لطفا مباحث مشاوره ای وشخصی خود را دراین تاپیک مطرح فرمایید

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
نه بابا شادی باور نکن این حرفا شایعه س... من با اینکه تو عنفوان جوانی هستم بازم زیاد میخوابم! :d

اتفاقا راسست میگی من یع جا خوندم ادم سنش میره بالا خابش کم میشه
برا چی برا من داره زیاد میشه

*breath*

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه بابا شادی باور نکن این حرفا شایعه س... من با اینکه تو عنفوان جوانی هستم بازم زیاد میخوابم! :d

حالا نمیخوام جای دیگه بگم همینجا دفنش میکنیم ولی 32 سال دیگه میره تو میان سالگی نفرمایید البته دلت جوون باشه :cool:

Tybe Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اتفاقا راسست میگی من یع جا خوندم ادم سنش میره بالا خابش کم میشه
برا چی برا من داره زیاد میشه

این نشون میده روز به روز داری جوون تر میشی! :D
اصن خودتو نگران نکن ... خواب خیلیم خوبه! بهترین چیز دنیا همون خوابیدنه... :)
من همیشه بین درس خوندنم چرت میزنم کلی بازدهیم میره بالا!

moatamed

کاربر فعال تالار مهندسی مکانیک ,
کاربر ممتاز
ممنونم از راهنمایی هاتون
کاملا معلومه استادید:|
بنظر من علاقه شرط اول و آخره
ی چیزیو ک دوسش داشته باشی با اشتیاق میخونی
اما همین ک اسم درس و امتحان و کنکور میاد روش خوندنش سخت میشه
خواب زیاد هم بخاطر استرسه... و فرار از درس:)))

متشکرم
خدارو شکر حداقل یه همشهری پیداشد حرفای منو تایید کرد:smile:

آخه مساله اینه من کلا همیشه زود بیدار می شدم از بچگی همیشه 5 صب بیدار می شدم برا مدرسه رفتن والان یک ساله اینجور شده برا همین خیلی برام عجیبه !!!
من الان مسئلم تعداد ساعات شده
شایدم تنبلی
حس خرس قطبی پیدا کردم:)
به نظرم یه خورده بزرگنمایی شده شوما اگه قبلن تا 5 میخوابیدی مشکل داشتی ...
الان تا یک نیمه شب میبینم شبها اینجایی بعدشم صبح 9 میبینمت خوب پس چته...:D
هیچیت نیست خیالت تخت تخت باشه برو خوش باش همی روزاس که ایشالله یه نفر بااسب سفید بیادو زنگ خونه رو بزنه....
همه بگن ایشالله.... شیرینی مام یادت نره:smile:

mech.shima

دستیار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
بچه ها من یه مشکل دارم کی کمکم میکنه:(

behnamcp

کاربر فعال
سلام من پسری 25 هستم كه دارای مدرك كارشناسی مهندسی صنایع هستم من به رشته روانشناسی بالینی علاقمند هستم مشكل من اینه كه نمی تونم بین رشته روانشناسی و مهندسی صنایع كدامش رو انتخاب كنم چون به هر دو علاقمند هستم البته علاقه اصلی من روانشناسی بالینی است و نسبت به آینده روانشناسی دچار تردید هستم در ضمن دانشگاه شهر من ارشد بالینی ندارد ولی ارشد صنایع دارد و من نسبت به خوابگاه نظر خوبی ندارم لطفا منو راهنمایی كنید ممنونم

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
این نشون میده روز به روز داری جوون تر میشی! :D
اصن خودتو نگران نکن ... خواب خیلیم خوبه! بهترین چیز دنیا همون خوابیدنه... :)
من همیشه بین درس خوندنم چرت میزنم کلی بازدهیم میره بالا!

خیلی باحالی دوختر تو
من از خاب زیاد متنفرم
تو رورزم اگه بخابم بدنم درد میگیره مث معتادا( یه جورمیگم انگاری معتادم)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
متشکرم
خدارو شکر حداقل یه همشهری پیداشد حرفای منو تایید کرد:smile:

به نظرم یه خورده بزرگنمایی شده شوما اگه قبلن تا 5 میخوابیدی مشکل داشتی ...
الان تا یک نیمه شب میبینم شبها اینجایی بعدشم صبح 9 میبینمت خوب پس چته...:D
هیچیت نیست خیالت تخت تخت باشه برو خوش باش همی روزاس که ایشالله یه نفر بااسب سفید بیادو زنگ خونه رو بزنه....
همه بگن ایشالله.... شیرینی مام یادت نره:smile:
خوب می دونی یه چی بگم نزنی من پارسال نزدیکای کنکور شب دو میخابیدم صب 5 بیدار میشدم ، ولی الان 2 میخابم نوسانی بیدار میشم یه روز 6 یه روز 7 یه روز 8 یه روز 9 ،خوب این نشون میده خابم یه مشکلی داره دیگه :)
اسب سفید نمیخام میخامدرسمو بخونم :)

بچه ها من یه مشکل دارم کی کمکم میکنه:(
بگو.

mech.shima

کاربر ممتاز
سلام من پسری 25 هستم كه دارای مدرك كارشناسی مهندسی صنایع هستم من به رشته روانشناسی بالینی علاقمند هستم مشكل من اینه كه نمی تونم بین رشته روانشناسی و مهندسی صنایع كدامش رو انتخاب كنم چون به هر دو علاقمند هستم البته علاقه اصلی من روانشناسی بالینی است و نسبت به آینده روانشناسی دچار تردید هستم در ضمن دانشگاه شهر من ارشد بالینی ندارد ولی ارشد صنایع دارد و من نسبت به خوابگاه نظر خوبی ندارم لطفا منو راهنمایی كنید ممنونم

منم دقیقا مثل شما
شاید علاقه م به روانشناسی بیشتر از شما باشه
توی دوره دبیرستان ساعت مطالعه کتاب روانشناسیم دو سه برابر درس خودم بود
اتفاقا با یه خانومی که لیسانس مدیریت و ارشد روانشناسی صحبت کردم خیلی راضی بودن و دکترای روانشناسی امتحان دادن
اما نظر خودم اینه فعلا ارشد رشته خودم رو ادامه بدم و بعد اگه فرصت شد ان شااالله روانشناسی

اخراجی موقت
کاربر ممتاز

ببین قبلنم یه جا گفتم
الان تو شهرتون بازار کار کدوم بهتره ؟

mansourblogfa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

دادا خوابگاه ک مشکلی نداره!!!!! شما اگه کارت جوره و نیازی به مدرک ارشد صنایع نداری برو روانشناسیتو بخوناگه مشکل کار داری به نظرم صنایعو بخون بعدا کارت ک جور شد تو غیر انتفایی پیام نور یا حتی اگه وقت آزاد داشتی و اونجا ک کار میکردی اجاه داد دولتی بخون

babakmail

عضو جدید
کاربر ممتاز
با توكل به خدا به حرف دلتون گوش كنيد ان شالله موفق باشيد........هر كه طاووس خواهد جور هندوستان كشد....من جاي شما بودم به خاطر علاقم ميرفتم باليي اونم تو خوابگاه نميرفتم ميرفتم خونه كرايه ميكردم..

mech.shima

کاربر ممتاز
بگو زود مشکل تو رم حل کنم تا نرفتم... دارم میرم جایی... :D

خوب می دونی یه چی بگم نزنی من پارسال نزدیکای کنکور شب دو میخابیدم صب 5 بیدار میشدم ، ولی الان 2 میخابم نوسانی بیدار میشم یه روز 6 یه روز 7 یه روز 8 یه روز 9 ،خوب این نشون میده خابم یه مشکلی داره دیگه :)

بگو.

بچه ها یه آهنگی میخوام که با بچه های دانشگاه رفتیم کوه یکی از پسرا خوند عاشخ ترانهه شدم
ولی نمیدونم کی میخوندش
اونی که میگه قلب ما
روح ما
......
بعد آخرش میگه خدای آسمون مهربونه:surprised:

mansourblogfa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها من دلم درد میکنه..............نباتم نیس تو خونه چکار کنم؟خخخخخخخ

moatamed

کاربر فعال تالار مهندسی مکانیک ,
کاربر ممتاز

خوب اون موقع کارت اشکال داشته...
الان هیچ مشکلی نیس خوب اگه صبح صروصدایی چیزی بشه بیدارمیشی وگرنه تا 9 میخوابی ...
به نظرمن اون چیزایی که گفتی در مورد خوابت کاملن طبیعیه...
خیالت راحت کارت ضمانتشم با پست میاد درخونه تون...:smile:
اگه بازم مشکل داشتی بیا مطب...

Tybe Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها یه آهنگی میخوام که با بچه های دانشگاه رفتیم کوه یکی از پسرا خوند عاشخ ترانهه شدم
ولی نمیدونم کی میخوندش
اونی که میگه قلب ما
روح ما
......

اون قسمتایی که از آهنگه یادته رو تو گوگل تایپ کن بعد یه "آهنگ" اولش اضافه کن اینتر بزن... :cool:
خخخ... :D برا من که جواب داده...

mansourblogfa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ولی نمیدونم کی میخوندش
اونی که میگه قلب ما
روح ما
......

من آهنگ نبوده ک گوش نکرده باشم از هایده تا تتلو!!!!! اما اصا این به گوشم نخورده..........شاید از ذهن خطیرش خطور کرده بوده و خوندتش!!!!!!!!!!

mansourblogfa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اون قسمتایی که از آهنگه یادته رو تو گوگل تایپ کن بعد یه "آهنگ" اولش اضافه کن اینتر بزن... :cool:

اره دقیقا منم همیشه این کارو میکنم البته نصف سایتا شیلتره-شیلتر شکن منم سرعتت مثل حلزون قطع نخاع شدس

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
دادا خوابگاه ک مشکلی نداره!!!!! شما اگه کارت جوره و نیازی به مدرک ارشد صنایع نداری برو روانشناسیتو بخوناگه مشکل کار داری به نظرم صنایعو بخون بعدا کارت ک جور شد تو غیر انتفایی پیام نور یا حتی اگه وقت آزاد داشتی و اونجا ک کار میکردی اجاه داد دولتی بخون
گویا دوستمون یه مقدار خجالتی هستن
دوست ندارن خابگاهو

با توكل به خدا به حرف دلتون گوش كنيد ان شالله موفق باشيد........هر كه طاووس خواهد جور هندوستان كشد....من جاي شما بودم به خاطر علاقم ميرفتم باليي اونم تو خوابگاه نميرفتم ميرفتم خونه كرايه ميكردم..

اصن هلاکتم بابی مشاوره هات بیسته :)))

ولی نمیدونم کی میخوندش
اونی که میگه قلب ما
روح ما
......
نشنیدم بعدی

بچه ها من دلم درد میکنه..............نباتم نیس تو خونه چکار کنم؟خخخخخخخ

اینو برو پیش دکدر بابی

خوب اون موقع کارت اشکال داشته...
الان هیچ مشکلی نیس خوب اگه صبح صروصدایی چیزی بشه بیدارمیشی وگرنه تا 9 میخوابی ...
به نظرمن اون چیزایی که گفتی در مورد خوابت کاملن طبیعیه...
خیالت راحت کارت ضمانتشم با پست میاد درخونه تون...:smile:
اگه بازم مشکل داشتی بیا مطب...

تو که هی بگو عادیه
دوکتر جان من دوست ندارم زیاد بخابم
اصن میرم معتاد میشم تا بتونم زیاد بیدار بمونم کم بخابم

mech.shima

کاربر ممتاز

نه نبود
خیلی گشتم
خییییییییلی دوسش دارم
متن ترانه اش خیلی قشنگه:(

من آهنگ نبوده ک گوش نکرده باشم از هایده تا تتلو!!!!! اما اصا این به گوشم نخورده..........شاید از ذهن خطیرش خطور کرده بوده و خوندتش!!!!!!!!!!

نه آخه امروز یه آهنگ گوش دادم ریتمش همون بود دوباره داغ دلم تازه شد

بعضیا بهم گفتن ابی خونده ولی نبود:(

Tybe Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه نبود
خیلی گشتم
خییییییییلی دوسش دارم
متن ترانه اش خیلی قشنگه:(

نه آخه امروز یه آهنگ گوش دادم ریتمش همون بود دوباره داغ دلم تازه شد

بعضیا بهم گفتن ابی خونده ولی نبود:(

خو از خود یارو میپرسیدی... :cool:

mech.shima

کاربر ممتاز
خوابگاه واقعا سختی داره
اما اگه روحیه ت سازگار باشه واقعا بهت خوش میگذره
باید قدرت اینو داشته باشی در سختی ها خوش بگذرونی
برای رشد شخصیتی ام خوبه

mansourblogfa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
گویا دوستمون یه مقدار خجالتی هستن
دوست ندارن خابگاهو

اصن هلاکتم بابی مشاوره هات بیسته :)))

نشنیدم بعدی

اینو برو پیش دکدر بابی

تو که هی بگو عادیه
دوکتر جان من دوست ندارم زیاد بخابم
اصن میرم معتاد میشم تا بتونم زیاد بیدار بمونم کم بخابم
بره خوابگاه یخش اب میشه من نرفته یخمون اب شده ارشد اگه برم خوابگاذوب میشم خخخخخخخ