ظهور امام زمان

M A S III

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آره میشه چطور شد غرب بهترین تمدن شد با کمک عقل خودشون اینده رو ساختن و ما منتظر خواب دیدن فلان عالم هستیم

تو که غرب رو برای خودت سرمشق قرار دادی به بقیه کاری نداشته باش و نظراتتو برای خودت نگه دار........

babak fd

عضو جدید
با این حرفات چیو میخوای ثابت کنی؟؟؟؟
میخوام بگم برادر من امام زمان هست ولی نباید چماقی بشه واسه ما هر روز یکی میاد نایبش میشه بکوبه سرمون و خودشو به اسومون وصل کنه و نشه بهش انتقاد کرد

آخرین ویرایش:

sabahat

عضو جدید
کاربر ممتاز
بس است حرفای تکراری بس است راهی رو که نپیمودیم باید بیا موزیم که آینده با دستان من و تو ساخته میشه نه اینکه با چیزهایی مثل ظهور و قضا وقدر و ایجور چیزا...

دستای ما خیلی خطاکارن.............. دستای ما با پشتوانه ی انسان کامل (امام زمان ) می تونه کار درست انجام بده.

برای تعجیل در ظهور بسیار دعا کنید

M A S III

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میخوام بگم برادر من امام زمان هست ولی نباید چماقی بشه واسه ما هر روز یکی میاد نایبش میشه بکوبه سرمون و خودشو به اسومون کنه و نشه بهش انتقاد

من به بقیه کاری ندارم که چی کار میکنن،شاید کارشون اشتباه باشه ولی تو نباید همه چیو با هم قاطی کنی.......
در حدی نیستی که بخوای درمورد امام زمانمون اینطوری صحبت کنی.....
خوب تو غرب و میپسندی ولی دلیل نمیشه تو به جای عمومی نظراتتو بلند مطرح کنی.....
ما مسلمونیم و نسبت به این چیزا تعصب داریم......

babak fd

عضو جدید
من به بقیه کاری ندارم که چی کار میکنن،شاید کارشون اشتباه باشه ولی تو نباید همه چیو با هم قاطی کنی.......
در حدی نیستی که بخوای درمورد امام زمانمون اینطوری صحبت کنی.....
خوب تو غرب و میپسندی ولی دلیل نمیشه تو به جای عمومی نظراتتو بلند مطرح کنی.....
ما مسلمونیم و نسبت به این چیزا تعصب داریم......
از یقین اورندگان شک نکرده باید حذر داشت که ازار دهنده ترین موجودات اند
تعصبی که مسبوق به شک نباشد. در دین هم مذموم است
اگر دلیل داردید جواب دهید و گرنه نمیشود ساکت بود چون شما تعصب دارید

*moonlight girl*

عضو جدید
کاربر ممتاز
وااااااااااااااای دلم آتیش گرفت خیلی دردناک و غم انگیز بود:cry:
الهی بمیرم براشون:(

اللهم عجل لولیک الفرج

mahsa66

عضو جدید
کاربر ممتاز
:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

اللهم عجل لولیک الفرج
اللهم عجل لولیک الفرج
اللهم عجل لولیک الفرج
اللهم عجل لولیک الفرج

babak fd

عضو جدید
:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

اللهم عجل لولیک الفرج
اللهم عجل لولیک الفرج
اللهم عجل لولیک الفرج
اللهم عجل لولیک الفرج
راستی اگر پیامبر اسلام جایی مثل قطب شمال زندگی میکرد آیا همان اسلامی را عرضه میکرد که الان هست؟
حتما به این فکر کنید وجواب بدید

nafis...

مدیر بازنشسته
راستی اگر پیامبر اسلام جایی مثل قطب شمال زندگی میکرد آیا همان اسلامی را عرضه میکرد که الان هست؟
حتما به این فکر کنید وجواب بدید
دوست عزیز بحث تاپیک چیز دیگه ای هست
ما داریم درباره یه سری انسان بیگناه صحبت میکنیم،که به طرز فجیهی قتل عام شدن حالا نمیدونم این سازمانهای بین الملل که ادعای دفاع از حقوق مردم میکنن کجا رفتن
اگه سوالات این چنینی دارین در جای مناسب خودش مطرح کنین تا دوستان جوابتون رو بدن

M.Shimi84

عضو جدید
فبای ذنب قتلت؟؟

و سیعلم الذین ظلموا ای ینقلب منقلبون.

این جور موقع ها آدم فکر میکنه به هیچ دردی نمیخوره. چی میشد هممون به وجود خدا از ته ته قلبمون ایمان میداشتیم. اون موقع کسی حتی جرئت نمیکرد یه حیون رو اذیت کنه چه برسه به این فاجعه. مهمترین بحث اینجا نه غربه نه اینکه اگه پیامبر (ص) یه جای دیگه ظور میکردند چه میشد؟ نه راجع به مسجد مقدس جمکرانه و نه ادعاهای یه عده سودجو. اینجا فقط و فقط بحث انسانیته و اینکه چرا این همه جنایتکار فقط بلدن بیفتن به جون مسلمانها؟؟؟؟ درسته غربی که شاید کمتر از 400 سال تمدن داره خیلی پیشرفت کرده. ولی همین غرب آسایش را از خیلی از کشورها از جمله خود ما گرفته. این تمدن مفت نمی ارزه چون انسانیت و وجدانی همراهش نیست. تمدنی که وسیله ی سلاخی شده. همه ی ادیان به آمدن منجی اعتقاد دارند ولی با اسم های مختلف. ما مسلمان ها این منجی را امام زمان(ع) میدونیم. دنیایی که در اون همه از خداوند اطاعت کنن خود بهشته. نه قتلی نه دروغی نه تهمتی وشاید نه حتی شکی.

آخرین ویرایش:

Sparrow

مدیر تالار مهندسی هوافضا
مدیر تالار
واقعاً زبان قاصره از بیان، چشم شرمنده از دیدن و عقل مبهوت. لازم نیست که حتماً هم آیین باشن تا قلب انسان از دیدن همچین جنایاتی بگیره. نمی دونم، تو این مسلک بودایی حتماً چیزی به نام انسانیت باید تعریف شده باشه.

همه وقتی مهمون دارن، خونه رو برای پذیرایی از مهمونشون آب و جارو میکنن. میوه میخرن، شیرینی میارن. ما داریم امام زمانمون رو چه جور دعوت می کنیم؟ من شرمنده امامم، نه مسلمونیم، مسلمونیه، نه شیعه بودن، شیعه بودن.

همش از خودم می پرسم، اگر امام به من بگه برو تو تنور، انقدر معتقد هستم که برم؟
(اینجا)

seyyedalizeinali

عضو جدید
یادتون باشه که تو صدر اسلام هم همین بلاها رو بنی امیه سر مسلمونا در اوردن. و تنها چیزی که باعث شده الان اسلام پایدار بمونه قدرت ایمان و وحدت مسلمونا بود. شاید اینم یه تلنگر باشه که ما باید دوباره دلامونو بهم گره بزنیم و اتحاد واقعی رو نشون بدیم شاید رمز ظهور آقامون همین باشه. پس به امید ظهورش اللهم عجل لولیک الفرج

בְּחִירִי

عضو جدید
آیا ظلم به مهدی نیست که او را فقط برای حلّ مشکلاتمان می خواهیم؟

آیا ظلم به مهدی نیست که از خدا ظهورش را می خواهیم ولی خودمان را برای ظهورش آماده نمی کنیم؟

آیا ظلم به مهدی نیست که اگر یک چک از این جیبمان به آن جیبمان برود و ندانیم، از گم شدنش عرق سرد بر پیشانیمان می نشیند، ولی حجّت خدا گم کرده ایم(نه اینکه او ما را گم کرده باشد)، و ما عین خیالمان نیست؟

آیا ظلم به مهدی نیست که...

ش67

عضو جدید
سلام دوستان
چرا همش میگید مهدی بیاد ؟ چرا خودتون دست بکار نمیشید ؟ ایا این فاجعه و امثال ان امتحانی برای ما نیست که نشون بدیم اماده ظهوریم ؟ چرا ما باید منتظر غرب و غیر مسلمونا باشیم تا بیاد جلوی فاجعه را بگیره ؟ چرا خودمون کاری نمیکنیم ؟ حالا هی بگید عجل لولیک الفرج ....

M.Shimi84

عضو جدید
ياران امام (عج) فقط مرد نيستن.زن هم هست جزو يارانشون

بهتره بگيم چقدر انسان بودن طول ميكشد....:gol:

بله. حق با شماست. 50 نفر از یاران امام زمان زن هستند. اینجا مرد همان نمادی از وارسته ترین و بهترین موجودات روی زمین است.

javadazarakhsh

کاربر فعال
دوستان عزیزم درود بر شما.
واقعا ناراحت کننده هست و تکان دهنده. من تحقیق کردم دلیل این کار رو پیدا کنم و تنها منابعی که بدستم رسید منابع داخل ایران بود و عمدتاً بیان داشته اند که جرقه این آتش خانمانسوز از دعوای دو نفر آغاز گردید. در استان آراکان که محل زندگی اقلیت مسلمان برمه است یک جوان مسلمان با یک جوان بودایی درگیر می شود در این نزاع جوان بودایی به قتل می رسد و همین باعث می شود که بودائیان به هواخواهی این جوان شروع به قتل عام مسمانان این منطقه کنند. در منابع فارسی زبان ذکر شده دولت میانمار(برمه) اسلام را از لیست ادیان رسمی این کشور خارج کرده و گفته 800 هزار مسلمان استان آراکان تابعیت برمه ای ندارند و باید از این شکور خارج شوند در حالی که کشورهای بنگلادش ، تایلند و مالزی و استرالیا که همسایه های این استان هستند پناهجویان را با تیر می زنند و اجازه پناهنده شدن اونها رو نمیدن و اونها بین مرز و دریا گرفتار شدن و همچنین توسط بودائیان در حال کشتار و به دریا انداخته شدن هستند. اراده بر اینه که این 800 هزار نفر کلاً کشته بشن و اصطلاحاً صورت مساله از اون منطقه پاک بشه و تمام دنیا هم سکوت کرده.
عزیزان دلم من نمیخوام احساسات شما رو جریحه دار کنم یا به اعتقادات کسی توهین کنم و یا نظرات خودم رو تحمیل کنم اما ذکر این نکته رو لازم میدونم و اون اینکه ما همگروه های این سایت قشر تحصیل کرده این جامعه هستیم کاری ندارم که همه مسلمان و یا مسلمان زاده ایم ولی با این کار دارم که همگی باید اندیشمند باشیم.
به نظرم اینکه فقط با حالتی نزار بیایم بگیم آه ناراحت شدم امام زمان بدو بیا..... شانه خالی کردن از وظایف انسانی مان است. اینکه فقط همدردی ما محدود بشه به دعای ظهور کافی نیست. اگه مرد عملید اگه راست میگید یک کمپین راه بیاندازید. یک طومار یک میلیون امضا درست کنین. اگه خیلی مرد هستین از مراجع دولتی بخواین تیم تشکیل بده تا در قالب گروه امداد و صلح به منطقه اعزام بشین. اینکه پشت سیستم با لباس های تمیز و رنگی آه جانسوز بکشیم برا فاطی تمبون نمیشه.
از زمان دولت صفوی به این طرف یک عده روحانی مزد بگیر برای آرام کردن مردمی که تحت ظلم حکومت مرکزی بودند گفتند این ظلم ها بد که نیست خوب هم هست چون در صورتی امام زمان ظهور میکنه که ظلم زیاد بشه پس بجای اعتراض دست به دعا بردارید. چرا خودتون رو به خطر میندازین. دعا کنین آقا بیاد خودش حق شما رو بگیره و این فرهنگ غلط ، عقب افتاده و تنبل پرور در بین ما رایج شد.
خداوند در جای جای قرآن گناه مظلوم رو برابر با ظالم دونسته. در جای جای قرآن ما رو به جهاد در برابر کفار و ظالمان فرا خوانده. شما یک آیه قرآن بیارید که خداوند به شما توصیه کرده باشه که بشینین و برای ظهور نجات دهنده دعا کنین.
عزیزان دلم چه امام زمان وجود داشته باشه چه وجود نداشته باشه ( که موضوع بحث ما نیست و به احترام همه شما فرض بر وجود مبارکشون هست) فرقی نداره. شما اگر راست میگید دسته جمعی یک حرکت عملی برای کمک و همدردی این مردم مظلوم کنین.
هیچ ربطی نداره که این مردم مسلمان هستن یا غیر مسلمان. مهم اینه که انسان هایی هستند در معرض ظلم. در بوسنی همین ماجرا اتفاق افتاد شما دعا کردید آقا بیاد. در اتیوپی این فاجعه اتفاق افتاد شما دعا کردید آقا بیاد. در بحرین این اتفاق افتاد شما دعا کردید آقا بیاد. در المان این اتفاق افتاد شما دعا کردید آقا بیاد. بومیان امریکا کشتار شدن شما دعا کردید آقا بیاد. حالا در برمه اتفاق افتاده باز دعا می کنین آقا بیاد. پدر من اگه قرار بود بخاطر این مسایل آقا بیادکه تا بحال اومده بود. من و شما باید یاد بگیریم که مثل آدم کنار هم زندگی کنیم و به حقوق هم احترام بزاریم. و اگر در جایی ظلمی دیدیم با هم در مقابلش واستیم نه اینکه در خانه های امن فقط دعای بی خطر کنیم. شما باید برای رفع ظلم تلاش و جهاد کنی و در ضمن جهاد دعا کنی برای پیروزی و نصرت خدا به شما کمک کنه. در طول تاریخ هیچ دستی از آسمان بیرون نیامد و برای دعای کسی ظالمی را گوشمالی نداد ولی اگر گروه اندکی برای جهاد بپا خواستن و دعا کردن به یاری خدا بر لشگری چند صد برابر پیروز شدن که نمونه اش رو در جنگ ایران و عراق شاهد بودیم. اگه در جنگ ایران و عراق هم همه ما بجای اینکه بریم جبهه می نشتیم و در فاروم ها برای ظهور آقا دعا می کردیم الان باید به صدام می گفتیم خان دایی.
پس بیاید یک حرکت عملی انجام بدین و یا تخته کنین در این الهم عجل..... ها رو

آخرین ویرایش:

amir ghasemiyan

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
دوستان عزیزم درود بر شما.
واقعا ناراحت کننده هست و تکان دهنده. من تحقیق کردم دلیل این کار رو پیدا کنم و تنها منابعی که بدستم رسید منابع داخل ایران بود و عمدتاً بیان داشته اند که جرقه این آتش خانمانسوز از دعوای دو نفر آغاز گردید. در استان آراکان که محل زندگی اقلیت مسلمان برمه است یک جوان مسلمان با یک جوان بودایی درگیر می شود در این نزاع جوان بودایی به قتل می رسد و همین باعث می شود که بودائیان به هواخواهی این جوان شروع به قتل عام مسمانان این منطقه کنند. در منابع فارسی زبان ذکر شده دولت میانمار(برمه) اسلام را از لیست ادیان رسمی این کشور خارج کرده و گفته 800 هزار مسلمان استان آراکان تابعیت برمه ای ندارند و باید از این شکور خارج شوند در حالی که کشورهای بنگلادش ، تایلند و مالزی و استرالیا که همسایه های این استان هستند پناهجویان را با تیر می زنند و اجازه پناهنده شدن اونها رو نمیدن و اونها بین مرز و دریا گرفتار شدن و همچنین توسط بودائیان در حال کشتار و به دریا انداخته شدن هستند. اراده بر اینه که این 800 هزار نفر کلاً کشته بشن و اصطلاحاً صورت مساله از اون منطقه پاک بشه و تمام دنیا هم سکوت کرده.
عزیزان دلم من نمیخوام احساسات شما رو جریحه دار کنم یا به اعتقادات کسی توهین کنم و یا نظرات خودم رو تحمیل کنم اما ذکر این نکته رو لازم میدونم و اون اینکه ما همگروه های این سایت قشر تحصیل کرده این جامعه هستیم کاری ندارم که همه مسلمان و یا مسلمان زاده ایم ولی با این کار دارم که همگی باید اندیشمند باشیم.
به نظرم اینکه فقط با حالتی نزار بیایم بگیم آه ناراحت شدم امام زمان بدو بیا..... شانه خالی کردن از وظایف انسانی مان است. اینکه فقط همدردی ما محدود بشه به دعای ظهور کافی نیست. اگه مرد عملید اگه راست میگید یک کمپین راه بیاندازید. یک طومار یک میلیون امضا درست کنین. اگه خیلی مرد هستین از مراجع دولتی بخواین تیم تشکیل بده تا در قالب گروه امداد و صلح به منطقه اعزام بشین. اینکه پشت سیستم با لباس های تمیز و رنگی آه جانسوز بکشیم برا فاطی تمبون نمیشه.
از زمان دولت صفوی به این طرف یک عده روحانی مزد بگیر برای آرام کردن مردمی که تحت ظلم حکومت مرکزی بودند گفتند این ظلم ها بد که نیست خوب هم هست چون در صورتی امام زمان ظهور میکنه که ظلم زیاد بشه پس بجای اعتراض دست به دعا بردارید. چرا خودتون رو به خطر میندازین. دعا کنین آقا بیاد خودش حق شما رو بگیره و این فرهنگ غلط ، عقب افتاده و تنبل پرور در بین ما رایج شد.
خداوند در جای جای قرآن گناه مظلوم رو برابر با ظالم دونسته. در جای جای قرآن ما رو به جهاد در برابر کفار و ظالمان فرا خوانده. شما یک آیه قرآن بیارید که خداوند به شما توصیه کرده باشه که بشینین و برای ظهور نجات دهنده دعا کنین.
عزیزان دلم چه امام زمان وجود داشته باشه چه وجود نداشته باشه ( که موضوع بحث ما نیست و به احترام همه شما فرض بر وجود مبارکشون هست) فرقی نداره. شما اگر راست میگید دسته جمعی یک حرکت عملی برای کمک و همدردی این مردم مظلوم کنین.
هیچ ربطی نداره که این مردم مسلمان هستن یا غیر مسلمان. مهم اینه که انسان هایی هستند در معرض ظلم. در بوسنی همین ماجرا اتفاق افتاد شما دعا کردید آقا بیاد. در اتیوپی این فاجعه اتفاق افتاد شما دعا کردید آقا بیاد. در بحرین این اتفاق افتاد شما دعا کردید آقا بیاد. در المان این اتفاق افتاد شما دعا کردید آقا بیاد. بومیان امریکا کشتار شدن شما دعا کردید آقا بیاد. حالا در برمه اتفاق افتاده باز دعا می کنین آقا بیاد. پدر من اگه قرار بود بخاطر این مسایل آقا بیادکه تا بحال اومده بود. من و شما باید یاد بگیریم که مثل آدم کنار هم زندگی کنیم و به حقوق هم احترام بزاریم. و اگر در جایی ظلمی دیدیم با هم در مقابلش واستیم نه اینکه در خانه های امن فقط دعای بی خطر کنیم. شما باید برای رفع ظلم تلاش و جهاد کنی و در ضمن جهاد دعا کنی برای پیروزی و نصرت خدا به شما کمک کنه. در طول تاریخ هیچ دستی از آسمان بیرون نیامد و برای دعای کسی ظالمی را گوشمالی نداد ولی اگر گروه اندکی برای جهاد بپا خواستن و دعا کردن به یاری خدا بر لشگری چند صد برابر پیروز شدن که نمونه اش رو در جنگ ایران و عراق شاهد بودیم. اگه در جنگ ایران و عراق هم همه ما بجای اینکه بریم جبهه می نشتیم و در فاروم ها برای ظهور آقا دعا می کردیم الان باید به صدام می گفتیم خان دایی.
پس بیاید یک حرکت عملی انجام بدین و یا تخته کنین در این الهم عجل..... ها رو

ممنون آقا جواد.كاملا حق با شماست.

من نوعي نميدونم چه كاري ميتونم بكنم.اصلا نميدونم كاري از دستم بر مياد يا نه؟
شما بزرگواري بفرماييد راه پيش پاي ما بذارين. خودتون پيش قدم بشين ما هم در ركابتون هر كار از دستمون بر بياد انجام ميديم
التماس دعا:gol:

javadazarakhsh

کاربر فعال
با درود
خیلی ناراحت شدم وقتی این فریبکاری رو دیدم. توجه کنین و چشم هاتون رو باز کنین. بزرگترین اشکال ما جوانان ایرانی سادلوحی، زودباوری و احساساتی بودنمان است.

این عکسها همه دروغ است
اینها را مسلمانهایی فریبکار پخش کرده اند که بر روی گرانی گوشت و مرغ و اجاره زمینهای کشاورزی و واگذاری آنها به تازیان سرپوش بگذارند
سه مسلمان بنگلادشی که در میانمار بطور غیر قانونی زندگی میکردن به یک دختر نوجوان بودایی تجاوز میکنند و او را میکشند
بوداییان در پی دستگیری آنها برمیایند که پلیس این سه را دستگیر و بازداشت میکند
روز بعد بستگان این دختر تجمعی میکنند و خواهان تحویل این سه تن به آنان شده که پلیس مخالفت میکنه و با تیراندازی هوایی سعی در پراکنده کردن مردم میکند که درگیری به وجود میاید و از دو طرف کلن 79 نفر کشته میشوند که بیشترشان مسلمان بوده اند. این مساله در اوایل ماه ژوین روی داده و با محاکمه آنها مساله خاتمه یافت
عکسهایی را که ملاحضه میکنید مربوط است به سونامی تایلند، زلزله ژاپن، اجساد سوخته شده مربوط است به مسحیانی که به دست مسلمانهای وحشی در دارفور کشته شده اند. هیچ کدام آنها مربوط به میانمار نیست
ما هم همین بلا را سر افغانها درآوردیم و 18 تن از آنان را بیگناه در یزد کشتیم و خانه هایشان را سوزاندیم
جنایتهای ما درباره افغانها هم چیزی در همین مایه هاست
اگر بتوانید به این لینک مراجعه کنید شرح تمامی عکسها را میبیند که هیچ کدام مربوط به میانمار نیست
http://www.pakalertpress.com/2012/0...n-burma-and-social-media-manipulating-images/

شادیهایتان روزافزون باد

Mute

عضو جدید
کاربر ممتاز
آدم واقعا میمونه کدومو باور بکنه..کدومو باور نکنه... .:cool:

Mute

عضو جدید
کاربر ممتاز
آدم واقعا میمونه کدومو باور بکنه..کدومو باور نکنه... .:cool:

M A S III

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم واقعا نمیدونم چی درسته چی غلط.....
حرفاتون به جورایی منطقی به نظر میاد ولی مگه میشه همچین دروغ بزرگی.....دور از جون یعنی مردم انقدر .......
پس اون عکسی که بوداییا با لباسای قرمز بالا سر اجساد بودن متعلق به کجاست؟
من به شخصه جز تأسف خوردن و دعا کردن کاری از دستم برنمیاد.....ولی ای کاش که همش دروغ باشه.....آخه کدوم ملت همچین دردایی رو میتونه تحمل کنه.....
بازم ممنون به خاطر مطلبی که گذاشتی دوست عزیز.............

.:ارمیا:.

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
واقعا جای تعجب داره!!
بسه دیگه...به اندازه ی کافی فجایع میانمار برای عالمیان روشن شده، حالا یه عده میگن فریبکاری!
عزیزان شاید این عکسها توشون عکسهای نامربوط هم باشه ولی هیچ شبهه ای در اصل قضیه ایجاد نمیکنه!!
بحثو منحرف نکنید تا مثل تاپیک قبلی پاک نشه.
دیگه این بحثو ادامه ندید. جز تشنج زایی هیچی نداره.
دختر یزدی و ...هم الکی به موضوع ربط ندید.
اینجا تالار اسلام و قرآنه!! و ما دلمون واسه برادر خواهرهای مسلمونمون سوخته! دوستایی که در عمق فاجعه شک دارن یه گشتی تو نت بزنن.
این بحث خیلی وقت پیش مطرح شد و حل هم شد. چون رسانه هامون هم بعد از این که به صحت قضیه پی بردن تو صدا و سیما مطرحش کردن.
پایان!

بالا