چقدر بده صمیمی ترین رفیقم که از بچگی باهاش بزرگ شدم میخواد از ایران واسه همیشه بره
چند ماهه حس عجیبی دارم![]()
گریه نداره که
از ایران میخاد بره - از دنیا که نمیخاد بره

چقدر بده صمیمی ترین رفیقم که از بچگی باهاش بزرگ شدم میخواد از ایران واسه همیشه بره
من درکتون میکنم ..من دپرس شدم ، بعد بخاطر اینک دپرسم دوباره دپرس میشم ، بعد همینطوری ... نمیدونم !
آهان ! تا حالا شده شب بخوابین ولی نخوابین ؟
بخاطر فعالیت بی حد و حساب فکری و مغزی مدام تو رویاهای احمقانه (ازونا که دم صبح رایجه ! مثلا از تو هتل میری تو استادیوم اینا) ببینید ؟
وقتی از خواب پا میشی بیشتر احساس خستگی مغزی کنی ! یک حس سنگینی تو سرت یا بیشتر پشت سر داشته باشی ! نتونی فکرایی که میان تو سرتو کنترل کنی ؟ وقتی میری تو خیابان افکار آدما ، صحبت های آدما همش از جلو مخت رد بشه ؟!
همرو تجزیه و تحلیل کنی ؟! من روانی شدم یا دپرس ؟!
از زیر بار کارهایی که تمرکز بالا میخواد در میرم در صورتی که هوش خوبیم دارم !
انگار هیچی تو دنیا راضیت نمیکنه !
تا حالا شده چند چیز مختلف تو کلت بگذره ، تو یک زمان ؟!
عجب وضعی شده !
سلام بچه ها اینجا مربوط به تالار روانشناسی هست ؟یا جواب ها رو هر کی میخواد میده
تا دلت بخواااااااااااااااااادمن دپرس شدم ، بعد بخاطر اینک دپرسم دوباره دپرس میشم ، بعد همینطوری ... نمیدونم !
آهان ! تا حالا شده شب بخوابین ولی نخوابین ؟
بخاطر فعالیت بی حد و حساب فکری و مغزی مدام تو رویاهای احمقانه (ازونا که دم صبح رایجه ! مثلا از تو هتل میری تو استادیوم اینا) ببینید ؟
وقتی از خواب پا میشی بیشتر احساس خستگی مغزی کنی ! یک حس سنگینی تو سرت یا بیشتر پشت سر داشته باشی ! نتونی فکرایی که میان تو سرتو کنترل کنی ؟ وقتی میری تو خیابان افکار آدما ، صحبت های آدما همش از جلو مخت رد بشه ؟!
همرو تجزیه و تحلیل کنی ؟! من روانی شدم یا دپرس ؟!
از زیر بار کارهایی که تمرکز بالا میخواد در میرم در صورتی که هوش خوبیم دارم !
انگار هیچی تو دنیا راضیت نمیکنه !
تا حالا شده چند چیز مختلف تو کلت بگذره ، تو یک زمان ؟!
عجب وضعی شده !
درست نميشه:|من درکتون میکنم ..
چون خیلی اینطوری شدم..
بعضی شبا از فکرو ناراحتی نتونستم بخوابم.
چیزی نیست درست میشین.. همش به خاطر فکر و مشکلاتیه که تو ضمیر ناخودآگاهتونه..
سعی کنین با کارا مورد علاقتون خودتون رو مشغول کنین..
کارایی که بهتون روحیه بدن.
موفق باشین.
درست نميشه:|
مشکل پسندی؟سرکوب نه نمیکنم.
فک میکنم فقط به فکر خودمم.این خوبه یا بده؟
آره .
خودخاهیم نسبت به دیگران نه نیست مثلن به خونواده به دوست به فامیل..
فکرمینکم نسبت به یه نفر مثلن به همسر آینده(خخخخخ) زیاد باشه.
البته من وارد همچین رابطه ای نشدما ولی همچین حسی دارم به خودم.. میخام پیشگیری کنم.
اوهوم..نه نسبت به خونوادم نیستم.
آره مطمئنم که اینطوریم.اگرم خیلی نباشه هست.گفتم من وارد رابطه ای نشدم ولی همچین حسی دارم.
بهم هم خیلیا گفتن که خودخاهی.
از خود گذشتگی که اصلن ندارم.اگه با کسی حرفم بشه حتی اگه حق با اون باشه من پا پیش نمیزارم برای حرف زدن.
بعد اگه با یه نفر دوست باشم سراغی اگه ازم گرفت منم سراغشو میگیرم ولی اگه خبری نشه منم دیگه بی خیال میشم.
حتی من اگه به کسی که دوستمه دارم ازش سواستفاده میکنم بهش میگم فلانی من واسه خاطر خودم واسه منافع خودمه که با تو دوستم.بهش میگم دیگه با من ارتباطی نداشته باش.
یعنی خودم میدونم که این کارم درست نیست ولی بازم ادامش میدم.![]()
نه خب خوشم نمیاد.خیلی بده اینجوری.![]()
میشناسم قبولم کردم ولی اصلاحش نمیتونم کنم!![]()
میشناسم قبولم کردم ولی اصلاحش نمیتونم کنم!![]()
مرسی.راجب چیه؟
از کیه؟
میشه دانلودش کرد؟
نه میخام ولی یه اخلاق و رفتار سرکشی تو وجودم هست همش میگه همینجوری خوبه.ادما لیاقت مهربونی و خوبی و ندارن.همینجوری باشی خوبه.آفرین.
ولی بضیا رو میبینم که واقعن خوبن واسه همین میگم تو هم میمیری خوب باشی آیا!!!؟
مررسی عشق من.![]()
امیدوارم روم تاثیر بزاره.![]()
اوهوم .. متفاوتی دیگه ..با این اخلاق گندم نمیدونم چرا هر جا هم میرم توجه همه به من جلب میشه!!
با اینکه من اصلن جلب توجه نمیکنم ..اصلن خوشم نمیاد.ولی رفتارم با بقیه خیلی متفاوته.حداقل با دخترای دیگه.
اوهوم کتاب میخونم شاید یکمی آدم بشم.![]()
اوهوم .. متفاوتی دیگه ..
تو تحلیل شخصیتتم گفتم اینو
تو میتونی
ببین کدوم کار منطقیتر و بهتره همون کار و رفتار رو بکن .. بی دلیل خوبی کن .. اینطوری خودتم حس خوبی خواهی داشت .. جدی میگم .. امتحان کن..
به کسایی ک برات عزیزن برو بگو که دوستشون داری .. مثلاً ب مامان یا بابات
من وقتی ب مامان یا بابام میگم که دوستشون دارم، ی حس فوق العاده بهم دست میده![]()
کاملا موافقم .
برای اولین بار ابراز علاقه حتی به پدر و مادرم کار سختیه ولی به مرور عادت میکنی و یه لذت خوبی بهت دست میده .
توصیه میکنم از همین الان شروع کن ..
بی دلیل خوبی کنم؟
مگه میشه؟
مگه داریم؟![]()
سلام
اقا چند سال پیش ما رفیقی داشتیم که تقریبا هر روز با هم بودیم، الان که فکر میکنم از خودم می پرسم چرا؟
آقا چند سال گذشت مسیر ما دو نفر جدا شد الان یه چند وقت هست دوباره سر و کلش پیدا شده، چطور بپیچونمش؟ خیلی کنه اس،
سلام
اگه واقعا دوست ندارید به دوستی با ایشون ادامه بدید می تونید به طور غیر مستقیم برخورد کنید
به تلفناش جواب ندید، مثلا هر ده تا زنگ یه بار جواب بدید:دی
اگه قراری میذاره برای بیرون و اینا بهونه بیارید و خودتون رو پر مشغله نشون بدید
زیاد گرم نگیرید باهاش
چند بار که اینطوری برخورد کنید خودش دیگه سراغتون نمیاد.
اگه باز اومد که توصیه می کنم به صورت مستقیم بهش بفهمونید که خیلی مایل به ارتباط باهاشون نیستید چون چاره ای باقی نمی مونه.
مرسی منم همین کارا رو میکنم، ولی اون اینقدر زنگ میزنه تا شارژ باتری موبایلم تموم بشه! اس ام اس میده! پیامک میده! انگار من دوست دخترشم! "کجایی؟ چرا گوشیو ور نمیداری؟"
یهو میاد دم خونمون، پیامک میده بیا پایین یه چند لحظه من دم خونتونم!
بیچاره هیشکی رو هم نداره، از طرفی خیلی هم بامرامه و نسبت به من ارادت داره ولی پر رو هم هست. من اصلا حوصلش رو ندارم، خب من هیچ نقطه اشتراکی باهاش ندارم :| دست بردار نیست، هیکلش هم 4 برابر منه. میاد جلو خونمون وای میسته ملت ، در و همسایه نگاهش میکنن می ترسن، میگن این غول بیابونی کیه اینجا هست؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
S | مشاوره تحصیلی تلفنی | تالار مشاوره | 0 | |
A | مشاوره برای تغییر شاخه در رشته فنی حرفه ای از الکترونیک به کامپیوتر یا مکانیک! | تالار مشاوره | 1 | |
![]() |
سیستم مشاوره جدید در ایران | تالار مشاوره | 0 | |
A | مشاوره کاری | تالار مشاوره | 1 | |
![]() |
اساسنامه تالار مشاوره | تالار مشاوره | 2 |