لطفا مباحث مشاوره ای وشخصی خود را دراین تاپیک مطرح فرمایید

mansourblogfa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اگه توی یه رابطه طرف مقابلت تو رو کمتر دوس داشته باشه باید چیکار کرد؟ این که میگم کاملا مشخصه و حس نیست

modir banoo

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه توی یه رابطه طرف مقابلت تو رو کمتر دوس داشته باشه باید چیکار کرد؟ این که میگم کاملا مشخصه و حس نیست

به نظرم باید خیلی جدی بشینید و باهاش صحبت کنید و بهش بگید که حس می کنید اون قدی که شما دوسش داری اون دوستتون نداره و دلایلی که باعث میشه اینطوری فکر کنید رو بهش بگید
شاید اون نمی دونه چطور می تونه به شما نزدیک بشه یا یه چیزایی تو رابطه از نظر شما مهمه که برای اون نیست و چون ننشستید در موردش صحبت کنید اون نمی دونه، بهش بگید که دوست دارید رابطتون بهتر بشه از فاصله ای که بینتون هست نگرانید، پس اول از همه حرف بزنید در موردش، انتظاراتتونو بگید و نگرانیتونو باهاش در میون بذارید
احساستونو نسبت بهش بگید و ازش بخواین که اونم احساس واقعیشو نسبت به شما بگه، بدون هیچ رو دربایستی ای....
اگه میخواید باهاش ازدواج کنید باید حتما بهش بگید که واسه این باهاشید و دارید تو رویاهاتون آیندتونو با اون می سازید و اگه اون این آینده رو با شما نمی خواد باید حتما بهتون بگه تا شما کنار بکشید
البته این رو هم بگم که نباید سعی کنید با حرفاتون تحت تاثیرش قرار بدید که از رو اجبار یا دلسوزی و... بهتون بگه می خوام باهات بمونم
اگه واقعا نمی خواد با شما بمونه واقعیت رو بپذیرید و رهاش کنید و مطمئن باشید با کسی که علاقه ای بهتون نداره نمی تونید خوشبخت بشید، پس وقت با ارزش و انرژیتونو واسش صرفش نکنید چون یه عشق سالم و واقعی عشقی هست که دو طرف بتونند از نظر ذهنی و احساسی، احساساتشون رو با هم شریک باشند که این شامل عشق یه طرفه نمیشه
و فکر هم نکنید که آخر دنیاست و دیگه نمی تونید کسی رو مثل اون دوست داشته باشید، چرا می تونید...فقط به یه مقدار زمان نیاز دارید

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام.
من خیلی تو گذشته زندگی میکنم و فکر کردن به آینده خیلی ناراحتم میکنه!
نمیترسم ازشا ولی آینده رو دوس ندارم.
چیکار کنم؟

قبلن از پاسخ شما تشکر میکنم:D

EECi

مدیر بازنشسته
با سلام.
چیکار کنم؟

سلام
چقدر زود جواب دادم :D

خودتون فکر می کنید چرا اینده رو دوست ندارید ؟
گذشته چه چیز شیرینی داره که دوست دارید در موردش فکر بکنید ؟ حس دقیق خودتون رو بگید

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
چقدر زود جواب دادم :D

خودتون فکر می کنید چرا اینده رو دوست ندارید ؟
گذشته چه چیز شیرینی داره که دوست دارید در موردش فکر بکنید ؟ حس دقیق خودتون رو بگید

خیلی مرسی که زود جواب دادین.:D
چون روشن نیست از نظر من!
آره خیلی شیرین..همش دوس دارم برگردم به گذشته.
نمیدونم چی داشره ولی هر چی داره از آینده بهتره واسم.
مثلن امروز یه خبری رسید بهم که یه اتفاق جدید خوب تو زندگی یکی دیگه افتاده بود بعد من همین که شنیدم رفتم تو فکر گفتم یعنی چطور میتونه چیزی که تو گذشته بوده رو فراموش کنه و نقش جدید و قبول کنه!

• Like
واکنش ها: EECi

EECi

مدیر بازنشسته

خیلی مرسی که زود جواب دادین.:D
چون روشن نیست از نظر من!
آره خیلی شیرین..همش دوس دارم برگردم به گذشته.
نمیدونم چی داشره ولی هر چی داره از آینده بهتره واسم.
مثلن امروز یه خبری رسید بهم که یه اتفاق جدید خوب تو زندگی یکی دیگه افتاده بود بعد من همین که شنیدم رفتم تو فکر گفتم یعنی چطور میتونه چیزی که تو گذشته بوده رو فراموش کنه و نقش جدید و قبول کنه!
:)

منظورتون اینه که آینده واضح نیست ؟ البته که همینطوره ! فکر کردید این همه مردمی که میرن فال و طالع بینی برا چی میرن ؟ به خاطر راضی کردن همین حس معلق بودن ...
آینده رو افکار امروز ما میسازن
اگه من امروز تصمیم خوبی بگیرم اینده خوبی دارم .

در یک سال بعد ، امروز من میشه گذشته من ... دقت کنید ، اگه من بخوام مثل شما فکر کنم و گذشته ام رو دوست داشته باشم ، میگم خب ، یکسال بعد ، امروز من میشه گذشته من ! پس بزار یه گذشته خوب واسه خودم بسازم :)
خلاصه این بحث میشه لذت از زمان حال و رها کردن گذشته و آینده

گذشته تموم شده و رفته . هر چقدر شیرین یا تلخ باشه . بجز یه سری لذت ها و رنج ها چیز دیگه ای نداره . تجربه ارزشمندی داره البته ....
آینده هم در هر لحظه داره ساخته میشه ، با تصمیمات خودم

خب
یه خبری رو از کسی شنیدید . باید دقیقا بگید که چه موضوعی بوده . چونمشخص می کنه فکر شما روی چی می چرخه که به فکر رفتید ...

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
:)

منظورتون اینه که آینده واضح نیست ؟ البته که همینطوره ! فکر کردید این همه مردمی که میرن فال و طالع بینی برا چی میرن ؟ به خاطر راضی کردن همین حس معلق بودن ...
آینده رو افکار امروز ما میسازن
اگه من امروز تصمیم خوبی بگیرم اینده خوبی دارم .

در یک سال بعد ، امروز من میشه گذشته من ... دقت کنید ، اگه من بخوام مثل شما فکر کنم و گذشته ام رو دوست داشته باشم ، میگم خب ، یکسال بعد ، امروز من میشه گذشته من ! پس بزار یه گذشته خوب واسه خودم بسازم :)
خلاصه این بحث میشه لذت از زمان حال و رها کردن گذشته و آینده

گذشته تموم شده و رفته . هر چقدر شیرین یا تلخ باشه . بجز یه سری لذت ها و رنج ها چیز دیگه ای نداره . تجربه ارزشمندی داره البته ....
آینده هم در هر لحظه داره ساخته میشه ، با تصمیمات خودم

خب
یه خبری رو از کسی شنیدید . باید دقیقا بگید که چه موضوعی بوده . چونمشخص می کنه فکر شما روی چی می چرخه که به فکر رفتید ...

آره به این چیزا هم فک کردم.
یکی از فامیلای نزدیکمون باردار شده!
خبر این بود!
:Ph34r:

• Like

EECi

مدیر بازنشسته
آره به این چیزا هم فک کردم.
یکی از فامیلای نزدیکمون باردار شده!
خبر این بود!
:Ph34r:

می دونید
ما ادما همیشه با حس های مختلفمون زندگی می کنیم
هر مقطعی حسی رو داریم که در گذشته تجربه اش نکردیم

یکی از زیباترین احساسات ( به گفته روانشناسا زیباترین حس ) ، متولد کردن و تربیت کودکه

ما ادما همیشه به دنبال حس جدید هستیم
به دنبال چالش جدید هستیم

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
می دونید
ما ادما همیشه با حس های مختلفمون زندگی می کنیم
هر مقطعی حسی رو داریم که در گذشته تجربه اش نکردیم

یکی از زیباترین احساسات ( به گفته روانشناسا زیباترین حس ) ، متولد کردن و تربیت کودکه

ما ادما همیشه به دنبال حس جدید هستیم
به دنبال چالش جدید هستیم

به نظر من بدترین حسه!نمیدونم چرا ولی همچین حسی دارم!
به این فک میکنم که اگه همچین چیزی برای من اتفاق بیفته چه حالی پیدا میکنم!
:cry:

mina12345

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با سلام.
چیکار کنم؟

سلام ... چون برای آینده ات هدفی نداری... فقط گذر عمرتومی بینی ..وقتی هدف داشته باشی اصلا تمایلی به رفتن به گذشته نداری

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام ... چون برای آینده ات هدفی نداری... فقط گذر عمرتومی بینی ..وقتی هدف داشته باشی اصلا تمایلی به رفتن به گذشته نداری

همه گذر عمرشونو میبینن خب..
هدفی که اخرش هیچه همون نباشه بهتره

آخرین ویرایش توسط مدیر:

EECi

مدیر بازنشسته
به نظر من بدترین حسه!نمیدونم چرا ولی همچین حسی دارم!
به این فک میکنم که اگه همچین چیزی برای من اتفاق بیفته چه حالی پیدا میکنم![/COLOR][/B]:cry:
احساسات مثل یه دومینو جلو میرن
پیشنیاز دارن

باید اول پیشنیاز ها رو رد کرد بعد همچین حسی هم بوجود میاد

مطمئنا حس خوبی رو پیدا می کنید :gol:

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
احساسات مثل یه دومینو جلو میرن
پیشنیاز دارن

باید اول پیشنیاز ها رو رد کرد بعد همچین حسی هم بوجود میاد

مطمئنا حس خوبی رو پیدا می کنید :gol:

جوواب خیلی خوبی بود.مررسی:smile: :gol:

• Like

mina12345

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
همه گذر عمرشونو میبینن خب..
هدفی که اخرش هیچه همون نباشه بهتره

این جمله شما هدفی که اخرش هیچه همون نباشه بهتره نشان دهنده اینه که اصلا هدفی نداری وقتی هدف داشته باشی براش میجنگی و باعثمیشه آینده رو پوچ نبینی

• Like

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
این جمله شما هدفی که اخرش هیچه همون نباشه بهتره نشان دهنده اینه که اصلا هدفی نداری وقتی هدف داشته باشی براش میجنگی و باعثمیشه آینده رو پوچ نبینی

هدف ندارم خو برم بخرم!!؟:cry:

EECi

مدیر بازنشسته
هدف ندارم خو برم بخرم!!؟:cry:
عذر میخوام پریدم وسط
به نظر من منظور خانم مینا اینه که در زندگیتون باید هدف گذاری کنید

در هدف گذاری هم نه زیاد دست بالا رو بگیرید نه دست پایین رو
دقیقا اندازه توانایی ها و امکانات خودتون هدف گذاری کنید

مثلا هدف بزارید در یک سال آینده فلان مقدار پول از راه حلال بدست بیارید
مثلا هدف بزارید که نظام باور هاتون رو بازبینی کنید و باور های غلط رو حذف کنید
و...

mina12345

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عذر میخوام پریدم وسط

و...

دقیقا.. خیلی ازافراد فکرمیکنن منظور از هدف برنامه ریزی برای اهداف بلند مدته ...نه هدف میتونه یه لحظه شادی و نشاط برایخود طرف باشه حتی برای یک ساعت

• Like

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
عذر میخوام پریدم وسط

و...
من هر هدفی رو میخام به سرانجام برسونم نمیشه!
شاید واسه اینه که دوس دارم خیلی زود بش برسم ..
همون زیاد دست بالا گرفتن!
مثل کسایی که یه شبه میخان پولدار بشن!
:redface:

• Like

mina12345

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چون براش تلاش نمیکنی..فکرکنم از اون دسته از آدمهائی باشی که میسپاری کارتو به سرنوشت درسته؟

Elmira2010

عضو جدید
کاربر ممتاز
بعضی چیزارونمیشه تغییردادمثلامن خودم هیچوق به چیزایی که میخاستم نرسیدم پس میذارم گردن سرنوشت وقسمت

EECi

مدیر بازنشسته
شاید این تجربه ام بتونه کمک کنه بهتون
باید این باور رو در خودتون ایجاد کنید که
پاداش برای کارها رو میشه به تاخیر انداخت

و ربطش به موضوع ::)من باید قبول کنم که وقتی میخوام پروژه ای رو تموم کنم و پاداش و لذت و حس خوب اون لحظه گرفتن پول و قدردانی و... رو داشته باشم ، باید تمام تلاشم رو بکنم که کارم رو تحویل بدم
و یا پاداش و راحتی چند ساعته انصراف از کار که کلا بار رو از دوشم بردارم رو بخوام ؛ که خب لذتش خیلی سریع تموم میشه و از اهداف بزرگم در زندگی میمونم

و
باید اهدافتون رو مجسم کنید
برای پولدار شدن باید یه سری کارها رو انجام داد و گرنه خبری نمیشه

شبتون بخیر

آخرین ویرایش:

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز

و

شبتون بخیر

خو من میخام برم سر کار ولی کار نیس!
چیکار کنم؟چجوری پولدار بشم!:(
شب بخیر.مرسی

Elmira2010

عضو جدید
کاربر ممتاز

و

شبتون بخیر

چیزی که نمیشه هیچوق نمیشه پس دیگه پاداشی درکارنیس مه بخادم تاخیرش انداخت

EECi

مدیر بازنشسته
خو من میخام برم سر کار ولی کار نیس!
چیکار کنم؟چجوری پولدار بشم!:(
شب بخیر.مرسی
و ربطش به موضوع ::)
من باید قبول کنم که وقتی میخوام پروژه ای رو تموم کنم و پاداش و لذت و حس خوب اون لحظه گرفتن پول و قدردانی و... رو داشته باشم ، باید تمام تلاشم رو بکنم که کارم رو تحویل بدم
و یا پاداش و راحتی چند ساعته انصراف از کار که کلا بار رو از دوشم بردارم رو بخوام ؛ که خب لذتش خیلی سریع تموم میشه و از اهداف بزرگم در زندگی میمونم

موضوع ساده س
لذت انجام ندادن کار ، براتون بیشتر از رنجشه
باید این نسبت رو بر عکس کنید

:gol:

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
من باید قبول کنم که وقتی میخوام پروژه ای رو تموم کنم و پاداش و لذت و حس خوب اون لحظه گرفتن پول و قدردانی و... رو داشته باشم ، باید تمام تلاشم رو بکنم که کارم رو تحویل بدم

موضوع ساده س

شما یه کار به من بده من اگه به نحو احسنت انجامش ندادم!
دیروز کلی چوب خورد کردم!اصلن یه لذتی داشت وقتی تیکه تیکشون میکردم.
کمرم درد گرفته بود ولی تا تموم نکردم از جام بلند نشدم.بعدشم قشنگ مرتبشون کردم.یه چاییم دم کردم خوردم.
:D

Elmira2010

عضو جدید
کاربر ممتاز

موضوع ساده س

حرفی که شمادارین میگین راجبه پاداش کوتاه مدت ودرازمدت وتاثیراتشه که به انجام یه کارمربوط میشه ولی اینکه بخای یه آرزوداشته باشی وتجسم کنی اینش به پاداش وتنبیه وایناربطی نداره

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلام
بحثتونو دوس دارم واسه همین منم میپرم وسط :دی
بنظر و باور من هیچ آرزویی دست نیافتنی نیست.. نمونه خیلی سادش رویای سفر ب ماه! این موضوع واسه منو شما خیلی عادیه اما واسه کسی ک صدسال قبل از سفر ب ماه این آرزو رو داشته یک آرزوی ماورایی و تخیلی بوده!!

آرزوی ب این بزرگی رو خیلیها داشتن اما کسانی بهش رسیدن ک باور داشتن میشه و رنجشو ب جون خریدن..

منم مشکل کار و استقلال مالی داشتم و تاحدودی دارم.دلیلشم نبودن کار نبود! من آدم ایده آل گرایی هستم و دوس داشتم کاری رو انجام بدم ک دوسش دارم. ب نسبت سن و موقعیتم کارای زیادی رو تجربه کردم! پس نبودن کار بهونه س مگر اینکه کارایده آلتونو بخواید یا تنبل باشید: )))

خب من کار ایده آلمو میخواستم.رویایی ک از بچگی داشتم! طراحی معماری..البته اون روزا نمیدونستم اسمش اینه:دی
واسه رسیدن ب این موقعیت تجربه های زیادی کردم.همینطور ریسک های زیادی
سختی زیادی کشیدم.. اما الان تو موقعیتی ک همیشه آرزوشو داشتم هستم. هنوز اول راهم و درآمد چندانی ندارم اما واسه من لذت انجام کاردلخواه بالاتر از درآمد بوده. و میدونم ک پول خودش میاد ب سمتم

حالا فقط میخوام ی جمله بگم: آرزوتو باور کن و برو دنبالش.. هرچی ک هست!هرچقدر دور از دسترسه

کلید رسیدن ب آرزو باورشه. وقتی باور کنی میتونی ب جایی ک آرزوشو داری برسی،میری دنبال راههای رسیدن ب اون. قدم ب قدمشو تو ذهنت مجسم میکنی! برنامه ریزی میکنی! و صدبار هم ک شکست بخوری برای صدویکمین دفه بازهم بلند میشی!

باور کردن=رسیدن.. این قانون طبیعته.. باور کنید: )