غذای دانشجویی

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

ile

عضو جدید
سیاسی حرف نزنین اخطار میگیرینااااا.....
آخه قدیما پول غذارو فک کنم وزارت میداد ولی الان وام و غذا از صندوق رفاه خود دانشگاه تامین میشه ینی پولی که خود بچه ها میدن (پول شبانه ها پول خوابگاه پول وام و....) واسه همین کیفیت غذا بد شده ...
همون اولش خدا بهم اخطار داد که ایران بدنیا اومدم :Dخوب منم همینو میگم، اینا عرضه ندارن غذای خوب تامین کنن، انگار اینجا آفریقاست! دخترا مجبور میشن میرن از بوفه چیپس و پاستیل میخرن! واقعا من موندم دختری که با چیپس و پاستیل تغذیه شده، چطور میتونه یه بچه ی قوی بدنیا بیاره. نسل ایرانی رفته رفته ضعیف تر و کوتاه تر داره میشه

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
همون اولش خدا بهم اخطار داد که ایران بدنیا اومدم :Dخوب منم همینو میگم، اینا عرضه ندارن غذای خوب تامین کنن، انگار اینجا آفریقاست! دخترا مجبور میشن میرن از بوفه چیپس و پاستیل میخرن! واقعا من موندم دختری که با چیپس و پاستیل تغذیه شده، چطور میتونه یه بچه ی قوی بدنیا بیاره. نسل ایرانی رفته رفته ضعیف تر و کوتاه تر داره میشه

من حاضر بودم چیزی نخورم ولی چیبس و پاستیلم نخورم ....بچه ی قوی؟؟ ....هه بقول مامانم میگه ما اونموقع شیر گاو میخوردیم کره میخوردیم گوشت فلان میخوردیم شما شیرخشکیین و همه چیتون پاستوریزه و تقلبی ...
یعنی یه غذای خیلی سنگین که واقعا یک دانشجو سیر میشه، درواقع معدش هنگ میکنه :D

ماکارونی....

ile

عضو جدید
تخم مرغه دیگه
اصن تا ادمو میبینه خودش میپره توی تابه:biggrin:
ما خیلی سال پیش که خونه دانشجویی داشتیم وقتی خیلی گرسنمون میشد، چندتا کنسرو خوراک لوبیا رو میرختیم تو تابه یکم تفت میدادیم، بعد چند تا تن ماهی بهش اضافی میکردیم بازم یکم تفت میدادیم ، در آخر 6 ، 7 تا تخم مرغ میزدیم توش و با نوشابه خانواده میل میکردیم. این غذا حداقل تا 12 ساعت هرکسی رو تضمین میکرد، حتی دیده شده بود که افراد ناشی بعد از خوردنش تا یک هفته کم غذا شده بودن :D

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ما خیلی سال پیش که خونه دانشجویی داشتیم وقتی خیلی گرسنمون میشد، چندتا کنسرو خوراک لوبیا رو میرختیم تو تابه یکم تفت میدادیم، بعد چند تا تن ماهی بهش اضافی میکردیم بازم یکم تفت میدادیم ، در آخر 6 ، 7 تا تخم مرغ میزدیم توش و با نوشابه خانواده میل میکردیم. این غذا حداقل تا 12 ساعت هرکسی رو تضمین میکرد، حتی دیده شده بود که افراد ناشی بعد از خوردنش تا یک هفته کم غذا شده بودن :D

این غذا ابتکاریه؟؟ ما نخوردیم این مدلیشو.....

• Like
واکنش ها: ile

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

واقعا؟؟
پس یه نصیحت حدالامکان تخم مرغ نخور ...خودت غذا درس کن گذشته از شوخی ...حتی اگه وقتتو گرفت ....سلامتی مهم تره .... تخم مرغ واسه کلیه خوب نیست و کلا هم زیادش خوب نیست...
اگه مشهد نبودی از خونه غذا ببر بذار تو فریزر....

ile

عضو جدید
همینو بگوووو....
خدا پدر مادر مرغارو بیامرزه...:biggrin:
من به این نتیجه رسیدم دیگه مرغ هم نخورم، واقعا کیفیت مرغ ها افتضاح شده. من بچه که بودم تو یدونه مرغ فروشی کار میکردم از اون موقه تو خورد کردن مرغ واردم، اونروز مادرم سه تا مرغ داد خورد کنم ، اصلا شوکه شده بودم، زیر پوست همشون یک مایه ی خاص بود معلوم نیست به اینا چی میزنن! چیکار میکنن! با چشمای خودم سرطان رو دیدم :confused:

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من به این نتیجه رسیدم دیگه مرغ هم نخورم، واقعا کیفیت مرغ ها افتضاح شده. من بچه که بودم تو یدونه مرغ فروشی کار میکردم از اون موقه تو خورد کردن مرغ واردم، اونروز مادرم سه تا مرغ داد خورد کنم ، اصلا شوکه شده بودم، زیر پوست همشون یک مایه ی خاص بود معلوم نیست به اینا چی میزنن! چیکار میکنن! با چشمای خودم سرطان رو دیدم :confused:

مرغ های یروزه....
من از اولشم با مرغ میونه خوبی نداشتم و کلا با گوشت ...

ile

عضو جدید
این غذا ابتکاریه؟؟ ما نخوردیم این مدلیشو.....
والا ما که وارد محیط دانشجویی شدیم با این غذا آشنا شدیم، تاریخچه ی این غذا معلوم نیست ولی نقل شده که دانشجوهای همیشه گشنه اینو اختراع کردن :)

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
والا ما که وارد محیط دانشجویی شدیم با این غذا آشنا شدیم، تاریخچه ی این غذا معلوم نیست ولی نقل شده که دانشجوهای همیشه گشنه اینو اختراع کردن :)

آخه ما لوبیا ندیدیم بریزن....شاید ما گشنه نبودیم به معنای واقعی....;)

• Like

ile

عضو جدید
آخه ما لوبیا ندیدیم بریزن....شاید ما گشنه نبودیم به معنای واقعی....;)
کلا این غذا برای خانوما مناسب نیست، فقط پسرا میتونن از پسش بر بیان. لوبیا بیس این غذاست، بدون لوبیا نمیتونی اینو بسازی

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
نترس:biggrin:
بزن توکار غذاهای فست فود مثل سوسیس و کالباس واین چیزا.........
من سوسیس کالباس نمی خورم شاید در سال تعدادش به 2 3 بار بیشتر نرسه
بخورم ک وقتی پا به سن گذاشتم هزار درد و مرض بگیرم

واقعا؟؟
پس یه نصیحت حدالامکان تخم مرغ نخور ...خودت غذا درس کن گذشته از شوخی ...حتی اگه وقتتو گرفت ....سلامتی مهم تره .... تخم مرغ واسه کلیه خوب نیست و کلا هم زیادش خوب نیست...
اگه مشهد نبودی از خونه غذا ببر بذار تو فریزر....

تخم مرغ آره زیادیش کلسترول خونو می بره بالا
البته اگه زردشو کم کنیم مشکلی نداره

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
  • Like

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
گیاه خواری مسخره بودن نیست که! خیلیا تو دنیا گیاه خوارن! بخصوص تو اروپا

گوشت واسه بدن نیازه شنیدم یکی از دلایل سرطان گوشت نخوردنه ....!!
اروپا که الگو نیست ... نباید چیزیو از تو برنامه غذایی حذف کرد بدن به همه چی نیاز داره....
داداش خودم گیاه خواره به معنای واقعی ....

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
دوستان خسته نباشید
چندتا غذایی دانشجویی ساده و کم خرج
(به غیز ار ماکارانی و تخم مرغ)
یادم بدین تا بتونم غذا درست کنم
چون پنجشنبه جمعه ها غذا نداریم
با تشکر

سیب زمینی، تخم مرغ

دستورش سادست، یک دستگاه nicer dicer از این آشغال هایی که جدیداً اومده بخر، البته نه از ماهواره چون جنس بد بهت میندازه که کار نمی کنه، از بازار بخر و سیب زمینی ها را باهاش سرخ کن بعد در حین تخم مرغ سرخ کردن مخلوطش کن.

ile

عضو جدید
گوشت واسه بدن نیازه شنیدم یکی از دلایل سرطان گوشت نخوردنه ....!!
اروپا که الگو نیست ... نباید چیزیو از تو برنامه غذایی حذف کرد بدن به همه چی نیاز داره....
داداش خودم گیاه خواره به معنای واقعی ....
یکبار یه نفر خواست منو توجیح کنه گیاه خواری درست نیست، گفت ببین این دندونای نیش انسان نشانه ی اینه که انسان از اولش گوشت خوار بوده ، من همون لحظه ازش تشکر کردم و به راه خودم ادامه دادم:D

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سیب زمینی، تخم مرغ

دستورش سادست، یک دستگاه nicer dicer از این آشغال هایی که جدیداً اومده بخر، البته نه از ماهواره چون جنس بد بهت میندازه که کار نمی کنه، از بازار بخر و سیب زمینی ها را باهاش سرخ کن بعد در حین تخم مرغ سرخ کردن مخلوطش کن.

تجهیزات نمیخواد که ... همون ماهیتابه هم کافیه....

یکبار یه نفر خواست منو توجیح کنه گیاه خواری درست نیست، گفت ببین این دندونای نیش انسان نشانه ی اینه که انسان از اولش گوشت خوار بوده ، من همون لحظه ازش تشکر کردم و به راه خودم ادامه دادم:D

منم حرفام توجیه کننده بود ..نبود؟؟;)

ile

عضو جدید
سیب زمینی، تخم مرغ

بنده خدا تو سوالش گفته تخم مرغ نداشته باشه !