MEHDISH12
عضو جدید
پس آخر هفته شاهین شهر دعوتید!آدرس بفرستم؟؟؟بله که تشریف میارم عروسی بی من که صفا نداره آخهبعدشم مگه دخترا چه کار می کنن؟
بعضی از دخترا رفتارای خنده داری دارن!یا از این طرف بام افتادن یا اونطرف!
پس آخر هفته شاهین شهر دعوتید!آدرس بفرستم؟؟؟بله که تشریف میارم عروسی بی من که صفا نداره آخهبعدشم مگه دخترا چه کار می کنن؟
پس اگه دوستان پایه باشن یه میتینگ دسته جمعی بذاریم!!دو نفری هم ممنوعپس تا آب بازه نهایت استفاده رو ببریممثلا شنا کنیم ،ماهی بگیریم قایق سواری کنیم عکس بگیریم شیرجه بزنیم و...

نفستون از جای گرم .....
خودم که خواستم اما پیدا نکردم یا پیدا شده شرایطش بد بوده.
خیلی کم پیدا میشه به یه آدم بی تجربه اعتماد کنن .بلاخره منه بی سابقه و بی تجربه هم باید از یه جا شروع کنم.حاضر نیستن چند ماهم براشون مجانی کار کنم تا کار یاد بگیرم .....

سلام ملا غلط گیر!!!!!!!!این در مقابل گیج بازی 1ماه اخیرم خیلی سوتی کوچیکیه!!!!!ا!!!تازشم میخاستم بقیه رو امتحان کنم ببینم کیا املاشون ضعیفه!!یا شایدم میخواستم عمق ناراحتیمو بابت بیکاریم درک کنید که تا کجا تونسته روم تاثیر بزاره.
![]()

بله خوب شد،بخت شما هم باز شه ،یه زن خوب گیردون بیاد و ما هم یه عروسی بیفتیم،چطوره؟
نهایت استفاده ر بکن ولی این همه تابلو را ندیدی کنار رودخونه که می گه شنا ممنوع است فکر کنم رودخونه کوسه داشته باشهپس تا آب بازه نهایت استفاده رو ببریممثلا شنا کنیم ،ماهی بگیریم قایق سواری کنیم عکس بگیریم شیرجه بزنیم و...
بابا تو این دوره زمونه دختر خوب گیر نمیادانشاالله یک دختر خوب گیرم بیاد تا باهاش ازدواج کنم
اگه سراغ داری خبرم کن![]()
اينجا چقد شلوغه
يكي منو تحويل بگيره
بچه ها اگه میخین تو زنده رود هما بی بینیندا بی یین یونی ما کی کیناری زنده رودس من حالیشا ندارم جایی غیر از یونی بیرمیونیمون فضایی سبزم داردا ! خُبس
![]()
بابا تو این دوره زمونه دختر خوب گیر نمیاد
فکر کردی دخترا مثل پسراند که همه خوب و نمونه باشند
شرایط دختر خوب:
(دختر خوب دختری است که تک دختر باشه باباش هم میلیاردر باشه و حده اقل شب عروسی یه کارخونه هاشا به دامادش هدیه کنه)
شرایط پسر خوب:
کافیه پسر باشه
پیشا پیش به خاطر این پست از همه دختر ها معذرت خواهی می کنم و غلط کردم خود را اعلام می فرمایم
سلام
خوبی؟
منم خوبم
حالا میخاستی بقیه را امتحان کنی یا می خواستی؟؟؟
بابا این غلط گیری محض شوخی بود
انشاالله یک کار خوب گیرت بیاد
خاستن اینجوریش قشنگتره تا خواستنه اینجورکی![]()
سلامخاستن اینجوریش قشنگتره تا خواستنه اینجورکی![]()
دادا چی شدس؟سلام ...
.
.
.
![]()
اخه شما کم پیدا هستید؟؟؟اينجا چقد شلوغه
يكي منو تحويل بگيره

اگه دوستان موافق باشن!!مگه قراره همو ببينيد؟
خوبن به شرطی که توقعاشون یه 90درصدی کم کننبابا تو این دوره زمونه دختر خوب گیر نمیاد
شرایط دختر خوب:
(دختر خوب دختری است که تک دختر باشه باباش هم میلیاردر باشه و حده اقل شب عروسی یه کارخونه هاشا به دامادش هدیه کنه)
شرایط پسر خوب:
کافیه پسر باشه
پیشا پیش به خاطر این پست از همه دختر ها معذرت خواهی می کنم و غلط کردم خود را اعلام می فرمایم

نهایت استفاده ر بکن ولی این همه تابلو را ندیدی کنار رودخونه که می گه شنا ممنوع است فکر کنم رودخونه کوسه داشته باشه
پس آخر هفته شاهین شهر دعوتید!آدرس بفرستم؟؟؟
بعضی از دخترا رفتارای خنده داری دارن!یا از این طرف بام افتادن یا اونطرف!

بابا تو این دوره زمونه دختر خوب گیر نمیاد
شرایط دختر خوب:
شرایط پسر خوب:
کافیه پسر باشه
اون جواب یه موضوع دیگه بود اصلا به شما مربوط نمیشدعروسیت نمیام،ناراحتم کردی،دلمو شکوندی؟![]()
راستی عروسی خودم نیست که!!اون جواب یه موضوع دیگه بود اصلا به شما مربوط نمیشد
سو تفاهم شده!ببخشیدقبوله؟؟
عروسی میاد؟؟