رستورانش کجاس؟![]()
این همه دختر تو باشگاه هست یکی دو تاشو ردیف کن با خودمون ببریم.بی تعارف بگم،سفری که دختر توش نباشه یه چیزیش کمه،یعنی همه لذتها و طعمها رو نمیتونی بچشی![]()
این همه دختر تو باشگاه هست یکی دو تاشو ردیف کن با خودمون ببریم.
منم همینو میگم دیگه...جووووونم؟!
مگه کیف مسافرتی هستن
منظورم دوست دختر بود یا دخترای اقوام جانم
نه دختر کرایه ایی واسه خوشگذرانی![]()
![]()
اگر دستم رسد بر چرخ گردون
از او پرسم که این چون است و آن چون
یکی را داده ای صد ناز و نعمت
یکی را قرص جو آلوده در خون
دلم کباب شد.![]()
اگر دستم رسد بر چرخ گردون
از او پرسم که این چون است و آن چون
یکی را داده ای صد ناز و نعمت
یکی را قرص جو آلوده در خون
روز جمعه ای بجای فیله گوساله دلمون کباب شدعکس غذا هم براتون میذارم.خب توی این غذاها هم کبابهای دیگه هستش.
ما که هر وقت میریم مسافرت اول فکر اینیم کدوم رستوران اون شهر بهترینه که بریم غذا بخوریم.
هر وقت هم هر جا میریم 4تا پسر همراه همیم و بقیه کسانی که تو رستوران هستن یا خانوادگی هستن یا با معشوقه هاشون و همه چپ چپ مارو نگاه میکنن که چه دلیلی داره چهارتا پسر بیان اینجور جای گرونی غذا بخورن.
اما ما وقتی میریم مسافرت به دل خودمون خوش میگذرونیم و از لحاظ شکم باید جاهای خوب بریم
روی میز غذاهای سمت چپی کباب بختیاری هستش و سمت راستی جوجه کباب و بقیش که سالا و ماست خیار هستش
![]()
اینم موقع ناهار![]()
![]()
اینجام که همه شکموها جمع اند .بابا برین بچسبین به درستون .کباب که برا آدم نون نمیشه
بابا خب میرفتین طرقبه یا شاندیز غذاهاش خوبهعزیز ما پرسیدیم گفتن بهترینش پسران کریم و معین درباری هست که دوتاشو رفتیم
اما دوتاشون رو روی هم میذاشتن اندازه یه رستوران ساده شیراز هم نمیشد
باز معین درباری محیطش یه کم بهتر بود
اما چیزی که حال منو بهم میزد هیجا گوشت گوساله نبود و همش گوسفند بود و منم مجبور میشدم فقط مرغ بخورم
فقط یه رستوران به اسم یزدانیان اگه اشتباه نکنم رو به روی راه اهن اونور خیابون بود که من غذای ماهی قزل آلاشو خیلی دوست داشتم چون واسه ما اولین بار بود هم میخوردم.
اخه ما جنوبیها ماهی معروف و خوشمزمون "شیر" هستش که فکر کنم از قزل آلا خیلی بهتره.
دیگه رستوران خوب دیگه ایی بهمون معرفی نکردن.
رستوران هتل اترک و یه هتل دقیقا جفتش که اسمشو یادم نیست هم بد نبود.
اما رستوران هتل اطلس هم خیلی باحال بود یه شب رفتیم.ولی یه ایرانی تو پیدا نمیشد و همش عرب بودن.![]()
بابا خب میرفتین طرقبه یا شاندیز غذاهاش خوبه
پسران کریمم به نظر من بیشتر به خاطر چلو گوشت و ماهیچشه که معروف شده البته حق با شماست خیلی شلوغه باید تو نوبت باشی واسه نشستن جاش مناسب نیس
اگه کباب میخواستینم باید میرفتین رضایی
البته رستوران شاندیزم کباب خوبی داره
معین درباریم که زیاد تعریف میکنن ولی من خیلی خوشم نیومد![]()
یه سوال!
شما به جا صبحانم کباب میخورین؟![]()
نه بابا ، من اصلا صبحانه نمیخورم.ولی بین ساعت 11 تا 12 هم نهارمو میخورم![]()
آقا شما هم که یا کفشاتو به نمایش میزاری یا غذاهاتونو.............نمیگی یکی دلش می خواد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
چرا اینجوری نگاه میکنید؟
خب من عادتم بوده همیشه این موقع غذا خوردم.دیگه مگر اینکه دانشگاه باشم ساعت 1 میخورم.
تازشم من همیشه خودم جدا میشینم میخورم و کاری به بقیه ندارم
هر چند بقیه هم اینجورن
مگر اینکه بابام اینجا باشه با مامانم پیش هم میشینن میخورن یا یکی از داداشام وقتی اینجا باشه با مامانم میشینن میخورن.
ولی من و یکی دیگه از داداشام که استاد دانشگاس و ساعتاش و کلاساش معلوم نیست کی میاد واسه خودمون هر وقت دلمون خواست غذا میکشیم و جدا میشینیم میخوریم.
کلا این رسم و رسومات تو خونه ما نبوده که منتظر کسی بمونیم مثلا تا ساعت 2 یا 4 که دل و رودمون قاطی بشه و هیچی نخوریم
چون بابامون که کمتر موقعی پیشمون بوده و مثل شما شهریا نیستیم جانم که مثلا صبر کنیم بابامون ساعت 3 که از اداره اومد همگی دور هم غذا بخوریم
آدم باید دلش پاک باشه وگرنه من شاممو هم بین ساعت 7 تا 8 میخورم[/QUOTE]
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
لوکوموتیو کباب پز +عکس | تالار عکس | 4 | |
![]() |
عکس یک چلو کباب خور حرفه ای............... | تالار عکس | 3 | |
![]() |
این عکس را ببینی دلت براش کباب میشه... | تالار عکس | 5 | |
![]() |
کباب جنگلی، یک رقیب جدی برای اکبر جوجه (عکس) | تالار عکس | 1 | |
![]() |