لطفا مباحث مشاوره ای وشخصی خود را دراین تاپیک مطرح فرمایید

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز

t3teknik

عضو جدید
کاربر ممتاز
معضل جدیدی که تو جامعه رواج پیدا کرده چراغ زدن دخدراس :ی

*breath*

عضو جدید
کاربر ممتاز
من یه بار میخواستم یکی رو نفله کنم http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/icon_biggrin.gifدیگه بابام اصلا جرئت نمیکنه بهم ماشین بده! حتما خودش باید بغل دستم بشینه! :D
ولی قبول کنید بعضی خانوما اصلن استعداد رانندگی ندارن تو خیابون زجر میدن ...وقتی میخوان یه دور بزن حالا 206 داره ها مثل تریلی 18 چرخ دور میزنه به سه یا 4 تا فرمون:biggrin:
بعضیا هم هستن دو دست دارن دو دست هم قرض میگیرن برا فرمون یکی هم کلاج و عوض میکنه براشون :biggrin:

*breath*

عضو جدید
کاربر ممتاز
خخخخ... من اون اولا که داشتم رانندگی یاد میگرفتم کنترل کلاج و دس فرمونم خیلی خوب بود ولی با ترمز مشکل داشتم... :D
با بابام رفتم تمرین کنم خوب رانندگی میکردم هی بابام ازم تعریف میکرد و ذوق میکرد برام! بعد یه جا پارک بهم نشون داد گفت دخترم حالا برو اونجا پارک کن ماشینو
منم خیلی شیک و مجلسی رفتم سمتش ولی دیر ترمز کردم یکی از چرخای ماشین رفت رو لبه جدول!!! بابامم طفلی :O شده بود!!!
:biggrin:

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز
ولی قبول کنید بعضی خانوما اصلن استعداد رانندگی ندارن تو خیابون زجر میدن ...وقتی میخوان یه دور بزن حالا 206 داره ها مثل تریلی 18 چرخ دور میزنه به سه یا 4 تا فرمون:biggrin:
بعضیا هم هستن دو دست دارن دو دست هم قرض میگیرن برا فرمون یکی هم کلاج و عوض میکنه براشون :biggrin:

نه اتفاقا ..من دست فرمونم عالیه ..البته اگه میدون بدن! :D

میدونی مشکل چیه؟ اونایی که دست فرمونشون داغونه بهشون میدون میدن و تو خیابونا ویراژ میدن ..امثال من و اتی که دست فرمونمون توپه بهمون میدون نمیدن! :/ بععله :D

*breath*

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه اتفاقا ..من دست فرمونم عالیه ..البته اگه میدون بدن! :D

میدونی مشکل چیه؟ اونایی که دست فرمونشون داغونه بهشون میدون میدن و تو خیابونا ویراژ میدن ..امثال من و اتی که دست فرمونمون توپه بهمون میدون نمیدن! :/ بععله
میدون بدن که تلفات میده :biggrin:بیخیال میدون باشین همین در خونه ماشین و جلو عقب کنید تو کوچه :D

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز
میدون بدن که تلفات میده :biggrin:بیخیال میدون باشین همین در خونه ماشین و جلو عقب کنید تو کوچه :D

اون اوایل که گواهینامه گرفته بودم بابام جرئت نمیکرد ماشین بده دستم ...منم عاشق رانندگی بودم و هستم! :D میگفت اگه سحرخیز میشی با هم بریم همه خیابونا بچرخیم ..اگه هم نه که هیچی:/
مام صبحای زود ساعت 6/5 (یه درصدم نمیتونم فکر کنم 6 هوشیار میبودم! :D)تو خواب و بیداری با بابا ماشین ورمیداشتیم میرفتیم نونوایی و بانک و ..:/ ینی استفاده ابزاری بوداا :biggrin:

Tybe Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

خانوم و آقا نداره ها!!! :D
من آزمون شهر که رفتم با چشای خودم دیدم یه پسره رف نشست پشت فرمون ماشین تو دنده بود این هی استارت میزد هی ماشین بدبخت 3 متر میپرید هوا و خاموش میشد...
20 بار این حرکتو تکرار کرد... :| جالب اینجاس افسره عوض اینکه ردش کنه هی میگفت آروم باش! حواستو جمع کن... آخرشم خودش براش دنده رو خلاص کرد... :cool:

*breath*

عضو جدید
کاربر ممتاز
اون اوایل که گواهینامه گرفته بودم بابام جرئت نمیکرد ماشین بده دستم ...منم عاشق رانندگی بودم و هستم! :D میگفت اگه سحرخیز میشی با هم بریم همه خیابونا بچرخیم ..اگه هم نه که هیچی:/
مام صبحای زود ساعت 6/5 (یه درصدم نمیتونم فکر کنم 6 هوشیار میبودم! :D)تو خواب و بیداری با بابا ماشین ورمیداشتیم میرفتیم نونوایی و بانک و ..:/ ینی استفاده ابزاری بوداا
پس دمش گرم :biggrin:

• Like
واکنش ها: etnn

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
من آزمون شهر که رفتم با چشای خودم دیدم یه پسره رف نشست پشت فرمون ماشین تو دنده بود این هی استارت میزد هی ماشین بدبخت 3 متر میپرید هوا و خاموش میشد...
20 بار این حرکتو تکرار کرد... :| جالب اینجاس افسره عوض اینکه ردش کنه هی میگفت آروم باش! حواستو جمع کن... آخرشم خودش براش دنده رو خلاص کرد... :cool:

آدرس اونجا ک آزمون دادی رو بگو:d

*breath*

عضو جدید
کاربر ممتاز
وقتی گفتین میگفت آروم باش اینقد خندم اومد مگه پارس میکرد ؟:biggrin:

حالا یکی استثنا هست ولی در کل بیشتر خانوما ترس دارن ...بعضیا هم ماشاالله زن جادن:D

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
مرد جاده شنیدین ...؟مثل راننده اتوبوس و تریلی
یه نمونه هست میگن زن جاده باور کنید میشناسم پشت اتو بوس میشینه
مشهد خیلیییییی از راننده اتوبوسای شهری خانومن!!