همه هدف انگیزت بستگی داره و مهمتر به خودت
اگه پایه هستید صبح برنامه بزاریم یه ساعت خاص بیدار شیم اعلام حضور کنیم که همه به کاراشون برسن
به غیر این برا هرشخصی فرق میکنه
خدا خیرت بده
بیایم اعلام حضور که دیگه نمیریم آخه
همه هدف انگیزت بستگی داره و مهمتر به خودت
اگه پایه هستید صبح برنامه بزاریم یه ساعت خاص بیدار شیم اعلام حضور کنیم که همه به کاراشون برسن
به غیر این برا هرشخصی فرق میکنه
مثلا اگه کاری رو نکردی یه هفته نت نیا
یا 50000تومن به یه فقیر بده
خدا خیرت بده
خدا خیرت بده
بازم به خودت بستگی داره من هیچ وقت از خواب صبحم نمیزنم برا باشگاه یه اعلام حضور تمام
من متوجه نشدم فعل خواستن در درون شما هست یا نه؟بعدش میریم تخت میخوابیم
مگه نه
من متوجه نشدم فعل خواستن در درون شما هست یا نه؟
قانون بزار با رعایت کردن به خودت جایزه بده با رعایت نکردن خودت تنبیه کنهست عجیب هم هست ولی به توانستن تبدیل نمیشه یا اگههم میشه کوتاه مدته
لطفا کمک کنید
قانون بزار با رعایت کردن به خودت جایزه بده با رعایت نکردن خودت تنبیه کن
حالا ساعت چند بیدار میشی؟
و می خوای ساعت چند بیدار شی؟
شما یه کاری کن نیاز نیست بعد نماز بیدار بمونی از ۸ که بیدار میشی برنامه ریزی کن از وقتت درست7:30-8:00 بیدار میشم میخوام بعد از نماز دیگه نخوابم
میدونم شدنیه ولی نمیدونم چطور
شما یه کاری کن نیاز نیست بعد نماز بیدار بمونی از ۸ که بیدار میشی برنامه ریزی کن از وقتت درست
استفاده کنی همین![]()
تو برنامه ریزی ساعت مشخص نکن مثلا بگو این کارا رو امروزباید انجام بدم یه تایم اخر روز برایبرنامه میریزم
ولی اجرا مهمه
من تو این مرحله مشکل دارم
تازه وقتم خیلی کمه تو روز . کلی کارو...........
تو برنامه ریزی ساعت مشخص نکن مثلا بگو این کارا رو امروزباید انجام بدم یه تایم اخر روز برای
چیزای بزار که وقت کم اوردی
خوب بگو اراده ندارمآقا من خودم آخر این کارام حداقل سه سال تجربه پشت این کاره
مشکل ارادست که اونم فقط بستگی به محیط داره که درست کردن اونم شدنی نیست لااقل الان
خوب بگو اراده ندارم
وقت ما رو چرا میگیری؟![]()
شما اراده داری ولی یکم تنبلی میکنی مثل خود منالان سرعت نت اجازه نمیده وگرنه بحث به درازا میکشید .
شاید من ارتده نداشته باشم
ولی مطمئن باش اگه فقط من بودم این تاپیک و خیلی تاپیک های مشابه ایجاد نمیشد.
!!!!!!!!!!!!!!
شما اراده داری ولی یکم تنبلی میکنی مثل خود من
راه حل پیدا کردی به ما هم بگو ٬باشد که رستگار شویم
من همین حد میدونستم راهنمایی کردم دیگه ببخسشید
هر شب بشین ببین چه کارایی کردی
با خودت حساب کتاب کن
کم کم خودش انگیزه میشه
خانوم دکتر شما سعی کن قبل خواب قرص djhiasefaDF V, رو مصرف کنی این قرص باعث میشه درمو اقع که احساس میکنی باید بیدار بشی که عقب نیفتی احساست به واقعیت میپیونده و فورن بیدار میشی و عقب نمی افتیman rozaii ke bayad beram bimarestan majboram bidar bemonam badesh beram ama rozaye dige
mikhabamkhili aghab mioftam
یعنی چطوری دقیقا؟!
چطوری از خواب بعد نماز بگذریم آخه![]()
7:30-8:00 بیدار میشم میخوام بعد از نماز دیگه نخوابم
میدونم شدنیه ولی نمیدونم چطور
خب عزیزان من به جای این بحث نصفه شبی ...الان برید بگیرید بخوابید ..هم فردا بهتر و راحت تر بیدار میشید ..هم بعدش میتونید بیدار بمونید!![]()
سلام دوستان..
عزیزان من یکی از مشکلاتی که قابل بیان هست اینه که الان میگم خدمتتون ..ممنون میشم راهنماییم کنید:
راستش من کنکور ارشدمو بهمن ماه دادم تموم شد ..در واقع الان تقریبا 4 ماه هست که دیگه درس نمیخونم فعلا ...بعدش خب من تو دوران تحصیل که حداقل سرم به درس گرم بود..یعنی هیچ وقت بیکار نبودم اینجوری..حداقل درسو داشتم .اما الان دیگه درس هم نیست فعلا(حداقل تا مهر) ..اصلا این بیکاری دیوونه میکنه آدمو..چند جا دنبال کار رفتم اما کار درست و حسابی پیدا نکردم یعنی ارزش نداشتن واقعا که بخوام برم..قصدم این بود که بعد کنکور برم سربازی که تا مهر حداقل چند ماهیش رفته باشه ..اما به قول خودم مثلا میخواستم استراحت کنم و نرفتم ..حالا اصلا ی جورایی انگار انگیزه ندارم دیگه ..کسل و بی حال و حوصله شدم..اون شور و هیجان سابقو ندارم...
اصلا حتی حال و حوصله اینکه بخوام سر خودمو به ی کاریم گرم کنم ندارم...دوستام میگن تا وقتی ارشدت شرو نشده واسه خودت صفا کن..ولی میگم آخه چه صفایی ؟هر صفایی هم پول میخواد دیگه..فوقشم آدم 1 ماه نهایتش خستگی در میکنه ..خب بقیشو چی؟
چه زندگی سختی داره میشه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
S | مشاوره تحصیلی تلفنی | تالار مشاوره | 0 | |
A | مشاوره برای تغییر شاخه در رشته فنی حرفه ای از الکترونیک به کامپیوتر یا مکانیک! | تالار مشاوره | 1 | |
![]() |
سیستم مشاوره جدید در ایران | تالار مشاوره | 0 | |
A | مشاوره کاری | تالار مشاوره | 1 | |
![]() |
اساسنامه تالار مشاوره | تالار مشاوره | 2 |