هرچیزی ارزش داره پوشش داره . خانم بدون پوشش به هیچ دردی نمی خوره . مروارید هم توی صدف هست
تشکرام تموم شده
ممنون که اومدید و نظر و دلیلتون رو گفتید
هرچیزی ارزش داره پوشش داره . خانم بدون پوشش به هیچ دردی نمی خوره . مروارید هم توی صدف هست
هنوز اینجا دعواس
ای کاش آقایون و البته خانوما، منتها آقایون بیشتربه حجاب اینجوری نگاه کنند: وقتی زن ها مهربان تر می شوند(اسم یکی از سخنرانیهای آقای پناهیان)
واقعا اعصاب آدم میریزه به هم وقتی میبینه به یکی داره لطف میکنی و اون طرف این لطف کردنو وطیفه تو میدونه
به نظر من حجاب لطفیه که خانوم ها در حق آقایون میکنند و خدا این لطف کردنو واجب کردنه و این خیییلی زیرکانه است و قشنگ اگر دو جانبه باشه و ای کاش آقایون درک کنند این رو
من اوایل حجابم مناسب نبود!
اعتراف میکنم همیشه منتظر بودم تا کفشهای قشنگ و بازِ تابستونیمو بپوشم یا شلوار کوتاه یا...!
اما بذارید یه چیزی رو بگم.
دختر خانمها به طور متوسط تا 23 سالگی از این نوع پوشش لذت میبرن! اما بعدش نه!
من خودم معذب بودم از اینکه میدیدم همه نگاهم میکنن! نه به خاطر اینکه خیلی بدحجاب باشم
یا خیلی معذرت میخوام، جلف!
به این خاطر که دختر جوون وقتی به خودش میرسه نگاه ها به سمتش جلب میشه.
اما الان حدود 3 ساله که با افتخار میگم خیلی مراعات میکنم. سعی میکنم مرتب و شیک باشم اما پوشیده.
شاید بعضاً تو مراسمی حجاب نداشته باشم اما از گردن تا نوک انگشتم پوشیده ست! :دی
تازه نه دستام به خاطر آستین کوتاه مانتو میسوزه، نه آفتاب پاهامو میسوزونه و نه... :دی
خانواده م هرگز به من نگفتن چی بپوش چی نپوش! اینکه یه دختر باید خانم باشه و زیباییهای خودشو به
هرکس چه خانم چه آقا به عرضه نذاره رو، خودم بهش رسیدم...
نمیگم چادر سر کنیم! اما بیاید برای خودمون، بدنمون و شخصیتمون ارزش قائل بشیم.
داداش صفاتی که زیبنده خودته به همه نصبت ندهممنون که اومدین
فقط یه نکته اونم اینکه ما که تو این تاپیک میون این همه مهندس و ادم تحصیل کرده که انتظار نداریم یکی بیاد بگه من ادم پاکی نیستم و حجابو کلش بده و من دوست دارم برهنه بگردم(شاید دنبال دلیل همچین ادمای بودم روزای اول ولی بعد دیدم که نه خوشبختانه خانوم های تحصیل کرده شبیه اقایون تحصیل کرده نخاله و آشغال ندارن حداقل تو این باشگاه که ندیدم.(باورتون میشه خیلی از اقایونی که میان دانشگاه فقط دنبال یه چیزن و اینو به صراحت می گن که نیازی به درس و تحصیل ندارن و... (موندم چرا نمیرن وسط خیابون دنبال کیس بگردن اونا که جیگر ترن (احتمالا دختر ساده یه مزه ی دیگه داره که اینا ...))
پوشش مناسب که گفتید به چه معناست ؟ ( ببخشید اگه این سوال خصوصی رو ازتون پرسیدم اینو از چندتا خانوم دیگه هم پرسیدم چنتاشون اومدن گفتن یکیشونم خوشش نیومد در مورد خودش بیشتر از این توصیح بده حقم داره پوشش خودش هست و دوست نداره کسی اینجا حداقل راجع به پوشش فکری بکنه)
مثلا پوشش شما در خیابان و در دانشگاه چی هست یکم توصیح بدید؟(دانشگاه حتما حراست داره منظورم اینه که چی دوس دارید تو دانشگاه بپوشید)
ممنون که اومدین
فقط یه نکته اونم اینکه ما که تو این تاپیک میون این همه مهندس و ادم تحصیل کرده که انتظار نداریم یکی بیاد بگه من ادم پاکی نیستم و حجابو کلش بده و من دوست دارم برهنه بگردم(شاید دنبال دلیل همچین ادمای بودم روزای اول ولی بعد دیدم که نه خوشبختانه خانوم های تحصیل کرده شبیه اقایون تحصیل کرده نخاله و آشغال ندارن حداقل تو این باشگاه که ندیدم.(باورتون میشه خیلی از اقایونی که میان دانشگاه فقط دنبال یه چیزن و اینو به صراحت می گن که نیازی به درس و تحصیل ندارن و... (موندم چرا نمیرن وسط خیابون دنبال کیس بگردن اونا که جیگر ترن (احتمالا دختر ساده یه مزه ی دیگه داره که اینا ...))
پوشش مناسب که گفتید به چه معناست ؟ ( ببخشید اگه این سوال خصوصی رو ازتون پرسیدم اینو از چندتا خانوم دیگه هم پرسیدم چنتاشون اومدن گفتن یکیشونم خوشش نیومد در مورد خودش بیشتر از این توصیح بده حقم داره پوشش خودش هست و دوست نداره کسی اینجا حداقل راجع به پوشش فکری بکنه)
مثلا پوشش شما در خیابان و در دانشگاه چی هست یکم توصیح بدید؟(دانشگاه حتما حراست داره منظورم اینه که چی دوس دارید تو دانشگاه بپوشید)
واقعا؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!خوشبختانه من نه در تهران نه ایران زنی رو ندیدم که پوشش تحریک کننده باشه
چرا صدتا یه غاز؟؟؟؟؟؟؟؟؟تو این سایت هنوز بحث راجع به حجابه
؟
کی دست برمیدارین از این بحث های صدتا یه غازتون
چرا صدتا یه غاز؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مشخص است پوشش مناسب جوریه که باعث جلب توجه نشه قابل توجه اینکه چادر در اسلام نیست و حتی رنگ مشکی هم پسندیده نیست کی گفته چادر باعث جلب توجه نمیشه؟؟؟؟
اتفاقا حراست دانشگاه ما جدیدا عوض شده این خانم جدید بی احترامی نمکنه و هر روز قد مانتو را سانت نمیزنه البته به مانتو کوتاه گیر میده اما نه اینکه به هر دلیلی به شخصیت زن توهین کنه پوشش مناسب هم همجا حتی تو خیابان به کرات قابل مشاهده است و مرد اگه بیمار باشه چادر و حجاب هم تاثیر نداره خوشبختانه من نه در تهران نه ایران زنی رو ندیدم که پوشش تحریک کننده باشه
تو این سایت هنوز بحث راجع به حجابه
؟
کی دست برمیدارین از این بحث های صدتا یه غازتون
واقعا؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(الانmand007 بهم گیر می ده و میگه فقط ناظر باش)
سلام
من یه مانتویی ساده هستم که مادرم چادری هست , خانواده دوس دارن چادری باشم ولی اجبار نیست, قبلا موهامو بیرون میزاشتم ولی االان یک ساله که موهام معلوم نیست .کاملا هم تو خیابون نسبت به نوع پوششم راحتم و اعتماد به نفسم هم خوبهچون همه چیو خودم انتخاب کردم .ظاهر آراسته ای هم دارم ...
لباسای تنگ و کوتاه برای همه ی آدما جلب توجه میکنه!
خیلی برام پیش اومده تو خیابون که راه میرم پسرا به دخترایی که جلوی من راه میرفتن که پوششون خوب نبود تیکه بپرونن یا تنه بزنندیا... ولی من که از کنارشون رد میشدم با من کار نداشتند. یا تو یه پیاده رو خالی وقتی چند تا پسر میخواستن از جلوم رد شن که یکیشون شیطون بود دوستش برمیگرده میگه اینو کار نداشته باش خانومه محترمیهخدا وکیلی خیلی حال کردم , و میکشن کنار که من رد شم ...
البته آدمایی هم هستن که باحجابو بی حجاب براشون مهم نیس و مردمم آزاریشونو میکنن ولی آدمایی که براشون فرق داره خیلی بیشترن . این هم خیلی قبول دارم که پوشش نامناسب فقط به خود شخص برنمیگرده بلکه رو اجتماع هم تاثیر داره
اگر می بینی که مژگان خود را کمی سیاه تر می کنم
و چشمها را روشن تر
و لبها را سرخ تر
و از این آیینه و آن آیینه می پرسم
آیا خوب شده است؟
مپندار به خودبینی پرداخته
... و کاری بیهوده می کنم
زیرا من در جستجوی چهره ای هستم
که پیش از آفرینش جهان داشته ام
If I make the lashes dark
And the eyes more bright
And the lips more scarlet,
Or ask if all be right
From mirror after mirror,
No vanity's displayed:
I'm looking for the face I had
Before the world was made.
(William Butler Yeats)
(ترجمه دکتر حسین قمشه ای- کتاب قلمرو زرین)
راستشو بخواید خودم وقتی پشت خانومی راه میرم و نگاه بعضی از آقایونو میبینم ظاهرا به جاهای از زن خوبی نگاه نمیکنن.برای همین لباس های تنگ و انتخاب نمیکنم.
آقايون به خانوماي خوشكل بيشتر متلك ميپرونن
الان احساس می کنم تو صحفه زیاد گفتیم آقا
الان خانوم ها همه ی آقایون رو فاسد می بینن برای خودم که داره همچین حسی پیش میاد
نه اینطور نیست
آقایون بعصیاشون مرص دارن
بعصیا شون ادعا دارن (یکی از خانوم ها یه چیزی گفت من روم نشد بگم منم بودم ! با یکی از بچه ها نشسته بودیم اینم هی لاف میومد که هر کی رو بخوای مخشو می زنم (یکی از دوستان گفت که چه کار زشتی هست این که اقایون شرط بندی می کنن سر مخ زدن دختر پاک و معصوم مردم درست هم گفتن خیلی کار زشتی هست خدا منو ببخشه )
منم خواستم نه این جورا هم نیست ما بعد از 8 ترم درس خوندن نفهمیدیم نتونستیم از یه دختر هم کلاسی جزو بگیریم چه برسه ...
گشتم یه دختر خوب چادری پاک معصوم رشتشم نمی دونم چی بود داشت با دوستش صحبت می کرد(گفتم دیگه این هر کی باشه جلو دوستش نمی تونه ) گفتم اون برو دیگه
این دوست منم رفت شاید 30 ثانیه نشد با شماره ی طرف برگشت منم کف کردم تو که تا الان اینو ندیده بودی از چی گفتی بهش
اینم یه داستان مسخره برای اون تعریف کرده بود و شمارشو گرفته بود حالا اگه خواستین بگین بعد بگم چی گفته بود (اصلش اینه که تو لحظه دروغ اماده تو استینت داشته باشی خیلی سادس فکر کنم منم الان بتونم)
نتیجه اخلاقی میشه این که تو رو خدا اینقدر ساده نباشید چرا اینقدر زود گول این پسرا رو می خورید؟یکم با پدراتون بپرید همش تو آشپز خونه پیش مادرتون وای نسید که اینجور ساده بار بیان
بهترین دوست پسرتون می تونه باباتون باشه هر چی که هست مطمن باشید شما رو دوست داره دستتون رو بذارید تو دست بابا تون بیان بیرون بگردید تفریح کنید و خوش باشید
گل گفتیمیدونید این همه حساسیت برای پوشش خانوما از چی ناشی میشه؟ چون تو فرهنگ ما زن فقط یعنی یک ابزار، همین و نه بیشتر. فرهنگ و عرف ما برای زنها حق انتخاب رو به رسمیت نمیشناسه. برای همینه که وقتی خانومی جوری که خودش راحته لباس می پوشه هر کسی به خودش اجازه میده وراندازش کنه یا بی احترامی کنه. خیلی خجالت آوره برای یک جامعه که اون چیزی که برای من زن پوشش تعیین میکنه ( بخونید تحمیل میکنه) نگاه مریض یه عده مرد بی ظرفیت و تشنه جنسیه . تو یه تاپیک خوندم خانومی نوشته از اینکه پسرها به خاطر ظاهر پوشیده اش لطف میکنن و کاری بهش ندارن احساس غرور میکنه! میخوام بگم دوست من، من وقتی تو این جامعه احساس غرور و آرامش خواهم کرد که هر کسی بنا به اعتقاد شخصی خودش حق انتخاب داشته باشه بدون اینکه مورد بی احترامی اراذل قرار بگیره. وقتی میشه گفت این جامعه از وجود روانیها پاک شده که اینکه کسی چی میپوشه اهمیتی برای بقیه نداشته باشه بلکه تنها مسئله مهم این باشه که هر کس چقدر تو این جامعه مفیده، چقدر به پیشرفت این جامعه کمک میکنه، چقدر شرافت و وجدان کاری داره، چقدر رشوه نمیگیره، چقدر دروغ نمیگه، چقدر کم فروشی نمیکنه، چقدر از موقعیت شغلی و اجتماعیش سوئ استفاده نمیکنه.