پس تا حدودی خودتون هم پارتی بازی رو انجام میدین ...خیلی سوال خوبیه من اولا سعی میکنم توی رودربایستی نمونم و این کارو نکنم ولی خب اگه خیلی رودربایستی با طرف داشته باشم اره استخدامش میکنم ولی بعدش یه جوری میندازمش بیرون اگه ببینم به درد نمیخوره این جوری پیش هیچ کی هم شرمنده نمیشه ادم
خیلی خوبه این طر فکرتون.
یعنی این علاقت به درس منو نابود کرده ...ما که فعلا درس رو تعطیل کردیمم بخاطر![]()
اگه مدرک هم بگیرم فقط واسه مدرکشه استفاده دیگه ای واسم نداره
یعنی این علاقت به درس منو نابود کرده ...![]()
نگید....شب دراز است وقلندر بیدار
واقعا من 1نفر رو میشناسم فوق لیسانس فیزیک اتمی داره الان قارچ پرورش میده
قذیما پشت تاکسی راننذه تاکسی می نوشت:عاقبت مذرسه نرفتن! ...........حالا برعکس شذه مینویسن عاقبت لیسانس گرفتنو ذانشگاه رفتنو تحصیلات تکمیلی و عالیه!
من الان کسی ور میشناسم قارچ پرورش میده ...... یدونه .... سانتافه داره.... یدونه... کوپه
من الان کسی ور میشناسم قارچ پرورش میده ...... یدونه .... سانتافه داره.... یدونه... کوپه
..............
بله می دونم................شما یکی رو پیدا کن از دامداری و کشاورزی به جایی رسیده باشهخنده داره؟...هان؟... تو این مملکت ...... شده .... به کشاوزی اهمیت داده نشده ... شدیم ........ این.
اگه عرضه و لیاقت داشته باشه میرسه ......خیلی افراد هستند که الان تو پول غرق هستند.... حال میکنند.....مشکل بی عرضه بودن هست.... بعضی از ما جوانان ...... فقط لیسانس میگیرم .میگیم ...اینجوری شد اونجوری شد.......... اخه لیسانس چیه .......... تو این زمونه ارزششم از دیپلم کمتره....بله می دونم................شما یکی رو پیدا کن از دامداری و کشاورزی به جایی رسیده باشه
نه عزیزم.....جواب این نبود........من میگم کی از دامداری و کشاورزی به جایی میرسه؟................منظورتون از عرضه دروغ گفتن و کلک زدنه؟...............الان تو این دوره زمونه یا باید دروغ بگی نون در بیاری یا اینکه آدم خوبی باشی با یه حقوق بخور نمیر زندگی کنیاگه عرضه و لیاقت داشته باشه میرسه ......خیلی افراد هستند که الان تو پول غرق هستند.... حال میکنند.....مشکل بی عرضه بودن هست.... بعضی از ما جوانان ...... فقط لیسانس میگیرم .میگیم ...اینجوری شد اونجوری شد.......... اخه لیسانس چیه .......... تو این زمونه ارزششم از دیپلم کمتره....
می میگم اونیکه ...الان اون کوپه رو میرونه ............ بچه یه دونه ادم بی پول بود ............... اون همه هم دین داره ........... که اهل دروغ نیست ...زحمت کشیده جونشو گذاشته ...الان داره استفاده میکنه......نه عزیزم.....جواب این نبود........من میگم کی از دامداری و کشاورزی به جایی میرسه؟................منظورتون از عرضه دروغ گفتن و کلک زدنه؟...............الان تو این دوره زمونه یا باید دروغ بگی نون در بیاری یا اینکه آدم خوبی باشی با یه حقوق بخور نمیر زندگی کنی
عجب........منم میخواستم برم تو کار پرورش قارچ ولی نمی صرفید.........شاید تهرون اینجوری باشه ...........عزیزم من پدرم هم گاودار هست هم کشاورزی داره پولشم برکت داره ولی به خدا اونجوری نیست که فکر می کنی...........به خدا تولید کنندگی نمی صرفه.............فقط وفقط دلالی............می میگم اونیکه ...الان اون کوپه رو میرونه ............ بچه یه دونه ادم بی پول بود ............... اون همه هم دین داره ........... که اهل دروغ نیست ...زحمت کشیده جونشو گذاشته ...الان داره استفاده میکنه......
عجب........منم میخواستم برم تو کار پرورش قارچ ولی نمی صرفید.........شاید تهرون اینجوری باشه ...........عزیزم من پدرم هم گاودار هست هم کشاورزی داره پولشم برکت داره ولی به خدا اونجوری نیست که فکر می کنی...........به خدا تولید کنندگی نمی صرفه.............فقط وفقط دلالی............
شایدم باشه......تو پرورش قارچ باید دما تو یه بازه ی خاصی باشه.....که این خودش مشکلیه ........الان اکثرا کسانیکه تو کار پررورش قارچ بودن به خاطر قبضهای سنگین برق کارشون رو جمع کردن..........یا اینکه برق از پشت کنتر گرفتنببین 100 تا سالن داره ............. من حساب کردم ........... ماهیانه 30 میلیون ...فقط تو جیب خودش میره......خودشم خیلی حلال.....
شایدم باشه......تو پرورش قارچ باید دما تو یه بازه ی خاصی باشه.....که این خودش مشکلیه ........الان اکثرا کسانیکه تو کار پررورش قارچ بودن به خاطر قبضهای سنگین برق کارشون رو جمع کردن..........یا اینکه برق از پشت کنتر گرفتن.........البته این آمار واسه تهرونه جاهای دیگه رو نمی دونم.........
موفق باشی مسعود عزیز..........من واسه کسایی که کشاورزی می خونن احترام خاصی قائلم چون شغلشون ستونیه واسه اقتصاد.......امیدوارم که به دست جوونای مملکتمون این کشور به قطب اقتصادی تبدیل بشهدارم الانم پرورش میدم دیگه.......
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
عاقبت به خیری یک قهرمان! | تالار عکس | 0 | |
![]() |
آخر و عاقبت ارشد بودن | تالار عکس | 14 | |
![]() |
عاقبت جالب و دیدنی تنها گذاشتن پدر و پسر در خانه (عکس) | تالار عکس | 6 | |
![]() |
سال 1400 و اخر عاقبت ما اقایون ؛ خدا نکنه البته | تالار عکس | 8 | |
![]() |
عاقبت تنها گذاشتن بچه با پدر | تالار عکس | 10 |