میشه بگی دانشجوی کجایی؟مسکونی ویلایی سه خانواده :دیاگرام.لکه گذاری.ماکت اتودی![]()
بعد هم حتما باهام تماس بگیر و آدرس بده تا مطالب را برات پست کنم. حجمشون خیلی زیاده.
میشه بگی دانشجوی کجایی؟مسکونی ویلایی سه خانواده :دیاگرام.لکه گذاری.ماکت اتودی![]()
تهران علمی کاربردی.اما من 4شنبه باید تحویل بدممیشه بگی دانشجوی کجایی؟
بعد هم حتما باهام تماس بگیر و آدرس بده تا مطالب را برات پست کنم. حجمشون خیلی زیاده.
این مطالبی که می خواهید من کاملشون را دارم چون این پروژه ها را انجام دادم.من نمی دونم شما تا کی می تونید انجام بدید البته من می خواستم راهنماییم کنید
من سرم شلوغ نیست چطور مگه؟انگار سرتون خیلی شلوغه
آخه دیر جواب میدیدمن سرم شلوغ نیست چطور مگه؟
این که آره ، استاد ما هم از رو کتابای دیگه نوشته ولی خوب جزوش تقریبا کامله گفتم شاید به دردش بخورهدوست عزیزاین همه کتاب راجع به رم و بیزانس نوشتن، چرا می خوای زحمت اسکن کردن به خودت بدی
مطمئن هم باش جزوه استاد ها هم از روی یکی از همین کتابها نوشته شده. متاسفانه هیچ استادی زحمت مطلب جدید به خودش نمی ده!!!![]()
یکی استاندارد های مسکونی نویفرت رو واسم لیست کنه!!!!!
ما هم این ترم طراحی مجموعه بین راهی داریم . اطلاعاتم جمع کردم ولی نمی تونم به یه ایده خوب برسم . هر چی بیشتر فکر میکنم بیشتر گم می شم !!!!!!!![]()
راستی دوستان من دنبال چنتا عکس(ترجیحا نقاشی) معماری می گردم برا نقاشی ، این ترم واسه درک و بیان قراره یه منظره رو رنگ روغن کار کنیم. هرچی گشتم 4تا عکس درست حسابی پیدا نکردم
ممنون می شم کمکم کنین![]()
واقعا گل کاشتی منتظر اطلاعات بیشتری در این رابطه هستم اخه طرح منم دانشکده استخوب براي طراحي هر جايي يه سري اطلاعات بايد جمع كنيم؛ريز فضا هايي كه لازم داره؛عملكرد هاي هر كدوم از ريز فضا ها؛استاندارد هاي ابعاد و نور و ارتفاع و ...؛ بررسي اقليم و ...؛كه واقعا اگر بخواهيم خوب كار كنيم خيلي وقت گيره؛اگر اين اطلاعات و به كمك هم تو سايت بزاريم به جاي وقت صرف كردن براي اين اطلاعات؛وقتمون را روي طراحي مي زاريم![]()
عزیزم اگه اسم موزه رو میدونی لاتینشو بنویس واست پیدا کنممیشه به منم کمک کنید!من چند تا موزه هنرهای تجسمی خارجی می خواهم.....![]()
مارال جان من به تعدادی عکس و پلان ویلا نیار دارم.(حلپ می)سلام عزیزم خوبی؟
خوش اومدی
ای بابا چرا اینقدر ناامیدی؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
plz help meeee | سوالات و درخواست های معماری | 2 |