من از اول راهنمایی آشپزی یاد گرفتم چون مامانم شاغل بود......یا ابرفرض ...چقدر شوما بلدی...من با 5 سال سابقه عضویت در باشگاه بلد نیستم هنوز....
![]()

من از اول راهنمایی آشپزی یاد گرفتم چون مامانم شاغل بود......یا ابرفرض ...چقدر شوما بلدی...من با 5 سال سابقه عضویت در باشگاه بلد نیستم هنوز....
![]()
البته که این کارا رو فقط دخترا نباید بلد باشند.سبزی رو که خریدی باید ساقه های بلندشو حذف کنی با دست جدا کنی سعی کنی برگا رو از ساقه جدا کنی مثلا برگای جعفری یا شنبلیله رو. توضیحش سخته یعنی شما تا حالا ندید یکی سبزی پاک کنه جلوتون؟؟!!!.
یا ابرفرض ...چقدر شوما بلدی...من با 5 سال سابقه عضویت در باشگاه بلد نیستم هنوز....
![]()
شما به جا یه اینجا اومدن یه بار برو ور دست مامان واستا تا یاد بگیری
مث من باش کافیه یه بار جلوم غذا درست کنن دیگه خودم یاد می گیرم
البته آشپزی کاری نداره من از یک سالو پیش قبل ک مامانم مریض شد آشپژی رو شرو کردمو خیلی از غذاها رو بلدم
فقط یه ماه همت کن خخخ
شما مازندرانی یا شمالی هستین؟؟
آشپزی راحتم نیستا ....هر کی دوس نداشته باشه نمیتونه آشپز خوبی بشه....![]()
غذای دانشجو بایستی یه کباب کویده سلف باشه که وختی نزدیک سلف میشی از بوش حالت بد شه ولی بازم به روی خودت نیاری بگی خدایا توکل به خودت بری داخل جلو دهن ودماغت هم ببندی آخ حتی اگه ظاهرشم دیدی هیچی نگی بعد ظرفت رو که گرفتی مستقیم بری جلو مسءول سلف با جاش خالی کنی تو سطل زباله با یه لبخند زبیا برگردی و بری . و این کار رو آنقدر تکرار کنی تا تمام انشجویان باهات همراه بشن و از اون به بعد جلو سطل زباله یه صف طولانی تشکیل بشهه اونجایه که باید اسمت رو بذاری دانشجو.والللااااااااااا
نع نیستم
منم خوب دوست ندارم ولی مجبورم)
من اتفاقا خیلیییییییییییییی دوس دارم ....ای بابا ایشالا علاقه ند شی...
آخه فک کنم گفتی گیاه سلمه (ینی یکی دیگه گفت؟؟)... آخه احساس میکنم این گیاه تو شمال در میاد ...ما بهش میگیم سلیمه ....تو آشم میریزیم...
تو دانشگاه ما این کارا بشدت سرکوب میشه بشدتتتتت....
بنابراین بهتره اصلا غذاشو نخوری و خودت یا غذا از بیرون بخری یا واس خودت لقمه بیاری.....
خراسانم بهش همینو می گن![]()
غذای دانشجو بایستی یه کباب کویده سلف باشه که وختی نزدیک سلف میشی از بوش حالت بد شه ولی بازم به روی خودت نیاری بگی خدایا توکل به خودت بری داخل جلو دهن ودماغت هم ببندی آخ حتی اگه ظاهرشم دیدی هیچی نگی بعد ظرفت رو که گرفتی مستقیم بری جلو مسءول سلف با جاش خالی کنی تو سطل زباله با یه لبخند زبیا برگردی و بری . و این کار رو آنقدر تکرار کنی تا تمام انشجویان باهات همراه بشن و از اون به بعد جلو سطل زباله یه صف طولانی تشکیل بشهه اونجایه که باید اسمت رو بذاری دانشجو.والللااااااااااا
اا آرهههه ... یادم رفته بود دوستمم تربتی بود بلد بود یادم رفته بود...
پس خراسانی هستین ؟ .... خوشبختم ....
من یادمه 3 ترم آخر اصلا دانشگاه غذا نمی خوردم
کلا دیگه ناهار نمی خوردم
بعله
متاسفانه مشهدیم![]()
ولی خدا خیرشون بده اون مدت همچین لاغر شده بودم خخخمنم همینطور ....
تو دانشگاه معده درد گرفتم و امراض دیگه ....معده دردم واقعا وحشتناک میشه ....
غذاهاش خوب نیست....خودم اگه وقت داشته باشم یا غذا میبرم یا برمیگردم بین کلاسا خوابگاه یا گشنه میمونم صبر میکنم کلاسا تموم شه ....
متاسفانه؟؟؟
خوشبحالتون همشهری امام رضایین....
واااا شما زندان بودین یا دانشگاه؟؟
من خوابگاهی نیستم ولی روزایی ک مجبور بودم از سلف ناهار بگیرم غذاشون بد نبود حتی میتونم بگم بعضیاش خوشمزه بود!!!
ولی خدا خیرشون بده اون مدت همچین لاغر شده بودم خخخ
آخه من تو سلف گربه دیده بودم دیگه بدمم اومده بود از طرفی به قیمتش نمیارزید
کلا مشهدو دوست ندارمی
آخ یادش بخیر همیشه غذامون یا ساچمه پلو بود یا دمپایی ابری
تازه تو خونه هم که بچه ها چند بار غذا پختن برنجش شفته شده بود بیشتر شبیه شیر برنج بود تا پلو![]()
همه ی دانشگاه ها غذاهاش بد نیست ...
ما هم دو سال اول دانشگامون غذاهاش خوب بود هر روز ماست و میوه و ترشی هم با غذا بود ولی الان هم غذا ها بد شده هم گرون شده هم کم میریزن هم ماستو میوه حذف شده ....
البته که این کارا رو فقط دخترا نباید بلد باشند.سبزی رو که خریدی باید ساقه های بلندشو حذف کنی با دست جدا کنی سعی کنی برگا رو از ساقه جدا کنی مثلا برگای جعفری یا شنبلیله رو. توضیحش سخته یعنی شما تا حالا ندید یکی سبزی پاک کنه جلوتون؟؟!!!.
سبزی قرمه رو از چمن تامین میکنن روغنش رو هم از روغن موتور ماشینای اساتیدیادمه روزی ک فضای سبزو میزدن فرداش قرمه سبزی داشت سلف
همشم سبزی بودو روغن !!! نمی دونم روغن موتور می ریختن ک اونقد سیاه بود!!
یادمه روزی ک فضای سبزو میزدن فرداش قرمه سبزی داشت سلف
همشم سبزی بودو روغن !!! نمی دونم روغن موتور می ریختن ک اونقد سیاه بود!!
آخی... اینو همه میگن و واقعا هم همینطوریه ماهم وقتی چمن دانشگاهو میزنن فرداش قرمه داشتیم.... ولی یه نکته چمن اصلا نمیپزه ....پس یه تناقضه بچه های ورودی باورشون نشه که قرمه سبزی با چمنای دانشگاست.... این یه شوخیه از قدیم بین بچه ها ....
این یکی از افتخارات کشور ماست که به مهمترین قشر یک کشور که داره علم آموزی میکنه و از طرفی از لحاظ جسمی داره تکامل پیدا میکنه اینجوری غذا میدن! واقعا این مدیر ها و رئیس ها مایه شرم هستند. دیگه بچه ی 2 ساله هم میدونه غذای سالم و خوب نخوره نمیتونه درست زندگی کنه !
هرکی بگه خفن ترین غذای خونه دانشجویی چیه بهش جایزه میدمنه تحقیق و پژوهش...![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
طرز تهیه گازپاچو (غذای اسپانیایی) | آشپزی | 0 | |
![]() |
غذای نذری کم هزینه ماه رمضان | آشپزی | 13 | |
![]() |
آموزش چگونه غذای چینی و شرقی خوردن با چوبک یا چاپستیک | آشپزی | 0 | |
![]() |
[غذای ملل] خلاقیت آشپزی با پیتزا رولی | آشپزی | 0 | |
![]() |
طرز تهیه کشک کدو(غذای کرمانی) | آشپزی | 0 |