لطفا مباحث مشاوره ای وشخصی خود را دراین تاپیک مطرح فرمایید

avayestan

کاربر بیش فعال
ممنون از همتون
فکر کنم دوری کنم و سرد باشم بهتر از همه جواب میده
یه موقع هم تیکه بندازم راجع به آدم های دو رو لااقل رو دلم نمی مونه که حرفی نزدم!!

این دو تا جمله آخرت خیلی منو تو فکر فرو برد!
دلیل خیلی واضحه: طرف تو رو خیلی موافقه ...تائید می کنه من نوعی رو .........تا وقتی به نفعشه! به نفعش نبود میره به x,y میگه حواست باشه فلان و بهمان
چهار تام اضافه میزنه پشت سر آدم(که اینش واقعا زور داره)
اتفاقا اولین باری که ایمان آوردیم با دوستم که این آدم دو رو..همین کارو کرده بود!! دوست منم حرف نگه دار نیست ..دو سوت اومد بهم گفت..!
کلا مثه مار پوست میندازه!

پس معلومه این موضوع خیلی ذهنتو درگیر کرده.. محکم باش و محترمانه به خودش بگو تا اینقد اذیت نشی... گاهی برخوردجدی لازمه.... و اگه هم دیگران کاملا میشناسنش پس خیالت جم.. حرفاش تاثیری نداره..

mina12345

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آیا بخاطر شرایط و اینکه شاید شاید بهترین شانس باشه باید رها کرد؟ آیا آدم واسه دلش زندگی کنه حتی اگه به طرفش نرسه حتی تا آخرعمرش مجرد بمونه آرامش بخش تر نیس؟؟؟؟؟؟ خدا این شرایطو نصیب گرگ بیابونم نکنه...اصلابحث دوس داشتن بره کنار.... اینکه کاریو که خیلی دوسش داری بزاری کنار یا بری جایی زندگی کنی که واقعا سرسام آوره و با روحیت سازگار نیس اماامکانات فوقالعاده ای داره..... واقعا چیکا باید کرد؟ گل مینا شمابودی چیکا میکردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببين عزيز شما مگه مجبوريد كه تن به اين ازدواج بدين؟ اگر نيست كه همه فكراتو بكن مطمئنا موردهاي بهتري هم سر راهت قرار ميگيره عزيز

avayestan

کاربر بیش فعال
ببين عزيز شما مگه مجبوريد كه تن به اين ازدواج بدين؟ اگر نيست كه همه فكراتو بكن مطمئنا موردهاي بهتري هم سر راهت قرار ميگيره عزيز

نه مجبور نیستم.. اما گاهی دیگه به یه سنی میرسی که فک میکنی شاید دیر شه.... شما چی فک میکنی گل مینا؟

mina12345

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه مجبور نیستم.. اما گاهی دیگه به یه سنی میرسی که فک میکنی شاید دیر شه.... شما چی فک میکنی گل مینا؟

ببين ازدواج كردن بحث يه روز دو روز نيست يه عمره .....پس شايد يكي از دلايلت اينه كه فكر ميكني دير ميشه كه اگر به خاطر اين باشه مشكل پيدا ميكني با شخص مورد نشرت برو بيرون طرز برخورد و رفتارشو ببين ببين واقعا دوستت داره يا نه؟ سعي كن يه كم عصبانيش كني كه بفهمي در مواقع عصبانيت چطور رفتار ميكنه بعد سر حوصله فكراتو بكن ببين ميتوني باهاش باشي يانه

avayestan

کاربر بیش فعال
ببين ازدواج كردن بحث يه روز دو روز نيست يه عمره .....پس شايد يكي از دلايلت اينه كه فكر ميكني دير ميشه كه اگر به خاطر اين باشه مشكل پيدا ميكني با شخص مورد نشرت برو بيرون طرز برخورد و رفتارشو ببين ببين واقعا دوستت داره يا نه؟ سعي كن يه كم عصبانيش كني كه بفهمي در مواقع عصبانيت چطور رفتار ميكنه بعد سر حوصله فكراتو بكن ببين ميتوني باهاش باشي يانه

مرسی عزیزم...از راهنماییات... خب راستش بنظر من آدم مجرد بمونه بهتر ازاینه که با هرکسی فقط بدلیل ازدواج کردن ازدواج کنه.. اما گاهی بعضی حرفای بزرگترا آدمو دودل میکنه.. بعدم مورد خانواگیه یعنی خانواده طرفین خبر دارن زیرذره بینیم... کلا علاقه مند نیستم.. چون دلم جای دیگس و اینکه کارمو ازدس میدم..

mina12345

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مرسی عزیزم...از راهنماییات... خب راستش بنظر من آدم مجرد بمونه بهتر ازاینه که با هرکسی فقط بدلیل ازدواج کردن ازدواج کنه.. اما گاهی بعضی حرفای بزرگترا آدمو دودل میکنه.. بعدم مورد خانواگیه یعنی خانواده طرفین خبر دارن زیرذره بینیم... کلا علاقه مند نیستم.. چون دلم جای دیگس و اینکه کارمو ازدس میدم..

خوب خانوادگي باشه بالاخره بايد بري بيرون بشناسيش يا نه؟ديگه زمونه پدر و مادرامون نيست كه بدون ديدن هم ازدواج كردن:surprised: ببين اگر دلت با كسي ديگزيه اول ببين حسي كه به اون شخص داري واقعيه يا از سر عادته يه مدت به طرفت پيام نده جوابشو نده كمتر ببينش بيشتر از چند هفته اگر برات عادي شد ميفهمي كه عادت بوده نه عشق

avayestan

کاربر بیش فعال
خوب خانوادگي باشه بالاخره بايد بري بيرون بشناسيش يا نه؟ديگه زمونه پدر و مادرامون نيست كه بدون ديدن هم ازدواج كردن:surprised: ببين اگر دلت با كسي ديگزيه اول ببين حسي كه به اون شخص داري واقعيه يا از سر عادته يه مدت به طرفت پيام نده جوابشو نده كمتر ببينش بيشتر از چند هفته اگر برات عادي شد ميفهمي كه عادت بوده نه عشق

نه خب زمونه تغییر کرده... اما موضوع خواستگاری نزدیکه زمانی نمونده.. باید تصمیم گرفت.. کسی که دلم باهاشه فعلا شرایطشو واقعا نداره...موضوع دوس داشتن ب کنار.. واس زندگی یاید درست و منطقی تصمیم گرفت.. من واسه کارم خیلی زحمت کشیدم نمیخوام از دستش بدم...مگه زندگی فقط ازدواج کردنه... ممنونم از بابت وقتی که واسم گذاشتین

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
چرا دوستم؟؟؟
چرا این راه خوب نیس ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ازچه لحاظ
چون این ی جور درخواست ازدواج از طرف دختر محسوب میشه ک نتایجش خوب نیس معمولا
اگه هم اینو خواستی بودنه غیرمستقیم و باواسطه بگو بهش
همه پستاتو خوندم
ازدواج یکی از بخشها و اتفاقات زندگیه
مث درس
مث شغل
فقط وقتی یکیو فدای یکی دیگه کن ک بدونی واقعا ارزششو داره
تو ک اینقد کارتو دوس داری و زندگی تواون شهر با روحیاتت جور نیس...
من اگه بودم این ازدواجو نمیپذیرفتم
درهرصورت تصمیمی بگیر ک بتونی پای همه چیش وایسی
اگه الان خونواده واسه ازدواج مستقیم یا غیر مستقیم تحت فشار میذارنت بعدا ک ب مشکل بخوری چقد میتونن کمکت کنن؟
و اینکه ازدواج با اینجور دلایل ک شاید مورد بهتری نیاد.سنم داره میره بالا و حرف فامیلو مردمو ... اشتباهه
امیدوارم بهترین تصمیمو بگیری و خوشبخت بشی

avayestan

کاربر بیش فعال
چون این ی جور درخواست ازدواج از طرف دختر محسوب میشه ک نتایجش خوب نیس معمولا
اگه هم اینو خواستی بودنه غیرمستقیم و باواسطه بگو بهش
همه پستاتو خوندم
ازدواج یکی از بخشها و اتفاقات زندگیه
مث درس
مث شغل
فقط وقتی یکیو فدای یکی دیگه کن ک بدونی واقعا ارزششو داره
تو ک اینقد کارتو دوس داری و زندگی تواون شهر با روحیاتت جور نیس...
من اگه بودم این ازدواجو نمیپذیرفتم
درهرصورت تصمیمی بگیر ک بتونی پای همه چیش وایسی
اگه الان خونواده واسه ازدواج مستقیم یا غیر مستقیم تحت فشار میذارنت بعدا ک ب مشکل بخوری چقد میتونن کمکت کنن؟
و اینکه ازدواج با اینجور دلایل ک شاید مورد بهتری نیاد.سنم داره میره بالا و حرف فامیلو مردمو ... اشتباهه
امیدوارم بهترین تصمیمو بگیری و خوشبخت بشی

ممنونم از راهنماییتون.استرسم کمترشد..آخیش.. اینا حرف دل منم هس... نیازداشتم یکی تایید کنه.... ممنونم دوستم... بنظر من یکی مجرد بمونه بهتر ازینه که بنابه این دلایل وحتی بقیمت از دس دادن علایقش فقط ازد کنه ... مگه اینکه واقعا طرفش ارزششو داشته باشه

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
اتی میری یا نه؟؟؟
تکلیفمو روشن کن میخوام برم کار دارم
تاپیکو بزنم؟؟؟؟:w12:

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز

سرکاری چیه به جون خودم اندفعه واقعیه!:D
بچه ها انقد اسممو میگید بازم اخراج میشما!
:redface:

چی دوست درای صدات کنیم؟؟؟ سوسن خانوم خوبه؟

₪آمیتریس₪

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام به نرگس و آشنا ...

هاع این اتی ادب نداره که .. سه نفر آدمو با این همه ابهت و جلال و جبروت مچل کرده :razz:

تیکه دمپاییشو به اتی پ.خ کردم...

دیگه خود دانه

آره خیلی هیجان انگیزه مخم متلاشی میشه!:D

به خودم دوربین وصل میکنم تو دیگه تو زحمت نیفتی!:D

خو دوربین می افته زمین پودر میشه که ! دوربینه حیفه هااا ... نکن اینکارو باهاش

narges_F

عضو جدید
کاربر ممتاز
...اوه آتییییییییییییییییییییییییی بزن لبخند قشنگرو...:D

• Like
واکنش ها: etnn

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
آره خیلی هیجان انگیزه مخم متلاشی میشه!:D

به خودم دوربین وصل میکنم تو دیگه تو زحمت نیفتی!:D
خیلییییی
اما امتیاز هیجان انگیز تره خخخخخخ
خو دوربینه متلاشی میشه حیفه خوووو
بده من دوربینتو لازم دارم پول ندارم برم بخرم گروووونه:cry:

narges_F

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به نرگس و آشنا ...

هاع این اتی ادب نداره که .. سه نفر آدمو با این همه ابهت و جلال و جبروت مچل کرده :razz:

سیلام...کارشه دیگه..ایششششششششششششش

urban planing

عضو جدید
چی دوست درای صدات کنیم؟؟؟ سوسن خانوم خوبه؟
نه یه چی دیگه
چشم پلنگی صدام کن!

سلام به نرگس و آشنا ...

مچل شدگان

...اوه آتییییییییییییییییییییییییی بزن لبخند قشنگرو...:D

بابا دوربین دیجیتال:d

narges_F

عضو جدید
کاربر ممتاز

urban planing

عضو جدید
خیلییییی
اما امتیاز هیجان انگیز تره خخخخخخ
خو دوربینه متلاشی میشه حیفه خوووو