beso
اخراجی موقت
اخه اگه جواب حرفای مفتشو ندم فکر مکنه واسه خودش کسیه...............

درست میگی.....ممنون... اگه بخوای جواب همه رو بدی واسه خودت اعصاب نمی مونه ....
حاجاقا:
جای اینکه به اون خانوم درست نظر دادنو یاد بدین
از ما می خواین که مثل سیب زمینی باشیم...............
ببین حرفت درست.حرف شما درست
اما
اینجا قرار بود خانوم ها بیان بحث کن (دقت کنی بابی چارلتون هم که بچه گلی هست فقط ناظر بود تشکرهاش هنوزم هست ولی یه پست نداد!)
نه پسرا بیان بگن افرین من حجاب دوست دارم
افرین من بی حجابا رو دوست دارم
شما به لباسی که مادر من می پوشه توهین کردی
بذار یه جور دیگه بگم
شما قبول داری خانوم های حالا بد حجاب مثال میزنم که میان اینجا و به چادر توهین می کنن همشون بزرگ شدن و بچه نیستن؟(تو اون یکی تاپیک که یادتون هست؟)
خوب داره به چادر مثلا توهین می کنه(کارش من هم می دونم اشتباه است) حالا 2 حالت اینجا پیش میاد
1 بهش فحش بدی
نتیجش این میشه که شما دوست عزیز رو یه ادم چطور بگم من که تو ذهن اون نیستم! می بینه
وقتی شما رو همچین ادمی دید دیگه حرف شما رو اصلا نمی شنوه چرا چون جدید نیست چون هزاربار شنیده حتی اگه حرفتون نو باشه جدید باشه
نو دوم میشه من(من نوعی منظورمه وگرنه من هیچی نیستما که بخوام بگم ...)
میاد خیلی محترمانه سوال می کنه (مهندس عمرانی مثال چی برات بزنم ؟؟؟ مثال برقی می زنم یک لامپ با 2 تا سیم با یه باطری وصل کردی به هم لامپ روشن نمیشه ؟؟؟ دلیل چیه ؟ حتما لامپ سوخته ؟ نه باید کل مسیر رو تریس(traece ) اگه اشتباه ننوشته باشم ! کنی تا مشکلو پیدا کنی
نکته ی جالبی رو که متوجه شدم اینه که معمولا 1 % مواقع لامپ سوخته تازه اون یه مدار سادس
انسانیت که چیز پیچیده ای هست الکی نشده مشرف مخلوقات
کافیه اینو قبول داشته باشی
صمنا من از شما انتظار داشتم وقتی تاپیک داره منحرف میشه (حالا خدا منو ببخشه یه لحظه فکر کردم با نیت قبلی بعصیا اومدن اینجا و تاپیکو به گند کشیدن چون 10 صحفه ی اولش خوب پیش رفته بود همه چی منظم بود و...) وقتی تاپیک داره منحرف میشه شما هم بیاد کمک کنید و 2 تایی اجازه ندیم تاپیک منحرف بشه
یاد داستان امام علی تو جنگ صفین افتادم تو این تاپیک وقتی ....
بگذریم اینجا دیگه نابود شد
اقا ما میریم تا تاپیکتون به گند کشیده نشه .ولی این که یه عده بشینن از هم تعریف کنن به جایی نمیرسه.شما همه خوب ما بد.خوش باشید.
جريان لامينار بود!!!!!!!!!!!!!!!!! تو اگه عرضه كنترل تاپيكتو نداري تاپيك نزن ، ولي اگه تاپيك زدي و به گروهي توسط كساني توهين شد حق نداري ساكت بشي تا منافع يه نفر حفظ بشه والسلام
کاملا موافقم.چیزی که خدا گفته حفط بدن از نگاه الودس.ولی متاسفانه الان تحریف شده.در مورد لباس غیر از مانتومن هم یه دختر محجبه هستم.چادری نیستم.در همون حدی که خدا گفته حجاب میگیرم.نه کمتر و نه بیشتر..هم خودم و هم خانوادم راضین...
به نظرم اگه همیشه به دستورای خدا گوش بدیم به صلاح خودمون و جامعه مون رفتار کردیم...
خدا فقط حد و حدود رو مشخص کرده نه نوع لباس رو.پس چرا یه عده ای به خودشون اجازه میدن که نظر افراطی شون رو به بقیه تحمیل کنند..چرا یه عده ای به رنگ لباس یا به نوع لباس ایراد میگیرن مگه کجا خدا گفته فلان رنگ استفاده نکنید ؟
با اینکه از حجابم راضیم و شیک بودن رو تو رعایت حجاب میبینم اما کاش میشد تو ایران هم به جای مانتو یا چادر از لباسای دیگه هم استفاده کرد کت دامن بلوز شلوار و ... با تنوع رنگی ....
چرا فکر می کنی همه بدن به جز تو
من فقط می خوستم ببینم تو دلش چیه که دیدم غیر از عقده وبی ادبی چیزی نداره (واقعا قصدم کمک بود اقای مقدس زاد )فک کردی فقد خودت نماز می خونیو روزه میگیری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصل اگه فک می کردی دخترم چرا درخواست دوستی دادی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
توووووووووووووووو ادم ترسویی هستی.....................![]()
داداش کسی نیت بر هم زدن نداره.چرا اینقدر بد بینی .همه اگه احترام همو نگه دارن کار به اینجا نمیکشه.ولی اون خانوم اینجا رو به گند کشید.شما هم مردا رو گناهکار میدونی
نه هی می خوام سیب زمینی بازی در بیارم نمیشه دیگه اینجا شما شرایط پرانتز دوم رو نداری دوست عزیززززززز
شما مگه دختری که به سوالات جواب می دی
بذار یه داستان برات بگم:
2 نفر نشسته بودن جلوی اتوبوس داشتن با هم صحبت می کردن
که اقا سربازی چطوری هست و ...
سرباز خواست خلاصه بگه
گفت 2 حالت داره
1 یا دچار فساد اخلاقی میشی!!!(نمی تونم فسا اخلاقی تو سرباز بهش چی می گن!!!!)
2 یا سیگاری
یه بنده خدایی (بلا نسبت شما) عقب نشسته بود نفهمید گزینه ی اول چیه
سرشو آورد جلو گفت خدارو شکر ما که سیگاری نشدیم!!!!!!!!!!!!!!!!!
من هم یه دختر محجبه هستم.چادری نیستم.در همون حدی که خدا گفته حجاب میگیرم.نه کمتر و نه بیشتر..هم خودم و هم خانوادم راضین...
به نظرم اگه همیشه به دستورای خدا گوش بدیم به صلاح خودمون و جامعه مون رفتار کردیم...
خدا فقط حد و حدود رو مشخص کرده نه نوع لباس رو.پس چرا یه عده ای به خودشون اجازه میدن که نظر افراطی شون رو به بقیه تحمیل کنند..چرا یه عده ای به رنگ لباس یا به نوع لباس ایراد میگیرن مگه کجا خدا گفته فلان رنگ استفاده نکنید ؟
با اینکه از حجابم راضیم و شیک بودن رو تو رعایت حجاب میبینم اما کاش میشد تو ایران هم به جای مانتو یا چادر از لباسای دیگه هم استفاده کرد کت دامن بلوز شلوار و ... با تنوع رنگی ....
ببین حرفت درست.
ولی جانب داری از یه زرف که حتی داره حرف نادرست و غیر منطقی میزنه باعث میشه خون طرف دیگه به جوش بیاد.دوستانی که اومدن(اقایون)هیچ توهینی نکردن.حتی داشتن به حرفاش گوش میدادن.ولی این خانم ول کن نبود.هی توهین.هی توهین.ببین این جا هم مثل بیرونه.پشت این فضای مجازی یه عدخ انسان نشستن.هر کس یه صبری داره.کار شما مثل کار پدر مادراس.همیشه حقو به بچه کوچیکه میدادن (حتی اگه اشتباه کرده بود)و این خودش باعث ایجاد تشنج میشد..فرهنگ سازی باید در جای مناسب صورت بگیره.نه این که یه نفر توهین کنه(بد تر اینه که متوجه اشتباهشم نشه و همه بگن تو راس میگی) و بقیه ساکت بمونن.اینطوری اون خانوم پی به اشتباهش نمیبرد.اخه علت و معلولش هیچ ربطی به هم نداشت.
من از اولم تو تاپيك نظري ندادم فقط ناظر بودم ، ولي شما تازه واردي اين خانمو نمشناسي ، كارش اينه قصدش هم نظر دادن در مورد حجاب نبود، تو همه تاپيكا كارش توهين به پسراست بابا همه فهميدن يه پسر به شما خيانت كرده ، ميخاستي دوست بازي نكني چوب سادگيتو خوردي به ما چه!!!!!
شما هنوز بچه ای فکر می کنید غیرت یعنی اینکه وقتی یه نفر بهتون گفت بدبخت چاقو در بیارین سرشو ببرین
حالا تو دنیای واقعی یه چیزی هر چند اونجا هم شرایط خاص خودشو داره و سر بریدن الکی و بی منطق نمیشه
خداوند به شما ها صبر بده اینجور که من شما ها رو می بینم عمرا به 30 برسین!
اینو از من بشنو (خودم امتحان کردم)
وقتی یه نفر بهت فحش می ده می زنه تو سرت (نکته ی مهمش اینه که شما بتونین بزنین تو سرشا نه زورتون بهش نرسه!) شما صبر کنید به قول خودتون مثل سیب زمینی بشینید
بذارید خسته بشه از اینکه داره می زنه تو سرتون(از رو خودخواهی نزنه تو سرتونا از رو فشاری که روش هست)
بعد از یه مدت ببینید چه اتفاقی می افته(احتمالا این میاد تو ذهنت که شما رو mr potato صدا می زنن
نه دوست عزیز
این با اون داستان حصرت عیسی هم که میگن زد این ور صورتت اون ورشو بگیر هم فرق داره اونی که میگن اون 2 تا شرایط پرانتزو نداشته دوست عزیز
متا سفم برات......شما پسر شجاع
به خیلیا (هر کسی که فکر کردم می تونه چیزی برای گفتن داشته باشه درخواست دوستی دادم و....)
حجاب مزخرف هیچ چیز نباید زندگی آزاد انسان رو محدود کنه جز قانون پوشش هر کس برمیگرده به علایقی که طرف داره میزان فرهنگ اجتماعش شهرش خونوادش آدمی چه زن چه مرد باید در مورد مسایلی که بخودش مربوطه باید تابع فرهنگش باشه و قانون هرجور راحت تره رفتار کنه
البته این نظر منه ممکنه بعضیا هم عقیده باشن بعضی ها هم مخالف
سلام به همه
من یه دختر آزاد ربودم که خانوادم و محیط زندگیم هیچکدوم با پوشش چادر همخونی نداشتن و من با وجودی که توی اوج جوانی و هیجان بودم 5 ساله که چادر سر میکنم و این در حالی بود که هیچکدوم از اعضای خانوادم چادری نبودن...
از انتخابم راضیم و اگر می دونستم فرق محجبه بودن تا نبودن انقدر محسوسه واسه خودم از 5 سالگی چادر مشکی تهیه می کردم.
با تشکر از تاپیک خوبتون
دركل يه پوشش معمولي ازهمه چيزبهتره...
حجاب یعنی یه پوشش مناسب نه چادر سیاه و مقنعه رعایت میکنم چون دوست دارم