آره میشه چطور شد غرب بهترین تمدن شد با کمک عقل خودشون اینده رو ساختن و ما منتظر خواب دیدن فلان عالم هستیم
تو که غرب رو برای خودت سرمشق قرار دادی به بقیه کاری نداشته باش و نظراتتو برای خودت نگه دار........
آره میشه چطور شد غرب بهترین تمدن شد با کمک عقل خودشون اینده رو ساختن و ما منتظر خواب دیدن فلان عالم هستیم
میخوام بگم برادر من امام زمان هست ولی نباید چماقی بشه واسه ما هر روز یکی میاد نایبش میشه بکوبه سرمون و خودشو به اسومون وصل کنه و نشه بهش انتقاد کردبا این حرفات چیو میخوای ثابت کنی؟؟؟؟
بس است حرفای تکراری بس است راهی رو که نپیمودیم باید بیا موزیم که آینده با دستان من و تو ساخته میشه نه اینکه با چیزهایی مثل ظهور و قضا وقدر و ایجور چیزا...
میخوام بگم برادر من امام زمان هست ولی نباید چماقی بشه واسه ما هر روز یکی میاد نایبش میشه بکوبه سرمون و خودشو به اسومون کنه و نشه بهش انتقاد
از یقین اورندگان شک نکرده باید حذر داشت که ازار دهنده ترین موجودات اندمن به بقیه کاری ندارم که چی کار میکنن،شاید کارشون اشتباه باشه ولی تو نباید همه چیو با هم قاطی کنی.......
در حدی نیستی که بخوای درمورد امام زمانمون اینطوری صحبت کنی.....
خوب تو غرب و میپسندی ولی دلیل نمیشه تو به جای عمومی نظراتتو بلند مطرح کنی.....
ما مسلمونیم و نسبت به این چیزا تعصب داریم......
راستی اگر پیامبر اسلام جایی مثل قطب شمال زندگی میکرد آیا همان اسلامی را عرضه میکرد که الان هست؟
اللهم عجل لولیک الفرج
اللهم عجل لولیک الفرج
اللهم عجل لولیک الفرج
اللهم عجل لولیک الفرج
دوست عزیز بحث تاپیک چیز دیگه ای هستراستی اگر پیامبر اسلام جایی مثل قطب شمال زندگی میکرد آیا همان اسلامی را عرضه میکرد که الان هست؟
حتما به این فکر کنید وجواب بدید
ياران امام (عج) فقط مرد نيستن.زن هم هست جزو يارانشون1172 سال است مردی منتظر 313 مرد است.
چقدر مرد شدن طول می کشد.......![]()
ياران امام (عج) فقط مرد نيستن.زن هم هست جزو يارانشون
بهتره بگيم چقدر انسان بودن طول ميكشد....![]()
دوستان عزیزم درود بر شما.
واقعا ناراحت کننده هست و تکان دهنده. من تحقیق کردم دلیل این کار رو پیدا کنم و تنها منابعی که بدستم رسید منابع داخل ایران بود و عمدتاً بیان داشته اند که جرقه این آتش خانمانسوز از دعوای دو نفر آغاز گردید. در استان آراکان که محل زندگی اقلیت مسلمان برمه است یک جوان مسلمان با یک جوان بودایی درگیر می شود در این نزاع جوان بودایی به قتل می رسد و همین باعث می شود که بودائیان به هواخواهی این جوان شروع به قتل عام مسمانان این منطقه کنند. در منابع فارسی زبان ذکر شده دولت میانمار(برمه) اسلام را از لیست ادیان رسمی این کشور خارج کرده و گفته 800 هزار مسلمان استان آراکان تابعیت برمه ای ندارند و باید از این شکور خارج شوند در حالی که کشورهای بنگلادش ، تایلند و مالزی و استرالیا که همسایه های این استان هستند پناهجویان را با تیر می زنند و اجازه پناهنده شدن اونها رو نمیدن و اونها بین مرز و دریا گرفتار شدن و همچنین توسط بودائیان در حال کشتار و به دریا انداخته شدن هستند. اراده بر اینه که این 800 هزار نفر کلاً کشته بشن و اصطلاحاً صورت مساله از اون منطقه پاک بشه و تمام دنیا هم سکوت کرده.
عزیزان دلم من نمیخوام احساسات شما رو جریحه دار کنم یا به اعتقادات کسی توهین کنم و یا نظرات خودم رو تحمیل کنم اما ذکر این نکته رو لازم میدونم و اون اینکه ما همگروه های این سایت قشر تحصیل کرده این جامعه هستیم کاری ندارم که همه مسلمان و یا مسلمان زاده ایم ولی با این کار دارم که همگی باید اندیشمند باشیم.
به نظرم اینکه فقط با حالتی نزار بیایم بگیم آه ناراحت شدم امام زمان بدو بیا..... شانه خالی کردن از وظایف انسانی مان است. اینکه فقط همدردی ما محدود بشه به دعای ظهور کافی نیست. اگه مرد عملید اگه راست میگید یک کمپین راه بیاندازید. یک طومار یک میلیون امضا درست کنین. اگه خیلی مرد هستین از مراجع دولتی بخواین تیم تشکیل بده تا در قالب گروه امداد و صلح به منطقه اعزام بشین. اینکه پشت سیستم با لباس های تمیز و رنگی آه جانسوز بکشیم برا فاطی تمبون نمیشه.
از زمان دولت صفوی به این طرف یک عده روحانی مزد بگیر برای آرام کردن مردمی که تحت ظلم حکومت مرکزی بودند گفتند این ظلم ها بد که نیست خوب هم هست چون در صورتی امام زمان ظهور میکنه که ظلم زیاد بشه پس بجای اعتراض دست به دعا بردارید. چرا خودتون رو به خطر میندازین. دعا کنین آقا بیاد خودش حق شما رو بگیره و این فرهنگ غلط ، عقب افتاده و تنبل پرور در بین ما رایج شد.
خداوند در جای جای قرآن گناه مظلوم رو برابر با ظالم دونسته. در جای جای قرآن ما رو به جهاد در برابر کفار و ظالمان فرا خوانده. شما یک آیه قرآن بیارید که خداوند به شما توصیه کرده باشه که بشینین و برای ظهور نجات دهنده دعا کنین.
عزیزان دلم چه امام زمان وجود داشته باشه چه وجود نداشته باشه ( که موضوع بحث ما نیست و به احترام همه شما فرض بر وجود مبارکشون هست) فرقی نداره. شما اگر راست میگید دسته جمعی یک حرکت عملی برای کمک و همدردی این مردم مظلوم کنین.
هیچ ربطی نداره که این مردم مسلمان هستن یا غیر مسلمان. مهم اینه که انسان هایی هستند در معرض ظلم. در بوسنی همین ماجرا اتفاق افتاد شما دعا کردید آقا بیاد. در اتیوپی این فاجعه اتفاق افتاد شما دعا کردید آقا بیاد. در بحرین این اتفاق افتاد شما دعا کردید آقا بیاد. در المان این اتفاق افتاد شما دعا کردید آقا بیاد. بومیان امریکا کشتار شدن شما دعا کردید آقا بیاد. حالا در برمه اتفاق افتاده باز دعا می کنین آقا بیاد. پدر من اگه قرار بود بخاطر این مسایل آقا بیادکه تا بحال اومده بود. من و شما باید یاد بگیریم که مثل آدم کنار هم زندگی کنیم و به حقوق هم احترام بزاریم. و اگر در جایی ظلمی دیدیم با هم در مقابلش واستیم نه اینکه در خانه های امن فقط دعای بی خطر کنیم. شما باید برای رفع ظلم تلاش و جهاد کنی و در ضمن جهاد دعا کنی برای پیروزی و نصرت خدا به شما کمک کنه. در طول تاریخ هیچ دستی از آسمان بیرون نیامد و برای دعای کسی ظالمی را گوشمالی نداد ولی اگر گروه اندکی برای جهاد بپا خواستن و دعا کردن به یاری خدا بر لشگری چند صد برابر پیروز شدن که نمونه اش رو در جنگ ایران و عراق شاهد بودیم. اگه در جنگ ایران و عراق هم همه ما بجای اینکه بریم جبهه می نشتیم و در فاروم ها برای ظهور آقا دعا می کردیم الان باید به صدام می گفتیم خان دایی.
پس بیاید یک حرکت عملی انجام بدین و یا تخته کنین در این الهم عجل..... ها رو