یا هووووووووو
شیطوری اجی کوچمولویه
خو خودت گفتی که هنو کوشمولویی دیه
میسسسسی(خوب آخه 20 سال سنیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟)
خیلی وخت بود که پرم به پر یه اس تق لالی اسیدی نخورده بوداخ جون چه شود
به سلام پرس پو لیسی
1:به نظرت روز بازی معروف 6 تایی، پرسپولیس <<خط قرمز>> رو رعایت نکرد ؟؟!
والا نبودم نمی دونم
2:راستی نمیدونی حکایت این عینک دهه 50 منصور پورحیدری چیه ؟؟
آخ گفتی خودم یه روز میرم براش عینک دهه ی 60ای می گیرم تا دهه دهه بیاد بالا
3:راست میگن که بعد از بازی این عینکو زده که کسی نشناستش که سنگربان چرمنگ اس تخ لال در اون بازی ایشون بوده!؟
نه بابا اون همون جوری زده اینام می شنن همینجوری فکر می کنن حرف می سازنن تا شما یه چیزی برای پرسیدن داشته باشی
4:فک نمیکنی این مدل عینکه دیگه خز شده به نظرت چرا عبضش نیکنه؟؟
ایشالله خودم براش می گیرم
5:چرا این آواتار رو انتخاب کردی؟؟
هویجوری (خواستم استقلالی بزارم عکس از نزدیک نداشتم جون من نگاش کن الهی یاسمن قربونت بره الهی.................)
6:چقدر به جادو جمبل اعتقاد داری؟؟راسته که صاحب این اواتار یه کهنه ای داره که یه سری جادو جمبل ریخته توش و میذاره تو دروازه که هر چی شوت کنی میخوره به تیرک دروازه؟؟
نه بابا جادو جمبل چیه وحید جونم توی پارچه قرآن می ذاره می تونین برین بزارین ما که بخیل نیستیم
7:به نظرت اگر این تیرکو ازتون بگیرن بازم اون بازی تاریخی شیش تایی تکرار بشه؟

نه خدای شوما هم کریمه و این تیرک رو ازتون نمیگیره
تیرکو از ما بگیرن وحید و نگیرن
8:به نظرت اگه تو فصل نقل و انتقالات پرسپولیس میومد و وحید طالب لو رو میگرفت،میانگین قیافه تو پرسپولیس به چه میزان سیر نزولی به خود میگرفت ؟؟
چی فکر کردی وحید من مثل نیکبخت شما نیست که هر چه باداباد باشه اون عرق داره به تیم استقلال(شیره)تازه اگه می اومد پرسپولیسیا تک تک تلف می شدن 
9:زبونم لال اگه همین مسئله در مورد رضا عنایتی رخ میداد، شبا به خواب هوادارای قرمز پوش نمیومد!؟
خوب بیاد مگه کریم هر شب به خواب استقلالیا نمی آد؟؟؟؟؟؟؟؟
10: 3 تا بازیکنه تک سلولی دیگه از استقلال نام ببر؟؟ (البته بجز طالب لو و عنایتی

)
3تا که کمه ولی خوب دیگه خودت خواستی(آرش (آقای گل),فرهاد مجیدی,حسین کاظمی,بیژن کوشکی,امید(رفت و برگشت)روانخواه و............)
این سولا همش فوتبالی شد بقیه سوالای متفرقه هم در پستای بعدی.. البته من چون ترم تابستون دارم تو صندلیت نمیتونم زیاد سوال بپرسم ولی تا یه نیم ساعت سعی خودمو باسه چوزوندنت خواهم کرد
حتما بیا (ایشالله به درساتم می رسی......)