كل كل فوتبالی

كل كل فوتبالی

• مجموع رای دهندگان
    968

میلیشیا

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا اتفاقاً ما داریم
نمونش تو تیم رقیبمون زیادِ
داریم
...

آخه مهندس شما میدونی ایشون چی گفته؟؟؟؟؟؟؟؟ اونم به یه خانم!!!!!
یعنی ارزششو داره؟؟؟ ... به نظر من که هیچ کدوم از دو تیم پرسپولیسو استقلال انقدر ارزش ندارن که بخوایم به خاطرشون اخلاقیاتو زیر پا بذاریم!
تو همین کل کلای خودمون شده من به حد انفجار رسیدم مخصوصا تو این چند هفته اخیر که تیممون گل کاشته! ولی هیچ وقت به خودم اجازه توهین ندادم و نمیدم همونطور که دوستان استقلالی هیچ وقت به من توهین نکردن چون قبل از هر چیز دوستیم هم باشگاهیم بابا ایرانیم دیگه هممون دشمن که نیستیم!
ولی بعضیا مثل اینکه بدجور ضعف شخصیت دارن!!!!

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آخه مهندس شما میدونی ایشون چی گفته؟؟؟؟؟؟؟؟ اونم به یه خانم!!!!!
یعنی ارزششو داره؟؟؟ ... به نظر من که هیچ کدوم از دو تیم پرسپولیسو استقلال انقدر ارزش ندارن که بخوایم به خاطرشون اخلاقیاتو زیر پا بذاریم!
تو همین کل کلای خودمون شده من به حد انفجار رسیدم مخصوصا تو این چند هفته اخیر که تیممون گل کاشته! ولی هیچ وقت به خودم اجازه توهین ندادم و نمیدم همونطور که دوستان استقلالی هیچ وقت به من توهین نکردن چون قبل از هر چیز دوستیم هم باشگاهیم بابا ایرانیم دیگه هممون دشمن که نیستیم!
ولی بعضیا مثل اینکه بدجور ضعف شخصیت دارن!!!!

قانع شدم مثِ ...
من پیگیری میکنم
شما ببخشید

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خدایا روا مدار که گدا معتبر شود ...

خدایا روا مدار که گدا معتبر شود ...

بعضیا بعد 4 سال به لطف دستِ خالیه استقلال و مشکلات در سایر تیم ها سهمیه گرفتن حالا برای پرافتخارترین تیم آسیا افاده میان ...!:surprised::surprised::surprised::surprised: ببین چه جوی گرفتن و چه دوری برداشتنبندگان خدا انگار قهرمان جام جهانی شدن، آدم دلش میسوزه براشون ...

فقط رفتی آسیا دست تیمای دیگه رو بگیر گم نشی ... آسیا عوض شده ... تغییر کرده

parsa913

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا بعضی وقتا آدم در برابر شعور و شخصیت بعضیا دهنش بسته میشه
صحبت از کامنت آقای حنیف عمران زاده تو صفحه اینستاگرام یک خانوم پرسپولیسیه!
خیلی جالبه که یه هوادار پرسپولیس تو اینستاگرام شخصی خودش (و نه در صفحه این بازیکن) عکس روزنامه خبر ورزشی با تصویر ایمون زائد رو گذاشته بود و بدون توهین نوشته بود یادی از قدیما که ایشون میاد یه کامنت خیلی زننده تو صفحه ایشون میذاره ...
پروفایل هم فکر نکنم فیک باشه چون وقتی روی اسمش کلیک کنید صفحه خودش با تعداد فالوئرهای بالای 60 هزار نفر باز میشه! من هیچ وقت تو پیجش نرفتم نمیرم و نخواهم رفت ولی دوستانی که رفتن تایید میکنن که آی دیه خودشه!
کاری ندارم به آبی یا قرمز بودن این بازیکن ... اگه بازیکن پرسپولیسم بود بازم من همین موضع رو در برابرش میگرفتم ...
آخه اگه یه هوادار این حرفو زده بود میگفتیم چه آدم بی شخصیتیو ازش میگذشتیم ... ولی یه فوتبالیست با این همه طرفدار چرا باید همچین حرفیو بزنه؟؟؟
یکی نیست بگه جناب عمران زاده این جور حرف زدن در شان و شخصیت یه فوتبالیست نیست اگه حرفی داری تو زمین بازی بزن!
واقعا بعضی وقتا آدم از هرچی فوتبالو فوتبالیسته بیزار میشه

چه توقعایی دارین شما از اینا!!

مگه حرفای میلاد غریبی رو توی 90 ندیدین؟؟ آدمایی که حتی چند تا سوال ساده رو راجع به درس و دانشگاه و مدرسه نمیتونن جواب بدن چه انتظارایی ازشون دارین؟؟ تازه غریبی خوبه شونه و رفتارهای بی ادبانه ای از خودش نشون نداده مثلا!!!

اینا کسایی اند که اوج خلاقیتشون و آرمانشون خالکوبیه و حتی حاضرن به خاطرش به چالش بیفتن.... این کاریه که ما تا 6-7 سالگی با عکسای پوسته آدامسا انجام میدادیم و تازه سریع هم پاکشون میکردیم!!

بیشترشون همین طورن.... ایرانی یا خارجی هم فرقی نمیکنه!! مشکل اینه که این دوره ارزش آدما شده ثروت و شهرتشون وگرنه که ارزش یه کارمند یا کارگر میتونه از هزار تای اینا بیشتر باشه....

GAME_OVER

کاربر فعال باشگاه ورزشی ,
کاربر ممتاز
از عمران زاده هیچی بعید نیست افتضاح اونوقت که تو پاس بود رو کسی یادش نرفته و حتی گفته شد کارش به زندان و شلاق هم کشیده شده

غریبی که مشکل اخلاقی نداشته بنده خدا فقط سیکل داشته ولی معافیت تحصیلی گرفته

آخرین ویرایش:

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حرکات علی کریمی - علی دایی - بنگر - نوری - مسلمان - باقری و... هرگز فراموش نمیشه
.
.
.
واقعاً تیم محبوب پرسپولیس رو رسماً دارن سلاخی میکنن با این کاراشون میخان از سقوط نفت مسجد جلوگیری کنن به عنوان یه آبی واقعاً ناراحتم آخه هوادار چه کار کرده
و اصلاً زیبا نیس که یه تیم در این سطح رقیبت باشه ... بردنش لذت خاصی نداره

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
همین الان تو اخبار شنیدم درخشان شده سرمربی پرسپولیس !!! :D

خدا به هواداراش صبر بده !! :D

تیمی بوده که درخشان اونو به مرحله سقوط نرسونده باشه ؟؟ خخخخخ....

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

تیمی بوده که درخشان اونو به لیگ پایین تر سقوط نده ؟؟ خخخخخ....

واقعاً دوستمون دُرس میگآ
داماششونم همین آقا هدایتش رو برعهده داشت
به هر حال کسب تجربه رو باس از یه جا شروع کرد دیگه
.
.
.
اون کارای رهبری فرد تو سریال پژمان بالاخره جواب داد ....گمونم فردا پژمان جمشیدی هم بیاد

hesam72

عضو جدید
از عمران زاده هیچی بعید نیست افتضاح اونوقت که تو پاس بود رو کسی یادش نرفته و حتی گفته شد کارش به زندان و شلاق هم کشیده شده

غریبی که مشکل اخلاقی نداشته بنده خدا فقط سیکل داشته ولی معافیت تحصیلی گرفته

از محمد نصرتي وشيث رضايي هم هيچي بعيد نيس....!
اگه ي عده پا پيش نميذاشتن اين دوتا حكم جلد واسشون حتمي حتمي بود.....

farzane22

عضو جدید
من اعتراض دارم همه جا تبعیض اینجاهم تبعیض ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!:crying:
ســـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــپــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاهـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــان کوووووووووووووووووووووووووووووووووووووو:mad:

hesam72

عضو جدید
سیاسی بار دیگر در خصوص دلایل برکناری علی دایی از سرمربی پرسپولیس عنوان کرد: احساس کردیم که اگر دیر شود فرصت را برای قهرمانی پرسپولیس از دست می‌دهیم!!!!!
اي ول ب اعتماد بنفس....حالا ببينيم اين رهبري فرد ك از زمين و زمان ايراد ميگرفت چگلي ب سر پرسپوليس ميزنه....

رئیس هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در پاسخ به این سوال که آیا مبلغ قرارداد علی دایی که چیزی در حدود 4 میلیارد و 700 میلیون تومان است به او پرداخت می‌شود، تاکید کرد: قطعا دایی به حقوقی که دارد می‌رسد. او اسطوره و بزرگ فوتبال ما است اما مبلغ دقیق قرارداد او مشخص نیست چه مقدار است!!!!!!

abolfaZZzl

عضو جدید
کاربر ممتاز
بعضیا بعد 4 سال به لطف دستِ خالیه استقلال و مشکلات در سایر تیم ها سهمیه گرفتن حالا برای پرافتخارترین تیم آسیا افاده میان ...!:surprised::surprised::surprised::surprised: ببین چه جوی گرفتن و چه دوری برداشتنبندگان خدا انگار قهرمان جام جهانی شدن، آدم دلش میسوزه براشون ...

فقط رفتی آسیا دست تیمای دیگه رو بگیر گم نشی ... آسیا عوض شده ... تغییر کرده
اوکی

تیمی بوده که درخشان اونو به مرحله سقوط نرسونده باشه ؟؟
خخخخخ....
واقعاً دوستمون دُرس میگآ
داماششونم همین آقا هدایتش رو برعهده داشت
به هر حال کسب تجربه رو باس از یه جا شروع کرد دیگه
.
.
.
اون کارای رهبری فرد تو سریال پژمان بالاخره جواب داد ....گمونم فردا پژمان جمشیدی هم بیاد
:w16:

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اوکی

خخخخخ....

در کل :w16:

(مرد مومن مضرات گردن تکون دادنم در نظر بگیر)
4کریم

.
.
.

!!!!

من خودم دیشب سایتای ورزشی رو چک میکردم اون عکس و نحوه اخراج دایی رو دیدم خداییش ناراحت شدم
به قول خود دایی هیچ جای دنیا اینجوری نمیکنن
الانم این عکسو دیدم
نمیدونم چی بگم :wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash:
!!!!

آخرین ویرایش:

میلیشیا

عضو جدید
کاربر ممتاز
حرکات علی کریمی - علی دایی - بنگر - نوری - مسلمان - باقری و... هرگز فراموش نمیشه

خیلی خیلی خیلی عذر میخوام که اینجوری صحبت میکنم ولـــــــــــــــی
هر غلطی میخوان بکنن ... بکنن ولی به هوادار جماعت توهین نکنن...
اگه هوادارا نبودن هیچ کدوم از اینا پشیزی ارزش نداشتن
فرقی هم نمیکنه قرمز یا آبی

میلیشیا

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب گرد و خاک راه انداختید!!!!
فعلا ما لال میشیم تا به وقتش

بذا خوش باشن ... از هفته دیگه که بازیای اصلیشون شروع میشه میخوام ببینم چیکار میکنن
آخه بردن نفت مسجد سلیمانو گسترش فولاد انقد خوشحالی داره:surprised:

............................:cool:

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خیلی خیلی خیلی عذر میخوام که اینجوری صحبت میکنم ولـــــــــــــــی
هر غلطی میخوان بکنن ... بکنن ولی به هوادار جماعت توهین نکنن...
اگه هوادارا نبودن هیچ کدوم از اینا پشیزی ارزش نداشتن
فرقی هم نمیکنه قرمز یا آبی

خواهش میکنم .... خواهش میکنم .... خواهش میکنم ....
یه سوال
شوما اون حرکت جناب بنگر و نشون دادن (بوق) رو توهین به هوادار نمیدونید
بنگر کارش مقابل یک نفر بود ؟
الانم اکثر اینا پشیزی برا من ارزش ندارن
چرا به نظر میاد که فرق میکنه ....
بیخیال الان برم نفتو ببینم یه مقدار خنده خونم اومده پایین ....

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

abolfaZZzl

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اعتراض دارم همه جا تبعیض اینجاهم تبعیض ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!:crying:
ســـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــپــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاهـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــان کوووووووووووووووووووووووووووووووووووووو:mad:
آغا ما دوسال پیش بود که پیشنهاد دادیم بجای یکی ازین تیمهایی که ضعیفتره وتو نظر سنجی این تاپیک هست تیم سپاهانو بذاریم.ازاوایل ازش استقبال شد اما بعد از مدتی هوادارای سپاهان کوتاهی کردن و هوادارای یه تیم محلی خودشونو دوباره قاطی کردن و جا کردن و دوباره خودشونو با ما مقایسه کردن!!! از همونجا بود که من رفتم...

آره داره
یه عده از پس همونم برنمیان
نگووو! مگه همچین تیمی هم هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟

GAME_OVER

کاربر ممتاز
یه شوخی بد بین 2 تا بازیکن بدتر از مزاحم ناموس مردم شدن نیست البته
نظر شما هم محترم ;)

MisyoMasoud

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
از یه پرسپولیسی میپرسن رفت و برگشت باختن به استقلال بدتر بود

یا نداشتن قهرمانی تو آسیا ؟

میگه : تا حالا از مس سرچشمه ثانیه 7 گل نخوردی !

*mohsen_24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوشم میاد پرسپولیس زده ها اینقد که از باخت پرسپولیس خوشحال میشن از برد خودشون خوشحال نمیشن .. :biggrin:
ما با بردای خودمون خوشیم شماها با باختای ما .. همه چی پرسپولیسه و این وسط حرفی از نایب قهرمان جام شهدا نیست خخخخخ

خوشحالی نیس ک خندس...خنده داره ادمی با اون همه ادعا اینجوری وا میمونه و دست اخرم به خنده دار ترین وجه ممکن عالم و ادمو مقصر میدونه بعد تیمو اماده میکنه برا باخت بعدی!!=)))

GAME_OVER

کاربر ممتاز
خوشحالی نیس ک خندس...خنده داره ادمی با اون همه ادعا اینجوری وا میمونه و دست اخرم به خنده دار ترین وجه ممکن عالم و ادمو مقصر میدونه بعد تیمو اماده میکنه برا باخت بعدی!!=)))

حاجی چی میگی خودت فهمیدی چی گفتی ؟ من اصلا مگه حرفی از مقصر زدم با خودت چندچندی خخخخخخ

بالا