لطفا مباحث مشاوره ای وشخصی خود را دراین تاپیک مطرح فرمایید

Tybe Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
وقتی گفتین میگفت آروم باش اینقد خندم اومد مگه پارس میکرد ؟:biggrin:

حالا یکی استثنا هست ولی در کل بیشتر خانوما ترس دارن ...بعضیا هم ماشاالله زن جادن:D

:biggrin: منظورش این بود که آرامش خودتو حفظ کن...
خب آقایون چون از همون بچگی با ماشین بیشتر سروکار دارن بهتر یاد میگیرن...
داداش خودم از 10 سالگی کامل رانندگی بلد بود... :cool:

*breath*

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم زن جاده ام خو:D ماشین ماشینه دیگه ..چه فرقی میکنه! :D
ای خوبه برا شما ؟

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز

من از رانندگی میترسم:||:

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز

منم همینو میگم دیگه! به ما میدون نمیدن! :razz:

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
اگه بخوام رو راست باشم باهات دلیل اصلی این موضوع عدم تمرکز روی درسه. خیلی از دختر و پسرها از یه سنی به بعد به دلایل مختلف در ذهنشون این موضوع پذیرفته میشه که درس چیز مهمی نیست و در الویتهای بعدی ذهنشون قرار میگیره. این عدم تمرکز بخش اعظمیش در دخترها بر میگرده به مسائل احساسی و در پسرها به مسائل جنسی.

خوب برا من درس در اولویت اول اول اول زندگیمه و خیلی شده واسه خاطر تنبلیم خودمو سرزنش می کنم ولی خوب چکار کنم همیشه یه حس نا امیدی هست از اینکه شاید از پسش بر نیام این کتابه سخته وقت ندارم شاید وقت کم بیارم و این حس ناامیدیه کم کم شده یه جوری بی انگیزگی و حالام رسیده به مرحله شیرازی شدن :)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
از قدیم گفتن ژیان ماشین نمیشه دختر هم راننده !
مث اینکه باید ماشینو بردارم از روت رد شم تا حرفت رو زمین نمونه :D

برا اینکه نیم نفری درس میخونی....
درسو باید با جی افت بخونی...:D

من همیشه تو عمرم نیم نفری خوندمو موفق بودم جز پارسال ککه شدیم نیم بعلاوه نیم :)

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب برا من درس در اولویت اول اول اول زندگیمه و خیلی شده واسه خاطر تنبلیم خودمو سرزنش می کنم ولی خوب چکار کنم همیشه یه حس نا امیدی هست از اینکه شاید از پسش بر نیام این کتابه سخته وقت ندارم شاید وقت کم بیارم و این حس ناامیدیه کم کم شده یه جوری بی انگیزگی و حالام رسیده به مرحله شیرازی شدن :)

اولا نژاد پرستی ممنوع
ثانیا تو تنها مقصر نیستی ... مقصر این سیستم غلط کشور هست. کلی فارغ التحصیل هر سال داریم ولی همشون بیکار. به هر حال آدمی اینطوری هست که تا انتهای کاری چشم اندازی نبینه اون کار رو با میل انجام نمیده. الان تو درس خوندن آخرش به ندرت نتیجه ای حاصل میشه واسه همینه که خیلی مثه شما بی انگیزه شدن. تنها کسی که میتونه تو رو برانگیزه واسه درسخوندن خودتی و فکر کردن به اینکه واقعا میخوای درس بخونی که چی بشه فکر کردن به هدفت پس از فارغ التحصیلی

moatamed

کاربر فعال تالار مهندسی مکانیک ,
کاربر ممتاز
من همیشه تو عمرم نیم نفری خوندمو موفق بودم جز پارسال ککه شدیم نیم بعلاوه نیم :)
تو الان داری مشاوره میگیری مثلن...
پس ادفن رو حرف مشاور حرفی نباشه
اصن ولش کن درس میخوای چیکار...:)

mech.shima

دستیار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
ن بابا من کوچولو نیسم من دو سال بین ارشد و کارشناسیم فاصله انداختم استراحت کنم :))))
ماشالا 25 سالمه وقت عروسیمه

بحث سن که میشه رعشه برخونمون وارد میشه:biggrin:من 30اردیبهشت میشه 23سالم:(:mad::eek::cool::)
خیلی بده
دوس دارم نسبت به سنم حساس نباشم ولی نمیشه

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
بحث سن که میشه رعشه برخونمون وارد میشه:biggrin:من 30اردیبهشت میشه 23سالم:(:mad::eek::cool::)
خیلی بده
دوس دارم نسبت به سنم حساس نباشم ولی نمیشه

واهو تو هنوز خیلی کوچولویی

من اتفاقا بر عکس تو از بیست سالگی به بعد هر سال حس می کردم دارم جوون تر می شم !!! البته پارسال موقع تولدم یه دو سه هفته ای از این فکرای خوره افتاد به جونم که شدی 25 و به جایی نرسیدی و اینا ولی باز الان برگشتم به حس سابق
به سنم فک نمی کنم می گم اگه قراره 70 80 سال عمر کنم بزار الان کیفشو ببرم

mech.shima

دستیار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
واهو تو هنوز خیلی کوچولویی

من اتفاقا بر عکس تو از بیست سالگی به بعد هر سال حس می کردم دارم جوون تر می شم !!! البته پارسال موقع تولدم یه دو سه هفته ای از این فکرای خوره افتاد به جونم که شدی 25 و به جایی نرسیدی و اینا ولی باز الان برگشتم به حس سابق
به سنم فک نمی کنم می گم اگه قراره 70 80 سال عمر کنم بزار الان کیفشو ببرم

آره راس میگی من از 18سالگی به بعد کودک درونم کودکتر میشه:biggrin:آخه مشکل من اینجاس نمیدونم چطوری کیفشو ببرم

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
آره راس میگی من از 18سالگی به بعد کودک درونم کودکتر میشه:biggrin:آخه مشکل من اینجاس نمیدونم چطوری کیفشو ببرم

فک کنم فقط تفریح کار سازه از نوع سالم
ولی می دونی این حسه مشترکه بین همه پشت کنکوریا که میدونن خراب کردن درک می کنم

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اتاقم تاریک ترین اتاق خونست پنجرم نداره :))
جای گرم و نرم ندارم من دکتر گفته باید رو زمین بخابی تشکم نندازی :)))) تنها دارو ندارم یه پتو و یه بالشته که بالشته رو هم گاهی استفاده نمی کنم !!!!

ماشالا به تو من پارسال که برا کنکور می خوندم و انگیزه داشتم 4 تا 5 ساعت می خوابیدم :)
فک کنم به مرور (چشم بسته غیب گفتم )فک کنم آدم اگه یه هدف جدی داشته باشه می تتونه به خابه غلبه کنه :)
همچنین همراه
حالا کجا قبول شدی
یعنی من خوابمو کم کنم :(

moatamed

کاربر فعال تالار مهندسی مکانیک ,
کاربر ممتاز
رفتم مشواک زدم برگشتم:))
ی سوال دیگه اینکه من چطور خابمو کم کنم متاسفانه الان گاهی تا ساعت 8 میخابم :( قبلا 12 میخابیدم 4 بیدار میشدم درس میخوندم اما الان هرکاری می کنم کم نمیشه
6 بیدار میشم میگم 5 مین دیگه بعد دوباره ک چشامو باز میکنم اونم با غر غرای ماماننم ساعت 8 9 صبه:(
خابم شده معضلی :)

به نظر من مقدار خواب مورد نیاز ادما بخش زیادیش ژنتیک و ذاتیه
من خودم کلن ادم کم خوابیم حداکثر 7 ساعت درشبانه روز ، با تمرین و تکرار ساعتشه میتونم تغییر بدم ولی مقدارشو نه
مثلن باتوجه به نوع کارم یه مواقعی 11 تا 6 صبخ ویا 1 تا 8 صبخ و عصرام نمیخوابم ...
ولی کلن بی حوصلگی الان یه اپیدمی شده و سن وسال نمیشناسه بنابرین زیاد نگران نباش...
در هرحال به نظر من هیچ کاری با کم خوابیدن دروس نمیشه خ.اندن باید مفید باشه
به نظر من حجمش زیاد باشه گیج بزنی بدرد نمیخوره
اگه کسی میخواد درس بخونه باید اونو بفهمه بعد که فهمید یکی دوتا تمرین کافیه ولی اگه مفهوم چیزی رو نفهمی هزار مسئله هم حل کنی تو هزار و یکمیش میمونی

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
من خودم کلن ادم کم خوابیم حداکثر 7 ساعت درشبانه روز ، با تمرین و تکرار ساعتشه میتونم تغییر بدم ولی مقدارشو نه
مثلن باتوجه به نوع کارم یه مواقعی 11 تا 6 صبخ ویا 1 تا 8 صبخ و عصرام نمیخوابم ...
ولی کلن بی حوصلگی الان یه اپیدمی شده و سن وسال نمیشناسه بنابرین زیاد نگران نباش...
اگه کسی میخواد درس بخونه باید اونو بفهمه بعد که فهمید یکی دوتا تمرین کافیه ولی اگه مفهوم چیزی رو نفهمی هزار مسئله هم حل کنی تو هزار و یکمیش میمونی
ممنونم از راهنمایی هاتون
کاملا معلومه استادید:|
بنظر من علاقه شرط اول و آخره
ی چیزیو ک دوسش داشته باشی با اشتیاق میخونی
اما همین ک اسم درس و امتحان و کنکور میاد روش خوندنش سخت میشه
خواب زیاد هم بخاطر استرسه... و فرار از درس:)))

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
حالا کجا قبول شدی
یعنی من خوابمو کم کنم :(
هیجا اگه قبول می شدم الان مونتظر اعلام نتایج نبودم که :)

آخه مساله اینه من کلا همیشه زود بیدار می شدم از بچگی همیشه 5 صب بیدار می شدم برا مدرسه رفتن والان یک ساله اینجور شده برا همین خیلی برام عجیبه !!!
من الان مسئلم تعداد ساعات شده
شایدم تنبلی
حس خرس قطبی پیدا کردم:)

آخرین ویرایش:

babakmail

عضو جدید
کاربر ممتاز
هیجا اگه قبول می شدم الان مونتظر اعلام نتایج نبودم که :)

آخه مساله اینه من کلا همیشه زود بیدار می شدم از بچگی همیشه 5 صب بیدار می شدم برا مدرسه رفتن والان یک ساله اینجور شده برا همین خیلی برام عجیبه !!!
من الان مسئلم تعداد ساعات شده
شایدم تنبلی
حس خرس قطبی پیدا کردم:)
سن ادم كه بالا ميره همينطور ميشه از اعلام پيريه

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
سن ادم كه بالا ميره همينطور ميشه از اعلام پيريه

وا یعنی یه سال این همه تغییر به وجود میاره من پارسال همیشه 4 ساعت میخابیدم
فک کنم تو جوونی پیر شدم
همه می گن از وقتی مامانت مریض شده خیلی شکسته شدی :) پس راست می گن بنده خداها

Tybe Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
وا یعنی یه سال این همه تغییر به وجود میاره من پارسال همیشه 4 ساعت میخابیدم
فک کنم تو جوونی پیر شدم
همه می گن از وقتی مامانت مریض شده خیلی شکسته شدی :) پس راست می گن بنده خداها

نه بابا شادی باور نکن این حرفا شایعه س... من با اینکه تو عنفوان جوانی هستم بازم زیاد میخوابم! :d