(به قول منصور) مبارکه............مبارکه............بچه ها من به خواستم رسیدم.امیدوارم همتون هر چه زودتر به آرزوهاتون برسید
به نظر من حتي اگه موقع تصويري سازي حسي نداري ، به تصوير سازيت ادامه بده . من فكرميكنم با تكرار به باور و احساس هم برسي البته اين فقط يه نظر شخصيه و مستند نيست. ولي براي اينكه موقع تصويرسازيت بتوني حس رسيدن بهش رو داشته باشي يك لحظه خيلي كوتاه ، فقط يه لحظه همه محدوديتا رو بريز دور و حس كن بهش رسيدي ، همون لحظه ميتونه نتيجه بخش باشه و ميتوني به مرور زمانش رو بيشتر كنيسلام،
وقتی راجع به یه موضوعی تصویر سازی می کنیم،باید تصویرسازیمون با باور همراه باشه؟یعنی باید احساس خوبی بهمون دست بده درسته؟
خب بحالا اگه یه چیزی رو واقعا از ته قلبمون بخوایم،اما وقتی تصویرسازی می کنیم،نتونیم کاملا باورش کنیم یا احساس خوبی بهمون دست نده، اونوقت چی می شه؟؟از خواسته مون دور می شیم؟؟؟یا امکان داره بهش نرسیم؟؟؟؟(کل حرف من این بود که تصویرسازی حتما باید با باور و احساس خوب همراه باشه؟؟؟)
.
ممنون عزیز از راهنماییت.راستش این قضیه تکرار تصویرسازی به ذهن خودمم رسیده بود...اما از اون حرفت خوشم اومد که گفتی برای چند لحظه همه محدودیتها رو بزاریم کنار و فکر کنیم که بهش رسیدیمبه نظر من حتي اگه موقع تصويري سازي حسي نداري ، به تصوير سازيت ادامه بده . من فكرميكنم با تكرار به باور و احساس هم برسي البته اين فقط يه نظر شخصيه و مستند نيست. ولي براي اينكه موقع تصويرسازيت بتوني حس رسيدن بهش رو داشته باشي يك لحظه خيلي كوتاه ، فقط يه لحظه همه محدوديتا رو بريز دور و حس كن بهش رسيدي ، همون لحظه ميتونه نتيجه بخش باشه و ميتوني به مرور زمانش رو بيشتر كني
وقتی راجع به یه موضوعی تصویر سازی می کنیم،باید تصویرسازیمون با باور همراه باشه؟یعنی باید احساس خوبی بهمون دست بده درسته؟
خب بحالا اگه یه چیزی رو واقعا از ته قلبمون بخوایم،اما وقتی تصویرسازی می کنیم،نتونیم کاملا باورش کنیم یا احساس خوبی بهمون دست نده، اونوقت چی می شه؟؟از خواسته مون دور می شیم؟؟؟یا امکان داره بهش نرسیم؟؟؟؟(کل حرف من این بود که تصویرسازی حتما باید با باور و احساس خوب همراه باشه؟؟؟)
سلام.سارا خانم فکر میکنم همین جور باشه که میگی یعنی باید باید با احساس همراه باشه.ولی چرا به این فکر میکنی.اگه موقعی که داری تصویرسازی میکنی همش حواست به این باشه که الان چه حسی داری یا باورش داری یا نه اینجوری میشه که اون احساسی رو که باید داشته باشیو نداری.اتفاقا هر چه بیشتر حساس بشی که حسی نداری دفعه بعد حست کمتر میشه من میگم بیا تصویر سازی رو به عنوان یه تکلیف نبین که حتما باید انجام بدی تا به خواستت برسی .شده گاهی اوقات حس کنی چقدر دوس داری الان به خواستت برسی؟همون موقع تصور کن رسیدی ببین چه حس خویب بت دست میده.
و دیگه اینکه اگه باورت قوی بشه حست هم خود به خود قوی میشه.شما باید تو تمام مواقع باورت قوی باشه نه فقط موقع تصویر سازی.باشه؟
ممنون افسانه جون.سلام.سارا خانم فکر میکنم همین جور باشه که میگی یعنی باید باید با احساس همراه باشه.ولی چرا به این فکر میکنی.اگه موقعی که داری تصویرسازی میکنی همش حواست به این باشه که الان چه حسی داری یا باورش داری یا نه اینجوری میشه که اون احساسی رو که باید داشته باشیو نداری.اتفاقا هر چه بیشتر حساس بشی که حسی نداری دفعه بعد حست کمتر میشه من میگم بیا تصویر سازی رو به عنوان یه تکلیف نبین که حتما باید انجام بدی تا به خواستت برسی .شده گاهی اوقات حس کنی چقدر دوس داری الان به خواستت برسی؟همون موقع تصور کن رسیدی ببین چه حس خویب بت دست میده.
و دیگه اینکه اگه باورت قوی بشه حست هم خود به خود قوی میشه.شما باید تو تمام مواقع باورت قوی باشه نه فقط موقع تصویر سازی.باشه؟
اول که از شما و همه بچه ها ممنونم که جواب سوالمو دادین.خیلی مرسی.سلام،
سوال افسانه جون حذف شد.
از دو نفری که سوالشون حذف شده یعنی انیس و افسانه می خوام که نتیجه گیری سوالشون رو برامون در تاپیک گفتگو بذارن. ممنون.
.
وای اگه بدونین
اومدم دیدم این تاپیک بیچاره رفته صفحه دوم نمی تونه نفس بکشه. زودی آوردمش بالا.
چون يك روز وقت براي اين كار گذاشته شده و براي رسيدن به اهدافم يك روز خيلي كم هست برام... من اول اين پول رو توي همون روز توي حساب بانكيم قرار ميدادم تا هم از فرصتم استفاده كرده باشم هم اينكه اون مهلت يك روزه از بين نره...اگه همین الان بهمون بگن این 500 میلیون پول تا پایان یک روز خرجش کن به نظرتون چه باید کرد؟
وای اگه بدونین
اومدم دیدم این تاپیک بیچاره رفته صفحه دوم نمی تونه نفس بکشه. زودی آوردمش بالا.
چون يك روز وقت براي اين كار گذاشته شده و براي رسيدن به اهدافم يك روز خيلي كم هست برام... من اول اين پول رو توي همون روز توي حساب بانكيم قرار ميدادم تا هم از فرصتم استفاده كرده باشم هم اينكه اون مهلت يك روزه از بين نره...
بعدشم سر فرصت اول نياز مالي خودم و خانواده رو برطرف ميكردم و بعد بخش اعظم پول رو يه مجتمع ميساختم تا مشكل مسكن اطرافيانم به خصوص جوونها بر طرف بشه...
اين يكي از بزرگترين آرزوهامه.. اي كاش واقعا اين 500 ميليون رو بهم ميدادن![]()
فشفشه: چرا منفی بافی نهادینه شده ولی برای ایجاد بار مثبت باید تلاش کنیم؟
خوب مثل اینکه باید سوالات رو تغییر بدم:
anis: با نيروها و افكارمنفي ديگران توي رسيدن به خواستمون چيكار كنيم ؟ گاهي اطمينان بعضي از اطرافيان ما (در نرسيدن به خواستمون) خيلي بيشتر از باورما در رسيدن به اون خواستست .( فرض كنيد خواستمون جوري باشه كه نشه از بقيه پنهونش كرد) و همچنین
فشفشه: چرا دیگران و افکارشون و ازهمه مهمتر شرایط روی ما تاثیر داره؟
فشفشه: چرا منفی بافی نهادینه شده ولی برای ایجاد بار مثبت باید تلاش کنیم؟
انیس جون فکر میکنم ما باید سعی کنیم به جای اینكه اجازه بدیم افكار منفی دیگران روی ما تأثیر بزارن و روحیه ما را تضعیف كنن، با گفتار مثبت خودمون اندیشه ها و افكار مثبت رو به اطرافیانمون منتقل كنیم و به آنها یاد بدیم كه افكار منفیشون رو کنار بزارن و اندیشه های مثبت رو جایگزینش کنن.اینجوری هم به اونا کمک کردیم و هم روحیه مثبت اندیشی خودمون رو تقویت میکنیم.میدونی که گفتار خیلی توی روحیه و حال خوب و بد ما تاثیر دارن.حتی اگه راهنمایی ما روی اونا تاثیر نزاره صد در صد روی خودمون تاثیر میزاره و ما رو در برابر افکار اونا قوی تر میکنه.چی میگی؟خوب مثل اینکه باید سوالات رو تغییر بدم:
anis: با نيروها و افكارمنفي ديگران توي رسيدن به خواستمون چيكار كنيم ؟ گاهي اطمينان بعضي از اطرافيان ما (در نرسيدن به خواستمون) خيلي بيشتر از باورما در رسيدن به اون خواستست .( فرض كنيد خواستمون جوري باشه كه نشه از بقيه پنهونش كرد)
به مدیر بگین اینو مهم کنه یا راز و تالار کنه
قبول میکنه هااااااااااااااااااااااا
به حرف من گوش نمیدند
آخه من نیو هستم![]()
منفي بافي ريشه توي باور ما داره.باور از خودمون و خانه از پايبست ويران است.ماشناختمون از خودمون ناقصه.از قدرتمون.البته ماها يه قدم از بقيه جلوتريم.اينکه که تصميم گرفتيم خودمون باشيم.خود قدرتمند
به به !!! ببین کی اینجاس....به مدیر بگین اینو مهم کنه یا راز و تالار کنه
قبول میکنه هااااااااااااااااااااااا
به حرف من گوش نمیدند
آخه من نیو هستم![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
محفلی برای بحث و گفتگو پیرامون انسان و باور ها | راز موفقیت | 3 | |
![]() |
بحث پیرامون " آکواریوم من..." | راز موفقیت | 164 |