندیان این جملات باعث سفت و بست شدنه افکار و مانع ورود افکار منفیه.

اما تصویر سازی نباید برای ما درگیری بیاره چون با دیدن تصویر خواسته هامون باید انگیزه و شوقی مضاعف در ما ایجاد بشه( بعنوان مثال وقتی که من به ویلای اسپانیام فکر میکنم که با تمام دوستانم داریم تو باربکویش کباب درست میکنیم این حس به چه شکلی میتونه من رو درگیر کنه به نظرم فقط و فقط برام لذت داره
;):gol::gol:;)

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله درسته.راستش خودمم نظرم همین بود تا اینکه توی یه کتاب خوندم که مثلا اگه میخواین هالیوود استعداد بازیگریتونو کشف کنه به کلاس سبد بافی برین یعنی تا این حد بیخیالش بشین:Dواسه همین به شک افتادم:Dممنون بچه ها:gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol:

دوست گرامی درود بر شما
به نظرم این با قوانین جذب تناقض داره همانطوریم که تو فیلم راز دیدید اون شخصی که میخواست درآمد یکصد هزار دلاری داشته باشه خودش رو تو شرایط قرار داد.
یا دکتر آزمندیان در انتهای سمینار معرفی و هدف سازیش میگه که خب الان همگی از این تالار میریم بیرون و میگم من دیگه تغییر کردم بریم قورمه سبزیمون:confused: رو بخوریم.
این که شاید شما خوندید مفهومش این بوده که نباید درگیر نتیجه باشیم ما بازی خودمون رو بکنیم.

از آسمان طلا میبارد;):gol::gol:;)

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بر دوستان.
سوالات تموم شده مثل اینکه!!!
من که چیزی نگرفتم. امیدوارم موفق باشید. منتظر سوالاتتون و جوابای خوبتون هستم. با تشکر.

راستی در مورد خواسته های شکم. منم موافقم.

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب واسه فعال تر شدن تاپیک یه سوال جدید هم از طرف فشفشه:
ما وقتی که خواسته ای داریم به اون نمیرسیم تحت هر علتی اگه بخوایم که دوباره به اون برسیم باید از چه راه و چه شرایطی استفاده کنیم؟ و چه چیزهایی رو دستخوش تغییر کنیم؟

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به دوستاي گلم . منم يه سوال در مورد همين جذب . البته خودم به اين نتيجه رسيدم كه بايد همه خصلتاي خوبمو پر رنگ پر رنگ كنم كه مشكلي پيش نياد . نظر شماها چيه؟:surprised:

سلام به انیس گرامی
راستش انیس خانم من در مورد این سوال شما اطلاعاتی ندارم .
ولی میتونم این رو بهتون بگم که من تا الان دوستان زیادی داشتم بعد از اینکه با این قانون آشنا شدم متوجه شدم که تمامی اونها روخودم جذب کردم!
و از اونجایی که بدنبال این بودم که یه حلقه تاثیر گذار داشته باشم بدنبال گروهی اکتیو و مثبت بودم که داشتن دوستان باشگاه قانون جذب جزو این خواسته ام بوده!
همیشه بدنبال این بودیم که وقتمون رو بجای تصویر سازی و مثبت اندیشی به نخواسته هامون اختصاص بدیم.

*afsane*

عضو جدید
ما وقتی که خواسته ای داریم به اون نمیرسیم تحت هر علتی اگه بخوایم که دوباره به اون برسیم باید از چه راه و چه شرایطی استفاده کنیم؟ و چه چیزهایی رو دستخوش تغییر کنیم؟
جناب فشفشه به نظر من اول توکل به خدا ،دوم بایدببینین به چه دلایلی بار اول موفق نشدین.اگه روشتون کارآمد نبوده برای بار دوم روش بهتری انتخاب کنین.اگه یه جاهایی خودتون کوتاهی کردین که این خیلی چیزا رو شامل میشه بار دوم جبران کنین.شرایط مطلوب رو هم که خودتون میدونین.انگیزه لازم،روحیه عالی،باور قوی و در صورت نیاز تلاش.چیزهای حاشیه ای دیگه هم که خیلی کمک میکنه به زودتر جواب گرفتن:تصویر سازی ،عبارات تاکیدی;)

!...

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب اولین سوال توسط افسانه خانم مطرح شده. خواهش می کنم دوستان پیرامون همین موضوع صحبت کنند و بجث رو پیش ببرن. ممنون.
سوال: بچه ها رها کردن آرزوها دقیقا به چه معناست.اینکه ما به نتیجه وابسته نباشیم ولی در عین حال تصویرسازی یا جملات تاکیدی یا....رو انجام بدیم ؟یا اینکه بعد از چند بار تصویرسازی کردن کلا بیخیالش بشیم و دیگه بهش فکر نکنیم؟ آخه مادامی که ما تصویرسازی میکنیم ذهن ما درگیرش هست قبول دارین؟
سلام!
رها کردن آرزو, فکر کنم, نخواستن ارزو از ته دل باشه!
یعنی, بنا به نامیدی, یا نرسیدن, یا بزرگ بودن, یا... که فردی, از رسیدن به آرزو, کم کم نا امید میشه!و فکر کنه که نمیرسه, یا سخت میرسه!!!
ما همیشه باید بهش فکر کنیم!(حتی اگه تصویرسازی هم نکنیم,باید بهش فکر کنیم! و یادمون باشه که همچین ارزویی داریم...!)
همون نوشتن آرزو, و گذاشتن روی دیوار و جاهایی که تو دید هستن... باعث رها نکردن اون آرزو میشه...!

!...

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به دوستاي گلم . منم يه سوال در مورد همين جذب كم تراكم و پرتراكم دارم : من سخنرانيهاي دكتر فرهنگ رو كه گوش كردم ، ايشون ميگن كم تراكم ها پر تراكم ها رو جذب ميكنن ولي پرتراكم ها پرتراكم ترها رو جذب نميكنن . حالا سوال من اينه اگه اينجور باشه پس من از اينكه خصلتاي خوبم پر تراكم باشن نتيجه اي نميگيرم .يعني من اگه بخوام مثلا طرفم خيلي صادق باشه خودم بايد كم صادق باشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من هر چي به اين قانون فكر ميكنم گيچ تر ميشم . يه جورايي آدمو ميپيچونه دور خودش . البته خودم به اين نتيجه رسيدم كه بايد همه خصلتاي خوبمو پر رنگ پر رنگ كنم كه مشكلي پيش نياد . نظر شماها چيه؟:surprised:

سلام!
به نظرم, کم تراکم و پر تراکم, بین مسائل معنوی(مثل صداقت و دروغ و...) نیستن!
کم تراکم, همون معنوی, و فکر و خیالمون هستش!!
و پرتراکم, واقعیت ها و دنیا هستش...!(آرزوهامون! و اهدافمون!)

حالا اگه ایشون از دروغگوتر به عنوان پرتراکمتر یادکرده, شاید تعبیرش, همون هدف باشه!! که چون ما به دروغ فکر میکردیم, (یا میترسیدیم و بهش فکر میکردیم) این رو جذب میکنیم!
یعنی اگه به دروغ یا صداقت هم فکر کنیم, شدیدتر از خصلت خودمون رو جذب میکنیم!
حالا اگه ارزوهامون مادی یا.... باشن , ازشون به عنوان پرتراکمتر, یاد میکنیم...!:gol:

!...

عضو جدید
کاربر ممتاز

شاید بزرگترین مشکل تو آرزو همین باشه...!
که موقتا شکست بخوریم!
ولی باید بدونیم شکست, معنی نداره!
و باید دوباره امیدوار باشیم!
از نو بجنگیم!
مهمترین کار, از لحاظ روحی و روانی هستش!
میتونیم روش تصویر سازی رو تغییر بدیم!
و به روش رسیدن فکر نکنیم!
به اون مقصد وهدف نگاه کنیم, که خیلی نزدیکه! و قراره زوده زود بهش برسیم...!
و فقط خوب فکر کنیم!
فقط مثبت...!:gol:

Setayesh

مدیر تالار کتابخانه الکترونیکی
مدیر تالار
سلام دوستان عزیز و فعال خودم:gol:
خوبین؟ببینم محفل جدید چطوره؟:)
راستش خیلی دلم میخواد بیام بیشتر بهتون سر بزنم.ولی خب...:redface:
یه سری وظایف جدید هم پیدا کردم.کلا این روزا سرم شلوغ شده....:confused:
ولی خیلی انرژی میگیرم وقتی میام اینجا و اونجا!!:gol:
ممنون پیروز باشید;):gol:

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلام :gol:;)
به نظرم باید اول ببینی چرا بهش نرسیدی. اصطلاحا ریشه یابی کنی ببینی چی شد؟ :surprised::surprised: :w10:
ممکنه خواسته ایراد داشته. یعنی نامعقول بوده یا نامفهوم بوده و به صورت کامل بیان نشده بوده. یعنی دقیقا خواستت رو مشخص نکردی. :(
ممکنه تو تصویر سازی اشتباه کردی و هی تغییرش دادی یا حس خوبی رو که لازمه ندشتی.
خوب دست آخرم ممکنه به صلاحت نبوده البته اگه موقع خواستنت این رو لحاظ کنی. اگه به زور بخوای خوب ماجرا متفاوته. :cry:
تازه ممکنه یکی دیگه از تو قوی تر باشه انرژی بیشتری گذاشته باشه و در مقابل تو اون پیروز شده باشه. اونوقت بهت کلی می خندم. :w02::w02:
خوب حالا که مشکلت معلوم شد حلش کن دیگه. بدو.:biggrin:
می تونی خواستت رو تغییر بدی و یه خواسته مناسب رو مطرح کنی که با شرایط جذبی تطابق داشته باشه. می تونی روش خواستن رو تغییر بدی.:thumbsup2:
اما عدم وابستگی و رهایی فراموش نشه.

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به دوستاي گلم . منم يه سوال در مورد همين جذب كم تراكم و پرتراكم دارم : من سخنرانيهاي دكتر فرهنگ رو كه گوش كردم ، ايشون ميگن كم تراكم ها پر تراكم ها رو جذب ميكنن ولي پرتراكم ها پرتراكم ترها رو جذب نميكنن . حالا سوال من اينه اگه اينجور باشه پس من از اينكه خصلتاي خوبم پر تراكم باشن نتيجه اي نميگيرم .يعني من اگه بخوام مثلا طرفم خيلي صادق باشه خودم بايد كم صادق باشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من هر چي به اين قانون فكر ميكنم گيچ تر ميشم . يه جورايي آدمو ميپيچونه دور خودش . البته خودم به اين نتيجه رسيدم كه بايد همه خصلتاي خوبمو پر رنگ پر رنگ كنم كه مشكلي پيش نياد . نظر شماها چيه؟:surprised:

من هنوز با این ماجرای تراکم مشکل دارم فکر کنم باید بریم شهرداری.:eek:

پر تراکم ، جذب کم تراکم میشه؟ اونوقت تکلیف پرتراکمه چی میشه؟ اون چرا اومده این طرف باید میرفت طرف یه پر تراکم تر. اون آخرم یکی می مونه تنها و بیکس.:cry:

m2002k

عضو جدید
کاربر ممتاز
من جواب اين سوال رو با توجه به تجربه‌ي خودم ميدم...
دنبال خواسته‌اي بودم كه رسيدن بهش برام محال نبود... فقط زمانبر بود.... داشتم خوب پيش ميرفتم... تا اينكه يه دفه يه مسئله باعث شد همه چيز از بين بره!! باعث شد اين همه پله كه اومده بودم بالا، همه خراب بشه... اين بار از اون سطحي هم كه بودم پايينتر افتادم...
نه تنها اين مسئله بود (پايينتر قرار گرفتن از اول) بلكه شكست خورده بودم، روحيه‌ام زير صفر شده بود...
واضح بهم گفتن ، نه!!!! گفتن نميرسي به خواستت، بيخيال شو... اونم با تاكيد و قاطعيت...
يكي دو روزي واقعا برام سخت بود.... هر جا ميرفتم همه ميفهميدن كه يه بلايي سرم اومده، كسي كه هميشه توي هر شرايطي ميخنديد و پر انرژي، حالا مثه مرده‌ها شده بود!!
اما نتونستم بشينمو اين رو تحمل كنم، نخواستم كه زندگي برام سرنوشتم رو بسازه و هر سازي كه خودش دوس داره برام بزنه!!
با دكتر فرهنگ از فرداش شروع كردم، به خودم گفتم حق نداري منفي فكر كني... بهت مگه نه نگفتن؟؟؟؟ از اين بدتر كه نميشه؟ ميشه؟ پس شروع كن...
اگه پيش رفتي و بازم حرف منفي زدن بهت، بازم نه گفتن، تو مثبتش كن.... واسه خودم يه برنامه تعريف كردم، ورودي‌هاي برنامه هر چيزي ميتونس باشه، اما يه شرط داشت، اگه حرف منفي و حرفايي كه دلخواه من نبودن وارد ميشدن، بايد وارونه ميشدن، و مثبت ميشدن!!
اگه گفتن تو حق نداري به اين خواسته برسي، فك كن كه دارن ميگن، اين ماله توئه!!! فقط مال تو... تو حتما ميرسي....حق توئه فقط!!!
شايد ابلهانه باشه از نظر خيلي ها... اما من واقعا اين كارارو كردم... باور كردم كه ماله منه... باور كردم كه بدستش ميارم.... گوشم كر شد از حرفاي منفي... چشام كور شد از ديدن منفي‌ها و چيزهايي كه منو ميخواس به خواسته‌ام نرسونه....
شايد باورتون نشه، من تنها 3روز اين كارارو كردم، تنها 3روز!!! اون كسي كه با قاطعيت به من نه گفت... انقد رامم شد كه نميدونيد... همه چيز شد مثل روز اول... همه چيز هموني شد كه خواستم... اصلا يادش رفت كه بهم نه گفته!! انقد باور كردم، انقد براي خودم اين مدت تصوير سازي كردم و جملات تاكيدي به كار بردم كه به خواسته‌ام رسيدم!!!
من باور كردم... واقعا باور كردم ، با تمام وجود باور كردم كه اگه زمين و زمان هم به هم برسه، اين ماله منه... من به خواسته‌ام ميرسم... هيچ كسي جز من هم نميتونه بهش برسه....
تنها و تنها و تنها خودمون و افكار و اعمالمونه كه ميتونه مارو به خواستمون برسونه يا ازشون دور كنه.... ولي خيلي وقتا از اين قدرتمون غافل ميشيم... يادمون ميره همچين قدرتي هم داريم...
اميدوارم كه تونسته باشم جواب سوال فشفشه‌ي عزيز رو بدم ..... :gol:

m2002k

عضو جدید
کاربر ممتاز
من هنوز با این ماجرای تراکم مشکل دارم فکر کنم باید بریم شهرداری.:eek:

پر تراکم ، جذب کم تراکم میشه؟ اونوقت تکلیف پرتراکمه چی میشه؟ اون چرا اومده این طرف باید میرفت طرف یه پر تراکم تر. اون آخرم یکی می مونه تنها و بیکس.:cry:

:D به به چقد پيچوندي ماجرا رو

كم تراكم در واقع همون فكر و تصويري هست كه ما از خواسته داريم...
مثلا وقتي به يه كتاب فكر ميكني، فكر به كتاب ميشه كم تراكم!!!.... چيزي كه با چشم نميشه ديدش....
پرتراكم در واقع خود خواسته هست... چيزي كه از قبل بهش فكر كرديم
مثلا خود كتاب پرتراكم هست... چيزي كه ميشه ديدش....

فرض كن شخصي ميخواد يه اتومبيل بدست بياره... ميشينه به اتومبيل مورد علاقه‌اش فكر ميكنه، تصوير سازي ميكنه و ...
خب اين فكر و تصوير سازي همون كم تراكم خواسته‌اش ميشه......
در واقع كم تراكم ها، هميشه به دنبال جذب پرتراكم خودشون هستن... و ميرن سراغش تا بهش برسن!!
حالا شما كه به اتومبيلت فكر كني، فكرت كه كم تراكم خواسته‌ات هست، ميره به سمت جذب پرتراكمش كه همون اتومبيل مورد نظر شما هست....

اگه بازم متوجه نشدي بگو عزيزم تا برات بيشتر توضيح بدم .... :gol:

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
[/SIZE]
:D به به چقد پيچوندي ماجرا رو

كم تراكم در واقع همون فكر و تصويري هست كه ما از خواسته داريم...
مثلا وقتي به يه كتاب فكر ميكني، فكر به كتاب ميشه كم تراكم!!!.... چيزي كه با چشم نميشه ديدش....
پرتراكم در واقع خود خواسته هست... چيزي كه از قبل بهش فكر كرديم
مثلا خود كتاب پرتراكم هست... چيزي كه ميشه ديدش....

فرض كن شخصي ميخواد يه اتومبيل بدست بياره... ميشينه به اتومبيل مورد علاقه‌اش فكر ميكنه، تصوير سازي ميكنه و ...
خب اين فكر و تصوير سازي همون كم تراكم خواسته‌اش ميشه......
در واقع كم تراكم ها، هميشه به دنبال جذب پرتراكم خودشون هستن... و ميرن سراغش تا بهش برسن!!
حالا شما كه به اتومبيلت فكر كني، فكرت كه كم تراكم خواسته‌ات هست، ميره به سمت جذب پرتراكمش كه همون اتومبيل مورد نظر شما هست....

اگه بازم متوجه نشدي بگو عزيزم تا برات بيشتر توضيح بدم .... :gol:
[/SIZE]

خدا تو رو از ما نگبره.
ممنون. اینو خوب فهمیدم.
ولی در مورد آدما چی؟ آدم کم تراکم پر تراکم رو جذب می کنه؟:eek:
فکر کنم این هم توی صحبتای دکتر فرهنگ بوده آره؟ من هنوز به اونجا نرسییدم.

!...

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدا تو رو از ما نگبره.
ممنون. اینو خوب فهمیدم.

اینم همونه!!!!
کم تراکم افکار ماست!!!(مثلا ما به صداقت فکر میکنیم!)
پرتراکم, کسی هستش که پرصداقته! و ما اون رو جذب کردیم!!این بار بجای کتاب یا ماشین, یه صفت رو جذب میکنیم!!!

yuza

اخراجی موقت
آقایون و خانومها
اگه از راز استفاده کردین تجربتونو بگید
واسه همه جالبه
ما هم استفاده میکنیم

سوال هم داشتید بگید من فولم;)

شوخی کردم

m2002k

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدا تو رو از ما نگبره.
ممنون. اینو خوب فهمیدم.

اینم همونه!!!!
کم تراکم افکار ماست!!!(مثلا ما به صداقت فکر میکنیم!)
پرتراکم, کسی هستش که پرصداقته! و ما اون رو جذب کردیم!!این بار بجای کتاب یا ماشین, یه صفت رو جذب میکنیم!!!

سيما جان، آدم كم تراكم و آدم پرتراكم نداريم...
اگه درست خونده باشي مطلبمو، ميبيني كه گفتم كم تراكم ديده نميشه!! در حالي كه پرتراكم رو ميشه با چشم ديد!!
ما آدمي هم نداريم كه ديده نشه، درسته؟؟
پس كم تراكم تنها همون افكار و تصاويري هست كه ما ميسازيم...
مثل همين گفته‌ي اميد جان، يعني تو به يه آدم صادق فكر ميكني، اين فكر تو ميشه كم تراكم.... وقتي كه به اين آدم رسيدي، در واقع فكرت كه كم تراكم بوده، خود اين آدم رو كه پر تراكم هست رو جذب كرده..... :gol:
اگه صحبت‌هاي دكتر رو داري حتما گوش بده... يادم نيس توي كدوم مبحثش از اين تراكم‌ها ميگه... اما توضيح ميده، اگرم با توضيحاي من متوجه نشي، اونجا خوب برات جا ميفته..... :gol::gol:
بازم اگه احساس كردي ميتونم كمكي كنم در خدمتم :gol:

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقایون و خانومها
اگه از راز استفاده کردین تجربتونو بگید
واسه همه جالبه
ما هم استفاده میکنیم

سوال هم داشتید بگید من فولم;)

شوخی کردم

سلام دوست گرامی و عزیز
شما ادمه متعصبی هستی دوست گرامی
اولا که خیلی خیلی خوش اومدی
دوما خوشحال میشیم که بیشتر تو بحثا شرکت کنی.
تجربیاتم هم کاملا موافقم ولی این قسمت مربوط میشه به سوالات و پاسخگویی.
دوست گرامی از اینکه فولی هم خیلی خوشحالیم پس بیشتر بیا;)

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
سيما جان، آدم كم تراكم و آدم پرتراكم نداريم...
اگه درست خونده باشي مطلبمو، ميبيني كه گفتم كم تراكم ديده نميشه!! در حالي كه پرتراكم رو ميشه با چشم ديد!!
ما آدمي هم نداريم كه ديده نشه، درسته؟؟
پس كم تراكم تنها همون افكار و تصاويري هست كه ما ميسازيم...
مثل همين گفته‌ي اميد جان، يعني تو به يه آدم صادق فكر ميكني، اين فكر تو ميشه كم تراكم.... وقتي كه به اين آدم رسيدي، در واقع فكرت كه كم تراكم بوده، خود اين آدم رو كه پر تراكم هست رو جذب كرده..... :gol:
اگه صحبت‌هاي دكتر رو داري حتما گوش بده... يادم نيس توي كدوم مبحثش از اين تراكم‌ها ميگه... اما توضيح ميده، اگرم با توضيحاي من متوجه نشي، اونجا خوب برات جا ميفته..... :gol::gol:
بازم اگه احساس كردي ميتونم كمكي كنم در خدمتم :gol:
خوب من فهمیدم.:biggrin: هیپ هیپ هورا:w17::w17::w17::w21::w23::w32::w42::w40::w33::w31:

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
جناب فشفشه به نظر من اول توکل به خدا ،دوم بایدببینین خیلی کمک میکنه به زودتر جواب گرفتن:تصویر سازی ،عبارات تاکیدی;)

درود بر شما دوست گرامی
تشکر ویژه از تمامی عزیزانی که پاسخ گو بودن.
دوست گرامی من از کجا بدونم که خودم کوتاهی کردم و روشم مناسب نبوده!
من با باوری عالی براساس خواسته ام هدفی رو انتخاب کرده ام و بعد از اون بهترین تصویر سازیها رو انجام دادم افکار منفی هم جایی تو ذهنم نداره به هیچ وجه(تاکیدی اعلام کردم که جایی نداره)
توکل به خدا که جای خود داره:gol:
لطفا بیشتر توضیح بدید.;):gol::gol:;)

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام!

همون نوشتن آرزو, و گذاشتن روی دیوار و جاهایی که تو دید هستن... باعث رها نکردن اون آرزو میشه...!

امید گرامی عرض سلام و تشکر
امید جان خواستن آروز اونهم بصورت کلیدی تاثیر و استرسی برامون ایجاد میکنه!
شما وقتی تصویر سازی میکنی یعنی اینکه خودت رو تو موقعیت جدیدی که صاحب اون و مالک هستید فرض میکنید و نگارش و نوشتن اهداف هم با جمله من آغاز بشه و با دارم ختم میشه، یعنی مالکیت.
خب امید جان خیلی از اطرافیانمون وقتی صحبت میکنن میگن وقتی 30 سالم بود دوست داشتم یه خونه داشته باشم ویا .....(تفاوت اینجا مشخص میشه که اونها آرزو داشتن) خب به نظرت اونها با گذشت نزدیک به 30 یا 40 سال هنوزم یادشونه منظورتون این که نبود.
به نظرم رها کردن آرزو یعنی خواسته هامون رو به خدای قادر بسپاریم و با توکلی که به خدا داریم بدنبال خلق و خلاقیت خود در مسیر رسیدن گام برداریم.;):gol::gol:;)
امید جان ممنون که جوابگو بودید.:gol::gol::gol:

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
شاید بزرگترین مشکل تو آرزو همین باشه...!
که موقتا شکست بخوریم!
ولی باید بدونیم شکست, معنی نداره!
و باید دوباره امیدوار باشیم!
از نو بجنگیم!
مهمترین کار, از لحاظ روحی و روانی هستش!
میتونیم روش تصویر سازی رو تغییر بدیم!
و به روش رسیدن فکر نکنیم!
به اون مقصد وهدف نگاه کنیم, که خیلی نزدیکه! و قراره زوده زود بهش برسیم...!
و فقط خوب فکر کنیم!

فقط مثبت...!:gol:

امید جان تشکر مجدد
بهترین حرفها رو تقدیم کردید امیدوارم که خدای بزرگ عنایتی ویژه به همگی و ازجمله شما داشته باشد.
مرسی خیلی انرژی گرفتم ممنون.
روش مهم نیست سخت نگیر فقط بخواه به محض خواستن شکر گذار باش نگاه کردن به مقصد راه رو دورتر میکنه چرا که طولانی ترین راهها نیز طی شده.

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان عزیز و فعال خودم:gol:
خوبین؟ببینم محفل جدید چطوره؟:)
راستش خیلی دلم میخواد بیام بیشتر بهتون سر بزنم.ولی خب...:redface:
یه سری وظایف جدید هم پیدا کردم.کلا این روزا سرم شلوغ شده....:confused:
ولی خیلی انرژی میگیرم وقتی میام اینجا و اونجا!!:gol:
ممنون پیروز باشید;):gol:

سلام به ستایش خانم گرامی
ما که خوبیم خیلی هم زیاد:w40:
ستایش خانم داستان این وظایف جدید چیه؟ یعنی به این زودی راه خوشبختی رو پیدا کردید;)
موفق باشید چون راهی دیگه ای ندارید;):gol::gol:;)

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام :gol:;)
به نظرم باید اول ببینی چرا بهش نرسیدی. اصطلاحا ریشه یابی کنی ببینی چی شد؟ :surprised::surprised: :w10:
ممکنه خواسته ایراد داشته. یعنی نامعقول بوده یا نامفهوم بوده و به صورت کامل بیان نشده بوده.
می تونی خواستت رو تغییر بدی و یه خواسته مناسب رو مطرح کنی که با شرایط جذبی تطابق داشته باشه. می تونی روش خواستن رو تغییر بدی.:thumbsup2:
اما عدم وابستگی و رهایی فراموش نشه.

سلام و درود به دوست گرامی
بله اگه خواسته هامون جزییاتش هم کاملا مشخص نباشه میتونه مورد داشته باشه و به چیزی مشابه اون برسی یا کلا نرسیا.
خواسته هام رو طوری انتخاب کردم که به هیچ کس لطمه ای نزنه اما بازهم ممکنه که قوی تر از من مقابلم باشه ولی به نظرتون اون رو هم میشه مانع حساب کرد و ازش گذشت؟
تازشم کاری نمیکنم که کسی بخنده ها!;):gol::gol:;)