عاشقانه ترین آلبوم عروسـی

زهره ه

عضو جدید
کاربر ممتاز
چ با احساس...
تحسین برانگیزه...;)
خعلییییییییییییییییی قشنگ بود،مسی استارتر...:gol::gol::gol:
حنانه جونیم ممنون ک دعوتم کردی...:heart:

fati24

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز
ایرانی ها با وفا ترن نمونه اش الان بابا بزرگم هیچ و قت ازداوج نکرد! ... گرچه وفا با چندتا عکس و شاخ گل معلوم نمی شه مثلا همون بچه با مامانش می رفت بیرون و خدای نکرده بچه زیر ماشین دیگه ... بعد باباهه بر می گرده خونه ... بعد دریافت ماجرای وحشتناک... بیاید دوباره همچین عکس ها رو با زنش بکشه که قبلا با بچه اش کشیده ...؟

دیروز بهم گفت بیا اینجا بشین ... نشستم ... گفت من رو بیشتر دوست داری یا خودت بهش گفتم خودم ... نارحت شد ... کاش بدونه که من ترسیدم بهش بگم تورو تا خدا نکرده خدا او را وسیله آزمایشم قرار دهد ...

همیشه استثنا وجود داره...مردای ایرانی که وقتی ازدواج کردنو زنشون هنوز زندست یه زن دیگه میگیرن.....واقع بین باشیم یه کم..

parla_69

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز
بعضیا عشق و احساسم شرمنده کردن

مخاطبم عزیزانی که میگن مرده زنشو دوست داشته:"بعضیا دوست داشتن و عشق ورزیدنو دوست دارن و بعضی دیگه دوست داشته شدن و مورد عشق واقع شدنرو ..."

hanane1

عضو جدید
کاربر ممتاز

MAT ARCHITECT

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
خیلی زیبا بود
واقعا عاشقانه
ولی خودمونیم عکسهای پدر و دختر با احساس بیشتر و قشنگتره
احساسات عکسهای اصلی یه کم مصنوعی تره

Joe_Bel

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز

همیشه استثنا وجود داره...مردای ایرانی که وقتی ازدواج کردنو زنشون هنوز زندست یه زن دیگه میگیرن.....واقع بین باشیم یه کم..
بابا من اون روز یه حرفی زدم ... آدم باید زنشو در حد مرگ دوست داشته باشه وقتی به رحمت خدا رفت دیگه خواسته خدا است ... باید بری یه زن دیگه بگیری .... من می گم آدم تا زنده است قدر همه لحظه ها رو دونست بعد دو سال از رحمت خدا بیامرز باید دوباره ازدواج کرد این سنت زندگیه ... گرچه من اینا رو بهش گفتم اما یک سیلی جانانه دریافت کردم ... و باز هم نارحت شد
slm hanane joon khobi kheili jaleb boud

مرگ یوسف فارسی بنویسید دیگه

مهربان

کاربر فعال تالار شیمی ,
کاربر ممتاز
ای جان دلم
دخترشو نازی
باید این مرد رو تندیس ازش ساخت

احسنت...باریکلا

shidokht777

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا من اون روز یه حرفی زدم ... آدم باید زنشو در حد مرگ دوست داشته باشه وقتی به رحمت خدا رفت دیگه خواسته خدا است ... باید بری یه زن دیگه بگیری .... من می گم آدم تا زنده است قدر همه لحظه ها رو دونست بعد دو سال از رحمت خدا بیامرز باید دوباره ازدواج کرد این سنت زندگیه ... گرچه من اینا رو بهش گفتم اما یک سیلی جانانه دریافت کردم ... و باز هم نارحت شد

ه

خب شما که اینورشو میفرمایین باید اونورشم در نظر بگیرید ها:D
بلخره خانمام حق زندگی کردن دارن... به قول شما باید برن یه شوهر دیگه بکنن:cool:

جدای از شوخی...به نظرم باید و سنتی وجود نداره...هر کسی خودش بر اساس عقایدش زندگو حالشو رقم میزنه...شاید یه کسی این عقیده رو داشته باشه که میتونه یه عمر با حس و خاطره هایی که از یه شخص داره عاشقی کنه ...عاشق تر از هر عاشقی...

در هر حال زندگی در جریانه...ولی صندوقچه خاطراتم ارزشمند ترین گنجینه ی هر آدمیه...

nasime sahari

عضو جدید
.............

.............

سلام بسسسسسسسسسسسسسسسیار زیبا بود آخه چی بگم به این مرد که واقعا مرده.............ای روزگار.دوست داشتم:redface: