غذای دانشجویی

Eshgh Khoodayi

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان

برای خنده گفتم
اسم دیگه اش اشکنه گرجه ای

ممنون دوستان

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سوسیسبندری:
سوسیسارو سرخ میکنیم برمیداریم پیازو سرخ میکنیم فلفل دلمه ای هم میریزم فلفل قرمزفراوان ادویه را اضافه میکنیم ربم به اندازه میریزیم (وقتی پیاز طلایی شد) بعد کهرب رنگ داد سوسیسارو قاطیش میکنیم ....

کشک بادمجون:
بادمجونارو پوست میکنیم ورق ورق میکنیم میشوریم نمک میزنیم میذاریم نیم ساعت بمونهتا تلخیش بره ....بعد تو روغن سرخش میکنیم برمیداریم بعد با گوشت کوب میکوبیم لهشمیکنیم...
کشکم دو سه تا قاشق با آب سرد حل میکنیم ....
تو همون روغنی که بادمجون سرخ کردیم البته اگه زیاد نیست پیازو سرخ میکنیم فلفازردچوبه ادویه رو اضافه میکنیم وقتی طلایی شد نعنا میریزیم یکم هم میزنیم نعنانباید بسوزه بعد بادمجون له شده رو اضافه میکنیم هم میزنیم بعدم کشک حل شده رومیریزم هم میزنیم خوب همه چی قاطی شه اگه نمکش کم بود یکم نمک میریزیم کشک خودششوره زیاد نباید نمک ریخت یکمی که رو گاز بود برمیداریمش

املت :
چند تا گوجه رو برمیاداریم از وسط نصف میکنیم بعد رنده میکنیم از طرف گوشتشاینجوری پوستش خود به خود جدا میشه ...
یه پیاز متوسطو هم پوست میکنیم ریز میکنیم....
تو ماهیتابه روغن میریزیم پیازو تو ش سرخ میکنیم طلایی شد گوجه هارو میریزیم بعدنمک فلفل ادویه میریزیم درشو میذاریم تا بپزه دوست داشتیم یخورده فلفل دلمه هممیتونیم بریزیم خوشبو بشه بعد که پخت دو تا تخم مرغو که از قبل شکستیم هم زدیممیریزیم توش ...بعد هم میزنیم گوجه ها و تخم مرغا قاطی شن ....وقتی پختبرمیداریم...

s.1.9.2014

اخراجی موقت
البته که این کارا رو فقط دخترا نباید بلد باشند.سبزی رو که خریدی باید ساقه های بلندشو حذف کنی با دست جدا کنی سعی کنی برگا رو از ساقه جدا کنی مثلا برگای جعفری یا شنبلیله رو. توضیحش سخته یعنی شما تا حالا ندید یکی سبزی پاک کنه جلوتون؟؟!!!.
:w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15:

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
یا ابرفرض .:eek:..چقدر شوما بلدی...من با 5 سال سابقه عضویت در باشگاه بلد نیستم هنوز....:confused:

شما به جا یه اینجا اومدن یه بار برو ور دست مامان واستا تا یاد بگیری :)
مث من باش کافیه یه بار جلوم غذا درست کنن دیگه خودم یاد می گیرم:)

البته آشپزی کاری نداره من از یک سالو پیش قبل ک مامانم مریض شد آشپژی رو شرو کردمو خیلی از غذاها رو بلدم
فقط یه ماه همت کن خخخ

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما به جا یه اینجا اومدن یه بار برو ور دست مامان واستا تا یاد بگیری :)
مث من باش کافیه یه بار جلوم غذا درست کنن دیگه خودم یاد می گیرم:)

البته آشپزی کاری نداره من از یک سالو پیش قبل ک مامانم مریض شد آشپژی رو شرو کردمو خیلی از غذاها رو بلدم
فقط یه ماه همت کن خخخ

شما مازندرانی یا شمالی هستین؟؟
آشپزی راحتم نیستا ....هر کی دوس نداشته باشه نمیتونه آشپز خوبی بشه....:smile:

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
غذای دانشجو بایستی یه کباب کویده سلف باشه که وختی نزدیک سلف میشی از بوش حالت بد شه ولی بازم به روی خودت نیاری بگی خدایا توکل به خودت بری داخل جلو دهن ودماغت هم ببندی آخ حتی اگه ظاهرشم دیدی هیچی نگی بعد ظرفت رو که گرفتی مستقیم بری جلو مسءول سلف با جاش خالی کنی تو سطل زباله با یه لبخند زبیا برگردی و بری . و این کار رو آنقدر تکرار کنی تا تمام انشجویان باهات همراه بشن و از اون به بعد جلو سطل زباله یه صف طولانی تشکیل بشهه اونجایه که باید اسمت رو بذاری دانشجو.والللااااااااااا

تو دانشگاه ما این کارا بشدت سرکوب میشه بشدتتتتت....
بنابراین بهتره اصلا غذاشو نخوری و خودت یا غذا از بیرون بخری یا واس خودت لقمه بیاری.....

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نع نیستم
منم خوب دوست ندارم ولی مجبورم :))

من اتفاقا خیلیییییییییییییی دوس دارم ....ای بابا ایشالا علاقه ند شی...
آخه فک کنم گفتی گیاه سلمه (ینی یکی دیگه گفت؟؟)... آخه احساس میکنم این گیاه تو شمال در میاد ...ما بهش میگیم سلیمه ....تو آشم میریزیم...

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
من اتفاقا خیلیییییییییییییی دوس دارم ....ای بابا ایشالا علاقه ند شی...
آخه فک کنم گفتی گیاه سلمه (ینی یکی دیگه گفت؟؟)... آخه احساس میکنم این گیاه تو شمال در میاد ...ما بهش میگیم سلیمه ....تو آشم میریزیم...

خراسانم بهش همینو می گن :)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
تو دانشگاه ما این کارا بشدت سرکوب میشه بشدتتتتت....
بنابراین بهتره اصلا غذاشو نخوری و خودت یا غذا از بیرون بخری یا واس خودت لقمه بیاری.....

من یادمه 3 ترم آخر اصلا دانشگاه غذا نمی خوردم

کلا دیگه ناهار نمی خوردم

ros.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
غذای دانشجو بایستی یه کباب کویده سلف باشه که وختی نزدیک سلف میشی از بوش حالت بد شه ولی بازم به روی خودت نیاری بگی خدایا توکل به خودت بری داخل جلو دهن ودماغت هم ببندی آخ حتی اگه ظاهرشم دیدی هیچی نگی بعد ظرفت رو که گرفتی مستقیم بری جلو مسءول سلف با جاش خالی کنی تو سطل زباله با یه لبخند زبیا برگردی و بری . و این کار رو آنقدر تکرار کنی تا تمام انشجویان باهات همراه بشن و از اون به بعد جلو سطل زباله یه صف طولانی تشکیل بشهه اونجایه که باید اسمت رو بذاری دانشجو.والللااااااااااا

واااا شما زندان بودین یا دانشگاه؟؟
من خوابگاهی نیستم ولی روزایی ک مجبور بودم از سلف ناهار بگیرم غذاشون بد نبود حتی میتونم بگم بعضیاش خوشمزه بود!!!

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من یادمه 3 ترم آخر اصلا دانشگاه غذا نمی خوردم

کلا دیگه ناهار نمی خوردم

منم همینطور ....
تو دانشگاه معده درد گرفتم و امراض دیگه ....معده دردم واقعا وحشتناک میشه ....
غذاهاش خوب نیست....خودم اگه وقت داشته باشم یا غذا میبرم یا برمیگردم بین کلاسا خوابگاه یا گشنه میمونم صبر میکنم کلاسا تموم شه ....

f.babaei

عضو جدید
آخ یادش بخیر همیشه غذامون یا ساچمه پلو بود یا دمپایی ابری:)

تازه تو خونه هم که بچه ها چند بار غذا پختن برنجش شفته شده بود بیشتر شبیه شیر برنج بود تا پلو:redface:

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
منم همینطور ....
تو دانشگاه معده درد گرفتم و امراض دیگه ....معده دردم واقعا وحشتناک میشه ....
غذاهاش خوب نیست....خودم اگه وقت داشته باشم یا غذا میبرم یا برمیگردم بین کلاسا خوابگاه یا گشنه میمونم صبر میکنم کلاسا تموم شه ....
ولی خدا خیرشون بده اون مدت همچین لاغر شده بودم خخخ
آخه من تو سلف گربه دیده بودم دیگه بدمم اومده بود از طرفی به قیمتش نمیارزید

متاسفانه؟؟؟
خوشبحالتون همشهری امام رضایین....

کلا مشهدو دوست ندارمی

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واااا شما زندان بودین یا دانشگاه؟؟
من خوابگاهی نیستم ولی روزایی ک مجبور بودم از سلف ناهار بگیرم غذاشون بد نبود حتی میتونم بگم بعضیاش خوشمزه بود!!!

همه ی دانشگاه ها غذاهاش بد نیست ...
ما هم دو سال اول دانشگامون غذاهاش خوب بود هر روز ماست و میوه و ترشی هم با غذا بود ولی الان هم غذا ها بد شده هم گرون شده هم کم میریزن هم ماستو میوه حذف شده ....

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ولی خدا خیرشون بده اون مدت همچین لاغر شده بودم خخخ
آخه من تو سلف گربه دیده بودم دیگه بدمم اومده بود از طرفی به قیمتش نمیارزید

کلا مشهدو دوست ندارمی

من لاغر بودم الان اسکلتم ....:biggrin:

ای بابا .....

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آخ یادش بخیر همیشه غذامون یا ساچمه پلو بود یا دمپایی ابری:)

تازه تو خونه هم که بچه ها چند بار غذا پختن برنجش شفته شده بود بیشتر شبیه شیر برنج بود تا پلو:redface:

امان از دمپایی ابری....
شفته پلو نه راحت الحلقوم....
:D

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
همه ی دانشگاه ها غذاهاش بد نیست ...
ما هم دو سال اول دانشگامون غذاهاش خوب بود هر روز ماست و میوه و ترشی هم با غذا بود ولی الان هم غذا ها بد شده هم گرون شده هم کم میریزن هم ماستو میوه حذف شده ....

یادمه روزی ک فضای سبزو میزدن فرداش قرمه سبزی داشت سلف
همشم سبزی بودو روغن !!! نمی دونم روغن موتور می ریختن ک اونقد سیاه بود!!

s.1.9.2014

اخراجی موقت
البته که این کارا رو فقط دخترا نباید بلد باشند.سبزی رو که خریدی باید ساقه های بلندشو حذف کنی با دست جدا کنی سعی کنی برگا رو از ساقه جدا کنی مثلا برگای جعفری یا شنبلیله رو. توضیحش سخته یعنی شما تا حالا ندید یکی سبزی پاک کنه جلوتون؟؟!!!.

سبزی قرمه رو از چمن تامین میکنن روغنش رو هم از روغن موتور ماشینای اساتید:biggrin:

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

آخی... اینو همه میگن و واقعا هم همینطوریه ماهم وقتی چمن دانشگاهو میزنن فرداش قرمه داشتیم.... ولی یه نکته چمن اصلا نمیپزه ....پس یه تناقضه بچه های ورودی باورشون نشه که قرمه سبزی با چمنای دانشگاست.... این یه شوخیه از قدیم بین بچه ها ....

ile

عضو جدید
این یکی از افتخارات کشور ماست که به مهمترین قشر یک کشور که داره علم آموزی میکنه و از طرفی از لحاظ جسمی داره تکامل پیدا میکنه اینجوری غذا میدن! واقعا این مدیر ها و رئیس ها مایه شرم هستند. دیگه بچه ی 2 ساله هم میدونه غذای سالم و خوب نخوره نمیتونه درست زندگی کنه !

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
آخی... اینو همه میگن و واقعا هم همینطوریه ماهم وقتی چمن دانشگاهو میزنن فرداش قرمه داشتیم.... ولی یه نکته چمن اصلا نمیپزه ....پس یه تناقضه بچه های ورودی باورشون نشه که قرمه سبزی با چمنای دانشگاست.... این یه شوخیه از قدیم بین بچه ها ....

از کجا میدونی نمیپزه؟
تجربه؟:D

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این یکی از افتخارات کشور ماست که به مهمترین قشر یک کشور که داره علم آموزی میکنه و از طرفی از لحاظ جسمی داره تکامل پیدا میکنه اینجوری غذا میدن! واقعا این مدیر ها و رئیس ها مایه شرم هستند. دیگه بچه ی 2 ساله هم میدونه غذای سالم و خوب نخوره نمیتونه درست زندگی کنه !

سیاسی حرف نزنین اخطار میگیرینااااا.....
آخه قدیما پول غذارو فک کنم وزارت میداد ولی الان وام و غذا از صندوق رفاه خود دانشگاه تامین میشه ینی پولی که خود بچه ها میدن (پول شبانه ها پول خوابگاه پول وام و....) واسه همین کیفیت غذا بد شده ...