لطفا خانم ها جواب بدهند!!!!!!!!

sage007

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هنوز اینجا دعواس

نه شکر خدا به توافق رسیدیم با دوستان

شما هم اگه دختر نیستی پست نده فقط ناظر باش

اکـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی؟

ممنون که دیگه پست نمی دی.

sage007

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ای کاش آقایون و البته خانوما، منتها آقایون بیشتر:) به حجاب اینجوری نگاه کنند: وقتی زن ها مهربان تر می شوند(اسم یکی از سخنرانیهای آقای پناهیان)
واقعا اعصاب آدم میریزه به هم وقتی میبینه به یکی داره لطف میکنی و اون طرف این لطف کردنو وطیفه تو میدونه
به نظر من حجاب لطفیه که خانوم ها در حق آقایون میکنند و خدا این لطف کردنو واجب کردنه و این خیییلی زیرکانه است و قشنگ اگر دو جانبه باشه و ای کاش آقایون درک کنند این رو

آره منم اینو قبول دارم که خانوم ها واقعا دارن به آقایون مخصوصا آقایونی که شهوتشون از فکرشون بیشتر هست (همه ی ما در سن های پایین تر احتمالا!) لطف می کنن

مخصوصا وقتی هوا گرمه

یک سری دیگه از خانوم ها هم به خودشون لطف می کنن و اینجوری احساس آرامش دارن

یک سری دیگه هم فکرشون گیر و دیگه متوجه ی پوششون نمی شن!
مثلا گیر نا به سامانی شرایط اجتماعی و...
مثلا گیر ....

نمی دونم دنبال همین مشغولیات ذهنی خانوم ها هستم که بدونم چیه

و دلیله یک خانوم چی می تونه باشه از اینکه این پوششو حالا هر چی که هست رو چطور انتخاب کرده و دلیلش چیه؟

خیلیا گفتن از شرایط راصی نیستن و اینو پوششو انتخاب کردن (با فکر یه جورایی از سر لجبازی با شرایط ...)
یکی دیگه از خانوم گفتن بعد از اینکه شوهرشونو با یه خانوم با پوشش مناسب دیدن از پوشش خودشون بدشون اومد و تصمیم گرفتن مثل اون خانوم پوشش مناسب رو انتخاب کنن(من میگم از رو دل)
یکی دیگه از خانوم ها حالا نمی دونم اینجا گفتن یا خودم بیرون ازشون پرسیدم دلیلشون این بود که وقتی پوششتون مناسب باشه آقایون(جونان اهل دل منظوره) احترام بیشتری بهشون میذارن و دیگه امل نمیبیننشون (راجع به ایشون چیزی نمی گم حتما دارن درست فکر می کنن!!!!!)

دنبال بقیه دلایل هم هستم و خیلی دوست دارم یه خانوم با پوشش مناسب پیدا بشه که دلیلش این موارد بالا نباشه و راست حسینی دلیلشو هر چی که هستو بگه

دیگه بقیه چادری بودن

S H i M A

کاربر فعال تالار شیمی
کاربر ممتاز

من اوایل حجابم مناسب نبود!

اعتراف میکنم همیشه منتظر بودم تا کفشهای قشنگ و بازِ تابستونیمو بپوشم یا شلوار کوتاه یا...!

اما بذارید یه چیزی رو بگم.

دختر خانمها به طور متوسط تا 23 سالگی از این نوع پوشش لذت میبرن! اما بعدش نه!

من خودم معذب بودم از اینکه میدیدم همه نگاهم میکنن! نه به خاطر اینکه خیلی بدحجاب باشم

یا خیلی معذرت میخوام، جلف!

به این خاطر که دختر جوون وقتی به خودش میرسه نگاه ها به سمتش جلب میشه.

اما الان حدود 3 ساله که با افتخار میگم خیلی مراعات میکنم. سعی میکنم مرتب و شیک باشم اما پوشیده.

شاید بعضاً تو مراسمی حجاب نداشته باشم اما از گردن تا نوک انگشتم پوشیده ست! :دی

تازه نه دستام به خاطر آستین کوتاه مانتو میسوزه، نه آفتاب پاهامو میسوزونه و نه... :دی

خانواده م هرگز به من نگفتن چی بپوش چی نپوش! اینکه یه دختر باید خانم باشه و زیباییهای خودشو به

هرکس چه خانم چه آقا به عرضه نذاره رو، خودم بهش رسیدم...

نمیگم چادر سر کنیم! اما بیاید برای خودمون، بدنمون و شخصیتمون ارزش قائل بشیم.

sage007

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

من اوایل حجابم مناسب نبود!

اعتراف میکنم همیشه منتظر بودم تا کفشهای قشنگ و بازِ تابستونیمو بپوشم یا شلوار کوتاه یا...!

اما بذارید یه چیزی رو بگم.

دختر خانمها به طور متوسط تا 23 سالگی از این نوع پوشش لذت میبرن! اما بعدش نه!

من خودم معذب بودم از اینکه میدیدم همه نگاهم میکنن! نه به خاطر اینکه خیلی بدحجاب باشم

یا خیلی معذرت میخوام، جلف!

به این خاطر که دختر جوون وقتی به خودش میرسه نگاه ها به سمتش جلب میشه.

اما الان حدود 3 ساله که با افتخار میگم خیلی مراعات میکنم. سعی میکنم مرتب و شیک باشم اما پوشیده.

شاید بعضاً تو مراسمی حجاب نداشته باشم اما از گردن تا نوک انگشتم پوشیده ست! :دی

تازه نه دستام به خاطر آستین کوتاه مانتو میسوزه، نه آفتاب پاهامو میسوزونه و نه... :دی

خانواده م هرگز به من نگفتن چی بپوش چی نپوش! اینکه یه دختر باید خانم باشه و زیباییهای خودشو به

هرکس چه خانم چه آقا به عرضه نذاره رو، خودم بهش رسیدم...

نمیگم چادر سر کنیم! اما بیاید برای خودمون، بدنمون و شخصیتمون ارزش قائل بشیم.

بشدت خوشم اومد
هر چند که پوشیده بودن تا 23 سالگی (حتما شیوه ی پیغمبریس و گرنه ....!!!)

اما چیزی که باعث شد از پستتون خوشم بیاد این بود که گفتید الان می دونید چی دارید می پوشید

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
از نظر من میزان پوشش رو عرف جامعه مشخص می کنه... میزانی از پوشش که باعث بشه احساس امنیت داشته باشی از نگاههای هرزه کفایت می کنه... حد اون رو هم عرف جامعه و مردمی که باهاشون دمخوری و تفکر و برداشتهای خودت مشخص می کنه و لاغیر...

آخرین ویرایش:

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ممنون که اومدین

فقط یه نکته اونم اینکه ما که تو این تاپیک میون این همه مهندس و ادم تحصیل کرده که انتظار نداریم یکی بیاد بگه من ادم پاکی نیستم و حجابو کلش بده و من دوست دارم برهنه بگردم(شاید دنبال دلیل همچین ادمای بودم روزای اول ولی بعد دیدم که نه خوشبختانه خانوم های تحصیل کرده شبیه اقایون تحصیل کرده نخاله و آشغال ندارن حداقل تو این باشگاه که ندیدم.(باورتون میشه خیلی از اقایونی که میان دانشگاه فقط دنبال یه چیزن و اینو به صراحت می گن که نیازی به درس و تحصیل ندارن و... (موندم چرا نمیرن وسط خیابون دنبال کیس بگردن اونا که جیگر ترن (احتمالا دختر ساده یه مزه ی دیگه داره که اینا ...))

پوشش مناسب که گفتید به چه معناست ؟ ( ببخشید اگه این سوال خصوصی رو ازتون پرسیدم اینو از چندتا خانوم دیگه هم پرسیدم چنتاشون اومدن گفتن یکیشونم خوشش نیومد در مورد خودش بیشتر از این توصیح بده حقم داره پوشش خودش هست و دوست نداره کسی اینجا حداقل راجع به پوشش فکری بکنه)

مثلا پوشش شما در خیابان و در دانشگاه چی هست یکم توصیح بدید؟(دانشگاه حتما حراست داره منظورم اینه که چی دوس دارید تو دانشگاه بپوشید)
داداش صفاتی که زیبنده خودته به همه نصبت نده

Setareh_madness

عضو جدید
ممنون که اومدین

فقط یه نکته اونم اینکه ما که تو این تاپیک میون این همه مهندس و ادم تحصیل کرده که انتظار نداریم یکی بیاد بگه من ادم پاکی نیستم و حجابو کلش بده و من دوست دارم برهنه بگردم(شاید دنبال دلیل همچین ادمای بودم روزای اول ولی بعد دیدم که نه خوشبختانه خانوم های تحصیل کرده شبیه اقایون تحصیل کرده نخاله و آشغال ندارن حداقل تو این باشگاه که ندیدم.(باورتون میشه خیلی از اقایونی که میان دانشگاه فقط دنبال یه چیزن و اینو به صراحت می گن که نیازی به درس و تحصیل ندارن و... (موندم چرا نمیرن وسط خیابون دنبال کیس بگردن اونا که جیگر ترن (احتمالا دختر ساده یه مزه ی دیگه داره که اینا ...))

پوشش مناسب که گفتید به چه معناست ؟ ( ببخشید اگه این سوال خصوصی رو ازتون پرسیدم اینو از چندتا خانوم دیگه هم پرسیدم چنتاشون اومدن گفتن یکیشونم خوشش نیومد در مورد خودش بیشتر از این توصیح بده حقم داره پوشش خودش هست و دوست نداره کسی اینجا حداقل راجع به پوشش فکری بکنه)

مثلا پوشش شما در خیابان و در دانشگاه چی هست یکم توصیح بدید؟(دانشگاه حتما حراست داره منظورم اینه که چی دوس دارید تو دانشگاه بپوشید)

مشخص است پوشش مناسب جوریه که باعث جلب توجه نشه قابل توجه اینکه چادر در اسلام نیست و حتی رنگ مشکی هم پسندیده نیست کی گفته چادر باعث جلب توجه نمیشه؟؟؟؟

اتفاقا حراست دانشگاه ما جدیدا عوض شده این خانم جدید بی احترامی نمکنه و هر روز قد مانتو را سانت نمیزنه البته به مانتو کوتاه گیر میده اما نه اینکه به هر دلیلی به شخصیت زن توهین کنه پوشش مناسب هم همجا حتی تو خیابان به کرات قابل مشاهده است و مرد اگه بیمار باشه چادر و حجاب هم تاثیر نداره خوشبختانه من نه در تهران نه ایران زنی رو ندیدم که پوشش تحریک کننده باشه

parna wanna u

عضو جدید
ای خدا حکایت حجاب بد دردیه. حجاب چیز خوبیه ولی حجاب توی عقیده ی هرکسی یه جوریه مثلا من اعتقاد دارم فقط یه قسمتهایی از بدن رو اصلا نباید در معرض دید گذاشت و پوشوند و یه حجاب بعضی از قسمتهای دیگه بدن اعتقادی ندارم و اجباری روی پوشوندنشون ندارم.ولی ایران حجاب یعنی:چادر.مقتعه تا روی چونه و از بالا هم روی ابرو البته اگه بیاد رو بینی باز بهتره مستحبه که لبها هم پوشیده بشه.ههه
ما اینجا عذاب میکشیم.نمیشه هم همیشه اونطور که میخوای بپوشی باترس میری تو خیابون.خمین دیروز یکیشون بهم گیر داد.

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو این سایت هنوز بحث راجع به حجابه
؟
کی دست برمیدارین از این بحث های صدتا یه غازتون

گل رخ21

عضو جدید
سلام:smile:

من یه مانتویی ساده هستم که مادرم چادری هست , خانواده دوس دارن چادری باشم ولی اجبار نیست, قبلا موهامو بیرون میزاشتم ولی االان یک ساله که موهام معلوم نیست .کاملا هم تو خیابون نسبت به نوع پوششم راحتم و اعتماد به نفسم هم خوبه:cool: چون همه چیو خودم انتخاب کردم .ظاهر آراسته ای هم دارم ...
لباسای تنگ و کوتاه برای همه ی آدما جلب توجه میکنه!
خیلی برام پیش اومده تو خیابون که راه میرم پسرا به دخترایی که جلوی من راه میرفتن که پوششون خوب نبود تیکه بپرونن یا تنه بزنندیا... ولی من که از کنارشون رد میشدم با من کار نداشتند. یا تو یه پیاده رو خالی وقتی چند تا پسر میخواستن از جلوم رد شن که یکیشون شیطون بود دوستش برمیگرده میگه اینو کار نداشته باش خانومه محترمیه:D خدا وکیلی خیلی حال کردم , و میکشن کنار که من رد شم ...
البته آدمایی هم هستن که باحجابو بی حجاب براشون مهم نیس و مردمم آزاریشونو میکنن ولی آدمایی که براشون فرق داره خیلی بیشترن . این هم خیلی قبول دارم که پوشش نامناسب فقط به خود شخص برنمیگرده بلکه رو اجتماع هم تاثیر داره
:gol::gol::gol:

آخرین ویرایش:

parastoo kh

عضو جدید
کاربر ممتاز
جالبه
من نه میتونم بگم با حجابم نه بی حجاب مانتو همیشه توی محدوده زانو میپوشم همیشه از شال استفاده میکنم موهام در یه حد معمولی بیرونه

پ ن:به نظر من طرز لباس پوشیدن ادم ها یکی از بنیادی ترین حق هاشون هست و اصلا درست نیست که برای ادم ها تایین کنند که چه لباسی بپوشی

parastoo kh

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر می بینی که مژگان خود را کمی سیاه تر می کنم
و چشمها را روشن تر
و لبها را سرخ تر
و از این آیینه و آن آیینه می پرسم
آیا خوب شده است؟
مپندار به خودبینی پرداخته
... و کاری بیهوده می کنم
زیرا من در جستجوی چهره ای هستم
که پیش از آفرینش جهان داشته ام

If I make the lashes dark
And the eyes more bright
And the lips more scarlet,
Or ask if all be right
From mirror after mirror,
No vanity's displayed:
I'm looking for the face I had
Before the world was made.
(William Butler Yeats)

(ترجمه دکتر حسین قمشه ای- کتاب قلمرو زرین)

sage007

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مشخص است پوشش مناسب جوریه که باعث جلب توجه نشه قابل توجه اینکه چادر در اسلام نیست و حتی رنگ مشکی هم پسندیده نیست کی گفته چادر باعث جلب توجه نمیشه؟؟؟؟

اتفاقا حراست دانشگاه ما جدیدا عوض شده این خانم جدید بی احترامی نمکنه و هر روز قد مانتو را سانت نمیزنه البته به مانتو کوتاه گیر میده اما نه اینکه به هر دلیلی به شخصیت زن توهین کنه پوشش مناسب هم همجا حتی تو خیابان به کرات قابل مشاهده است و مرد اگه بیمار باشه چادر و حجاب هم تاثیر نداره خوشبختانه من نه در تهران نه ایران زنی رو ندیدم که پوشش تحریک کننده باشه

ببخشید دوست عزیز اینکه گفتید ما تو ایران خانومی نداریم که تحریک کننده باشه کاملا باهاش مخالف

نمی دونم شاید برای خانوم ها تحریک کننده نباشه

اما (دوستان هم اینو گفتن قبلا) وقتی تو جمع پسرا بشینید و نظر از ساده ترین تا با تجربه ترین فرد جمعشون رو بشنوید دارن راجع به این میگن که مثلا خانوم سمت چپی چقدر تحریک کنندس مخصوصا ....

تازه اینای رو که اینا دوستان میگن ظاهر خیلی آراسته و متینی دارن

ولی بعصی وقت ادم خانوم هایی رو می بینه که هر چند تو نخ این حرفا هم نباشه یک لحظه محوش بشه چون تا الان همچین صحنه هایی رو ندیده و براش تازه و جذاب و جدید و تحریک کننده است

و چادر تا درصد بالایی مانع ایجاد می کنه مخصوصا برای افراد خیلی مریص

sage007

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تو این سایت هنوز بحث راجع به حجابه
؟
کی دست برمیدارین از این بحث های صدتا یه غازتون

نمی دونم الان جواب بدم یا نه چون هنوزم می خوام اینجا رو ادامه بدم

ان شا الله نزدیک به یک ماه دیگه شایدم زودتر تا پیک دیگری می زنم اونجا جواب این سوالتون رو می دم

sage007

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واقعا؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(الانmand007 بهم گیر می ده و میگه فقط ناظر باش)

آره دوست عزیز فقط ناظر باش و به قول مولانا:(گشتم اونو پیدا نکردم حالا اینم بد نیست ولی اون کامل می خورد)

من غلام قمرم غیر قمر هیچ مگو
پیش من جز سخی شمع و شکر هیچ مگو

سخن رنج مگو جز سخن گنج مگو

ور از این بی‌خبری رنج مبر هیچ مگو

دوش دیوانه شدم عشق مرا دید و بگفت

آمدم نعره مزن جامه مدر هیچ مگو

گفتم ای عشق من از چیز دگر می‌ترسم

گفت آن چیز دگر نیست دگر هیچ مگو

من به گوش تو سخن‌های نهان خواهم گفت

سر بجنبان که بلی جز که به سر هیچ مگو

قمری جان صفتی در ره دل پیدا شد

در ره دل چه لطیف است سفر هیچ مگو

گفتم ای دل چه مه‌ست این دل اشارت می‌کرد

که نه اندازه توست این بگذر هیچ مگو

گفتم این روی فرشته‌ست عجب یا بشر است

گفت این غیر فرشته‌ست و بشر هیچ مگو

گفتم این چیست بگو زیر و زبر خواهم شد

گفت می‌باش چنین زیر و زبر هیچ مگو

ای نشسته تو در این خانه پرنقش و خیال

خیز از این خانه برو رخت ببر هیچ مگو

گفتم ای دل پدری کن نه که این وصف خداست

گفت این هست ولی جان پدر هیچ مگو
=====================================
البته این چیزی که ایشون گفتن رو حق داشتی چون واقعا ما داریم می بینیم شاید ایشون دقت نکردن

sage007

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام:smile:

من یه مانتویی ساده هستم که مادرم چادری هست , خانواده دوس دارن چادری باشم ولی اجبار نیست, قبلا موهامو بیرون میزاشتم ولی االان یک ساله که موهام معلوم نیست .کاملا هم تو خیابون نسبت به نوع پوششم راحتم و اعتماد به نفسم هم خوبه:cool: چون همه چیو خودم انتخاب کردم .ظاهر آراسته ای هم دارم ...
لباسای تنگ و کوتاه برای همه ی آدما جلب توجه میکنه!
خیلی برام پیش اومده تو خیابون که راه میرم پسرا به دخترایی که جلوی من راه میرفتن که پوششون خوب نبود تیکه بپرونن یا تنه بزنندیا... ولی من که از کنارشون رد میشدم با من کار نداشتند. یا تو یه پیاده رو خالی وقتی چند تا پسر میخواستن از جلوم رد شن که یکیشون شیطون بود دوستش برمیگرده میگه اینو کار نداشته باش خانومه محترمیه:D خدا وکیلی خیلی حال کردم , و میکشن کنار که من رد شم ...
البته آدمایی هم هستن که باحجابو بی حجاب براشون مهم نیس و مردمم آزاریشونو میکنن ولی آدمایی که براشون فرق داره خیلی بیشترن . این هم خیلی قبول دارم که پوشش نامناسب فقط به خود شخص برنمیگرده بلکه رو اجتماع هم تاثیر داره
:gol::gol::gol:

چیزی که باعث شد ارز پست شما هم خوشم بیاد این بود که خودتون بعد از یه مدت تحلیل کردن به این نتیجه رسیدید که چی بپوشید و الان می دونید چی دارید می پوشید

ممنون از نظرتون
=============================
تو یه تاپیکی یه جای دیگه یه آقایی با یه خانومی عقد کرده بود بعد می گفت که همیشه این خانومه پوشش خوبی داشته و جوری بوده که می پسندیده البته این آقاهه یکم دوست داشته خانومش با حجاب تر باشه و وقتی اینو بهش می گه اونم خیلی راحت قبول می کنه خلاصه کلا اینا خوشحال بودن با هم

تا اینکه خانومه چنتا از عکسای خودشه در سفر به فلان کشور در فلان سواحل به این آقاهه نشون میده اینم که عکسا رو می بینه (عکسا چیز بوده دیگه) خیلی اعصبانی میشه میگه اینا چیه و...

خانومه هم براش توصیح میده که اونجا تو ساحل همه اینجوری بودن و همه راحت بودن دیگه کسی چشش دنبال من نبوده و من اگه جور دیگه ای میرفتم لب دریا همه نگام می کردن و....(منظورم اینه که اون خانومه هم تحلیل کرده پوشش خودشو و تصمیم گرفته اینجوری بره ساحل)

هر چند که خانومه به آقا هه قول میده که دیگه هر جور شوهرش بگه میره لب ساحل و...

اما اقاهه نارحت بود که نکنه این اصلا به حجاب اعتقادی نداره و کلا راحت هست واسه خودش و...

حالا اینو تو یه تاپیک دیگه میزنم اونجا پست بدیدن در موردش

قصدم اینجا مطرح کردن نوع فکرها و تفاوت در نوع تحلیل ها بود
لطفا در این مورد پست ندین

shakibam

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستشو بخواید خودم وقتی پشت خانومی راه میرم و نگاه بعضی از آقایونو میبینم ظاهرا به جاهای از زن خوبی نگاه نمیکنن.برای همین لباس های تنگ و انتخاب نمیکنم.

sage007

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اگر می بینی که مژگان خود را کمی سیاه تر می کنم
و چشمها را روشن تر
و لبها را سرخ تر
و از این آیینه و آن آیینه می پرسم
آیا خوب شده است؟
مپندار به خودبینی پرداخته
... و کاری بیهوده می کنم
زیرا من در جستجوی چهره ای هستم
که پیش از آفرینش جهان داشته ام

If I make the lashes dark
And the eyes more bright
And the lips more scarlet,
Or ask if all be right
From mirror after mirror,
No vanity's displayed:
I'm looking for the face I had
Before the world was made.
(William Butler Yeats)

(ترجمه دکتر حسین قمشه ای- کتاب قلمرو زرین)

تیکه ی اولش که قشنگ بود

اخرش نفهمیدم منظورش چیه با توجه به این تاپیک

و در آخر نام دکتر قمشه ای رخ می نماید که دلیل میشود منظور آخرین خط و مطابق آن بقیه ی خطوط را انطور که دکتر منظورش بوده فهمید

خیلی زیبا بود اما 2 تا بحث جداگونه هستن

شبیه مشروب الکلی های حافظ و می و شراب تاکستان های شیراز
که این کجا و اون کجا هر چند جفتشون یکی هستن و به یک حال و هوای خاص خود می برند شما را

sage007

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
راستشو بخواید خودم وقتی پشت خانومی راه میرم و نگاه بعضی از آقایونو میبینم ظاهرا به جاهای از زن خوبی نگاه نمیکنن.برای همین لباس های تنگ و انتخاب نمیکنم.

شما جز معدود خانوم هایی هستین که صحبت ها و نگاه های پشت عینک های تیره ی آنها رو درک کردید

ولی من خودم هر روز کنار این دوستان میشنم و می بینم که این چیزی که شما گفتید مثل دیدن مو می ماند و انچه انها می گویند مثل پیچش مو

کلا خیلی با حالن این اقایون 5 دقه پیششون بشینی چیزای جالبی یاد می گیری!

sage007

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقايون به خانوماي خوشكل بيشتر متلك ميپرونن

الان احساس می کنم تو صحفه زیاد گفتیم آقا

الان خانوم ها همه ی آقایون رو فاسد می بینن برای خودم که داره همچین حسی پیش میاد

نه اینطور نیست

آقایون بعصیاشون مرص دارن
بعصیا شون ادعا دارن (یکی از خانوم ها یه چیزی گفت من روم نشد بگم منم بودم ! با یکی از بچه ها نشسته بودیم اینم هی لاف میومد که هر کی رو بخوای مخشو می زنم (یکی از دوستان گفت که چه کار زشتی هست این که اقایون شرط بندی می کنن سر مخ زدن دختر پاک و معصوم مردم درست هم گفتن خیلی کار زشتی هست خدا منو ببخشه )

منم خواستم نه این جورا هم نیست ما بعد از 8 ترم درس خوندن نفهمیدیم نتونستیم از یه دختر هم کلاسی جزو بگیریم چه برسه ...
گشتم یه دختر خوب چادری پاک معصوم رشتشم نمی دونم چی بود داشت با دوستش صحبت می کرد(گفتم دیگه این هر کی باشه جلو دوستش نمی تونه ) گفتم اون برو دیگه

این دوست منم رفت شاید 30 ثانیه نشد با شماره ی طرف برگشت منم کف کردم تو که تا الان اینو ندیده بودی از چی گفتی بهش

اینم یه داستان مسخره برای اون تعریف کرده بود و شمارشو گرفته بود حالا اگه خواستین بگین بعد بگم چی گفته بود (اصلش اینه که تو لحظه دروغ اماده تو استینت داشته باشی خیلی سادس فکر کنم منم الان بتونم)

نتیجه اخلاقی میشه این که تو رو خدا اینقدر ساده نباشید چرا اینقدر زود گول این پسرا رو می خورید؟یکم با پدراتون بپرید همش تو آشپز خونه پیش مادرتون وای نسید که اینجور ساده بار بیان
بهترین دوست پسرتون می تونه باباتون باشه هر چی که هست مطمن باشید شما رو دوست داره دستتون رو بذارید تو دست بابا تون بیان بیرون بگردید تفریح کنید و خوش باشید

parastoo_sam

عضو جدید
میدونید این همه حساسیت برای پوشش خانوما از چی ناشی میشه؟ چون تو فرهنگ ما زن فقط یعنی یک ابزار، همین و نه بیشتر. فرهنگ و عرف ما برای زنها حق انتخاب رو به رسمیت نمیشناسه. برای همینه که وقتی خانومی جوری که خودش راحته لباس می پوشه هر کسی به خودش اجازه میده وراندازش کنه یا بی احترامی کنه. خیلی خجالت آوره برای یک جامعه که اون چیزی که برای من زن پوشش تعیین میکنه ( بخونید تحمیل میکنه) نگاه مریض یه عده مرد بی ظرفیت و تشنه جنسیه . تو یه تاپیک خوندم خانومی نوشته از اینکه پسرها به خاطر ظاهر پوشیده اش لطف میکنن و کاری بهش ندارن احساس غرور میکنه! میخوام بگم دوست من، من وقتی تو این جامعه احساس غرور و آرامش خواهم کرد که هر کسی بنا به اعتقاد شخصی خودش حق انتخاب داشته باشه بدون اینکه مورد بی احترامی اراذل قرار بگیره. وقتی میشه گفت این جامعه از وجود روانیها پاک شده که اینکه کسی چی میپوشه اهمیتی برای بقیه نداشته باشه بلکه تنها مسئله مهم این باشه که هر کس چقدر تو این جامعه مفیده، چقدر به پیشرفت این جامعه کمک میکنه، چقدر شرافت و وجدان کاری داره، چقدر رشوه نمیگیره، چقدر دروغ نمیگه، چقدر کم فروشی نمیکنه، چقدر از موقعیت شغلی و اجتماعیش سوئ استفاده نمیکنه.

face to face

عضو جدید
الان احساس می کنم تو صحفه زیاد گفتیم آقا

الان خانوم ها همه ی آقایون رو فاسد می بینن برای خودم که داره همچین حسی پیش میاد

نه اینطور نیست

آقایون بعصیاشون مرص دارن
بعصیا شون ادعا دارن (یکی از خانوم ها یه چیزی گفت من روم نشد بگم منم بودم ! با یکی از بچه ها نشسته بودیم اینم هی لاف میومد که هر کی رو بخوای مخشو می زنم (یکی از دوستان گفت که چه کار زشتی هست این که اقایون شرط بندی می کنن سر مخ زدن دختر پاک و معصوم مردم درست هم گفتن خیلی کار زشتی هست خدا منو ببخشه )

منم خواستم نه این جورا هم نیست ما بعد از 8 ترم درس خوندن نفهمیدیم نتونستیم از یه دختر هم کلاسی جزو بگیریم چه برسه ...
گشتم یه دختر خوب چادری پاک معصوم رشتشم نمی دونم چی بود داشت با دوستش صحبت می کرد(گفتم دیگه این هر کی باشه جلو دوستش نمی تونه ) گفتم اون برو دیگه

این دوست منم رفت شاید 30 ثانیه نشد با شماره ی طرف برگشت منم کف کردم تو که تا الان اینو ندیده بودی از چی گفتی بهش

اینم یه داستان مسخره برای اون تعریف کرده بود و شمارشو گرفته بود حالا اگه خواستین بگین بعد بگم چی گفته بود (اصلش اینه که تو لحظه دروغ اماده تو استینت داشته باشی خیلی سادس فکر کنم منم الان بتونم)

نتیجه اخلاقی میشه این که تو رو خدا اینقدر ساده نباشید چرا اینقدر زود گول این پسرا رو می خورید؟یکم با پدراتون بپرید همش تو آشپز خونه پیش مادرتون وای نسید که اینجور ساده بار بیان
بهترین دوست پسرتون می تونه باباتون باشه هر چی که هست مطمن باشید شما رو دوست داره دستتون رو بذارید تو دست بابا تون بیان بیرون بگردید تفریح کنید و خوش باشید

ولي من پسر بودما :redface:

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
میدونید این همه حساسیت برای پوشش خانوما از چی ناشی میشه؟ چون تو فرهنگ ما زن فقط یعنی یک ابزار، همین و نه بیشتر. فرهنگ و عرف ما برای زنها حق انتخاب رو به رسمیت نمیشناسه. برای همینه که وقتی خانومی جوری که خودش راحته لباس می پوشه هر کسی به خودش اجازه میده وراندازش کنه یا بی احترامی کنه. خیلی خجالت آوره برای یک جامعه که اون چیزی که برای من زن پوشش تعیین میکنه ( بخونید تحمیل میکنه) نگاه مریض یه عده مرد بی ظرفیت و تشنه جنسیه . تو یه تاپیک خوندم خانومی نوشته از اینکه پسرها به خاطر ظاهر پوشیده اش لطف میکنن و کاری بهش ندارن احساس غرور میکنه! میخوام بگم دوست من، من وقتی تو این جامعه احساس غرور و آرامش خواهم کرد که هر کسی بنا به اعتقاد شخصی خودش حق انتخاب داشته باشه بدون اینکه مورد بی احترامی اراذل قرار بگیره. وقتی میشه گفت این جامعه از وجود روانیها پاک شده که اینکه کسی چی میپوشه اهمیتی برای بقیه نداشته باشه بلکه تنها مسئله مهم این باشه که هر کس چقدر تو این جامعه مفیده، چقدر به پیشرفت این جامعه کمک میکنه، چقدر شرافت و وجدان کاری داره، چقدر رشوه نمیگیره، چقدر دروغ نمیگه، چقدر کم فروشی نمیکنه، چقدر از موقعیت شغلی و اجتماعیش سوئ استفاده نمیکنه.
گل گفتی

sage007

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اینم چنتا ترول که دیگه کسی نگه !!!
یدونه بود یه بچه ی 10 ساله تو ساحل زیاد جالب نبود نمی شد ...

یه عکس دیگه هم بود با یه اقاهه همچی از نزدیک چشاشو چسبونده به لباس خانومه که با فتوشاپ رو لباس خانومه روزنامه گذاشته بودن یعنی داره روزنامه می خونه!!!

و....

بگذریم چه ربطی داره اینا