من اگر توهینی بشما کردم عذر خاهی میکنم..دقیقا این حرف خودتون توهین بود!!!!آخه من شخصیتم طوریه که به کسی توهین کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من اگر توهینی بشما کردم عذر خاهی میکنم..دقیقا این حرف خودتون توهین بود!!!!آخه من شخصیتم طوریه که به کسی توهین کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بهتره واسه یه کالا اینقد تلاش نکنید چون کالا چه میفهمه معنویات یعنی چیمنظورم اینه که اینقد براش تلاش میکنم که غصه ی هیچیو نخوره...نه از مادیات نه از معنویات براش کم نمیذارم...
والا زنهای امروزی که من دارم میبینم بیشتر شبیه کالا هستن تا انسان...
تازه عوض شدنیم هستن...
مهریه کم میزنم که سریع بشه تعویضش کرد...
فک کردین زندگی واقعی مثه این کامنتایی که اینجا مینویسین الکیه؟؟؟نخیر شوخی نیست...
قضیه خیلی جدیه....
و لا غیر درست هست...بهتره واسه یه کالا اینقد تلاش نکنید چون کالا چه میفهمه معنویات یعنی چی
البته مادیات بدردش میخوره........................
البته اینم بگم فقط یه کالا میتونه با یه کالا بمونه ولاقید
وحید چرا قاطی کردی؟چرا دعوا میکنین؟
مواظب باش یهو خودت تعویض نشی....
زندگی واقعی این نیست ولی اون چیزایی هم که تو فک میکنی نیست...
میشه دقیقا بگید کدوم حرف شعار بود؟دخترا تو محیط مجازی خوب شعار میدند
من به شما توهین کردم که دارین توهین میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هرکی یه نظری داره که شاید بهنظر دیگری احمقانه بیاد مهم اینه که نظرش واسه خودش مهمه
بنظر من چیزی بعنوان وظیفه تو هیچ قانونی واسه زن ثبت نشده تو دین ما هم میگه زن وظیفه نداره کاری انجام بده وداره لطف میکنه حتی واسه شیر دادن به بچه باید مزد بگیره نمیدونم چرا هرکی اسلامو به نفع خودش تفسیر میکنه و اگه قرار باشه مرد به زن بگه تو وظیفته آشپزی کنه فاتحه زندگی خوندس
البته این نظر منه هر چقدرم بنظره ادمای باتجربه احمقانه بیاد
بهتره واسه یه کالا اینقد تلاش نکنید چون کالا چه میفهمه معنویات یعنی چی
البته مادیات بدردش میخوره........................
البته اینم بگم فقط یه کالا میتونه با یه کالا بمونه ولاقید
از قضا خیلی هم خوب صحبت کردید آقا وحیددوستان از همه عذر خواهی میکنم...ببخشید اگر جوّ رو مشوّش کردم!!!
شبتون خوش
کسایی به پاکی اهمیت نمیدن که خودشون پاک نیستن.
دوست عزیز nedashiva فکر میکنم بهتره حرف های من و بقیه ی دوستان رو دقیق تر بخونید
شب همگی به خیر![]()
به نظرمنم انگار درست کامنتای منو نخوند!!!شایدم من بد نوشتم!!
من کامنتای همه رو درست خوندم من اول شروع نکردم یکی از دوستان گفت زن وظیفشه آشپزی کنه طبیعتا این حرف ایشون جواب داشت واسه یه خانم
اگه خاستگارم به من بگه تو وظیفته اشپزی کنه صددرصد جوابم منفیه
فقط میخوام بگم ج هر عملی عکس العمله
من کامنتای همه رو درست خوندم من اول شروع نکردم یکی از دوستان گفت زن وظیفشه آشپزی کنه طبیعتا این حرف ایشون جواب داشت واسه یه خانم
اگه خاستگارم به من بگه تو وظیفته اشپزی کنه صددرصد جوابم منفیه
فقط میخوام بگم ج هر عملی عکس العمله
جواب تو دیگه..
اشتباهی پاسخو زدم.
میدونم منظورتون چیه ولی اقایون سر این قضیه خیلی حساسن...شاید هیچوقت شوهر گیرتون نیاد!
به نظر من این حرف اسلام اصن صحیح نیست!؟وظیفه ی زن نیست و یه لطف هست ندارم!!!زن باید داخل خونه رو مدیریت کنه!وظیفشه...وظیفشه وظیفشه...تا هزار سال دیگه هم وظیفشه.
میدونم منظورتون چیه ولی اقایون سر این قضیه خیلی حساسن...شاید هیچوقت شوهر گیرتون نیاد!
به نظر من این حرف اسلام اصن صحیح نیست!؟وظیفه ی زن نیست و یه لطف هست ندارم!!!زن باید داخل خونه رو مدیریت کنه!وظیفشه...وظیفشه وظیفشه...تا هزار سال دیگه هم وظیفشه.
مسلما اگر مبدا انسان درست باشه تا آخرش درس ميره ولي امان از روزي كه داخل خونه آسايش نباشه
منظورم اینه که همش میگید اعتقادات داشته باشه ،تحصیلات داشته باشه. صادق باشه و ....میشه دقیقا بگید کدوم حرف شعار بود؟
گیرم نیاد.............
بعدش شما برو به یه دختر بگو تو وظیفته آشپزی کنی ببین زنت میشه؟؟ مردی که کلفت میخواد یا آشپز چرا باید دختر مردمو بدبخت کنه
بعدشم شما با نظر من نمیسازی دلیل نداره همه مثه شما باشن
من برخلاف شما فک میکنم به نظر من پسرا باهم فرق دارن دلیل نداره چون تجربه بد دارم بگم همه مثه همن
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
وسواس در ازدواج | مشاوره ازدواج | 2 | |
K | دانستنی های قبل از ازدواج | مشاوره ازدواج | 0 | |
E | مشورت در مورد بحث مهریه در ازدواج | مشاوره ازدواج | 37 | |
A | شرایط ازدواج رو دارم یا نه؟ | مشاوره ازدواج | 152 | |
![]() |
چرا باید با یک شخص خاص ازدواج و سال ها با او زندگی کنیم | مشاوره ازدواج | 38 |