تازه از اونجاهاش رو ندیدین که با سمباده میفتن به جون استخون دماغ:confused:
chik.chik.jhik عضو جدید کاربر ممتاز Jun 25, 2013 #31 تازه از اونجاهاش رو ندیدین که با سمباده میفتن به جون استخون دماغ
♫ ♫ (。◕‿◕。) ♫ ♫ عضو جدید کاربر ممتاز Jun 25, 2013 #32 خیلی کار خاصی هم نمی کنن این دکترای جراحی بینی... من فکر میکردم پیچیده تر از اینا باشه...بدک نبود. کنجکاوبودم بدونم چجوریاست،البته قبلاً دیده بودم این عکسارو تنکیو
خیلی کار خاصی هم نمی کنن این دکترای جراحی بینی... من فکر میکردم پیچیده تر از اینا باشه...بدک نبود. کنجکاوبودم بدونم چجوریاست،البته قبلاً دیده بودم این عکسارو تنکیو
♫ ♫ (。◕‿◕。) ♫ ♫ عضو جدید کاربر ممتاز Jun 26, 2013 #35 chik.chik.jhik گفت: تازه از اونجاهاش رو ندیدین که با سمباده میفتن به جون استخون دماغ کلیک کنید تا باز شود... چه فیلم ترسناکیه پس
chik.chik.jhik گفت: تازه از اونجاهاش رو ندیدین که با سمباده میفتن به جون استخون دماغ کلیک کنید تا باز شود... چه فیلم ترسناکیه پس
chik.chik.jhik عضو جدید کاربر ممتاز Jun 26, 2013 #36 ♫ ♫ (。◕‿◕。) ♫ ♫ گفت: چه فیلم ترسناکیه پس کلیک کنید تا باز شود...
D daneh jou عضو جدید کاربر ممتاز Jun 26, 2013 #37 خوب عمله دیگه ........ خونریزی و از اینجور چیزها داره .........
J JASMIN.S کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jun 26, 2013 #40 دمشون گرم.به خاطر زیبا سازیه جامعه چه رنجی متحمل میشن آخرین ویرایش: Jun 26, 2013
vahid haghverdi کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jun 26, 2013 #41 قلم زنی هم داره..... کلاً آدمای کوته فکر و کوته نظر از این کارا میکنن........
لیختن اشتاین عضو جدید Jun 26, 2013 #43 ایییییی././.// واقعا ادم گرفتار کار بانکی بشه .نه دماغشو عمل کنه./././.../
hanane1 عضو جدید کاربر ممتاز Jan 14, 2014 #46 چه ترسناک بود.. خوب عاقا مگه مرض دارید خودتونو اینخدره عذاب میدید :|
MINA 73 عضو جدید Jan 14, 2014 #47 فک کن اینهمه بدبختی داره بعد از 10 نفر آخرسر 2 نفر راضی هستن..........یا مث پینوکیو میشی یا اینکه کجه دماغت!!
فک کن اینهمه بدبختی داره بعد از 10 نفر آخرسر 2 نفر راضی هستن..........یا مث پینوکیو میشی یا اینکه کجه دماغت!!
MaRaL.arch کاربر فعال تالار مهندسی معماری , کاربر ممتاز Jan 14, 2014 #49 اونایی ک چنین کارایی رو میکنن ی چیزی تو وجودشون گم شده بجا پیدا کردن اون،در ب در اینن ک با ی چیزی ، یجوری جایگزینش کنن خدا هدایتشون کنه
اونایی ک چنین کارایی رو میکنن ی چیزی تو وجودشون گم شده بجا پیدا کردن اون،در ب در اینن ک با ی چیزی ، یجوری جایگزینش کنن خدا هدایتشون کنه