عشق های اینترنتی.. آره یا نه ؟؟؟

MellOoOdii...6

عضو جدید
به نظر من حسی که به وجود میاد حس عادت نه عشق... تو دنیای مجازی با دختر/پسر ی که صحبت میکنیم اون جور که خودمون دوست داریم طرف رو ارزیابی میکنیم یعنی خود واقعی ش رو نمیشناسیم بلکه اون خصوصیات خوبی که انتظار داریم کسی داشته باشه رو به اون نسبت میدیم و کمتر میشه کسی رو به درستی شناخت...

"Coral"

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با توجه به تجربیاتتون در نت لطفا پاسخ بدید:

* به چه دلیل در نت عاشق کسی میشیم که گاهی حتی ندیدیمش؟

* تفاوت عشق اینترنتی با عشق دنیای واقعی چیست؟

* آیا میشه روی عشق اینترنتی حساب کرد؟

* از کجا بفهمیم که ای
ن یه فریب نیست؟

ببین دوست عزیز....من یکی اصلا چیزی به اسم عشق رو قبول ندارم...من دوس داشتن مطلق،عادت،وابستگی،علاقه و احترام رو قبول دارم....
توی دنیای امروز عشق مرده...کسی رو نمیتونی پیدا کنی که عاشق باشه....اینو نمیگم که باهام مخالفت کنین...واسه حرفام دلیل دارم....خود شما...مثلا میگی عاشق شدی....اما اگه عشقت گور بشه و فلج...بازم میخوایش؟؟؟؟
عشق یعنی جنون و دیوانگی....هر کس به این درجه رسید عاشقه...هر چند من کارشونو تحسین نمیکنم...باید از روی عقل تصمیم گرفت...پس دوست داشتن خیلی بهتره...خب این از تعریف من....
اما نت...ببین نت یه دنیای مجازیه...با دروغ ها و پنهون کاریا....ممکنه خیلیا دروغ نگن...اما تو از کجا میخوای بهفهمی که راست میگه؟؟؟
تو توی نت از شخصیت یه فرد خوشت میاد از کجا میدونی توی دنیای واقعی هم این شخصیت رو داره؟؟؟؟؟
از کجا معلوم که فریبت نده؟؟؟؟؟
این که ادم دلشو به یه شخصیت که تو دنیای مجازیه ببازه یه اشتباه محضه...چون هیچ گونه شناختی روی اون فرد نداری...اصن چه بسا اون کسی که نشسته پای سیستم و داره با یه دختر چت میکنه خودش دختر باشه!!!!چه بسا وقتی میخواد عکسشو نشون بده عکس پسر خالشو نذاره؟؟؟؟
آدم باید از روی عقل تصمیم بگیره...احتیاط شرط عقله...
من اصلا این عشقا رو قبول ندارم....
با تشکر از زننده تاپیک

sahar tala

عضو جدید
عشق اينترنتي رو كه اصلا قبول ندارم ولي به عشق غير مجازي ايمان دارم...

t.askari

عضو جدید
در ره منزل لیلی که خطرهاست در آن

شرط اول قدم آن است که مجنون باشی

asal royaei

عضو جدید
عشق غیرمجازی چیه ......که نتیش چی باشه.
خود عشق چیزه بیخودیه...
من اصلا با نتیش موافق نیستم.

saminaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من حسی که به وجود میاد حس عادت نه عشق... تو دنیای مجازی با دختر/پسر ی که صحبت میکنیم اون جور که خودمون دوست داریم طرف رو ارزیابی میکنیم یعنی خود واقعی ش رو نمیشناسیم بلکه اون خصوصیات خوبی که انتظار داریم کسی داشته باشه رو به اون نسبت میدیم و کمتر میشه کسی رو به درستی شناخت...
کاملا تایید میشود عشق و زندگی اینده شوخی نیست که بخوای با اینترنت اشنا بشی به نظر من ادم باید دوست باشه با طرف نه عاشق دوست هم به این معنی نه که بگه دوست دارم برات میمیرم دوست به این معنی که با هم تبادل اطلاعات کنن و واسه هم مفید باشن

mina jigili

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نت جای حرفای قشنگه تو نت و فیس بوک همه حرفای قشنگ میزنن نباید دل بست

farzad26

عضو جدید

* از کجا بفهمیم که ای
ن یه فریب نیست؟

همش نننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننه

nutron

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بنظر من پایین آوردن شان عشق هست اگر بخوایم اینطور بحث کنیم .
بنظرم بیشتر نوعی کنجکاوی توام با ریسک و شیطنت هست تا عشق

shabnam...

عضو جدید
کاربر ممتاز
نهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه هههههههههههههههههههههههه

Ps.Graph

عضو جدید
چرا خیلی خوبه !

من که زندگیمو مدیون عشقم هستم که از نت باهاش آشنا شدم . و جالب اینجاس هر دومو اولین و اخرین عشقمون بوده و قبلشم با کسی نبودیم !

شکر

narges224

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من فقط یه عادته شاید احساس کنی دوستش داری ولی عشق نیست.
نمیشه اینجوری زندگی رو شروع کرد.

faiezeh3d

عضو جدید
چرا خیلی خوبه !

من که زندگیمو مدیون عشقم هستم که از نت باهاش آشنا شدم . و جالب اینجاس هر دومو اولین و اخرین عشقمون بوده و قبلشم با کسی نبودیم !

شکر
ایشالا که همیشه در کنار هم خوشبخت باشید... ولی میشه بگی چطور تونستی اعتماد کنی؟

F@tima s332

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه عشق مجازی اصلا خوب نیست چون درصد دروغش بی نهایت بیشتره ممکنه دل آدم به خاطر شخصی که نمیشناستش بشکنه

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
عاشق هم بشی هیچکس باور نمیکنه حتی خودش!

H S M 313

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دیگه کال تو مملکتما اینجور مد شده از موقعی هم که ایرانسل اومده بدتر
منظورم پیام توی اینترنته
نمیدونم بعضی از این دخترا چرا اینجوری میکنن
هرچی بیشتر ابراز علاقه میکنی بیشتر ازت دور میشن
من دوست میخوام:cry:

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هرچند دوست پسرخالم زنشو از نت پیدا کرده که فک کنم اهل دانمارک بودو الان زندگی خوبی دارن ولی من کـــــــــاملا مخالفم
میدونی چیه وقتی میایی تو دنیای مجازی باید هدفتو مشخص کنی،"مثلا هدف از اومدن به باشگاه مهندسان چیه"
یادت باشه ماها آدمیم و از اینکه یکی برامون ابراز علاقه کنه خوشمون میاد.مخصوصا دخترا....پس باید حدود رو رعایت کنی....واژه های ابراز علاقه تو دنیای مجازی بیشتر رو آدم تاثیر میذاره تا دنیای حقیقی...چون امکان داره شخصی که تو نت میگه دوستت دارم اگه تو، توی دنیای واقعی ببینیش،ازش خوشت نیاد نه فقط از از نظر قیافه،از نظر رفتاری،گفتاری،و....خیلی چیزای دیگه...پس نه تو نت همچین کاری بکن نه اجازه بده یکی همچین کاری باهات بکنه،که همش دلبستگی محضه.........
موفق باشی.......;)

masoud71

عضو جدید
کاربر ممتاز
هم عشق واقعی هم اینترنتی هشمون کشک و الکیه ............
بیرن درستتو خوب بخونید .. واسه ایندتون یه یه چیزایی یاد بگییرد ......... این چیزای الکی رو ول کنید ........

fappist

عضو جدید
من که خیلی ضربه خوردم بار اول دیگه از یاهو استفاده نکردم و تونستم خودمو کنترل کنم ولی دیگه به هیچ وجه نمیخوام سر صحبتی باز کنم کنار اون چون از زبان بدن خبری نیست خیلی مشکل سازه و دچار توحم و خیالات میشی تو واقعیت از علآقه فراتر نمیرم

fappist

عضو جدید
هم عشق واقعی هم اینترنتی هشمون کشک و الکیه ............
بیرن درستتو خوب بخونید .. واسه ایندتون یه یه چیزایی یاد بگییرد ......... این چیزای الکی رو ول کنید ........

عشق الکی نیست محکوم شکسته چون کورت میکنه

kaveh_69

عضو جدید

* از کجا بفهمیم که ای
ن یه فریب نیست؟

منظور شما اینه که آشنایی اولیه از طریق نت باشه یا اینکه کلا تو نت عاشق یکی شدن؟؟