كمك ،HELP ، سئوالات، FAQ ، درخواست ( پروژه هاي درسي )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

kavoosrahmani

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنونم آقای رحمانی.خیلی لطف کردین:smile:.خیلی به شما زحمت دادم:sweatdrop:امیدوارم بتونم جبران کنم.
ولی دوستان این طرح این ترم منو دق میده ببینین کی گفتم:w04:
بعدش میگین طفلک هی میگفتا:w39:
ایشالله همیشه سالم و سلامت بمونید و خدای نکرده دق نکنید.
تازه همش 6 هفته از ترم مونده، تا چشم بهم بزنید تمومه، لطفا از هرگونه دق کردن خودداری شود، جامعه به معمار احتیاج داره.

kavoosrahmani

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببخشید، چرا اینجا اینقدر خلوت شده. مشتری نداره.
من یسری طرح از مهد کودک می خوام، لطفا اونتیی که مهد طراحی کردن فایلاشا برام بفرستن.
ایشالله همتون فارغ التحصیل بشید.
هم اکنون نیازمند طرحهای سبزتان هستم...

m2e

عضو
PLZ help me...

PLZ help me...

من اطلاعات یکسری اطلاعات از مدرسه میخوام هرچی که باشه فرقی نداره

آخرین ویرایش:

soudieh_m

عضو جدید
سوررئالیسم

سوررئالیسم

سلام من ترم 4 هستم این ترم مبانی نظری معماری دارم استادم بهم گفته راجب به سور رئالیسم تحقیق کنم ولی اصلاً من هیچی ازش سر در نمی یارم . اگه کسی مطلب مفیدی داره لطفاً برام بفرستید .

kavoosrahmani

عضو جدید
کاربر ممتاز
[FONT=&quot]در پلان برجستگي ها و تو رفتگي‌هاي زيبائي دارد. بيرون زدگي ها را مهار و تورفتگي‌ها را نسخير مي‌گويند. حجره‌هاي آن دو طبقه هستند. از لحاظ نوع كاربندي ها و مقرنس يك اثر فوق العاده است. مقرنس‌هاي آن بعضي به صورت پتكانه و بعضي به صورت چفت آويز مي‌باشد. اين بنا در مجموع يك موزه هنري است.[/FONT]
سلام، میگم سارا خانوم شما طرحی از مهد کودک ندارید، خیلی تو طراحیش گیر کردم...
ایشالله خیر ببینید.

somayeh_63

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا اینجا چرا اینجوریه ......یعنی هیچ کس چندتا موزه هنرهای تجسمی
( imagination arts museum)نمیشناسه.....:crying:
یادم باشه اگه پیدا کردم اسماشونو اینجا بذارم تا شمام بشناسید و .................

sara_r

کاربر بیش فعال
آقا اینجا چرا اینجوریه ......یعنی هیچ کس چندتا موزه هنرهای تجسمی
( imagination arts museum)نمیشناسه.....:crying:
یادم باشه اگه پیدا کردم اسماشونو اینجا بذارم تا شمام بشناسید و .................

عزيزم شما برو توي جستجو موزه رو serch كن
حتما به دردت ميخوره....

m.masoud saffari

عضو جدید
یک نظزخواهی(عمرانو معماری)

یک نظزخواهی(عمرانو معماری)

سلام یه نظر خواهی:

به نظر شما رابطه بین رشته عمران و معماری چیه ؟ چرا بعضی ها معتقدن که عمران و معماری آبشون تو یه جو نمی ره در حالی که اصولا" این دو رشته دو تا رشته لازم وملزوم همدیگن به عبارتی میشه گفت مکمل هم هستند .

به نظر شما اگه مشکلی هست دلیلش چی میتونه باشه خوشحال میشم نظراتتونو بشنوم

لازو به ذکر نظرات شما میتونه راه کاری برا حل این مشکلات باشه

با تشکر

نوروز

عضو جدید
سلام در مورد پلان مرکز کامپیوتر (کافی نت )یه دتحقیق لازم دلرم بیشتر در مورد ابعاد و اندازه ها وووووووووووو مرسی.........................................

golab

عضو جدید
سلام اقای رحمانی.من 2ترم پیش طراحی مهد کودک داشتم:w32:.ولی تحقیق دست استاد موند.ولی اگه دوست داشتین اسم 2کتاب در مورد مهد کودک میتونم بهتون بگم.به درد من خیلی خورد. :w14:اسمشو میگم بازم اگر سوال دیگهای داشتین در خدمتم.:)
1.وسایل بازی کودکان رویا مطلق زاده سازمان زیبا سازی
2.معماری برای کودکان والتر کرونر گنج هنر

golab

عضو جدید
سلام دوستان .من احتیاج به مطالبی در رابطه با هتل های ساحلی میخوام.ممنون میشم کمکم کنید:gol:

kavoosrahmani

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام اقای رحمانی.من 2ترم پیش طراحی مهد کودک داشتم:w32:.ولی تحقیق دست استاد موند.ولی اگه دوست داشتین اسم 2کتاب در مورد مهد کودک میتونم بهتون بگم.به درد من خیلی خورد. :w14:اسمشو میگم بازم اگر سوال دیگهای داشتین در خدمتم.:)
1.وسایل بازی کودکان رویا مطلق زاده سازمان زیبا سازی
2.معماری برای کودکان والتر کرونر گنج هنر
ممنونم گلاب جون، بازم دوستای قدیمی، میتونی طرحاتم برام بفرستی، میتونم باهات تماس بگیرم و راجع به مهد یسری سئوال ازت بپرسم؟:D

پروانه اریا

عضو جدید
سلام.راستش پروژه طراحی این ترم من برج هست ،منم تا الان نتونستم اطلاعات کاملی در این زمینه پیدا کنم که بتونه به صورت جامع راهنماییم کنه ،ممنون میشم اگه یه سری اطلاعات در زمینه برج و طراحی در این زمینه در اختیارم قرار بدید. حداقل اینکه از کجا شروع کنم. مبحث دیگه ام که واسم مهمه سازه های برج ها است ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
موفق باشید..

kavoosrahmani

عضو جدید
کاربر ممتاز
برج چی، تجاری، مسکونی و ...
راجع به برج مطلب زیاده ولی اگه خواستی نوعشا مشخص کن تا برات تهیه کنیم.
راستی خوش اومدی به جمع مهندسا...

reza556182

کاربر بیش فعال
اين بحث خيلي پيچيده است و نياز به بررسي خيلي زياد داره. من خودم در پروژه هاي مختلفي كه كار كردم خيلي با بچه هاي سازه اختلاف ديدگاه و در نتيجه ايجاد مشكل در روند پروژه داشتم.
سيستم آموزش معماري، شهرسازي،‌ سازه و تاسيسات مرتبط با ساختمان، متخصصان اين رشته ها رو به يك نقطه مورد تفاهم نميرسونه. تفاهم از اين جهت كه حرف همديگه و دغدغه ها و تقاضاهاي همديگه رو درك كنن.
در پروژه طراحي مدرسه اي كه مدير پروژه و طراح اون بودم، مهندس عمران خيلي نور روز و اهميت اون براش مفهوم نداشت و مرتب ميخواست بازشوهاي تعبيه شده رو ببنده و بادبند جاش بزاره. در مقابل اهميت بحث زلزله و پيچش در ساختمان و تقارن در تمام جهات سه گانه براي ايشون خيلي مهم بود.
اصولا معماري در بازي با توده و فضا دقيقا مثله ورز دادن خمير بازي در دست بچه هاست كه شكل ميگيره و به تكامل ميرسه و اين امر گاهي به فرمهاي نامتقارن ميرسه كه شديدا مورد اعتراض مهندسين سازه قرار ميگيره.
اصولا در جامعه حرفه اي، براي ايجاد يك پروژه تيم تشكيل ميشه و بايد بشه. تيم يعني مجموعه اي كه هدف واحد داره اما هر كدوم از اعضاي اون در يك پست كليدي در راه رسيدن به اون هدف تلاش ميكنه كه اين پستها در نگاه انتزاعي كاملا متفاوت از هم ديده ميشن اما با نگاه دقيق همه با تكنيك و دانش مختص به خودش در مسير هدف پيش ميرن.
ساختمان سازي هم دقيقا همينه. و اين امر محقق نميشه تا اينكه متخصصان درگير با ساختمان به اون نقطه مشترك برسن و بايد آموزش ساختمان متحول باشه. با نظام فعلي آموزش عالي، جريان هماهنگ سازي ايجاد نميشه.
موفق باشيد.

zigorat

عضو جدید
در صورتي كه مايل هستي به جوابي قانع كننده برسي توصيه ميكنم كتاب سازه در معماري ترجمه دكت گلابچي از انتشارات دانشگاه تهرالن رو مطالعه كنيد

googooli

عضو جدید
فكر مي كنم قبلا" بچه هاي عمران و معماري تو يه تاپيكه ديگه كل كل كردن!

skydvb

عضو جدید
به نظر بنده رشته عمران به مباحث ساخت و ساز از حیث مکانیکی و واقعی و اجرایی می پردازد و رشته معماری به همین مباحث از حیث انسانی و روحی می پردازد. اصولا رشته عمران بیشتر فنی است و معماری رشته هنری و مرز مشخصی بین این دو نیست.)می توان گفت این دو رشته 30 درصد اشتراک دارند.

این که می گویند مهندسین عمران و معماری آبشون تو یه جوب نمی ره مربوط به خود ما مهندسین معمار و عمران است که به کارها و فنون هم آشنایی نداریم و اگر معمار باشیم طرحهای غیر قابل اجرا میدهیم و اگر مهندس عمران باشیم بی خود و بی جهت طرح را جهت هزینه کمتر و اجرای بهتر تغییر می دهیم غافل از اینکه کارکرد انسانی آنرا خراب کرده ایم.

این مشکلات می تواند با مطالعه و تحقیق و پژوهش بیشتر دانشجویان دو رشته و تعامل با هم حل شود.

reza_gach_arch

عضو جدید
کسی در مورده موزه چوب ژاپن میتونه کمک کنه؟؟

کسی در مورده موزه چوب ژاپن میتونه کمک کنه؟؟

موزه چوب ژاپن

کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟؟؟؟؟من پروژه ساخت ماکت از موزه رو دارم.دنباله عکس و مطلب هستم:cry:.لطفا کمک کنید من عجله دارم.:(reza_gach_xxx@yahoo.com

vava

عضو جدید
سلام به همگی
میخواستم ببیننم کسی چند نمونه پلان واحد مسکونی نداره تا فردا نیاز فوری دارم
ممنون میشم.:cry:

تبسم

عضو جدید
سلام من طراحي ويلا دارم تو چالوس لطفا كمك كنين تا شب به مطلب در مورد باد غالب نور و نكات طراحي در چالوس دارم يه طرف سايت جنگل يه طرف جنگل ربه رو هم رودخانه لطفا كمك كنين

nino

مدیر بازنشسته
وضعیت
موضوع بسته شده است.