عاقبت لیسانس گرفتن!

tracer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عجب!
چه بحث فلسفی شده است اینجا!
به جان خودم تنها یک عکس طنز بود و دیگر هیچ!!

LEGEND.MM

کاربر فعال تالار موبایل
کاربر ممتاز
خیلی سوال خوبیه من اولا سعی میکنم توی رودربایستی نمونم و این کارو نکنم ولی خب اگه خیلی رودربایستی با طرف داشته باشم اره استخدامش میکنم ولی بعدش یه جوری میندازمش بیرون اگه ببینم به درد نمیخوره این جوری پیش هیچ کی هم شرمنده نمیشه ادم

خیلی خوبه این طر فکرتون.
پس تا حدودی خودتون هم پارتی بازی رو انجام میدین ... ;)

parastoo kh

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما که فعلا درس رو تعطیل کردیمم بخاطر

اگه مدرک هم بگیرم فقط واسه مدرکشه استفاده دیگه ای واسم نداره

fifa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سرنوشت جوانان تحصیلکرده ایرانی :

قبل از کنکور
:w10:

روز اعلام نتایج کنکور
:w40::w42:

در طی تحصیل در دانشگاه و اندر مصائب و مشکلات آن

:twisted::evil:

روز گرفتن لیسانس
:w21::w14:

رفتن به سربازی (مختص پسرها)
:w41:

بازگشت از سربازی (مختص پسرها)
:thumbsup2::w31:

دنبال کار گشتن (یکماه بعد)
:weirdsmiley:

سه ماه بعد
:crying2:

شش ماه بعد
:w00:

یکسال بعد
:w06:

یکسال و شش ماه بعد
:wallbash:

دو سال بعد
:w04:

پیدا نشدن کار و بالا رفتن سن و دق کردن جوان بیچاره
:w47:

:w22:

Paydar91

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
ادم میاد توی این تاپیک از همه چی ناامید میشه...بابا یکم امید هم خوب چیزیه....

sarake

عضو جدید
شب دراز است وقلندر بیدار
نگید....
من کلی امید دارم .کلی برا پولام تصمیم گرفتم.یعنی از الان همشونو پیش پیش خرج کردم.
امید داشته باشیم دوستان.طبق برنامه ام من از 15تیر 91 سرکارم.

MOΣIN

عضو جدید
کاربر ممتاز
خنده داره؟...هان؟... تو این مملکت ...... شده .... به کشاوزی اهمیت داده نشده ... شدیم ........ این.
بله می دونم................شما یکی رو پیدا کن از دامداری و کشاورزی به جایی رسیده باشه

masoud71

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله می دونم................شما یکی رو پیدا کن از دامداری و کشاورزی به جایی رسیده باشه
اگه عرضه و لیاقت داشته باشه میرسه ......خیلی افراد هستند که الان تو پول غرق هستند.... حال میکنند.....مشکل بی عرضه بودن هست.... بعضی از ما جوانان ...... فقط لیسانس میگیرم .میگیم ...اینجوری شد اونجوری شد.......... اخه لیسانس چیه .......... تو این زمونه ارزششم از دیپلم کمتره....

hamid_eli

کاربر بیش فعال
چیکار میشه کرد

از بهلول پرسیدند : علت سنگینی خواب چیست؟

بهلول پاسخ داد : سبک بودن اندیشه، و هر چه اندیشه سبکتر باشد، خواب سنگینتر گردد ...

• Like
واکنش ها: doai

MOΣIN

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه عرضه و لیاقت داشته باشه میرسه ......خیلی افراد هستند که الان تو پول غرق هستند.... حال میکنند.....مشکل بی عرضه بودن هست.... بعضی از ما جوانان ...... فقط لیسانس میگیرم .میگیم ...اینجوری شد اونجوری شد.......... اخه لیسانس چیه .......... تو این زمونه ارزششم از دیپلم کمتره....
نه عزیزم.....جواب این نبود........من میگم کی از دامداری و کشاورزی به جایی میرسه؟................منظورتون از عرضه دروغ گفتن و کلک زدنه؟...............الان تو این دوره زمونه یا باید دروغ بگی نون در بیاری یا اینکه آدم خوبی باشی با یه حقوق بخور نمیر زندگی کنی

masoud71

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه عزیزم.....جواب این نبود........من میگم کی از دامداری و کشاورزی به جایی میرسه؟................منظورتون از عرضه دروغ گفتن و کلک زدنه؟...............الان تو این دوره زمونه یا باید دروغ بگی نون در بیاری یا اینکه آدم خوبی باشی با یه حقوق بخور نمیر زندگی کنی
می میگم اونیکه ...الان اون کوپه رو میرونه ............ بچه یه دونه ادم بی پول بود ............... اون همه هم دین داره ........... که اهل دروغ نیست ...زحمت کشیده جونشو گذاشته ...الان داره استفاده میکنه......

MOΣIN

عضو جدید
کاربر ممتاز
می میگم اونیکه ...الان اون کوپه رو میرونه ............ بچه یه دونه ادم بی پول بود ............... اون همه هم دین داره ........... که اهل دروغ نیست ...زحمت کشیده جونشو گذاشته ...الان داره استفاده میکنه......
عجب........منم میخواستم برم تو کار پرورش قارچ ولی نمی صرفید.........شاید تهرون اینجوری باشه ...........عزیزم من پدرم هم گاودار هست هم کشاورزی داره پولشم برکت داره ولی به خدا اونجوری نیست که فکر می کنی...........به خدا تولید کنندگی نمی صرفه.............فقط وفقط دلالی............

masoud71

عضو جدید
کاربر ممتاز
عجب........منم میخواستم برم تو کار پرورش قارچ ولی نمی صرفید.........شاید تهرون اینجوری باشه ...........عزیزم من پدرم هم گاودار هست هم کشاورزی داره پولشم برکت داره ولی به خدا اونجوری نیست که فکر می کنی...........به خدا تولید کنندگی نمی صرفه.............فقط وفقط دلالی............

ببین 100 تا سالن داره ............. من حساب کردم ........... ماهیانه 30 میلیون ...فقط تو جیب خودش میره......خودشم خیلی حلال.....

MOΣIN

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین 100 تا سالن داره ............. من حساب کردم ........... ماهیانه 30 میلیون ...فقط تو جیب خودش میره......خودشم خیلی حلال.....
شایدم باشه......تو پرورش قارچ باید دما تو یه بازه ی خاصی باشه.....که این خودش مشکلیه ........الان اکثرا کسانیکه تو کار پررورش قارچ بودن به خاطر قبضهای سنگین برق کارشون رو جمع کردن..........یا اینکه برق از پشت کنتر گرفتن:D.........البته این آمار واسه تهرونه جاهای دیگه رو نمی دونم.........

masoud71

عضو جدید
کاربر ممتاز
شایدم باشه......تو پرورش قارچ باید دما تو یه بازه ی خاصی باشه.....که این خودش مشکلیه ........الان اکثرا کسانیکه تو کار پررورش قارچ بودن به خاطر قبضهای سنگین برق کارشون رو جمع کردن..........یا اینکه برق از پشت کنتر گرفتن:D.........البته این آمار واسه تهرونه جاهای دیگه رو نمی دونم.........

دارم الانم پرورش میدم دیگه.......

MOΣIN

عضو جدید
کاربر ممتاز
دارم الانم پرورش میدم دیگه.......
موفق باشی مسعود عزیز..........من واسه کسایی که کشاورزی می خونن احترام خاصی قائلم چون شغلشون ستونیه واسه اقتصاد.......امیدوارم که به دست جوونای مملکتمون این کشور به قطب اقتصادی تبدیل بشه