سلوم اتی چراغ سبز بلت شدی![]()
نه تو بلت شدی؟
به منم بگوچطوری چراغ بدم؟![]()
معضل جدیدی که تو جامعه رواج پیدا کرده چراغ زدن دخدراس :ی
منم بلت نیستم به جون بچه ش![]()
بچه کی؟
آقا من این شکلکرو هی گم میکنم واسه همین میزارمش که از دستم فرار نکنه!
![]()
اونو ول کن.
تو مگه گواهینامه لایسنس نداری به من رانندگی یاد میدی؟![]()
ولی قبول کنید بعضی خانوما اصلن استعداد رانندگی ندارن تو خیابون زجر میدن ...وقتی میخوان یه دور بزن حالا 206 داره ها مثل تریلی 18 چرخ دور میزنه به سه یا 4 تا فرمونمن یه بار میخواستم یکی رو نفله کنم http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/icon_biggrin.gifدیگه بابام اصلا جرئت نمیکنه بهم ماشین بده! حتما خودش باید بغل دستم بشینه!![]()
خخخخ... من اون اولا که داشتم رانندگی یاد میگرفتم کنترل کلاج و دس فرمونم خیلی خوب بود ولی با ترمز مشکل داشتم...
با بابام رفتم تمرین کنم خوب رانندگی میکردم هی بابام ازم تعریف میکرد و ذوق میکرد برام! بعد یه جا پارک بهم نشون داد گفت دخترم حالا برو اونجا پارک کن ماشینو
منم خیلی شیک و مجلسی رفتم سمتش ولی دیر ترمز کردم یکی از چرخای ماشین رفت رو لبه جدول!!! بابامم طفلی :O شده بود!!!
اون دوستم آره فک کنم تاثیر داشت مشاوره ای که بهش دادین!خودت عخش منی
خوبید دوستان؟
اتی از دوستت چه خبر؟چراغ داد یا نه؟؟
ولی قبول کنید بعضی خانوما اصلن استعداد رانندگی ندارن تو خیابون زجر میدن ...وقتی میخوان یه دور بزن حالا 206 داره ها مثل تریلی 18 چرخ دور میزنه به سه یا 4 تا فرمون
بعضیا هم هستن دو دست دارن دو دست هم قرض میگیرن برا فرمون یکی هم کلاج و عوض میکنه براشون![]()
میدون بدن که تلفات میدهنه اتفاقا ..من دست فرمونم عالیه ..البته اگه میدون بدن!
میدونی مشکل چیه؟ اونایی که دست فرمونشون داغونه بهشون میدون میدن و تو خیابونا ویراژ میدن ..امثال من و اتی که دست فرمونمون توپه بهمون میدون نمیدن! :/ بععله
:|||||
خدارو شکر...اون دوستم آره فک کنم تاثیر داشت مشاوره ای که بهش دادین!
![]()
میدون بدن که تلفات میدهبیخیال میدون باشین همین در خونه ماشین و جلو عقب کنید تو کوچه
![]()
دختر چرا هیچ راه ارتباطی باقی نذاشتی؟؟ همه درو پنجره ها رو بستی!!
خدارو شکر...
انشا... مشکل همه حل شه![]()
دختر چرا هیچ راه ارتباطی باقی نذاشتی؟؟ همه درو پنجره ها رو بستی!!
خدارو شکر...
انشا... مشکل همه حل شه![]()
ولی قبول کنید بعضی خانوما اصلن استعداد رانندگی ندارن تو خیابون زجر میدن ...وقتی میخوان یه دور بزن حالا 206 داره ها مثل تریلی 18 چرخ دور میزنه به سه یا 4 تا فرمون
بعضیا هم هستن دو دست دارن دو دست هم قرض میگیرن برا فرمون یکی هم کلاج و عوض میکنه براشون![]()
پس دمش گرماون اوایل که گواهینامه گرفته بودم بابام جرئت نمیکرد ماشین بده دستم ...منم عاشق رانندگی بودم و هستم!میگفت اگه سحرخیز میشی با هم بریم همه خیابونا بچرخیم ..اگه هم نه که هیچی:/
مام صبحای زود ساعت 6/5 (یه درصدم نمیتونم فکر کنم 6 هوشیار میبودم!)تو خواب و بیداری با بابا ماشین ورمیداشتیم میرفتیم نونوایی و بانک و ..:/ ینی استفاده ابزاری بوداا
خانوم و آقا نداره ها!!!
من آزمون شهر که رفتم با چشای خودم دیدم یه پسره رف نشست پشت فرمون ماشین تو دنده بود این هی استارت میزد هی ماشین بدبخت 3 متر میپرید هوا و خاموش میشد...
20 بار این حرکتو تکرار کرد... :| جالب اینجاس افسره عوض اینکه ردش کنه هی میگفت آروم باش! حواستو جمع کن... آخرشم خودش براش دنده رو خلاص کرد...![]()
وقتی گفتین میگفت آروم باش اینقد خندم اومد مگه پارس میکرد ؟خانوم و آقا نداره ها!!!
من آزمون شهر که رفتم با چشای خودم دیدم یه پسره رف نشست پشت فرمون ماشین تو دنده بود این هی استارت میزد هی ماشین بدبخت 3 متر میپرید هوا و خاموش میشد...
20 بار این حرکتو تکرار کرد... :| جالب اینجاس افسره عوض اینکه ردش کنه هی میگفت آروم باش! حواستو جمع کن... آخرشم خودش براش دنده رو خلاص کرد...![]()
وقتی گفتین میگفت آروم باش اینقد خندم اومد مگه پارس میکرد ؟
حالا یکی استثنا هست ولی در کل بیشتر خانوما ترس دارن ...بعضیا هم ماشاالله زن جادن![]()
آدرس اونجا ک آزمون دادی رو بگو![]()
خودت ادم خوبي هستي كه اينا را قشنگ ميبيني...وگرنه كلي ادمم به من گفتن حاجي اين جلف بازيا بهت نمياد![]()
مرد جاده شنیدین ...؟مثل راننده اتوبوس و تریلی
مشهد خیلیییییی از راننده اتوبوسای شهری خانومن!!مرد جاده شنیدین ...؟مثل راننده اتوبوس و تریلی
یه نمونه هست میگن زن جاده باور کنید میشناسم پشت اتو بوس میشینه
مرد جاده شنیدین ...؟مثل راننده اتوبوس و تریلی
یه نمونه هست میگن زن جاده باور کنید میشناسم پشت اتو بوس میشینه
مشهد خیلیییییی از راننده اتوبوسای شهری خانومن!!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
S | مشاوره تحصیلی تلفنی | تالار مشاوره | 0 | |
A | مشاوره برای تغییر شاخه در رشته فنی حرفه ای از الکترونیک به کامپیوتر یا مکانیک! | تالار مشاوره | 1 | |
![]() |
سیستم مشاوره جدید در ایران | تالار مشاوره | 0 | |
A | مشاوره کاری | تالار مشاوره | 1 | |
![]() |
اساسنامه تالار مشاوره | تالار مشاوره | 2 |