engineer.sh
عضو جدید
وایسا من اومدم....
نه نه شما بیاید بندر لب دریا واستون گیتار می زنم شما بستنی تون بخورید(مهمان نوازم ها)
ای جون
دمت گرم
شنیدم جنوبیا وقتی میری خونشون موقع برگشت باگریه ازت خداحافظی میکنن
وایسا من اومدم....
نه نه شما بیاید بندر لب دریا واستون گیتار می زنم شما بستنی تون بخورید(مهمان نوازم ها)
سلام.
اگه عاشق 1 نفر بشین.اون 1نفرم خیلی دوستون داشته باشه .اما 1روز بره و دیگه هم برنگرده چیکار می کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ای جون
دمت گرم
شنیدم جنوبیا وقتی میری خونشون موقع برگشت باگریه ازت خداحافظی میکنن
چون حسابی خرج می کنند وقتی بر می گردید واسه پولای از دست رفتشون گریه می کنند .که دیگه باید کاسه گدایی ور دارند
نه بابا از ساده گی بندریای بدبخت گفتمحالا ابرو خودتونو نبر دیگه
شاید شما مشکل داشتی که رفتهاگه دوستم داشته كه هيچ وقت نميرفت حالا كه رفته پس دوستم نداشته!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
با عشق زمان زود ميگذرد وبا زمان هم عشق!!!!
سلام.
اگه عاشق 1 نفر بشین.اون 1نفرم خیلی دوستون داشته باشه .اما 1روز بره و دیگه هم برنگرده چیکار می کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ین کار نکن منو هم دیوانه می کنیدیونه میشم
این دیگه واسه اینه که خودت نخواستی....همش بهش فکر میکنی..........و سعی نمی کنی که فراموش کنی...............من بعد یک سال فراموش کردم دقیقا 5 روز دیگه یک سال کامل میشه..........
سلام.
خوش به حال آقایونبستگي به زمان
1- مي خوني عشقم زير درخت آلبالو گم شده
2- به درك كه رفت كاش زودتر مي رفت
3- آن قدر قصه بخوري كه دق كني
4-يكي ديگه... جديدا راحت شده ديگه با يك نگاه
خوش به حال آقایون
چه راه حل های آسونی بلدن
برای یه مساله بزرگ
یه زن شرقی هم می گه که بدبختی دخترای الان تو پیدا کردنه مرده!يه مرده غربي ميگه انسان ميتونه وحشتناك ترين دشمن و بهترين دوستشو در آينه ببينه بستگي به ديدش داره
ديدگاه دخترا همه چيز رو سخت مي كنه
بد بختي مردا از همين جا شروع ميشه
خوش به حال آقایون
چه راه حل های آسونی بلدن
برای یه مساله بزرگ
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بزرگترین اشتباه زندگیم را انجام دادم.عشقم شوهر کرده! | تالار مشاوره | 264 |