بذا خوش باشن ... از هفته دیگه که بازیای اصلیشون شروع میشه میخوام ببینم چیکار میکنن
آخه بردن نفت مسجد سلیمانو گسترش فولاد انقد خوشحالی داره![]()
گریه نکن عزیزم
مشکلی نیست
بالاخره خدا اینطورتون کرده
بذا خوش باشن ... از هفته دیگه که بازیای اصلیشون شروع میشه میخوام ببینم چیکار میکنن
خوشم میاد پرسپولیس زده ها اینقد که از باخت پرسپولیس خوشحال میشن از برد خودشون خوشحال نمیشن ..
ما با بردای خودمون خوشیم شماها با باختای ما .. همه چی پرسپولیسه و این وسط حرفی از نایب قهرمان جام شهدا نیست خخخخخ
بدبختی اینه که از ترس اینکه نره شکایت کنه نمیتونن اسطورشون رو اخراج کنن
دایی : 2 میلیاردم رو تا قرون آخر میگیرم جلو باشگاه یتیم خونه میزنم![]()
خوبه دیدین کل بازی دیروز دست ما بود ... حامد لک فقط داشت توپو از رو خط درمیاورد
آخه ما اگه شانس داشتیم که اسممون استقلال بود!!!!!!!!!!در ضمن ما همون پرسپولیسی هستیم که 6 امتیاز ازمون کسر کردن بازم قهرمان شدیم
هنوز فصل تموم نشده ... فکر کنم اولین تیمی که با بردن نفت مسجد سلیمانو گسترش فولاد از الان ادعای قهرمانی میکنه استقلاله!!!!!!
مرسی از تبریکتبیخیال همه این صحبت ها
میلاد امام رضا (ع)![]()
![]()
را هم به پرسپولیسی های عزیز و هم به استقلالی های گرامی تبریک میگم
![]()
سلام مدیر(تبریک میگم)سلام
لطفا به این پست#150 توجه کنید.
تا الان پستهای حاوی این مشکل رو حذف میکردم ، از این به بعد این پست ها اخطار توهین خواهند گرفت که 4 امتیاز منفی دارد و قابل توجه دوستان که با 8 امتیاز منفی 40 روز اخراج خواهید شد!
موفق و پیروز باشید
سلام مدیر(تبریک میگم)
منظوورتون کدوم پسته؟
میخواستم چیزی نگم امروز ... دیدم پرسپولیسی نیستم اگه ساکت بمونم
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
همین
بذا خوش باشن دیبهترین جواب به این حرکات رو جباری داده
واقعا بعضی وقتا آدم در برابر شعور و شخصیت بعضیا دهنش بسته میشه
صحبت از کامنت آقای حنیف عمران زاده تو صفحه اینستاگرام یک خانوم پرسپولیسیه!
خیلی جالبه که یه هوادار پرسپولیس تو اینستاگرام شخصی خودش (و نه در صفحه این بازیکن) عکس روزنامه خبر ورزشی با تصویر ایمون زائد رو گذاشته بود و بدون توهین نوشته بود یادی از قدیما که ایشون میاد یه کامنت خیلی زننده تو صفحه ایشون میذاره ...
پروفایل هم فکر نکنم فیک باشه چون وقتی روی اسمش کلیک کنید صفحه خودش با تعداد فالوئرهای بالای 60 هزار نفر باز میشه! من هیچ وقت تو پیجش نرفتم نمیرم و نخواهم رفت ولی دوستانی که رفتن تایید میکنن که آی دیه خودشه!
کاری ندارم به آبی یا قرمز بودن این بازیکن ... اگه بازیکن پرسپولیسم بود بازم من همین موضع رو در برابرش میگرفتم ...
آخه اگه یه هوادار این حرفو زده بود میگفتیم چه آدم بی شخصیتیو ازش میگذشتیم ... ولی یه فوتبالیست با این همه طرفدار چرا باید همچین حرفیو بزنه؟؟؟
یکی نیست بگه جناب عمران زاده این جور حرف زدن در شان و شخصیت یه فوتبالیست نیست اگه حرفی داری تو زمین بازی بزن!
واقعا بعضی وقتا آدم از هرچی فوتبالو فوتبالیسته بیزار میشه
واقعا بعضی وقتا آدم در برابر شعور و شخصیت بعضیا دهنش بسته میشه
صحبت از کامنت آقای حنیف عمران زاده تو صفحه اینستاگرام یک خانوم پرسپولیسیه!
خیلی جالبه که یه هوادار پرسپولیس تو اینستاگرام شخصی خودش (و نه در صفحه این بازیکن) عکس روزنامه خبر ورزشی با تصویر ایمون زائد رو گذاشته بود و بدون توهین نوشته بود یادی از قدیما که ایشون میاد یه کامنت خیلی زننده تو صفحه ایشون میذاره ...
پروفایل هم فکر نکنم فیک باشه چون وقتی روی اسمش کلیک کنید صفحه خودش با تعداد فالوئرهای بالای 60 هزار نفر باز میشه! من هیچ وقت تو پیجش نرفتم نمیرم و نخواهم رفت ولی دوستانی که رفتن تایید میکنن که آی دیه خودشه!
کاری ندارم به آبی یا قرمز بودن این بازیکن ... اگه بازیکن پرسپولیسم بود بازم من همین موضع رو در برابرش میگرفتم ...
آخه اگه یه هوادار این حرفو زده بود میگفتیم چه آدم بی شخصیتیو ازش میگذشتیم ... ولی یه فوتبالیست با این همه طرفدار چرا باید همچین حرفیو بزنه؟؟؟
یکی نیست بگه جناب عمران زاده این جور حرف زدن در شان و شخصیت یه فوتبالیست نیست اگه حرفی داری تو زمین بازی بزن!
واقعا بعضی وقتا آدم از هرچی فوتبالو فوتبالیسته بیزار میشه
فصل قبل فک کنم 7تا گل برا استقلال زد....بنظرت چجوری باید حرفشو تو زمین بزنه..؟!شما ک باید از حنیف بیزار باشی ..چیز عجیبی نیس!
بعدم شما از شخصیت فوتبالی نگو ک پیام صادقیان اسطورتونه....
مهندس شما که از کارای پرسپولیسی ها آگاه هستی
بعد شما یه بار برو پیجِ حنیف و سایر بازیکنان استقلال ببین دوستداران تیم مردمی پرسپولیس چیا مینویسن
.
.
.
نمونش دقیقه 14:38 (البته دوباره نیاین بگین ثانیه به ثانیش چون برات مهمِ میبینیآ .... نه به این دلیل نیس به خاطر+18 که میبینم) بازی با داماش گیلان هس
اصلنِ اصلنِ اصلن بحث من به استقلالی بودن این آقا ربطی نداره
بله هوادارا ممکنه هزارتا حرف ناجور بزنن ولی از یه فوتبالیست آدم توقع نداره
به هر حال من امیدوارم این آی دی منسوب به ایشون نباشه