احسنتم احسنتم![]()
قربانت....

خفن ینی چی؟؟هرکی بگه خفن ترین غذای خونه دانشجویی چیه بهش جایزه میدم![]()
تخم مرغ معمولا مواد اولیه و انتهایی تموم غذاهای دانشجوییه...
احسنتم احسنتم![]()
خفن ینی چی؟؟هرکی بگه خفن ترین غذای خونه دانشجویی چیه بهش جایزه میدم![]()
همون اولش خدا بهم اخطار داد که ایران بدنیا اومدمسیاسی حرف نزنین اخطار میگیرینااااا.....
آخه قدیما پول غذارو فک کنم وزارت میداد ولی الان وام و غذا از صندوق رفاه خود دانشگاه تامین میشه ینی پولی که خود بچه ها میدن (پول شبانه ها پول خوابگاه پول وام و....) واسه همین کیفیت غذا بد شده ...
یعنی یه غذای خیلی سنگین که واقعا یک دانشجو سیر میشه، درواقع معدش هنگ میکنهقربانت....
خفن ینی چی؟؟
تخم مرغ معمولا مواد اولیه و انتهایی تموم غذاهای دانشجوییه...
هرکی بگه خفن ترین غذای خونه دانشجویی چیه بهش جایزه میدم![]()
همون اولش خدا بهم اخطار داد که ایران بدنیا اومدمخوب منم همینو میگم، اینا عرضه ندارن غذای خوب تامین کنن، انگار اینجا آفریقاست! دخترا مجبور میشن میرن از بوفه چیپس و پاستیل میخرن! واقعا من موندم دختری که با چیپس و پاستیل تغذیه شده، چطور میتونه یه بچه ی قوی بدنیا بیاره. نسل ایرانی رفته رفته ضعیف تر و کوتاه تر داره میشه
یعنی یه غذای خیلی سنگین که واقعا یک دانشجو سیر میشه، درواقع معدش هنگ میکنه![]()
تخم مرغه دیگه
اصن تا ادمو میبینه خودش میپره توی تابه![]()
من دارم فک می کنم منی که تخم مرغ زیاد دوست ندارم چطور دوران دانشجویی رو سپری کنم
نمیرم از گشنگی یه وخت؟
ما خیلی سال پیش که خونه دانشجویی داشتیم وقتی خیلی گرسنمون میشد، چندتا کنسرو خوراک لوبیا رو میرختیم تو تابه یکم تفت میدادیم، بعد چند تا تن ماهی بهش اضافی میکردیم بازم یکم تفت میدادیم ، در آخر 6 ، 7 تا تخم مرغ میزدیم توش و با نوشابه خانواده میل میکردیم. این غذا حداقل تا 12 ساعت هرکسی رو تضمین میکرد، حتی دیده شده بود که افراد ناشی بعد از خوردنش تا یک هفته کم غذا شده بودنتخم مرغه دیگه
اصن تا ادمو میبینه خودش میپره توی تابه![]()
تازه میخوای وارد دانشگاه بشی؟من دارم فک می کنم منی که تخم مرغ زیاد دوست ندارم چطور دوران دانشجویی رو سپری کنم
نمیرم از گشنگی یه وخت؟
ما خیلی سال پیش که خونه دانشجویی داشتیم وقتی خیلی گرسنمون میشد، چندتا کنسرو خوراک لوبیا رو میرختیم تو تابه یکم تفت میدادیم، بعد چند تا تن ماهی بهش اضافی میکردیم بازم یکم تفت میدادیم ، در آخر 6 ، 7 تا تخم مرغ میزدیم توش و با نوشابه خانواده میل میکردیم. این غذا حداقل تا 12 ساعت هرکسی رو تضمین میکرد، حتی دیده شده بود که افراد ناشی بعد از خوردنش تا یک هفته کم غذا شده بودن![]()
من دارم فک می کنم منی که تخم مرغ زیاد دوست ندارم چطور دوران دانشجویی رو سپری کنم
نمیرم از گشنگی یه وخت؟
من به این نتیجه رسیدم دیگه مرغ هم نخورم، واقعا کیفیت مرغ ها افتضاح شده. من بچه که بودم تو یدونه مرغ فروشی کار میکردم از اون موقه تو خورد کردن مرغ واردم، اونروز مادرم سه تا مرغ داد خورد کنم ، اصلا شوکه شده بودم، زیر پوست همشون یک مایه ی خاص بود معلوم نیست به اینا چی میزنن! چیکار میکنن! با چشمای خودم سرطان رو دیدمهمینو بگوووو....
خدا پدر مادر مرغارو بیامرزه...![]()
نترس
بزن توکار غذاهای فست فود مثل سوسیس و کالباس واین چیزا.........
من به این نتیجه رسیدم دیگه مرغ هم نخورم، واقعا کیفیت مرغ ها افتضاح شده. من بچه که بودم تو یدونه مرغ فروشی کار میکردم از اون موقه تو خورد کردن مرغ واردم، اونروز مادرم سه تا مرغ داد خورد کنم ، اصلا شوکه شده بودم، زیر پوست همشون یک مایه ی خاص بود معلوم نیست به اینا چی میزنن! چیکار میکنن! با چشمای خودم سرطان رو دیدم![]()
آخی ی
والا ما که وارد محیط دانشجویی شدیم با این غذا آشنا شدیم، تاریخچه ی این غذا معلوم نیست ولی نقل شده که دانشجوهای همیشه گشنه اینو اختراع کردناین غذا ابتکاریه؟؟ ما نخوردیم این مدلیشو.....
والا ما که وارد محیط دانشجویی شدیم با این غذا آشنا شدیم، تاریخچه ی این غذا معلوم نیست ولی نقل شده که دانشجوهای همیشه گشنه اینو اختراع کردن![]()
پس گیاه خواری؟مرغ های یروزه....
من از اولشم با مرغ میونه خوبی نداشتم و کلا با گوشت ...
کلا این غذا برای خانوما مناسب نیست، فقط پسرا میتونن از پسش بر بیان. لوبیا بیس این غذاست، بدون لوبیا نمیتونی اینو بسازیآخه ما لوبیا ندیدیم بریزن....شاید ما گشنه نبودیم به معنای واقعی....![]()
من سوسیس کالباس نمی خورم شاید در سال تعدادش به 2 3 بار بیشتر نرسهنترس
بزن توکار غذاهای فست فود مثل سوسیس و کالباس واین چیزا.........
واقعا؟؟
پس یه نصیحت حدالامکان تخم مرغ نخور ...خودت غذا درس کن گذشته از شوخی ...حتی اگه وقتتو گرفت ....سلامتی مهم تره .... تخم مرغ واسه کلیه خوب نیست و کلا هم زیادش خوب نیست...
اگه مشهد نبودی از خونه غذا ببر بذار تو فریزر....
پس گیاه خواری؟
کلا این غذا برای خانوما مناسب نیست، فقط پسرا میتونن از پسش بر بیان. لوبیا بیس این غذاست، بدون لوبیا نمیتونی اینو بسازی
گیاه خواری مسخره بودن نیست که! خیلیا تو دنیا گیاه خوارن! بخصوص تو اروپانه دیگه اونقدر مسخره نیستم...میخورم ولی نه زیاد....
گیاه خواری مسخره بودن نیست که! خیلیا تو دنیا گیاه خوارن! بخصوص تو اروپا
سلام
دوستان خسته نباشید
چندتا غذایی دانشجویی ساده و کم خرج
(به غیز ار ماکارانی و تخم مرغ)
یادم بدین تا بتونم غذا درست کنم
چون پنجشنبه جمعه ها غذا نداریم
با تشکر
یکبار یه نفر خواست منو توجیح کنه گیاه خواری درست نیست، گفت ببین این دندونای نیش انسان نشانه ی اینه که انسان از اولش گوشت خوار بوده ، من همون لحظه ازش تشکر کردم و به راه خودم ادامه دادمگوشت واسه بدن نیازه شنیدم یکی از دلایل سرطان گوشت نخوردنه ....!!
اروپا که الگو نیست ... نباید چیزیو از تو برنامه غذایی حذف کرد بدن به همه چی نیاز داره....
داداش خودم گیاه خواره به معنای واقعی ....
سیب زمینی، تخم مرغ
دستورش سادست، یک دستگاه nicer dicer از این آشغال هایی که جدیداً اومده بخر، البته نه از ماهواره چون جنس بد بهت میندازه که کار نمی کنه، از بازار بخر و سیب زمینی ها را باهاش سرخ کن بعد در حین تخم مرغ سرخ کردن مخلوطش کن.
یکبار یه نفر خواست منو توجیح کنه گیاه خواری درست نیست، گفت ببین این دندونای نیش انسان نشانه ی اینه که انسان از اولش گوشت خوار بوده ، من همون لحظه ازش تشکر کردم و به راه خودم ادامه دادم![]()
بنده خدا تو سوالش گفته تخم مرغ نداشته باشه !سیب زمینی، تخم مرغ
دستورش سادست، یک دستگاه nicer dicer از این آشغال هایی که جدیداً اومده بخر، البته نه از ماهواره چون جنس بد بهت میندازه که کار نمی کنه، از بازار بخر و سیب زمینی ها را باهاش سرخ کن بعد در حین تخم مرغ سرخ کردن مخلوطش کن.
والا اون قسمتی که گفتین نخوردن گوشت باعث سرطان میشه رو من تا حالا جایی نخوندم !منم حرفام توجیه کننده بود ..نبود؟؟![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
طرز تهیه گازپاچو (غذای اسپانیایی) | آشپزی | 0 | |
![]() |
غذای نذری کم هزینه ماه رمضان | آشپزی | 13 | |
![]() |
آموزش چگونه غذای چینی و شرقی خوردن با چوبک یا چاپستیک | آشپزی | 0 | |
![]() |
[غذای ملل] خلاقیت آشپزی با پیتزا رولی | آشپزی | 0 | |
![]() |
طرز تهیه کشک کدو(غذای کرمانی) | آشپزی | 0 |