علی کریمی یا فرهاد مجیدی

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
من نگفتم کمتر بوده گفتم نمیدونم
چون فرهاد مجیدی وسط فصل تیمشو گداشت و رفت همه هم میدونن دخترش بهونه بود شما خودتون نظرت چیه؟
کریمی هم اگه همچون کاری رو میکرد شما میتونستید بهش بگید پولکی و اینم میدونی که کشور های اماراتی حاضرن چه پولی به کریمی بدن تا اون بره تو تیمشون بازی کنه
ولی این کارو نکرد

واقعا نمیدونی؟؟
خوب منم پیش فرض رو گذاشتم رو پولکی بودن مجیدی ، گفتم اما رویانیان گفته آقای کریمی به شما هم 1 میلیون دلار دادیم ، پس چرا از رد کردن پیشنهاد 1 میلیون دلاری عربها میگی؟؟
این یعنی اینکه کریمی عوام فریبی کرده ، در حالی که خودش این پول رو از پرسپولیس گرفته و صداش در نیومده اما رد کردن پیشنهاد عربها میگه

حالا یه سوال دیگه میدونی مجیدی برای اون 4 ماه چقدر از الغرافه گرفت؟؟

Anarchist

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
http://www.tabnak.ir/fa/news/279774/%DA%A9%D9%85%D8%AA%D8%B1-%D8%A7%D8%B2%DB%8C%DA%A9-%D9%85%DB%8C%D9%84%DB%8C%D9%88%D9%86-%D8%AF%D9%84%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D9%87-%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%85%DB%8C-%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%87%E2%80%8C%D8%A7%DB%8C%D9%85
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس درباره این گفته کریمی که «آنها نباید با علی کریمی که با پرسپولیس قرارداد سفید امضا کرده و پیشنهاد یک میلیون دلاری عجمان را ردکرده این طور رفتار می‌کردند» اظهار کرد: مطمئن باشید قراردادی که ما با کریمی بستیم هم در آن زمان به همین مقدار بود. ما کمتر از پیشنهادی که عجمان به کریمی داده بود با او قرارداد نبسته‌ایم.
غیرت علی کریمی و تعصبش نسبت به پرسپولیس برا ما اثبات شده اس
درضمن این سایت ها و خبر گزاری و روزنامه ها که هرچی خودشون برداشت میکنن اینجا میذارن حالا معلوم نیست رویانیان چی گفته که این اینجوری نوشته البته ممکن هم هست
درست باشه همین که کریمی اونجا نرفته خودش نشون دهنده همه چی هست

reynolds_nike

عضو جدید
کاربر ممتاز
در مورد مقایسه تعصب این 2 تا بگم که باید قبول کنیم که تعصبشون قابل مقایسه نیست.

کریمی یکی از بازیکنای پر افتخار چه در رده ملی و چه باشگاهی.ولی به نظر من به حق خودش نرسید.کریمی سال 78 یا 79 مورد پسند باشگاه اتلتیکو مادرید قرار گرفت.اگه یادتون باشه تو مرحله ماقبل نهایی که تو منطقه غرب آسیا و تو تهران بود که الهلال و الاتحاد هم بود.که نماینده مدیر باشگاه اتلتیکو به ایران اومده بود .که کریمی هم تو اون بازیها عالی بود.و قرار بود بره اتلتیکو مادرید.ولی چون سهم کمی از این انتقال به پرسپولیس میرسید، عابدینی مدیر اون زمان پرسپولیس با این انتقال مخالفت کرد.تو اون دوره کریمی اگه میتونست کاری میکرد که با انتقالش موافقت بشه.ولی این کار رو نکرد تا به پرسپولیس کمک بکنه.بنظرم با این کار بزرگترین اشتباه رو انجام داد.اگه میرفت الان از علی دایی هم پرافتخارتر میشد.و سال های سال تو اسپانیا میتونست بازی کنه.چون استیل بازی کریمی برای بازی کردن تو اسپانیا عالی بود.و اونجا بازیکنای تکنیکی بهتر میتونند پیشرفت کنند.ولی خب متاسفانه نشد!!!!
ویا اینکه کریمی میتونست بعد از بازگشت از آلمان میتونست با بهترین حقوق تو باشگاه های عربی بازی بکنه.ولی ترجیح داد تو پرسپولیس بازی کنه و یه دوره هم که با مدیران باشگاه مشکل پیدا کرد رفت استیل و دوباره برگشت. دقت کنید که میگن که نکونام از استقلال 4 میلیارد گرفته.و بازم منت میزارند که پیشنهاد بهتر داشت ولی به خاطر استقلال نرفت!!!! تازه نکونام میگه من تو استقلال ناراحتم ولی نگرش داشتند.مجیدی سال پیش وقتی استقلال بهش نیاز داشت ولی گذاشت رفت .که بهانش دخترش بود. و اگه میموند استقلال میتونست قهرمان بشه و به این راحتی تو آسیا اوت نشه!!آیا ایشون در حال حاضر دغدغه دختر ندارند؟؟!!!! ایشون امسال اول فصل میخواست بیاد استقلال ولی به خاطر بازوبند نیومد!!!!!ولی کریمی بازیکنی که وقتی مهدوی کیا تو زمین باشه میاد بازوبند رو میبنده دست مهدی.خوب بنظرتون اینا اسمش چیه؟؟؟!!!
حالا جالبتر اینه که مجیدی خدافظی میکنه و کلی میتوپه به قلع نوعی و میگه من از مکتب حجازیم!!! ولی چند وقت بعد پشیمون میشه و میگه من به خاطر استقلال اومدم.!!!کسی نیست بگه که شما چرا نیم فصل قبلی و اول فصل به خاطر استقلال نیومدی؟؟!!!!
البته من نمیخواستم این بحثارو بیارم . ولی بعضیا بی انصافند.یکی از دوستان میگفت که کریمی کمکاش به مردم نمایشی هست و ....!!!!!
در کل من نمیگم کریمی از پول بدش میاد ولی از لحاظ تعصب و مردونگی از بازیکنای فوتبال ایران واقعا یه سرو گردن بالاتره

*tasnim*

کاربر فعال تالار پزشکی ,
کاربر ممتاز
خوب معلومه دیگه،وقتی یکی از گزینه های برترین آسیا هست کسی مجیدی رو نمیشناسه
QUOTE]

مهم نیس کسی مجیدیو نمیشناسه مهم اینک اون بهترینه...الکی هم راجع بهش بحث نکنید .......

reynolds_nike

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان از اومدن مجیدی خیلی ناراحتن
اول فصل مشخص بود قلعه نویی مجیدی رو نمیخواد و بحث کاپیتانی هم بهانه بود ، مجیدی هم اول فصل میخواست بیاد که سر همین حرفها و نخواستن ها نیومد
حالا بخاطر استقلال و بخاطر مجیدی خود قلعه نویی خواسته بیاد ، اونم اومده ، مشکل شما چیه؟؟
فرهاد مجیدی همون بازیکنی که بازوبند رو بست به بازوی اسماعیل شرفات بعد از اون گلی که به پرسپولیس زد
شما یه نگاهیی به حاشیه هایی که علی کریمی تو پرسپولیس ایجاد کرده و با همه مربیاتون به مشکل خورده بندازید

ما هیچ مشکلی با اومدن مجیدی نداریم.فقط چون خیلی از دوستان استقلالی بحثایی از کریمی مطرح میکنند که عجیب غریبه!!!اینکه پولکی هست و کمکاش همه بابت خودنمایی هست.اخلاق نداره.بی احترامی میکنه و...!!!اینا در جواب این حرفا بود تا دیگه کمتر به کریمی بی احترامی بشه!!!! مخصوصا این بی حرمتی ها بعد از انتخاب کریمی به عنوان دومین بازیکن آسیا بود!!!که این برای استقلالیا تلخ بود و یک دفعه تو بازی با سایپا شروع کردند به بی احترامی کردن به کریمی!!!

فرهاد مجیدی همون بازیکنی هست که به خاطر کاپیتانی نیومد.مجیدی تا مرز بستن قرار داد اومد جلو و چون فهمید کاپیتان نیست نیومد. من تعجب میکنم که اینهمه توضیح دادم ولی شما میگی مشکل چیه!!!!!
اینکه مجیدی بازوبند رو بسته به بازوی شریفات یه حرکت نمایشی بود.آیا تو بازی های بعدی مجیدی بازوبند رو میداد به شریفات؟؟!!!!!
مجیدی تو تاریخ 7.7 از فوتبال خداحافظی کرد و کلی به قلعه نوعی توپید!!!!و گفت من از مکتب حجازیم!!!چی شد اول فصل به خاطر استقلال نیومد ولی الان به خاطر استقلال اومده!!!!الان دغدغه دختراشون وجود نداره مثل سال پیش!!! جالب اینه که میگفتند طرفدارای حجازی از برگشتنش تاراحتند و علیه مجیدی شعار دادند.بعدش مشخص شد کسایی که شعار میدادند از نوچه های قلعه نوعی بودند!!!!چون حجازی مرامش هیچ موقع اینجوری نبود
من با اومدن یا نیومدن مشکلی ندارم.این بحث رو من اینجا اوردم چون استقلالیا متاسفانه عجیبترین ایرادات به کریمی وارد کرده بودند!!!!که واقعا بی انصافی بود!!! شما میگفتید ایشون هم پولکی هستند ولی با توضیحاتی که تو پست قبلیم دادم نشون دادم کی پولکی تره!!!!و کی باتعصب تره.

من هیچموقع نگفتم کریمی عاری از عیب هست.ولی بعضی مواقع ایراداتی میگیرید که آدم تعجب میکنه!!!
شما گفتید کریمی هم پولکی هست.منم گفتم بله ولی نه به اندازه مجیدی.کریمی اگه واقعا پولکی بود(به اندازه مجیدی) بعد از برگشتن از بایرن میتونست کلا تو باشگاه های عربی بازی کنه و پول پارو کنه.مخصوصا اینکه وقتی عربا بدونند کریمی سابقه بازی تو بایرن رو داشته باشه.حاضرند کلی پول خرج کنند.ولی ایشون ایران رو به پول ترجیح داد.پس تو این زمینه تفاوت زیادی با مجیدی داره

مجیدی بنظرم بازیکن خوبی هستش و تو این قضیه شکی نیست.ولی قبول کنید که مجیدی به کریمی نمیرسه

سهراب1991

عضو جدید
با پیوستن مجیدی به استقلال
نیم فصل دوم یه جورایی جدال بین کریمی و مجیدی هست
خیلی دیدینی میشه نیم فصل

Anarchist

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
یه حرف خوبی دوستمون زدن آقای مجیدی موقع امضا قرارداد عدد چهار رو نشون میده در این رابطه من امروز تو یکی از روزنامه ها اینو خوندم که نوشته بودچرا ایرانپاک عدد 7را نشان نداد؟ خب ایرانپاک هم تو دربی ها 7تا گل زده .مجیدی از لحاظ فنی بازیکن خوبیه ولی به نظرم حرفه ای نیست و کاراش بچگونه و احساسیه

lili-likeable

کاربر فعال
خوب شما همتون دارید از روی تعصبتون روی تیم محبوبتون حرف میرنید و اینجوری بحثتون به هیچ حا نمیرسه...
بدون در نظر گرفتن اینکه این دوتا تو چه تیمی بازی میکنند نمیتونید در موردشون نطر بدید؟؟؟
من خودم فرهاد مجیدی رو خیلی دوست دارم...ولی علی کریمی واسم ارزشش بیشتره...با اینکه هیچ ارزشی برای تیمای پایتخت قائل نیستم
ولی علی کریمی رو خیلی قبول دارم

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حرفه ميزني اخه
كريمي كجا و مجيدي كجا
مقايسه زير صفر با تريليون كجاش درسته اخه
عشق است كريمي
البته مجيدي بازيكن بزرگ و با شخصيتيه ها سوئ برداشت نشه ولي خداييش كريمي و مجيدي قابل مقايسه نيستن

nish nish

کاربر فعال
کریمی که با خودشم درگیری داره اصن خوشم نمیاد ازش
مجیدی وعشق است هم اخلاق هم بازی

nish nish

کاربر فعال
مجله باشگاه بایرن مونیخ در مقاله ای درباره انتقال کریمی نوشت: «رئال به خاطر تنبلی کریمی را به خدمت نگرفت.»

مجله باشگاه بایرن مونیخ ۱۰ انتقال پر حاشیه و پر سرصدای این باشگاه را بررسی کرده است. در این بین انتقال کریمی نیز مورد بررسی قرار گرفته است و نکته ی جالب در این بین علاقه ی رئال مادرید به کریمی بوده است.
شول، زی روبرتو، بالاک، یرمیس، سالی حمیدزیچ، هارگریوز، دایسلر، شواین اشتایگر، همه این بازیکنان تا قبل از انتقال علی کریمی به بایرن یعنی در سال ۲۰۰۵، ۲۰۰۶ به خوبی در خط میانی جا افتاده بودند و بایرن خط هافبک موفقی را یدک می کشید. با این وجود فلیکس ماگات این بازیکن ۲۶ ساله تیم الاهلی امارات را که در آن زمان زیر نظر وینفرد شفر در امارات بازی می کرد به بایرن آورد.

کریمی که عنوان مارادونای آسیا را به خود اختصاص داده بود موفق شده بود در ۸۵ بازی این تیم ۴۹ گل به ثمر برساند با این حال بسیاری از هواداران به موفقیت وی در بایرن و تجدید قوا برای تیم خود شک داشتند.
جالب اینجاست که پس از انجام شدن و قطعی شدن این انتقال مسئولین باشگاه رئال هم اعلام کردند که وی را زیر نظر داشتند و تنها به علت تنبل بودن علی کریمی در تمرینات او را به خدمت نگرفتند.
کریمی در ۳۳ بازی برای بایرن تنها ۳ بار توانست ۹۰ دقیقه ثابت در ترکیب اصلی بازی کند و در برابر مدافعین باهوش بوندس لیگا چندان موفق عمل نکرد. وی در سال ۲۰۱۱ در میان تعجب همگان مجددا توسط ماگات به شالکه انتقال یافت ولی در آنجا هم موفق نبود.

میدونی سوختنم از چیه از کسی دارید طرفداری میکنید اگه واقعا به فکرفوتبال ایرون بود یه خورده زحمت به خودش میداد الان اسمش به عنوان یک بازیکن ایرونی تو یکی از بهترین باشگاههای جهان میشد
مارادونا بودنشم واسه خودش
کسی که از استعدادش واسه بالا بردن اسم ملتش هیچ کاری تو دنیا نکنه به نظرم من به درد هیچ وپوچ میخوره

karimi912

عضو جدید
فـقـط جـادوگـر آسـيـا

كيسه بره دعا كنه جون ميلاد نوري كه مصدومش كرد و دربي رو از دست داد

LEGEND.MM

کاربر فعال تالار موبایل
کاربر ممتاز
یه درصد فکر کن فرهاد مجیدی :biggrin:

عشق است علی کریمی

alikia

عضو جدید
کاربر ممتاز
علی کریمی...هی هی هی هی هی
تواینجاهرکی پرسپولیسی میگه کریمی هرکی استقلالی میگه مجیدی میزاشتین نظرسنجی پرسپولیس استقلال

Hoofariya

عضو جدید
سلام.
اخه اینم سوال پرسیدن داره؟!!! معلومه از بچه ی 3 ساله ام بپرسی میگه : علی کریمی

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
افتخارات ،تكنيك ،خلاقيت وهمچنين محبوبيت داخلي و بين المللي علي كريمي بيشترازفرهادمجيديه.ولي هردوتابازيكن عليرغم سن بالا سطح بالاتري نسبت به سايرهم تيميهاشون دارند.

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
مربیگری فرهاد مجیدی رو دوست دارم
حتی اگه باخته باشه هم باز حمله ای بازی می‌کنه
و این قشنگه ، خیلی خوشم میاد

بالا