كمك ،HELP ، سئوالات، FAQ ، درخواست ( پروژه هاي درسي )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

farid_ghasemi

عضو جدید
سلام دوستان من یه مقاله در مورد پی در ساختمان های مدرن می خوام که شامل :
انواع پی
موارد مصرف
مزیت و معایب
عکسم توش باشه
ممنون میشم راهنماییم کنین مرسی

artemiss

عضو جدید
کاربر ممتاز
رنگ روغن؟؟؟!!!!:surprised:همه جور راندو شنیده بودم جز این! بهتره تو گوگل سرچ کنی!
اولا" مرسی پروین جان;)
دوم اینکه قرار نیست راندو کار کنیم
این استاد بیان ما یکم حالش خوب نیست گفته می خوام یکی از دوستامو که رشتش نقاشیه رو دعوت کنم بیاد باهاتون رنگ روغن کار کنه:surprised:
آخه خودشم کار نکرده می خواد یاد بگیره:D

artemiss

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدایا من تو این دو هفته چشمم در اومد اما نتونستم 10تا نقاشی معماری حسابی از نت پیدا کنم که رنگ روغن کار کنم :cry::wallbash::w04:

golab

عضو جدید
salam doste aziz
man terme pish rosta 1 dashtam
vali entor ke mibinam u tabrizi man tehranam
chejory barat neshon bedam
karam ziade
dar morede kandelose
to aval bayad rustato entekhab koni
vali marahaele karamo migam.
1.rustamo entekhab kardam
2.raftam bonyad maskan tarhe hadisho gereftam
3badesh raftam khode rusta vase اسکیس va ax bendazam
va bad kole in karo jam kardam
omidvaram ye meghdar az javabetono begirin;)

farid_ghasemi

عضو جدید
انواع پی
موارد مصرف
مزیت و معایب
عکسم توش باشه

golab

عضو جدید
salam dostan.man ba emruz mishe 2ruz ke omadam inja:smile:
man in term tarhe 3 daram
mozoesh tarahiye eghamatgah baraye valedeine daneshjoyane daneshgah benolmelaliye kish hast.man harchi search kardam hatta ye nemune az memary jonob keshvaro payda nakardam.eghlimesho daram vali nemone azash nadaram
:crying: komakam konin lotfan .taze seshanbeye hafteye dige eskis daram az hamin mozo.:wallbash:komak komakkkkkkkkkk:crying2:rasty inja man gij shodam nemidonam inja chejory bayad kar konam matlab befrestam.

sadeg

عضو جدید
سلام دوستان
اگر در مورد گالری های فرش عکس دارید واسم بفرستید.
با تشکر

معمارباشی

عضو جدید
mozoesh tarahiye eghamatgah baraye valedeine daneshjoyane daneshgah benolmelaliye kish hast.man harchi search kardam hatta ye nemune az memary jonob keshvaro payda nakardam.eghlimesho daram vali nemone azash nadaram
:crying: komakam konin lotfan .taze seshanbeye hafteye dige eskis daram az hamin mozo.:wallbash:komak komakkkkkkkkkk:crying2:rasty inja man gij shodam nemidonam inja chejory bayad kar konam matlab befrestam
سلام
منظورت از نمونه چیه؟ نمونه خونه هاش و اقامت گاه های کیش؟
راستش چون فینگلیش تایپ می کنی خیلی سخته خوندن نوشته هات . لطفا فاسی بتایپ...
از چه نظر گیج شدی برای مطلب گذاشتن ... بگو تا کمکت کنیم ......

Pleiades.Arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولا" مرسی پروین جان;)
دوم اینکه قرار نیست راندو کار کنیم
این استاد بیان ما یکم حالش خوب نیست گفته می خوام یکی از دوستامو که رشتش نقاشیه رو دعوت کنم بیاد باهاتون رنگ روغن کار کنه:surprised:
آخه خودشم کار نکرده می خواد یاد بگیره:D

اتفاقا چه استاد باحالی! استادای ما که حوصله درس خودشونم ندارن چه برسه به فعالیت اضافی!;)

golab

عضو جدید
:smile:بازم سلام.من بیشتر طرح خونه های بوشهر و سواحل جنوبی کشور و در کل نمونه بنا میخواستم.چون هفته ی دیگه امتحان اسکیس دارم.از شما خواهش میکنم هر عکس یا مطلب راجع به اقامتگاه یا معماری بوشهر دارین لطف کنین برام بگذارین.و منو راهنمایی کنید اگه بخوام مطلب بزارم برای بقیه چطور میتونم این کارو بکنم.ممنون:gol:

farid_ghasemi

عضو جدید
انواع پی
موارد مصرف
مزیت و معایب
عکسم توش باشه

mahjobian

عضو جدید
سلام .
من دارم البته ولي نميدونم چه طور ارسال كنم !
آخه من وب هم ندارم !
بگو چه كار كنم اون وقت برات ميفرستم !

آخرین ویرایش:

kavoosrahmani

عضو جدید
کاربر ممتاز
سئوال معماری، جزوه، عکس، پلان ، هر چی راجع به معماری

سئوال معماری، جزوه، عکس، پلان ، هر چی راجع به معماری

هر کی هر چی راجع به معماری می خواد فقط اینجا بگه تا براش مهیا بشه

:eek:

golab

عضو جدید
من یه چیزی بگم.فکر میکنم اینجا هیشکی منو دوست نداره:cry:هیچکس به من کمک نمیکنه واسه طرحم.:(گلاب خسته گلاب کلافه.دیگه مخم از کار افتاده هیچ ایدهای نیومد:w47:
من میدونم نمیتونم تا سه شنبه یه کاری واسه طرحم بکنم.:crying2:
یه پیشنهادم دارم این شکلکای دپرسی رو بیشتر کنین جوابگو نیست:gol:

kavoosrahmani

عضو جدید
کاربر ممتاز
من یه چیزی بگم.فکر میکنم اینجا هیشکی منو دوست نداره:cry:هیچکس به من کمک نمیکنه واسه طرحم.:(گلاب خسته گلاب کلافه.دیگه مخم از کار افتاده هیچ ایدهای نیومد:w47:
من میدونم نمیتونم تا سه شنبه یه کاری واسه طرحم بکنم.:crying2:
یه پیشنهادم دارم این شکلکای دپرسی رو بیشتر کنین جوابگو نیست:gol:
من فکر کنم یه چیزایی داشته باشم، البته مطمئن نیستم که همونی باشه که بدردت بخوره، کتاب اقلیم و معماری دکتر قبادیان هم می تونه کمکت کنه.
دیدی من دوستت دارم...

kavoosrahmani

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستی هر کی خواست بهم امتیاز هم بده مجازه ها....
من منتظر سئوالاتون هستم،
بابا بچه های معماری چرا اینقدر بی ... شدن.

maral55

مدیر بازنشسته
:crying: komakam konin lotfan .taze seshanbeye hafteye dige eskis daram az hamin mozo.:wallbash:komak komakkkkkkkkkk:crying2:rasty inja man gij shodam nemidonam inja chejory bayad kar konam matlab befrestam.

سلام گلاب جان خوبي؟
خوش اومدي
ببين
در مورد طرحت من اگر جاي تو بودم شاخصه هاي معماري اون منطقه رو از نظر اقليمي مطالعه ميكردم ببينم از نظر باد و تابپ خورشيد و چيزاي ديگه چه طور هست بعد براساس اون سعي ميكردم مصالح و نوع معماري رو انتخاب كنم يك چيزهايي من الان يادم هست از درس تنظيم كه معماري در مناطق گرم و خشك و غير بايد مثلا درون گرا باشه يا پنجره زياد يا كم داشته باشه و از اين حرفا كه مي توني در اكثر كتاباي اقليم و معماري پيدا كني و خودت براساس اونا طرح بدي حتما احتياجي نيست نمونه ببيني البته اگر بتوني گير بياري بهتره

حالا فعلا اينو ببين

http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C_%D9%82%D8%AF%DB%8C%D9%85%DB%8C_(%D8%A8%D9%86%D8%AF%D8%B1_%D9%84%D9%86%DA%AF%D9%87)

در مورد مطلب فرستادن هم نگاهي به راهتماي سايت بكن

maral55

مدیر بازنشسته
همچين تاپيكي وجود داره اونجا بچه ها خواسته هاشون رو ميگن مي تونيد در اونجا به دوستانتون كمك كنيد.

golab

عضو جدید
ممنون مارال جون و آقای رحمانی.دلگرم شدم.امیدوارم با راهنماییتون به جایی برسم:gol:

mbolooribb

عضو جدید
سلام. من به یک مطلب در مورد معماری سینما ها ، اماکن تفریحی مثل شهربازی و این جور جاها لازم دارم.تورو خدا زودنر این مطلبو بذارین باید یکشنبه ارائه کنم.... مرسییییییییییییییییییییی

نیوشاشاد

عضو جدید
میشه اسم نویسندش رو هم بگی؟منم این ترم هندسه مناظر و مرایا دارم دوست دارم کتاب خوبی هم اگه هست در این باره بخونم. فقط برای پرسپکتیو مخروطی مطلب داره یا ایزو و ابلیک و ... رو هم داره؟
ممنون میشم اگه بگی.:smile:
سلام.این کتابی که میخوای مشخصاتش اینه:علم مناظر و مرایا انتشارات مدرسه مولفان: دکتر داریوش ترکی شریف ابادی و ندا ابراهیمی از کتابهای نظام جدید اموزش متوسطه گروه تحصیلی هنر

niloo1987

عضو جدید
اقلیم و معماری

اقلیم و معماری

سلام به همه دوستان
خسته نباشید .... من یه تحقیق در مورد اقلیم و اثرش رو معماری و ساختمونو.. این چیزا می خوام اگه مطلبی دارین بذارین تو سایت ممنون می شم...مرسی

kavoosrahmani

عضو جدید
کاربر ممتاز
گلاب جان ببخشید، تمام فایلاما زیر و رو کردم، ولی متاسفانه تنها چیزی که نبود همون مطلبیه که شما خواسته بودید. شرمنده.
ایشالله بتونم بعدها بهت کمک کنم.:(

golab

عضو جدید
ممنونم آقای رحمانی.خیلی لطف کردین:smile:.خیلی به شما زحمت دادم:sweatdrop:امیدوارم بتونم جبران کنم.
ولی دوستان این طرح این ترم منو دق میده ببینین کی گفتم:w04:
بعدش میگین طفلک هی میگفتا:w39:

وضعیت
موضوع بسته شده است.