خیلی از زحمت تان ممنون.اما با بچه ها ی کلاس تبانی کردیم و کارامون را نبردیم و 0 گرفتیم هر چند اگه منتظر شما می نشستم هم همون 0
سهمم بود.شوخی کرد
م به دل نگیر.اگه میشه تا 5 شنبه برام بذار ممنونم فعلا
![]()
salam man mitunam in kar ro kamel dar ekhtiyaretun bezaramسلام به یه سری مطلب و نما از خانه ابشار رایت نیازمندم . هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستم
سلام
من رشته ام معماری نيست اما بايد يه سری اطلاعات راجع به معماری به صورت مقدماتی کسب کنم کتاب خاصی رو می تونيد به من معرفی کنيد؟
چه اطلاعاتی مد نظرته؟ تو سایت جستجو کنی مطالب زیادی \یدا میکنی تو این تا\یک هم کتابهای زیادی معرفی شدهکسی اينجا نيست که توی اين موضوع به منو راهنمايي کنه؟
اینجارو دیدی؟سلام خسته نباشید.... اگر امکانش هست و کسی پروژه در رابطه با درس متره و برآورد(ساختمان دو طبقه مسکونی با 250 متر مربع زیر بنا) داره قرار بده...ممنون میشم.
شما هم اینجارو بینید بیشتر منابع معماری توش معرفی شده.سلام به همه دوستان!
من یه دانشجوی عمرانم که علاقه زیادی به رشته معماری دارم!
میتونین منبعی(کتاب., سایت و.......) بهم معرفی کنین که در این مورد مطالعه داشته باشم؟؟
توضیح: منظورم از منابع, منابعی هست که به طور کل بچه های معماری ازشون استفاده می کنن! (یعنی یه جورایی اگه بخوام در کنار عمران خودم معماری هم بخونم به چه منابعی باید مراجعه کنم؟)
عزیزم راستش نمیدونم دقیقا مقدمات 1 شما شیت بندی خاصی مد نظرشه یا نه ولی یه سر به اینجا بزن بچه ها شیتهای زیادی گذاشتن که یه سریهاش کار خودشونه و بعضی ها کارهای حرفه ای تر.ایده های جالبی توش هست.امیدوارم به دردت بخوره.مرسی عزیزم.برای مقدمات 1 .اما میشه چند نمونه که شیت بنددی شده اگه داری بهم نشون بدی.یا بهم بگی چه شکلی شیت بندی کنم و ارایه بدم
من ویلا ساوا رو دارم. الان دارم میگردم دنبالش... ویلا ساوا خوبه؟؟؟سلام دوستان گلم
من به پلان برش نما یکی از ویلاهای ساخته شده توسط یکی از معماران زیر نیاز دارم
اگه کسی برام بذاره ممنون میشم
"(لوکور بوزیه،تادائو اندو،میس وندروهه،رابرت،سالیوان، اگر اینا نبود از هر معماری که داشتید برام بذارید لطفا)"
خیلی عجله دارم خواهشا اگه کسی داره بذاره
![]()
من ویلا ساوا رو دارم. الان دارم میگردم دنبالش... ویلا ساوا خوبه؟؟؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
plz help meeee | سوالات و درخواست های معماری | 2 |