ایشالله همیشه سالم و سلامت بمونید و خدای نکرده دق نکنید.ممنونم آقای رحمانی.خیلی لطف کردین.خیلی به شما زحمت دادم
امیدوارم بتونم جبران کنم.
ولی دوستان این طرح این ترم منو دق میده ببینین کی گفتم
بعدش میگین طفلک هی میگفتا![]()
در مورد مصالح مطلب ميخوام
سلام، میگم سارا خانوم شما طرحی از مهد کودک ندارید، خیلی تو طراحیش گیر کردم...[FONT="]در پلان برجستگي ها و تو رفتگيهاي زيبائي دارد. بيرون زدگي ها را مهار و تورفتگيها را نسخير ميگويند. حجرههاي آن دو طبقه هستند. از لحاظ نوع كاربندي ها و مقرنس يك اثر فوق العاده است. مقرنسهاي آن بعضي به صورت پتكانه و بعضي به صورت چفت آويز ميباشد. اين بنا در مجموع يك موزه هنري است.[/FONT]
آقا اینجا چرا اینجوریه ......یعنی هیچ کس چندتا موزه هنرهای تجسمی
( imagination arts museum)نمیشناسه.....
یادم باشه اگه پیدا کردم اسماشونو اینجا بذارم تا شمام بشناسید و .................
سلام یه نظر خواهی:
با سلام
اينجانب دانشجوي معماري ونظر من اين است كه اين دو رشته هميشه با هم
هستند و براي طراحي يك ساختمان ابتدا معماري است كه ان ساختمان يا
مجموعه را بوجود مياورد.![]()
ممنونم گلاب جون، بازم دوستای قدیمی، میتونی طرحاتم برام بفرستی، میتونم باهات تماس بگیرم و راجع به مهد یسری سئوال ازت بپرسم؟سلام اقای رحمانی.من 2ترم پیش طراحی مهد کودک داشتم.ولی تحقیق دست استاد موند.ولی اگه دوست داشتین اسم 2کتاب در مورد مهد کودک میتونم بهتون بگم.به درد من خیلی خورد.
اسمشو میگم بازم اگر سوال دیگهای داشتین در خدمتم.
1.وسایل بازی کودکان رویا مطلق زاده سازمان زیبا سازی
2.معماری برای کودکان والتر کرونر گنج هنر
بابا یکی به دادم برسه ای مهندسای با مرام![]()
اینا رئ ببین به دردت میخورهسلام من طراحي ويلا دارم تو چالوس لطفا كمك كنين تا شب به مطلب در مورد باد غالب نور و نكات طراحي در چالوس دارم يه طرف سايت جنگل يه طرف جنگل ربه رو هم رودخانه لطفا كمك كنين
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
plz help meeee | سوالات و درخواست های معماری | 2 |