آبگوشت؟؟
از روز قبل باید نخود و یکم لوبیا سفید خیس کنی چند بارم آبو عوض کنی
فرداش نخودو لوبیارو با گوشت قرمز و اگه قلم استخون و چربی هم باشه با ادویه و دو تا لیمو امانی و پیاز فراوان که خرد شدست و آب بار میذاری اول نمک نباید ریخت نخود خیره میشه نمیپزه
بعد که محتویات پخت میشه سیب زمینی پوس کرد مثلا هر سیب زمینی 4 تیکه کرد ریخت توش آب نارنجو یا آب قوره و ربم موقع سیب زمینی ریختن اضافه میکنیم اون لیمو امانی (عمانی)هم که ریخته بودیم هم در میاریم پوستشو و هسته های توشو درمیاریم بقیشو دوباره میریزم تو آب گوشت .... وقتی سیب زمینی پخت و خوب رنگ ربو گرفت میتونیم خاموشش کنیم...
از روز قبل باید نخود و یکم لوبیا سفید خیس کنی چند بارم آبو عوض کنی
فرداش نخودو لوبیارو با گوشت قرمز و اگه قلم استخون و چربی هم باشه با ادویه و دو تا لیمو امانی و پیاز فراوان که خرد شدست و آب بار میذاری اول نمک نباید ریخت نخود خیره میشه نمیپزه
بعد که محتویات پخت میشه سیب زمینی پوس کرد مثلا هر سیب زمینی 4 تیکه کرد ریخت توش آب نارنجو یا آب قوره و ربم موقع سیب زمینی ریختن اضافه میکنیم اون لیمو امانی (عمانی)هم که ریخته بودیم هم در میاریم پوستشو و هسته های توشو درمیاریم بقیشو دوباره میریزم تو آب گوشت .... وقتی سیب زمینی پخت و خوب رنگ ربو گرفت میتونیم خاموشش کنیم...