چه تحویلی میگیرن خودشونو![]()
خودمون تحویل نگیریم پس کی بگیره جانم؟!

تازه امشبم جاتون خالیم رفتیم چند سیخ کباب تو رگ زدیم اما ایندفعه دیگه خداییش دلم نیومد بیام عکسشو براتون بذارم که آه و ناله بچه ها در بیاد

ولی به یاد همتون خوردم

چه تحویلی میگیرن خودشونو![]()
چرا اینجوری نگاه میکنید؟
خب من عادتم بوده همیشه این موقع غذا خوردم.دیگه مگر اینکه دانشگاه باشم ساعت 1 میخورم.
تازشم من همیشه خودم جدا میشینم میخورم و کاری به بقیه ندارم
هر چند بقیه هم اینجورن
مگر اینکه بابام اینجا باشه با مامانم پیش هم میشینن میخورن یا یکی از داداشام وقتی اینجا باشه با مامانم میشینن میخورن.
ولی من و یکی دیگه از داداشام که استاد دانشگاس و ساعتاش و کلاساش معلوم نیست کی میاد واسه خودمون هر وقت دلمون خواست غذا میکشیم و جدا میشینیم میخوریم.
کلا این رسم و رسومات تو خونه ما نبوده که منتظر کسی بمونیم مثلا تا ساعت 2 یا 4 که دل و رودمون قاطی بشه و هیچی نخوریم
چون بابامون که کمتر موقعی پیشمون بوده و مثل شما شهریا نیستیم جانم که مثلا صبر کنیم بابامون ساعت 3 که از اداره اومد همگی دور هم غذا بخوریم
آدم باید دلش پاک باشه وگرنه من شاممو هم بین ساعت 7 تا 8 میخورم![]()
تعجبم از این بود که موقعی که نهار میخوری(ساعت 11) من هنوز از خواب بلند نشدم و صبحونمو نخوردم(مگر در مواقع استثنایی اون موقع صبحونمو خورده باشم ولی نهار محاله
)
تو صبحونتو ساعت چند میخوری که نهارت میفته ساعت 11![]()
كباب خور محترم اين گوشت چه حيونيه كه داري ميخوري بيشتر شبيه شتره
ميگم خوشمزه بود يا نه بايد دندونارو خيلي اذيت كرده باشه
خانوم جان اگه یه ذره پیاممو درست تر خونده بودی متوجه میشدی که گفته بودم اصلا صبحانه نمیخورم
تازشم من اگه 11:30 هم از خواب بلند شم همونموقع تا دست و صورتمو شستم میرم ناهار میخورم
یا فوقش نیم ساعت بعدش و ساعت 12 میخورم
اما کلا این چیزا مهم نیست و آدم باید دلش پاک باشه![]()
واقعا نميدونم به آدمهايي كه واقعا چيزي براي خوردن ندارند فكر كرديد؟
ما انسانيم.....ميتونيم به جاي عكس كباب گذاشتن واسه همديگه يه كاري انجام بديم كه شايد دست يه بچه يتيم رو بگيره......
واقعا نميدونم چي بگم.......
عکس غذا هم براتون میذارم.خب توی این غذاها هم کبابهای دیگه هستش.
ما که هر وقت میریم مسافرت اول فکر اینیم کدوم رستوران اون شهر بهترینه که بریم غذا بخوریم.
هر وقت هم هر جا میریم 4تا پسر همراه همیم و بقیه کسانی که تو رستوران هستن یا خانوادگی هستن یا با معشوقه هاشون و همه چپ چپ مارو نگاه میکنن که چه دلیلی داره چهارتا پسر بیان اینجور جای گرونی غذا بخورن.
اما ما وقتی میریم مسافرت به دل خودمون خوش میگذرونیم و از لحاظ شکم باید جاهای خوب بریم
روی میز غذاهای سمت چپی کباب بختیاری هستش و سمت راستی جوجه کباب و بقیش که سالا و ماست خیار هستش
![]()
اینم موقع ناهار![]()
![]()
کباب برگ و فلفلی(شبیه کباب بختیاری) و ته چین مرغ
![]()
یادم نیست دقیقا چیا بودش اما فکر کنم:
جوجه چینی،ماهی،سلطانی،بختیاری و برگ بود.
![]()
.....................
کباب ترکیش به نظر من خیلی خوبه
مشهد - رستوران پسران کریم
...........
[FONT=arial,helvetica,sans-serif][/FONT]![]()
دااش شما تشریف بیار شمال خودم هستم خدمتت، بنزینم تا دلت بخوای دارم
اتفاقا چن ماهه پیش چن از بچه های شیراز ممونمون بود یکیشون که شیرازی بود اونیکیم بچه قیر بود... بچه های توپین. خلاصه جاتون خالی سه تایی زدیم تو کوه و دریا ایشالله شما هم میاین 4تایی میریم
![]()
اینارم نیم ساعت پیش گرفتم
![]()
![]()
![]()
![]()
ولی هر وقت اومدی گیلان حتما دیلمان برو، نرسیده به لاهیجان (از رشت- به لاهیجان) یه فرعی میخوره طرفه سیاهکل که 30 کیلومتر که تو جنگل بری میرسی دیلمان، ابشار لونک هم اونجاست که خیلی باصفاسه، یعنی راسته کار خودته که بساطه کبابو علم کنی...
ما دو سال پیش رفته بودیم طرفای ماهشهر، یه روز گفتن بریم صحرا ما هم که تا حالا صحرا ندیده بودیم ولی همون صحرایی که واسه شما بی اب و علفه واسه ما خیلی باصفا بود، خاطراته خیلی خوبی ازش دارم مخصوصا بزن و برقص اخر شبش![]()
چه خوبه
چه خوبه
خوش به حالت
من فقط یه بار از اینا خوردم
کاش اومده بودم عروسی(ولی کم زدین سر سیخا ها)
چرا خبرم نکردی بیام عکسا رو ببینم؟![]()
اولین بارت بوده که کباب می خوردی که اینجوری عکسشو پخش کردی یه خارجی ببینه نمی گه ایرانی ها گشنن
واقعا نميدونم به آدمهايي كه واقعا چيزي براي خوردن ندارند فكر كرديد؟
ما انسانيم.....ميتونيم به جاي عكس كباب گذاشتن واسه همديگه يه كاري انجام بديم كه شايد دست يه بچه يتيم رو بگيره......
واقعا نميدونم چي بگم.......
منم جوووووووووجهموخوااااااااام
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
لوکوموتیو کباب پز +عکس | تالار عکس | 4 | |
![]() |
عکس یک چلو کباب خور حرفه ای............... | تالار عکس | 3 | |
![]() |
این عکس را ببینی دلت براش کباب میشه... | تالار عکس | 5 | |
![]() |
کباب جنگلی، یک رقیب جدی برای اکبر جوجه (عکس) | تالار عکس | 1 | |