بابا هیجان خودتو کنترل کن کار دست خودت می دیا این همه راه تو کشور ما برای تخلیه هیجان است این چه کاریه که میخوای انجام بدیآخه هیجان زدم خیلی وقته آب ندیدم،دیگه نهایتش کوسه ها می خورنم دیگه!اونا هم گناه دارن
اولاً من زن نمی خواتم و یه دختر خوب می خوام دوماً حالا شما اگه یه مورد خوب سراغ داری بگو بالاخره یه جوری باهم کنار میایمورتو کم کن ،همین حرفارو میزنی که زن بت نمیدن دیگه
من خودم برای مجتبی یه دختر خیلی خیلی خوب می گیرم ،تو هم انقدر منتظر دختر میلیاردر باش تا بترشی
مگه آبروی من رفته؟ پس چرا خودم بیخبرم؟؟؟؟؟سلام
چرا اینقدر از هم غلط املایی می گیرید
اینطوری ما هم حساس شدیم غلط ننویسیم آبرومون بره
قبلاً همی نطور می نوشتیم می رفتیم اکثراً هم درست می نوشتیم.
چرا همش همه جا حرف از زن دادن پسراس؟؟؟؟؟بییخود نیس میگن اصفهانیا پسر دوستنداا!!! دختر خوب زیاده اما ....اما هر پسری لایق نیست.....
بابا هیجان خودتو کنترل کن کار دست خودت می دیا این همه راه تو کشور ما برای تخلیه هیجان است این چه کاریه که میخوای انجام بدی
ببین حالا که می خواند یه کاری برای پسرا بکنند شما جلوشا بگیر تو هم ناراحت نباش اگه دختر خوبی بشی یه شوهر خوب سوار بر اسب سفید برات پیدا می کنیمچرا همش همه جا حرف از زن دادن پسراس؟؟؟؟؟بییخود نیس میگن اصفهانیا پسر دوستنداا!!! دختر خوب زیاده اما ....اما هر پسری لایق نیست.....
ای بیخبر بکوش که صاحب خبر شوی تا راهرو نباشی کی راهبر شویمگه آبروی من رفته؟ پس چرا خودم بیخبرم؟؟؟؟؟
نه خوب که فکر می کنم می بینم حق با توهمثلا چه کار کنم که تخلیه بشم؟لابد تو خیابونا ویراژبدم یا برم بالای کوه داد بکشم یا...نمیدونم تو بگو
ووووووووووووااااااییی الان کلی ذوق کردمممم.....ببین حالا که می خواند یه کاری برای پسرا بکنند شما جلوشا بگیر تو هم ناراحت نباش اگه دختر خوبی بشی یه شوهر خوب سوار بر اسب سفید برات پیدا می کنیم
منم می خوام
نه خوب که فکر می کنم می بینم حق با توه
باید برای هیجانشم که شده یه روز همگی با هم بریم بالای سیاسه پل و از اون بالا بپریم تو آب
فقط کاش اون موقع کوسه ها خواب باشند
دختر خوب زیاده اما ....اما هر پسری لایق نیست.....اينو قبول دارم
دختر خوب زیاده اما ....اما هر پسری لایق نیست.....اينو قبول دارم
کاملا حق با شماست
حالا زیادیم ذوق نکن گفتم اگه دختر خوبی باشیووووووووووووااااااییی الان کلی ذوق کردمممم.....
می گم تو که اینقدر خوب همه را زن میدی یک بنگاه شادی بزنمن فقط قول زن دادنو به دو نفر داده بودم ولی باشه واسه تو هم یه دختر خوب میگیرم(البته همشون خوبنا) اینم فقط چون از موهام تعریف کرده بودی!!!!!!!!!!
تا شربت ها را ریختی خبرم کن تا منم بیامخوب تو زاینده رود شربت خواب آور میریزیم
تا شربت ها را ریختی خبرم کن تا منم بیام
می گم تو که اینقدر خوب همه را زن میدی یک بنگاه شادی بزن
یکی بیاد این دری نوشابه ها را جمع کنه
کمک رسید واسه جمع کردنه دره نوشابه ها یا بفرستیم بچه هارو؟
نه شما بفرمایید پپسی تونا بخورید
همه کارارو من بکنم ؟ ریختنه شربتا با تو هواپیمای شخصیمو بهت غرض میدم تا باهاش شربتارو توی آبا بریزی
سلام به همگي
با چندتا از دوستام هماهنگ كرديم كه صبح جمعه بريم صفه
از بچه هاي باشگاه كسي نمياد؟
من ميام با هم اتاقيامم ميام