واسه اینکه ناشکرم
شادی جون دلیل شکرگزاریت چی بود دقیقا؟؟؟ این ک دیدی یکی از تو بیشتر مشکل داره؟؟:|
شیما پیست دوچرخه کجا میری؟؟
مشهدی؟
وقتی میبینی مردم چقدر مشکل دارن می فهمی خیلی ناشکری
من یا شیما ؟
واسه اینکه ناشکرم
شادی جون دلیل شکرگزاریت چی بود دقیقا؟؟؟ این ک دیدی یکی از تو بیشتر مشکل داره؟؟:|
مشهدی؟
مشهدی؟
اکشال نداره پس کجایی تو ؟نه عزیزم مشهد نیستم اما آرزوم این بود مشهد بودم
همه شهرها معمولا دارن
شهر شما نداره؟
خیلی خوبه اگه پیدا کنی
اورين اورين....من برم اينا راعملي كنم.....اولياش خخخخخعلي اشنا ميزدا....مرسي
سلام
من یه مشکل دارم. لطفا بدور از شوخی جواب بدین:
مشکل من این هست که وقتی کسی حرف بی منطق میزنه یا حرف بدی میزنه یا کار اشتباهی می کنه و امثالهم نمیتونم خونسردیم را حفظ کنم و با ارامش صحبت کنم و پرخاشگری میکنم.
خیلی به خاطر این مسئله ناراحتم و البته دلیلش به خانواده ام هم برمیگرده که مردای خانواده ما اهل گفتمان نبودن و همش با زور و کتک و توهین و پرخاشگری رفتار می کردن..
متاسفانه این توی ذهن خودآگاه من رفته و من هم نمیتونم در برابر رفتارهای دیگران خونسرد بمونم و با ملایمت و منطقی برخورد کنم و شروع به پرخاشگری میکنم و از اون بدتر از اینکه اون فرد را ادب کردم احساس رضایت خاطر میکنم...
فکر میکنم یه کم به خاطر همین احساس هست که نمیتونم دست از این کار بردارم...
چون من سابقا در خانواده میترسیدم که پاسخ رفتارهای بی منطق و پرخاشگری برادرها و پدرمو بدم و همش را توی خودم میریختم و حالا از اینکه به دیگرانی که میخوان ناراحتم کنن پاسخ میدم احساس خوبی دارم/ چون حس میکنم دیگه مثل سابق که نمیتونستم از خودم دفاع کنم نیستم و به خودم حق میدم که اگر کسی بخواد ازارم بده ازارش بدم ....
راستش پیش یک روانکاو هم رفتم ولی چون ویزیتش خیلی گران بود دیگه ادامه ندادم..
خیلی دلم میخواد در شرایط بحرانی و مشکلات با ارامش و بدور از پرخاشگری و توهین با ملایمت و منطق صحبت و رفتار کنم و عصبانی نشم .....
لطفا منو راهنمایی کنین که چکار کنم. ممنون
سلام
مشکل من این هست که وقتی کسی حرف بی منطق میزنه یا حرف بدی میزنه یا کار اشتباهی می کنه و امثالهم نمیتونم خونسردیم را حفظ کنم و با ارامش صحبت کنم و پرخاشگری میکنم.
خیلی به خاطر این مسئله ناراحتم و البته دلیلش به خانواده ام هم برمیگرده که مردای خانواده ما اهل گفتمان نبودن و همش با زور و کتک و توهین و پرخاشگری رفتار می کردن..
متاسفانه این توی ذهن خودآگاه من رفته و من هم نمیتونم در برابر رفتارهای دیگران خونسرد بمونم و با ملایمت و منطقی برخورد کنم و شروع به پرخاشگری میکنم و از اون بدتر از اینکه اون فرد را ادب کردم احساس رضایت خاطر میکنم...
چون من سابقا در خانواده میترسیدم که پاسخ رفتارهای بی منطق و پرخاشگری برادرها و پدرمو بدم و همش را توی خودم میریختم و حالا از اینکه به دیگرانی که میخوان ناراحتم کنن پاسخ میدم احساس خوبی دارم/ چون حس میکنم دیگه مثل سابق که نمیتونستم از خودم دفاع کنم نیستم و به خودم حق میدم که اگر کسی بخواد ازارم بده ازارش بدم ....
خیلی دلم میخواد در شرایط بحرانی و مشکلات با ارامش و بدور از پرخاشگری و توهین با ملایمت و منطق صحبت و رفتار کنم و عصبانی نشم .....
سلامسلام دوست عزیز... متاسفانه مشکل شما نشات از یه حس اتنقام در وجودتونه ... شما لذت میبرید از اینکه یه نفر از شما معذرت بخواد ...تا حدی لذت میبرید از اینکه نفر اول باشید این هم بر میگرده به گذشته شما ..چون همیشه به قول شما پدر و برادرانتون بر شما حکمرانی میکردن... پیشنهاد من اینه که شما هر وقت عصبانی میشوید بلافاصله بنشینید یا برید بیرون... سعی کنید اینو هر روز به خودتون بگید که من آدم سابق نیستم من زورگو نیستم...سعی کنید اول درونتو از خشم و نفرت خالی کن تا بتونی بهتر تصمیم بگیری
سلامسلام دوستم
خب این مساله شاید همون لحظه آرومتون کنه، ولی اگر درونی و جز شخصیت تون بشه دیگه اون آرامش رو هم من فکر می کنم نخواهد داشت و خودت قبل از دیگران اذیت میشی...
به نظر من، مدتی توی محیطی غیر از جایی که سرچشمه این رفتار هست(خانواده میشه دیگه، درسته؟)، رفتارت رو تغییر بده، مهربون باش و با ملایمت برخورد کن...حتی شده این رفتار رو نقش بازی کن، به خودت تاکید کن که تنها رفتاری که داری همین هست ... بعد از مدتی لذتی که از بازخورد این رفتار بهت می رسه بهت کمک می کنه ...
سلام
سلام
ممنون از شما
حق با شماست. من خیلی نسبت به اطرافیان نزدیکم احساس نفرت و خشم دارم و راستش مدتی هر شب سعی میکردم به خودم تلقین کنم که همه را بخشیدم و فراموش کردم ولی در عمل نمیتونم فراموش کنم و ببخشم.
حتی وقتی دیدم اینطور هست به خودم گفتم حداقل فراموش کنم اگر نمیتونم ببخشم ولی باز نشد...
یعنی یک مدت کوتاه جواب میده (فراموش کردن رفتارهای دیگران) ولی باز با کوچکترین جرقه ای باز همه چیز مثل سابق میشه
من یه مشکل دارم
اصلا تمرکز ندارم
نمیتونم درس بخونم باید چکار کنم؟
آره یه مدت هم هست که درس نخوندماگه مدتیه درس نخوندین و تازه شرو کردی عادیه
ولی من روشی که خودم قبلا امتحان کردمو جواب گرفتم همین روشیه که همه میگن یه برگه بزارین اون چیزایی ک میاد ذهنتون یادداشت کنین بعد یه ساعتی بزارین روش بفکرین
من این روشو رفتم اوایل برگه هه پر میشد کم کم به مرور دیگه فکرم پرش نداشت
سلام ..آره یه مدت هم هست که درس نخوندم
نمیدونم !!!!باشه اینم انتحان میکنم کاش بشه
آره یه مدت هم هست که درس نخوندم
نمیدونم !!!!باشه اینم انتحان میکنم کاش بشه
به نطر من کلا ما ایرانیا وقتی اسم اراده میاد کم میاریم
اگه کسی پیشنهادی داره واسه قوی کردن اراده بگه![]()
خودت رو تنبیه کن
چطوری؟؟؟؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
S | مشاوره تحصیلی تلفنی | تالار مشاوره | 0 | |
A | مشاوره برای تغییر شاخه در رشته فنی حرفه ای از الکترونیک به کامپیوتر یا مکانیک! | تالار مشاوره | 1 | |
![]() |
سیستم مشاوره جدید در ایران | تالار مشاوره | 0 | |
A | مشاوره کاری | تالار مشاوره | 1 | |
![]() |
اساسنامه تالار مشاوره | تالار مشاوره | 2 |