نه بابا شادی باور نکن این حرفا شایعه س... من با اینکه تو عنفوان جوانی هستم بازم زیاد میخوابم!![]()
اتفاقا راسست میگی من یع جا خوندم ادم سنش میره بالا خابش کم میشه
برا چی برا من داره زیاد میشه
نه بابا شادی باور نکن این حرفا شایعه س... من با اینکه تو عنفوان جوانی هستم بازم زیاد میخوابم!![]()
اتفاقا راسست میگی من یع جا خوندم ادم سنش میره بالا خابش کم میشه
برا چی برا من داره زیاد میشه
کی به شادی من گفته پیر![]()
ممنونم از راهنمایی هاتون
کاملا معلومه استادید:|
بنظر من علاقه شرط اول و آخره
ی چیزیو ک دوسش داشته باشی با اشتیاق میخونی
اما همین ک اسم درس و امتحان و کنکور میاد روش خوندنش سخت میشه
خواب زیاد هم بخاطر استرسه... و فرار از درس))
به نظرم یه خورده بزرگنمایی شده شوما اگه قبلن تا 5 میخوابیدی مشکل داشتی ...آخه مساله اینه من کلا همیشه زود بیدار می شدم از بچگی همیشه 5 صب بیدار می شدم برا مدرسه رفتن والان یک ساله اینجور شده برا همین خیلی برام عجیبه !!!
من الان مسئلم تعداد ساعات شده
شایدم تنبلی
حس خرس قطبی پیدا کردم![]()
حالا نمیخوام جای دیگه بگم همینجا دفنش میکنیم ولی 32 سال دیگه میره تو میان سالگی نفرمایید البته دلت جوون باشه![]()
این نشون میده روز به روز داری جوون تر میشی!
اصن خودتو نگران نکن ... خواب خیلیم خوبه! بهترین چیز دنیا همون خوابیدنه...
من همیشه بین درس خوندنم چرت میزنم کلی بازدهیم میره بالا!
دكدر سلام.......شادي بنده خدا شكسته شده خودش گفت....دليل خوابشم اونه...کی به شادی من گفته پیر![]()
بچه ها من یه مشکل دارم کی کمکم میکنه![]()
خوب می دونی یه چی بگم نزنی من پارسال نزدیکای کنکور شب دو میخابیدم صب 5 بیدار میشدم ، ولی الان 2 میخابم نوسانی بیدار میشم یه روز 6 یه روز 7 یه روز 8 یه روز 9 ،خوب این نشون میده خابم یه مشکلی داره دیگهمتشکرم
خدارو شکر حداقل یه همشهری پیداشد حرفای منو تایید کرد
به نظرم یه خورده بزرگنمایی شده شوما اگه قبلن تا 5 میخوابیدی مشکل داشتی ...
الان تا یک نیمه شب میبینم شبها اینجایی بعدشم صبح 9 میبینمت خوب پس چته...
هیچیت نیست خیالت تخت تخت باشه برو خوش باش همی روزاس که ایشالله یه نفر بااسب سفید بیادو زنگ خونه رو بزنه....
همه بگن ایشالله.... شیرینی مام یادت نره![]()
بگو.بچه ها من یه مشکل دارم کی کمکم میکنه![]()
سلام من پسری 25 هستم كه دارای مدرك كارشناسی مهندسی صنایع هستم من به رشته روانشناسی بالینی علاقمند هستم مشكل من اینه كه نمی تونم بین رشته روانشناسی و مهندسی صنایع كدامش رو انتخاب كنم چون به هر دو علاقمند هستم البته علاقه اصلی من روانشناسی بالینی است و نسبت به آینده روانشناسی دچار تردید هستم در ضمن دانشگاه شهر من ارشد بالینی ندارد ولی ارشد صنایع دارد و من نسبت به خوابگاه نظر خوبی ندارم لطفا منو راهنمایی كنید ممنونم
سلام من پسری 25 هستم كه دارای مدرك كارشناسی مهندسی صنایع هستم من به رشته روانشناسی بالینی علاقمند هستم مشكل من اینه كه نمی تونم بین رشته روانشناسی و مهندسی صنایع كدامش رو انتخاب كنم چون به هر دو علاقمند هستم البته علاقه اصلی من روانشناسی بالینی است و نسبت به آینده روانشناسی دچار تردید هستم در ضمن دانشگاه شهر من ارشد بالینی ندارد ولی ارشد صنایع دارد و من نسبت به خوابگاه نظر خوبی ندارم لطفا منو راهنمایی كنید ممنونم
با توكل به خدا به حرف دلتون گوش كنيد ان شالله موفق باشيد........هر كه طاووس خواهد جور هندوستان كشد....من جاي شما بودم به خاطر علاقم ميرفتم باليي اونم تو خوابگاه نميرفتم ميرفتم خونه كرايه ميكردم..سلام من پسری 25 هستم كه دارای مدرك كارشناسی مهندسی صنایع هستم من به رشته روانشناسی بالینی علاقمند هستم مشكل من اینه كه نمی تونم بین رشته روانشناسی و مهندسی صنایع كدامش رو انتخاب كنم چون به هر دو علاقمند هستم البته علاقه اصلی من روانشناسی بالینی است و نسبت به آینده روانشناسی دچار تردید هستم در ضمن دانشگاه شهر من ارشد بالینی ندارد ولی ارشد صنایع دارد و من نسبت به خوابگاه نظر خوبی ندارم لطفا منو راهنمایی كنید ممنونم
بگو زود مشکل تو رم حل کنم تا نرفتم... دارم میرم جایی...![]()
خوب می دونی یه چی بگم نزنی من پارسال نزدیکای کنکور شب دو میخابیدم صب 5 بیدار میشدم ، ولی الان 2 میخابم نوسانی بیدار میشم یه روز 6 یه روز 7 یه روز 8 یه روز 9 ،خوب این نشون میده خابم یه مشکلی داره دیگه
اسب سفید نمیخام میخامدرسمو بخونم
بگو.
خوب می دونی یه چی بگم نزنی من پارسال نزدیکای کنکور شب دو میخابیدم صب 5 بیدار میشدم ، ولی الان 2 میخابم نوسانی بیدار میشم یه روز 6 یه روز 7 یه روز 8 یه روز 9 ،خوب این نشون میده خابم یه مشکلی داره دیگه
اسب سفید نمیخام میخامدرسمو بخونم![]()
بچه ها یه آهنگی میخوام که با بچه های دانشگاه رفتیم کوه یکی از پسرا خوند عاشخ ترانهه شدم
ولی نمیدونم کی میخوندش
اونی که میگه قلب ما
روح ما
......
بعد آخرش میگه خدای آسمون مهربونه![]()
بچه ها یه آهنگی میخوام که با بچه های دانشگاه رفتیم کوه یکی از پسرا خوند عاشخ ترانهه شدم
ولی نمیدونم کی میخوندش
اونی که میگه قلب ما
روح ما
......
بچه ها من دلم درد میکنه..............نباتم نیس تو خونه چکار کنم؟خخخخخخخ
اون قسمتایی که از آهنگه یادته رو تو گوگل تایپ کن بعد یه "آهنگ" اولش اضافه کن اینتر بزن...
خخخ...برا من که جواب داده...
گویا دوستمون یه مقدار خجالتی هستندادا خوابگاه ک مشکلی نداره!!!!! شما اگه کارت جوره و نیازی به مدرک ارشد صنایع نداری برو روانشناسیتو بخوناگه مشکل کار داری به نظرم صنایعو بخون بعدا کارت ک جور شد تو غیر انتفایی پیام نور یا حتی اگه وقت آزاد داشتی و اونجا ک کار میکردی اجاه داد دولتی بخون
با توكل به خدا به حرف دلتون گوش كنيد ان شالله موفق باشيد........هر كه طاووس خواهد جور هندوستان كشد....من جاي شما بودم به خاطر علاقم ميرفتم باليي اونم تو خوابگاه نميرفتم ميرفتم خونه كرايه ميكردم..
نشنیدم بعدیبچه ها یه آهنگی میخوام که با بچه های دانشگاه رفتیم کوه یکی از پسرا خوند عاشخ ترانهه شدم
ولی نمیدونم کی میخوندش
اونی که میگه قلب ما
روح ما
......
بچه ها من دلم درد میکنه..............نباتم نیس تو خونه چکار کنم؟خخخخخخخ
خوب اون موقع کارت اشکال داشته...
الان هیچ مشکلی نیس خوب اگه صبح صروصدایی چیزی بشه بیدارمیشی وگرنه تا 9 میخوابی ...
به نظرمن اون چیزایی که گفتی در مورد خوابت کاملن طبیعیه...
خیالت راحت کارت ضمانتشم با پست میاد درخونه تون...
اگه بازم مشکل داشتی بیا مطب...
اون قسمتایی که از آهنگه یادته رو تو گوگل تایپ کن بعد یه "آهنگ" اولش اضافه کن اینتر بزن...
خخخ...برا من که جواب داده...
من آهنگ نبوده ک گوش نکرده باشم از هایده تا تتلو!!!!! اما اصا این به گوشم نخورده..........شاید از ذهن خطیرش خطور کرده بوده و خوندتش!!!!!!!!!!
بچه اصفونی ؟ برو دور و ور ذوب آهن یکم بچرخ دودش چنان خفه ت میکنه دل دردت یادت میره....![]()
نه نبود
خیلی گشتم
خییییییییلی دوسش دارم
متن ترانه اش خیلی قشنگه
نه آخه امروز یه آهنگ گوش دادم ریتمش همون بود دوباره داغ دلم تازه شد
بعضیا بهم گفتن ابی خونده ولی نبود![]()
بره خوابگاه یخش اب میشه من نرفته یخمون اب شده ارشد اگه برم خوابگاذوب میشم خخخخخخخگویا دوستمون یه مقدار خجالتی هستن
دوست ندارن خابگاهو
اصن هلاکتم بابی مشاوره هات بیسته))
نشنیدم بعدی
اینو برو پیش دکدر بابی
تو که هی بگو عادیه
دوکتر جان من دوست ندارم زیاد بخابم
اصن میرم معتاد میشم تا بتونم زیاد بیدار بمونم کم بخابم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
S | مشاوره تحصیلی تلفنی | تالار مشاوره | 0 | |
A | مشاوره برای تغییر شاخه در رشته فنی حرفه ای از الکترونیک به کامپیوتر یا مکانیک! | تالار مشاوره | 1 | |
![]() |
سیستم مشاوره جدید در ایران | تالار مشاوره | 0 | |
A | مشاوره کاری | تالار مشاوره | 1 | |
![]() |
اساسنامه تالار مشاوره | تالار مشاوره | 2 |