شهلای تنها
عضو جدید
خیلی خوشکل بود
دلم گرفت
به این میگن مرد
حیف که دیگه...
دلم گرفت

به این میگن مرد
حیف که دیگه...
ایرانی ها با وفا ترن نمونه اش الان بابا بزرگم هیچ و قت ازداوج نکرد! ... گرچه وفا با چندتا عکس و شاخ گل معلوم نمی شه مثلا همون بچه با مامانش می رفت بیرون و خدای نکرده بچه زیر ماشین دیگه ... بعد باباهه بر می گرده خونه ... بعد دریافت ماجرای وحشتناک... بیاید دوباره همچین عکس ها رو با زنش بکشه که قبلا با بچه اش کشیده ...؟
دیروز بهم گفت بیا اینجا بشین ... نشستم ... گفت من رو بیشتر دوست داری یا خودت بهش گفتم خودم ... نارحت شد ... کاش بدونه که من ترسیدم بهش بگم تورو تا خدا نکرده خدا او را وسیله آزمایشم قرار دهد ...
آخی.........
خیلی جالب بود منون از دعوتت حنانه جان و ممنون از خیال شیشه ای...........
سلام ممنون..slm hanane joon khobi kheili jaleb boud
خوشبحال خانمش که تا پایان عمرش همسرش عاشقش بوده
بابا من اون روز یه حرفی زدم ... آدم باید زنشو در حد مرگ دوست داشته باشه وقتی به رحمت خدا رفت دیگه خواسته خدا است ... باید بری یه زن دیگه بگیری .... من می گم آدم تا زنده است قدر همه لحظه ها رو دونست بعد دو سال از رحمت خدا بیامرز باید دوباره ازدواج کرد این سنت زندگیه ... گرچه من اینا رو بهش گفتم اما یک سیلی جانانه دریافت کردم ... و باز هم نارحت شد
همیشه استثنا وجود داره...مردای ایرانی که وقتی ازدواج کردنو زنشون هنوز زندست یه زن دیگه میگیرن.....واقع بین باشیم یه کم..
slm hanane joon khobi kheili jaleb boud
بابا من اون روز یه حرفی زدم ... آدم باید زنشو در حد مرگ دوست داشته باشه وقتی به رحمت خدا رفت دیگه خواسته خدا است ... باید بری یه زن دیگه بگیری .... من می گم آدم تا زنده است قدر همه لحظه ها رو دونست بعد دو سال از رحمت خدا بیامرز باید دوباره ازدواج کرد این سنت زندگیه ... گرچه من اینا رو بهش گفتم اما یک سیلی جانانه دریافت کردم ... و باز هم نارحت شد
ه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
عاشقانه ترین عکس سال2014 | تالار عکس | 0 | |
![]() |
عاشقانه ترین تصویر سال ! | تالار عکس | 9 | |
![]() |
انتخاب عاشقانه ترین عکس سال! + عکس | تالار عکس | 1 | |
![]() |
عاشقانه ترین بوسه های دنیا+عکس | تالار عکس | 24 | |
![]() |