خدای من چ غذا هایی
واقعا اینا دانشجوییه؟
ما تا حالا ندیدیم
اَخوی هِذول عدهم جوع عتیگ!

خدای من چ غذا هایی
واقعا اینا دانشجوییه؟
ما تا حالا ندیدیم
خدای من چ غذا هایی
واقعا اینا دانشجوییه؟
ما تا حالا ندیدیم
والا اینا با این کاراشون مایه ننگ دانشجوعان...همینا توقع مَعده دانشجو رو میبرن بالا![]()
![]()
غذای دانشجویی یعنی نیمرو با نمک...بی نمک...با ماست ...بی ماست...با نون ...بی نون و لاااااااااااغیر![]()
: ))
مرگ بر ننگ.عشق می خواد آخه .دانشجوییم بیکاری داره. هر کی تو بیکاریاش یه کاری میکنه .من وقت گیر بیارم آشپزی میکنم.دوس میدارم
بابا بیخیال تخم مرغ با تن ماهی ...سلام، اینو خودم تازه یاد گرفتم.
مواد لازم برای غذای سه نفر:
1) یک عدد تن ماهی
2) پنج عدد تخم مرغ
3) ادویه کاری و یا سایر ادویه های ترکیبی به میزان ثلت قاشق غذاخوری
تن ماهی رو میزارین نیم ساعت بجوشه و بعد در یک ظرف به مدت یک دقیقه در روغن سورخش می کنید. بلافاصله تخم مرغ ها رو اضافه می کنید و خوب به هم می زنید. بعد در ظرف رو می بندید و اجازه می دید تا تمامی تخم مرغی که به صورت مایع است جامد شود. در این مرحله اگر خوب کار کرده باشین تخم مرغتون به همراه تن ماهی باید حالت پفی پیدا کرده باشه که خوراک لذیذی است. می تونید خوراک رو به همراه نوشابه صرف کنید اما از خوردن دوغ به همراه این خوراک پرهیز کنید که امکان مسمومیت با دوغ و این غذا هست.
بابا بیخیال تخم مرغ با تن ماهی ...
راستش یه چیزی شبیه سالاد داکوتا میشه اما با امکانات خوابگاه، بخور خوشت میاد از سوسیس کالباس سرطان زاست که خیلی بهتره خو!
یه جور ماکارونی هم بلدم که با سیب زمینی سرخ کرده زیاد که اول آب پز شده به عنوان مایع ساخته میشه و انشگهاتم باهاش می خوری.
سلام، اینو خودم تازه یاد گرفتم.
مواد لازم برای غذای سه نفر:
1) یک عدد تن ماهی
2) پنج عدد تخم مرغ
3) ادویه کاری و یا سایر ادویه های ترکیبی به میزان ثلت قاشق غذاخوری
تن ماهی رو میزارین نیم ساعت بجوشه و بعد در یک ظرف به مدت یک دقیقه در روغن سورخش می کنید. بلافاصله تخم مرغ ها رو اضافه می کنید و خوب به هم می زنید. بعد در ظرف رو می بندید و اجازه می دید تا تمامی تخم مرغی که به صورت مایع است جامد شود. در این مرحله اگر خوب کار کرده باشین تخم مرغتون به همراه تن ماهی باید حالت پفی پیدا کرده باشه که خوراک لذیذی است. می تونید خوراک رو به همراه نوشابه صرف کنید اما از خوردن دوغ به همراه این خوراک پرهیز کنید که امکان مسمومیت با دوغ و این غذا هست.
سلام.منم غذای بالا رو درست میکردم .واقعاااااااااا خوشمزست ..ولی دوست عزیزم خودمم بعد مدتی متوجه شدم که تخم مرغو ماهی باهم واقعا بده خوردنش.حتی در موردش حدیث داریم:
الإمام الرضا عليهالسلام :
يَنبَغي أن تَحذَرَ . . . أن تَجمَعَ في جَوفِكَ البَيضَ وَالسَّمَكَ في حالٍ واحِدَةٍ ؛ فَإِنَّهُما إذَا اجتَمَعا وَلَّدا القولَنجَ ، ورِياحَ البَواسيرِ ، ووَجَعَ الأَضراسِ .
امام رضا عليهالسلام :
بايد از اين بپرهيزى كه . . . تخممرغ و ماهى را همزمان در معده گِرد آورى ؛ چه ، هر گاه اين دو با يكديگر گِرد آيند ، قولنج ، باد بواسير و دنداندرد به وجود مىآورند .
دستور ماکارونی رو هم بگین .مرسی
عه سحر عَ رو دست من ننویس![]()
چشم خانومی .اسمتو میگی بهم؟
اسم واقعیم همونیه که باهاش اول عضویدم بعد عوضیدمش به این اسممیخوای برام پنیر برشته درست کنی؟![]()
![]()
از کجا بدونم چی بوده خب...بله تشریف بیارید در خدمتیم لیمو جانو
سلام.منم غذای بالا رو درست میکردم .واقعاااااااااا خوشمزست ..ولی دوست عزیزم خودمم بعد مدتی متوجه شدم که تخم مرغو ماهی باهم واقعا بده خوردنش.حتی در موردش حدیث داریم:
الإمام الرضا عليهالسلام :
يَنبَغي أن تَحذَرَ . . . أن تَجمَعَ في جَوفِكَ البَيضَ وَالسَّمَكَ في حالٍ واحِدَةٍ ؛ فَإِنَّهُما إذَا اجتَمَعا وَلَّدا القولَنجَ ، ورِياحَ البَواسيرِ ، ووَجَعَ الأَضراسِ .
امام رضا عليهالسلام :
بايد از اين بپرهيزى كه . . . تخممرغ و ماهى را همزمان در معده گِرد آورى ؛ چه ، هر گاه اين دو با يكديگر گِرد آيند ، قولنج ، باد بواسير و دنداندرد به وجود مىآورند .
دستور ماکارونی رو هم بگین .مرسی
سلام، راستش من چیزی در این مورد نشنیدم. سالاد داکوتا هم که تو اروپا می خورن همین تخم مرغ و تن ماهی و یه چیا دیگست خو (البته تخم مرغش آب پزه). فکر نکنم این طوری که میگن باشه که.
ولی خوب برای ماکارونی که گفتم خدمتتون دستورش عین ماکارونی معمولیه فقط با یه تفاوت کوچیک سویا را با مقدار زیادی سیب زمینی که درشت درشت خرد کردین و یه مقدار کمی با سویا و مقدار کمی سس گوجه سرخ می کنین (زیاد سرخ نشه البته) و بعد همه رو موقع ریختن ماکارونی داخل قابلامه، لایه به لایه می ریزن. دقت کنید حجم سیب زمینی به ماکارونی تقریبا" 20 درصد بیشتر نشود.![]()
سرچ کنید دز موردش ..حتی سالاد تن ماهی که توش مایونز داره به خاطر اون تخم مرغی که تو مایونز هست میگن بده خوردنش. و اینکه سالاد داکوتارو من سرچ کردم دستورشو پیدا نمی کنم...؟؟اینه:http://saladbox.us/?menu=food-menu-9
ماکارونی![]()
سرچ کنید دز موردش ..حتی سالاد تن ماهی که توش مایونز داره به خاطر اون تخم مرغی که تو مایونز هست میگن بده خوردنش. و اینکه سالاد داکوتارو من سرچ کردم دستورشو پیدا نمی کنم...؟؟اینه:http://saladbox.us/?menu=food-menu-9
ماکارونی![]()
یک نوع سس مایونز بلژیکی هست بدون تخم مرغه ... این دستور طرز تهیه شه :
http://diys.ir/طرز-تهیه-سس-مایونز-بلژیکی-بدون-تخم-مرغ/
لینک بالایی اگه نشد برید این لینک :
http://diys.ir/?s=سس+مایونز
چه جالب..مزشم لابد یکم فرق میکنه.مرسیی![]()
مزه که بلخره تحت تاثیر مواد دستور هست ولی این فرق کردن به منزله بد طعم شدن نیست بلکه خیلی ممکنه به ذائقتون خوش بیاد .
غیر از مواد , روش درست کردن هم مهمه ! مثل کیک پختن
مطمئنم تخم مرغ حذف بشه خوشمزه تر میشه
یس.یو آی رایت.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
آموزش چگونه غذای چینی و شرقی خوردن با چوبک یا چاپستیک | آشپزی | 0 | |
![]() |
[غذای ملل] خلاقیت آشپزی با پیتزا رولی | آشپزی | 0 | |
![]() |
طرز تهیه کشک کدو(غذای کرمانی) | آشپزی | 0 | |
![]() |