joline
عضو جدید
رضا اسپم نزن:دیبایک جون فک کنم کمربند وسط برای صندلی کودک باشه![]()
رضا اسپم نزن:دیبایک جون فک کنم کمربند وسط برای صندلی کودک باشه![]()
من نه تا حالا تو دفترچه شون دیدم و نه عملیشو که بچه بشینه رو اون صندلیبایک جون فک کنم کمربند وسط برای صندلی کودک باشه![]()
به نظرم راننده تاکسی ها جز مظلومترین اقشار جامعه ان، من خودم خیلی وقتا باقی پولمو دلم نمیاد پس بگیرم (هرچند می دونم این کارم درست نیست) ، شغلشون سخته خب...بابا یه فکری به حال راننده تاکسی بدبخت کنین
درثانی انصاف نیست یک ماشین حداکثر 3نفر باشن به این میگن اسراف
تذکر به استارتر محترم:اینجور فرهنگ سازی ها با یه تاپیک زدن اون هم بین جمعی که 99درصدشون همه این چیزا رو بلدن بی فایدست عزیز
اون 1درصدم اصلان حالشو نداره بیاد اینو بخونه
سوخت بیشتر و استهلاک ماشین بیشتر از کرایه یه نفر نمیشه... همون یه نفر اضافه به صرفه تره برا راننده تاکسی...به این میگن اسراف؟؟؟ وقتی بار اتومبیل بیشتر از ظرفیتش بشه و خودرو سوخت بیشتری مصرف میکنه...به این میگن اسراف.
من تایپیک نزدم که فرهنگ سازی کنم.تایپیک زدم که راجع به فرهنگ تاکسی سوار شدن توی کشورمون بحث کنیم. تایپیک من نه خلاف قوانین سایته نه تالار.
تذکر بی جایی بود.
البته اکثرا این مورد برای اقایون صادقه که خیلی بد میشنین وگمترخانمی دیدم اینجوری باشه .سیعنی میتونم بگم تاحالا اصلا نه دیده بودم نه شنیده بودم
ولی بهرجال مردم ما درهیچ موردی فرهنگ ندارن چه برسه به تاکسی سوارشدن
خودم ادمی هستم که اگرطرف اقا باشه کمترتذکرمیدم وبیشترسعی میکنم خودم روجمع کنم ولی دوستی داشتم دراین موارد همیشه سنجاق قفلی توکیفش داشت واگرجنین اتقاقی عمدامیفتاد بجای بذکریا باارنج زدن جوردیگری ازحجالت اون اقا درمیامد![]()
وقتی توی تاکسیا؛ 2 نفر جلو سوار می کنن 4 نفر رو عقب ، چجوری فرهنگ سازی بشه؟
کاریش نمیشه کرد.اکثریت این مسئله رو رعایت می کنن اما هرکاری کنیم یک عده پیدا میشن که به حقوق بقیه احترام نمی ذارن!میدونی صرفا بحث تعداد نفرات نیست...کسی که مراعات نکنه چه دو نفر بشینه چه سه نفر چه ده نفر همینه که هست...........
" بعضی انسانها محل سکونت خود را به تپهها میبرند تا از حقایق دورتر شوند "ما که دیدیم خانوما خودشون میان تو آقایون . بهترین راهش فرار از مملکته
به این میگن اسراف؟؟؟ وقتی بار اتومبیل بیشتر از ظرفیتش بشه و خودرو سوخت بیشتری مصرف میکنه...به این میگن اسراف.
من تایپیک نزدم که فرهنگ سازی کنم.تایپیک زدم که راجع به فرهنگ تاکسی سوار شدن توی کشورمون بحث کنیم. تایپیک من نه خلاف قوانین سایته نه تالار.
تذکر بی جایی بود.
نمونه کامل یک فمنیسم
میشه کمی بیشتر توضیح بدین ؟نمونه کامل یک فمنیسم
دقیقاهمینطوره........
مرسی جالب بود.........
شما تاپیک انتقادی خوبی زدی
ولی یه عده، انقدر دچار فقر فرهنگی هستن، که قادر به درک همین چند خط ساده که پشتش حرفها پنهانه، نیستند
نمونه کامل یک فمنیسم
البته اکثرا این مورد برای اقایون صادقه که خیلی بد میشنین وگمترخانمی دیدم اینجوری باشه .سیعنی میتونم بگم تاحالا اصلا نه دیده بودم نه شنیده بودم
ولی بهرجال مردم ما درهیچ موردی فرهنگ ندارن چه برسه به تاکسی سوارشدن
خودم ادمی هستم که اگرطرف اقا باشه کمترتذکرمیدم وبیشترسعی میکنم خودم روجمع کنم ولی دوستی داشتم دراین موارد همیشه سنجاق قفلی توکیفش داشت واگرجنین اتقاقی عمدامیفتاد بجای بذکریا باارنج زدن جوردیگری ازحجالت اون اقا درمیامد![]()
نمونه کامل یک فمنیسم
میبخشید جناب ! حرفهای خانم ونوس چه ارتباطی به فمینسم داشت ؟!!![]()
از زیگفریدمحترم و شهریار گرامی ممنونم..برای بنده هم جای سوال شدهجالبه
من این مدلیشو نشنیده بودم
ولی واقعا تاکسی سوار شدن تو مملکت ما برای خودش مساله ای شده
متاسفم برای خودمون که آقا هستیم و بعضا با رفتارهامون برای خواهران و مادران خودمون مشکلات و مسائلی پیش میاریم که اگه درست نگاه کنی بهش فقط و فقط باعث شرم نام مرده
جل الخالق
حتما اخوی گرام ما جزو همون دسته آسیب دیده از جانب سوزن و سنجاق قفلی و اینجور چیزاس که اینجوری در مقابل حرف حق جبهه گرفته
دلم به حالت سوخت![]()
راجع به اراک بد حرف زدی ؟(شوخی)
از شوخی گذشته چرا می گی حاد تره ؟؟؟ اراک اومدی؟؟ چطور بوده ؟![]()
ره 4 سال اراک درس خوندم فرهنگ رانندگی و تاکسی سوار شدن صفره می دونی چرا
وقتی قانون تصویب شد که جلوی تاکسی یه نفر سوار بشه تا الانم 2 نفر به بدبختی 2 نفر رو جا می دن
همین هفته پیش که واسه کاری رفتم اراک فکر کردم مثل جاهای دیگه یه نفر جلو میشینه (خیال خام) یهو دیدیم یه ادم گنده اومد نشست پیشم تا دانشگاه ترکیدم از بی جایی دیگه دنده ماشین داشت می رفت ...
نمی دونم چرا راهنمایی رانندگی اراک به اینا گیر نمیده خود مردمم که ماشالله تو فرهنگ سازی صفر هیچ کس اعتراض نمی کنه بگه بابا این قانونه اگه هم اعتراض کنه دو تا فوحش اب دار می خوره
همه چی رو تو باید لو بدی![]()
میای خونه دیگه حسابتو می رسم هی حالا متلک بندازمگه تو ارتش سری بودی که لو دادم
اسپم نکنید
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
A | فرهنگ و شگرد های خاص بازار کار و تولید | گفتگوی آزاد | 29 | |
و | فرهنگ عمه بلقیسی | گفتگوی آزاد | 7 | |
![]() |
فرهنگ ۲۵۰۰ ساله با رسم شکل /طنز | گفتگوی آزاد | 2 | |
A | به فرهنگ خود و سایر هموطنانمان احترام بگذاریم. | گفتگوی آزاد | 12 | |
![]() |
[ گفتگو ] فرهنگ نوروز | گفتگوی آزاد | 14 |