>>>محفلی برای بحث و گفتگو پیرامون "یک راز (قانون جاذبه)"

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
من جواب اين سوال رو با توجه به تجربه‌ي خودم ميدم...
نخواستم كه زندگي برام سرنوشتم رو بسازه و هر سازي كه خودش دوس داره برام بزنه!!

تنها و تنها و تنها خودمون و افكار و اعمالمونه كه ميتونه مارو به خواستمون برسونه يا ازشون دور كنه.... ولي خيلي وقتا از اين قدرتمون غافل ميشيم... يادمون ميره همچين قدرتي هم داريم...
اميدوارم كه تونسته باشم جواب سوال فشفشه‌ي عزيز رو بدم ..... :gol:

سلام به دوست گرامی و عزیز
ازتون ممنونم که حرفهای زدید که از باورتون برخواسته بود و نهایت بر دل نشست.
دوست گرامی یه بار تو یه همایشی شنیدم که دنیا نیز بردو قسم است بد و خوب مثل بهشت و جهنم که در کتاب مقدس بهش اشاره شده!
اون روز متوجه نشدم که چرا این حرفو زد ولی الان متوجه شدم چرا که ما راهی نداریم جز انتخاب بد و خوب یا بهشت و جهنم!
همه ی ما با کوچکترین موانع از راه بیرون میشیم و اون رو به گردن حکمت و صلاح و خواست خدا میندازیم اما هیچ وقت به این فکر نمیکنیم که ای بابا ادامه ندادن یعنی راضی به ادامه شرایطی که همیشه و همیشه ازش فراری بودیم همیشه خواستیم که این نباشیم حالا چرا با اولین مانع کنار رفتیم مسیر هر چه که باشه مهم اینه که من خودم خواستم تو مسیرش قرار بگیرم چرا هایی رو در نظر گرفتم که باید به تمامی اونها جواب بدم.

اما و صد اما که این ره به ترکستانه !

به قول آمریکایی ها ما همین یه عمرو داریم که زندگی کنیم چرا همش بدنبال نخواستن باید اون رو تلف کنیم اصلا چرا نباید بخوایم مگه خواستن چه شرایطی داره دیگه راحت تر از این که بخواه تا به تو داده شود.
اگه نخوایم باید به داشته ها دل خوش کنیم من همین جا اعلام میکنم که من راضی به داشته ها نیستم و تمامی شرایط و نه های منجر به نرسیدن رو از بین میبرم چون من همین یه عمرو دارم میخوام کاری کنم کارستون، کاری که از همه شنیدم سخت نیست ولی همیشه با شنیدن آرزوهاشو سختی رو میخوان یادمون بیارن ولی قرار نیست که قوانین و خواسته ها یکی باشه.
نتیجه:
ما همانیم که می اندیشیم
یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت;););););)

*anis*

عضو جدید
سلام به فشفشه عزيز :
زمان رو هم توي رسيدن به خواستتون در نظر بگيريد . اگر براي جذب خواستتون همه راهها رو درست رفتيد پس به زمان هم فكر كنيد شايد هنوز زمانش نرسيده بوده . پس نگيد نرسيدم بگيد هنوز نرسيدم . من اعتقاد دارم هيچ خواسته اي رو كه باورش كني بي جواب نميمونه مگر اينكه خيرت توش نباشه كه اونم به نظر من اگه از خدا بخواي مصلحتت رو در نظر نگيره شايد بهش برسي( كه البته اين اصلا جالب نيست)

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به فشفشه عزيز :
نباشه كه اونم به نظر من اگه از خدا بخواي مصلحتت رو در نظر نگيره شايد بهش برسي( كه البته اين اصلا جالب نيست)

سلام به شما دوست گرامی و عزیز
زمان که جزو ایتمهای اصلی نوشتن اهدافه اگه اون باشه یه جور وقت گذرونی کردیم.
اما بابت زمانش نرسیده!
یعنی خواسته هامون رو که الان نیازش رو حس میکنیم 2 سال دیگه دریافت کنیم دیگه لذتی داره برامون به نظرت و از طرفی هم اون زمان حتما یه خواسته جدید تری برامون ایجاد شده.
پس با این تفاسیر یعنی ما داریم سیری از خواسته هارو ایجاد میکنیم!!
اما بابت اخر صحبتاهاتون کاملا موافقم
مرسی بابت جوابتون;):gol::gol:;)

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوال جدید

سوال جدید

خوب سوال انیس جون رو حذف می کنم و سوال جدید رو مطرح می کنم.

و این بار باز هم فشفشه. فشفشه اینجا :biggrin:فشفشه اونجا :biggrin:فشفشه همه جا.:biggrin:

اگه همین الان بهمون بگن این 500 میلیون پول تا پایان یک روز خرجش کن به نظرتون چه باید کرد؟

ضمنا این فشفشه حق همتونو خورده. 2000000000000000000 تا سوال پرسیده تا حالا.:eek:

yuza

اخراجی موقت
سلام دوست گرامی و عزیز
شما ادمه متعصبی هستی دوست گرامی
اولا که خیلی خیلی خوش اومدی
دوما خوشحال میشیم که بیشتر تو بحثا شرکت کنی.
تجربیاتم هم کاملا موافقم ولی این قسمت مربوط میشه به سوالات و پاسخگویی.
دوست گرامی از اینکه فولی هم خیلی خوشحالیم پس بیشتر بیا;)

سلام
مرسی
از کجا فهمیدید من متعصبم؟
سوالات و پاسخگویی چیه؟

yuza

اخراجی موقت
یه مدیر جون بگید این تاپیک رو مهم کنه
من دیروز خواستم بیام پیداش نکردم یعنی حال نداشتم بگردم
برایه همه هم بهتره

درباره قانون جاذبه حرف بزنید دیگه

*afsane*

عضو جدید

درود و سلام به همگی
اما تصویر سازی نباید برای ما درگیری بیاره چون با دیدن تصویر خواسته هامون باید انگیزه و شوقی مضاعف در ما ایجاد بشه( بعنوان مثال وقتی که من به ویلای اسپانیام فکر میکنم که با تمام دوستانم داریم تو باربکویش کباب درست میکنیم این حس به چه شکلی میتونه من رو درگیر کنه به نظرم فقط و فقط برام لذت داره
;):gol::gol:;)

دوست گرامی درود بر شما
به نظرم این با قوانین جذب تناقض داره همانطوریم که تو فیلم راز دیدید اون شخصی که میخواست درآمد یکصد هزار دلاری داشته باشه خودش رو تو شرایط قرار داد.
این که شاید شما خوندید مفهومش این بوده که نباید درگیر نتیجه باشیم ما بازی خودمون رو بکنیم.

از آسمان طلا میبارد;):gol::gol:;)
سلام دوست عزيز.مفيد و كامل بود.استفاده كردم.سپاس;):gol:

*afsane*

عضو جدید
سلام!
رها کردن آرزو, فکر کنم, نخواستن ارزو از ته دل باشه!
یعنی, بنا به نامیدی, یا نرسیدن, یا بزرگ بودن, یا... که فردی, از رسیدن به آرزو, کم کم نا امید میشه!و فکر کنه که نمیرسه, یا سخت میرسه!!!
ما همیشه باید بهش فکر کنیم!(حتی اگه تصویرسازی هم نکنیم,باید بهش فکر کنیم! و یادمون باشه که همچین ارزویی داریم...!)
همون نوشتن آرزو, و گذاشتن روی دیوار و جاهایی که تو دید هستن... باعث رها نکردن اون آرزو میشه...!
سلام دوست عزيز.از اينكه جواب دادين ممنون.من فكر ميكنم رها كردن بيشتر به معني بيقراري نكردن و به اصطلاح خودمون دست و پا نزدن باشه ولي خواستن آرزو از ته دل لازمه جذبه.اتفاقا بايد بخواي.واقعا بخواي.اين اولين قدمه.:smile:اما نبايد اينقدر به نتيجه وابسته بشيم كه زندگيمونو تعطيل كنيم و شاديمونو به تعويق بندازيم.دوست عزيز نوشتن آرزو باعث ميشه ما با هر بار خوندن خواستمون رو واسه ضمير ناخودآگاه تكرار كنيم و از اين طريق توي ضمير ثبت بشه.از طرفي باعث ميشه هر بار يه يادآوري بشه واسمون كه من اين هدفو دارم و هر بار يه قدمي واسش بردارم.و همين طور باعث تجديد روحيه ميشه.من فكر ميكنم با رها كردن آرزو تناقضي نداره.نظر شما چيه؟بازم ممنون كه جواب دادين:smile::gol:

*afsane*

عضو جدید
درود بر شما دوست گرامی
تشکر ویژه از تمامی عزیزانی که پاسخ گو بودن.
دوست گرامی من از کجا بدونم که خودم کوتاهی کردم و روشم مناسب نبوده!
من با باوری عالی براساس خواسته ام هدفی رو انتخاب کرده ام و بعد از اون بهترین تصویر سازیها رو انجام دادم افکار منفی هم جایی تو ذهنم نداره به هیچ وجه(تاکیدی اعلام کردم که جایی نداره)
توکل به خدا که جای خود داره:gol:
لطفا بیشتر توضیح بدید.;):gol::gol:;)
سلام.دوست عزيز اينكه تلاشتون كافي بوده و كم نزاشتين رو خودتون ميتونين تشخيص بدين.البته من نمي دونم هدفتون چيه.شايد اون هدف سعي و تلاش خاصي نخواد كه اين موضوعش فرق ميكنه.اما اينكه روشتون اشتباه بوده يا نه رو با يه مثال توضيح ميدم.مثلا من ميخوام يه ماشين يا ويلا داشته باشم يا يه مسافرت خارج برم.روشي كه به ذهنم مياد اينه كه پولمو بزارم بانك مثلا توي قرعه اسمم دربياد و اونقدر روي اين روش پافشاري ميكنم كه يادم ميره هدف اصلي من خونه و ويلا هست.به قول دكتر فرهنگ شايد قرار باشه اين خونه و ماشين از راه ديگه دست بياد.شايد كائنات روش بهتري واسه من در نظر گرفته باشه.بهتر اينه كه من خونه و ماشين و هدف اصليم بزارم نه برنده شدن توي قرعه كشي بانك.ببينيد شايد روشي كه بكار برديد محدوديتي واستون ايجاد كرده.و موارد ديگه كه حتما خودتون ميتونين پيداش كنين:smile:

Setayesh

مدیر تالار کتابخانه الکترونیکی
مدیر تالار

سلام به ستایش خانم گرامی
ما که خوبیم خیلی هم زیاد:w40:
ستایش خانم داستان این وظایف جدید چیه؟ یعنی به این زودی راه خوشبختی رو پیدا کردید;)
موفق باشید چون راهی دیگه ای ندارید;):gol::gol:;)

ممنون فشفشه جان.
راه خوشبختی؟؟!!!نه بابا.من هنوز اندر خم یک کوچه ام
.

وظایف جدیدم....به اون جمله قرمزه ی زیر اسمم مربوط میشه.:D
ممنون

خوب سوال انیس جون رو حذف می کنم و سوال جدید رو مطرح می کنم.

و این بار باز هم فشفشه. فشفشه اینجا :biggrin:فشفشه اونجا :biggrin:فشفشه همه جا.:biggrin:

اگه همین الان بهمون بگن این 500 میلیون پول تا پایان یک روز خرجش کن به نظرتون چه باید کرد؟

ضمنا این فشفشه حق همتونو خورده. 2000000000000000000 تا سوال پرسیده تا حالا.:eek:

دم فشفشه خان گرم.;)
دم شما هم گرم سیما جون.کارت واقعا عالیه.امضاتم خیلی جالبه.:)
ممنون که زحمت میکشی.;)
و اما سوال.
اول فکر میکنم دلم میخاست چه چیزایی بخرم.باقیشم اگه موند میذارم تو بانک.
کلا سعی میکنم خوش بگذرونم.

ای بابا.حالا چرا میزنین؟خب نظرم بود دیگه...

!...

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست عزيز.از اينكه جواب دادين ممنون.من فكر ميكنم رها كردن بيشتر به معني بيقراري نكردن و به اصطلاح خودمون دست و پا نزدن باشه ولي خواستن آرزو از ته دل لازمه جذبه.اتفاقا بايد بخواي.واقعا بخواي.اين اولين قدمه.:smile:اما نبايد اينقدر به نتيجه وابسته بشيم كه زندگيمونو تعطيل كنيم و شاديمونو به تعويق بندازيم.دوست عزيز نوشتن آرزو باعث ميشه ما با هر بار خوندن خواستمون رو واسه ضمير ناخودآگاه تكرار كنيم و از اين طريق توي ضمير ثبت بشه.از طرفي باعث ميشه هر بار يه يادآوري بشه واسمون كه من اين هدفو دارم و هر بار يه قدمي واسش بردارم.و همين طور باعث تجديد روحيه ميشه.من فكر ميكنم با رها كردن آرزو تناقضي نداره.نظر شما چيه؟بازم ممنون كه جواب دادين:smile::gol:

سلام!
بله! تو نوشته هام,تا حدودی به این هم اشاره کردم! که از ته دل بخواهیم و ناامید شیم و بزرگ و دست نیافتنی نبینم!
که راه کارش هم اینه که, همیشه این هدف رو تو ذهنمون داشته باشیم!(مرور کنیم!یاداوری بشه!)
و هر بار که یادش بیافتیم, به قول شما یه مرور میشه! و همین مرور, مرحله ای برای رسیدن ما میشه...!
ما اگه یه نوشته رو جلوی دید خودمون, نگذاریم, شاید که آرزو رو فراموش نکنیم! و بهش هم برسیم!
ولی اگه نوشته رو قرار بدیم, یه تجدید پیمان میشه! و یه یاداوری میشه که آرزو رو فراموش یا رها نکنیم!

*afsane*

عضو جدید
سوال خوبیه.انرژی زاست:Dمیگن وصف العیش نصف العیش:D
من یکی از هدفام که البته با دوستم انیس مشترکه تاسیس یه پرورشگاست.دوست داشتم خودم طراحی و ساختش کنم ولی حالا که ضربیه یه ملک مناسب اونجا میخریدم ;) باقیشم مینداختم توی یه کار تولیدی.یه چیزی که سود اور باشه:smile:
میشه توی این زمینه با مشاوران اقتصادی مشورت کرد اونا حتما ایده های خوبی رو پیشنهاد میکنن.اینکه با این مقدار پول چه کاری بهترین سود دهی رو داره و کلا در این زمان تو بورسه که البته این بیشتر از یک روز زمان میبره.

آخرین ویرایش:

!...

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام yuza جون
آره منم خوبم

به منم سلام کنید :biggrin:

تجربه هاتونو بگید دیگه........
سلام عزیزم!
تو نوشته ها, خط مشی و سیر رو میتونی پیدا کنی!
تو این تایپیک, پرسش و پاسخ انجام میشه!

اگه میخوای, از اینجا میتونی بقیه ی بحث ها رو بخونی!(تجربیات, انرژی و...)

و یه خبر خوب هم اینکه قراره قانون جاذبه, به تالار بشه!!! که برای اسم میتونی به اینجا سر بزنی!

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.دوست عزيز اينكه تلاشتون كافي بوده و كم نزاشتين روشي كه بكار برديد محدوديتي واستون ايجاد كرده.و موارد ديگه كه حتما خودتون ميتونين پيداش كنين:smile:

سلام
شما خیلی لطف دارید ممنونم بابت جوابتون:gol:
ما که نباید روش تعیین کنیم دست
كائنات کاملا بازه و ما باید از این باز بودن سواستفاده کنیم.
بعضی از خواسته های ما که معطوف به شانس میشه داستانش تفاوت میکنه!:smile:
:gol::gol::smile:

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام،
سوال افسانه جون حذف شد.
از دو نفری که سوالشون حذف شده یعنی انیس و افسانه می خوام که نتیجه گیری سوالشون رو برامون در تاپیک گفتگو بذارن. ممنون.
خوب سوال جدید:
باور رو تعریف کنیم؟
وقتی راجع به یه موضوعی تصویر سازی می کنیم،باید تصویرسازیمون با باور همراه باشه؟یعنی باید احساس خوبی بهمون دست بده درسته؟
خب بحالا اگه یه چیزی رو واقعا از ته قلبمون بخوایم،اما وقتی تصویرسازی می کنیم،نتونیم کاملا باورش کنیم یا احساس خوبی بهمون دست نده، اونوقت چی می شه؟؟از خواسته مون دور می شیم؟؟؟یا امکان داره بهش نرسیم؟؟؟؟(کل حرف من این بود که تصویرسازی حتما باید با باور و احساس خوب همراه باشه؟؟؟)

سوال اول مربوط به فشفشه و سوال دوم مربوط به افسانه است. ایشالا موفق باشین.

yuza

اخراجی موقت
بگین راز رو تالار کنن دیگه
یا حداقل مهم کنن
من از رو تشکر هام اینجا رو پیدا میکنم

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
هر سوالی که درباره قانون جذب براتون مطرح میشه. فقط لطفا سوالتون رو به من پیغام بدید.
يعني سوالمونو با پيام خصوصي از شما بپرسيم بعد شما اينجا ميذاري كه همه بهش جواب بدن يا خودتون جواب ميدين؟!

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
يعني سوالمونو با پيام خصوصي از شما بپرسيم بعد شما اينجا ميذاري كه همه بهش جواب بدن يا خودتون جواب ميدين؟!
نه عزیزم من جواب نمی دم. به نوبت و به موضوع میزارم اینجا. خوب صفحه اول تاپیک رو نخوندی ها.

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام،
سوال افسانه جون حذف شد.
از دو نفری که سوالشون حذف شده یعنی انیس و افسانه می خوام که نتیجه گیری سوالشون رو برامون در تاپیک گفتگو بذارن. ممنون.
خوب سوال جدید:
باور رو تعریف کنیم؟
وقتی راجع به یه موضوعی تصویر سازی می کنیم،باید تصویرسازیمون با باور همراه باشه؟یعنی باید احساس خوبی بهمون دست بده درسته؟
خب بحالا اگه یه چیزی رو واقعا از ته قلبمون بخوایم،اما وقتی تصویرسازی می کنیم،نتونیم کاملا باورش کنیم یا احساس خوبی بهمون دست نده، اونوقت چی می شه؟؟از خواسته مون دور می شیم؟؟؟یا امکان داره بهش نرسیم؟؟؟؟(کل حرف من این بود که تصویرسازی حتما باید با باور و احساس خوب همراه باشه؟؟؟)

سوال اول مربوط به فشفشه و سوال دوم مربوط به افسانه است. ایشالا موفق باشین.

ببخشی سوال مربوط به سارا هست. پوزش می طلبیم.

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوالتو خصوصي از سيما بپرس! :d

اگه قانون جاذبه رو اجرا كني اونوقت ميبيني همه دوستت دارن!! :whistle:
پرسیدم....اونم اینجا مطرح کرده !!! اون بالارو نگاه کن...
حالا دیدی هیچکی منو دوست نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز

درود بر شما
فکر کنم داشتن اهداف منظورش بوده که همه در مرحله اول بیان میکنن.
در ابتد: 50 میلیون برای گرفتن اقامت امریکا هزینه میکردم
بعدا: 150 میلیون برای خرید خونه کنار میزارم
و بعد......
خب داشتن اهداف یعنی ایجاد امید و نگرشی جدید در ادامه زندگی
امیدوارم که همه به 500 میلیونهاشون برسن البته در ابتدا;):gol:;)

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
پرسیدم....اونم اینجا مطرح کرده !!! اون بالارو نگاه کن...
حالا دیدی هیچکی منو دوست نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب من كه دوستت دارم ! بقيه هم ميان ميگن كه دوستت دارن! :victory:

اگه زير پستها تنكس هم بزني اون موقع بيشتر دوستت دارن ! :whistle:

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب من كه دوستت دارم ! بقيه هم ميان ميگن كه دوستت دارن! :victory:

اگه زير پستها تنكس هم بزني اون موقع بيشتر دوستت دارن ! :whistle:
آخه از صبح انقدر واسه همه تنکس زدم، دیگه تنکس ندارم....:thumbsup2:
ممنون از همه کسایی که همچنان منو دوست ندارن!!!!:w05::w05:

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام،

باور رو تعریف کنیم؟

سوال اول:
زمانی که ما چیزی رو می خواهیم باید خودمون رو باهاش همجت کنیم در این زمان هست که ما احساس فوق العاده ای میکنیم این همون شور ، اشتیاقه.

حسی که هر فردی از انجام کاری قبلش براش پدیدار میشه رو باور میگن که بر دوقسم است:
باور مثبت: من میتونم
باور -: شدنی نیست که بیشتر این دستورات از نیمکره چپ مغزمون که منطق گراست ایجاد میشه البته این نمیکره نیازهای مادی مارو در دست داره.

سوال دوم:
وقتی که ما داریم تصویر سازی می کنیم فقط و فقط به نتیجه پایانی باید تمرکز کنیم این احساس ماست که جاذبه رو ایجاد می کنه. نه فقط تصویر یا فکرش و خیلی از مردم فکر میکنن که اگر فقط افکار مثب داشته باشن و یا اون رو تجسم کنن همین لازمه رسیدنه.
وقتی که ما تصور کنیم اما احساس و باور داشتن نکنیم ما قاعدتا جاذبه رو نتونسیتم پدید بیاریم.
بعنوان مثال: تصور ما همرا با باور ای کاش من اون رو داشته باشم.
این جوابیه رو از فیلم راز نوشتم امیدوارم که نتیجه اش رو بتونیم لحاظ کنیم.;):gol::gol:;)