من جواب اين سوال رو با توجه به تجربهي خودم ميدم...
نخواستم كه زندگي برام سرنوشتم رو بسازه و هر سازي كه خودش دوس داره برام بزنه!!
تنها و تنها و تنها خودمون و افكار و اعمالمونه كه ميتونه مارو به خواستمون برسونه يا ازشون دور كنه.... ولي خيلي وقتا از اين قدرتمون غافل ميشيم... يادمون ميره همچين قدرتي هم داريم...
اميدوارم كه تونسته باشم جواب سوال فشفشهي عزيز رو بدم .....![]()
سلام به دوست گرامی و عزیز
ازتون ممنونم که حرفهای زدید که از باورتون برخواسته بود و نهایت بر دل نشست.
دوست گرامی یه بار تو یه همایشی شنیدم که دنیا نیز بردو قسم است بد و خوب مثل بهشت و جهنم که در کتاب مقدس بهش اشاره شده!
اون روز متوجه نشدم که چرا این حرفو زد ولی الان متوجه شدم چرا که ما راهی نداریم جز انتخاب بد و خوب یا بهشت و جهنم!
همه ی ما با کوچکترین موانع از راه بیرون میشیم و اون رو به گردن حکمت و صلاح و خواست خدا میندازیم اما هیچ وقت به این فکر نمیکنیم که ای بابا ادامه ندادن یعنی راضی به ادامه شرایطی که همیشه و همیشه ازش فراری بودیم همیشه خواستیم که این نباشیم حالا چرا با اولین مانع کنار رفتیم مسیر هر چه که باشه مهم اینه که من خودم خواستم تو مسیرش قرار بگیرم چرا هایی رو در نظر گرفتم که باید به تمامی اونها جواب بدم.
اما و صد اما که این ره به ترکستانه !
به قول آمریکایی ها ما همین یه عمرو داریم که زندگی کنیم چرا همش بدنبال نخواستن باید اون رو تلف کنیم اصلا چرا نباید بخوایم مگه خواستن چه شرایطی داره دیگه راحت تر از این که بخواه تا به تو داده شود.
اگه نخوایم باید به داشته ها دل خوش کنیم من همین جا اعلام میکنم که من راضی به داشته ها نیستم و تمامی شرایط و نه های منجر به نرسیدن رو از بین میبرم چون من همین یه عمرو دارم میخوام کاری کنم کارستون، کاری که از همه شنیدم سخت نیست ولی همیشه با شنیدن آرزوهاشو سختی رو میخوان یادمون بیارن ولی قرار نیست که قوانین و خواسته ها یکی باشه.
نتیجه:
ما همانیم که می اندیشیم
یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت