به دلیل استقبال دوستان، صندلی داغ آنتی آرامش تا ساعت 24 جمعه تمدید شد.
.
.
.
.

به دلیل استقبال دوستان، صندلی داغ آنتی آرامش تا ساعت 24 جمعه تمدید شد.
.
.
.
.
آخ جون بازم ازایناهر كدوم از افراد زير توي چه رشته ورزشي هستن و نظرت درباره اين افراد چيه
1.ليونن مسي؟
2.ديمتار برباتوف؟
3.سپاستين لب؟
4.ميشاييل شوماخر؟
5.راجرد فررر؟
6.ليليام ترام؟
7.شكيل اونيل؟
8.والنتينو رُسي؟
9.كريم بنزما؟
10.امانوئل ادابايور؟![]()
چیه حسود!!حسود!!نوشته اصلي بوسيله baroonearamesh http://www.www.iran-eng.ir/images/buttons/viewpost.gif
سلام مهربونم ...![]()
![]()
ممنون حامد جان بابت عكسا مخصوصا گلاس ...عكس رويايي ازش گذاشتيwiliam gallas:
![]()
![]()
مي خواستم بپرسم سر ستايش چه بلايي آوردي كه نيومده!ديدم اومد
1- نه ولی کسی که بی احترامی میکنه رو معمولامقصر میدونن1. . فرض کنیم 1 نفر با 1 نفر مشکل داره، اگه یه نفر از بیرون وارد شه و اون دو نفر رو نشناسه، بدون هیچ توضیحی می تونه حدس بده مشکل اصلی کدوم شخصه؟
2. فرض کنیم چند نفر (بیش از 3 نفر) با 1 نفر مشکل دارن، اگه یه نفر از بیرون وارد شه و هیچ کدوم رو نشناسه، بدون هیچ توضیحی می تونه حدس بزنه مشکل اصلی کدوم شخصه؟
3. اگه یه نفر دو تا اسم داشته باشه وقتی یه نفر ازش خواست که خودش رو معرفی کنه چه جوری باید خودش رو معرفی کنه؟ آیا باید هر دو رو بگه، یا یکیش رو، یا اونی که دلش می خواد، یا اونی که تو شناسنامه اشه؟
4. وقتی یه نفر یه کاری رو دوست داره انجام بده، ولی طبق اتفاق نتونه اون کار رو به موقع انجام بده و یه نفر دیگه بیاد جای اون شخص اون کار رو به طور موقت انجام بده، شخص اول باید چطور برخورد کنه؟
5. وقتی دو نفر با هم قرار می زارن، یکی از طرفین یه مشکلی واسش پیش می آد و نمی تونه سر قرار برسه، بعدا که همدیگه رو دیدن، شخصی که نیومده باید چی کار کنه؟ باید هیچ حرفی نزنه و به روی خودش نیاره یا درباره ی غیبتش به شخص مقابل توضیح بده؟
6. اگه به شما دو گزینه پول و شهرت رو پیشنهاد بدن کدومش رو انتخاب می کنید؟ هیچ کدام یا هر دو قبول یا گزینه دیگر قبول نیست، حتما باید یکی را انتخاب کنی.
7. وقتی انسان فهمید یه چیزهای مهمی رو دارن ازش مخفی می کنن و بهش یاد نمی دن، خودش باید بره اون چیزها رو یاد بگیره یا بی تفاوت باشه یا حرف دیگران رو قبول کنه؟
8. وقتی انسان فهمید عیب ها و نقص هایی داره، باید در جهت رفع اونها تلاش کنه یا اون ها رو تکذیب کنه یا به روی خودش نیاره یا بنا بر اون نقص ها توقعاتش رو از دیگران بالا ببره !؟![]()
با اين سطح اطلاعات عمومي من موندم چرا اينجاييآخ جون بازم ازاینامحم دچرا همه ی سوالات روهمینجوری نمیپرسی؟
1- نمیدونم
2- ایضا
3- ایضا
4 راننده ست!
5- نمیدونم
6- نمیدونم
7- نیدونم
8-
9-
10-
دستت درد نکنه!!سوالات این دفعه ت خیلی آسون بود
من دارم میرم.
محمد و ملودی...![]()
تو نیم ساعت پیش گفتی داری میری!!هنوز اینجایی؟؟ برو دیگه!!
كجا ميري؟......وايسا ...ببين ستايش من قبلا هم گفتم نبايد بزاريد ارام از اين صندلي جون سالم به در ببره ...كه اگه ببره اون وقت زندگي من توي حاله اي از ابهام فرو ميره
من دارم میرم.
محمد و ملودی...![]()
ببخشید این جا مونده بود!!
ملو جان من دیشب نخوابیدم ها!!چرتپرتی همهست عذر تقصیر!!ساعت 1ظهره!!من از دیشب نخوابیدم!!
ای مردمان بگویید
آرام جان من کو؟
راحت فضای هرکس
محنت رسان من کو؟؟؟دهه!!ایناهاش!!ملودی!!پیدات کردم!!
1- فامیل اکتیو
2- کارهای نابکاری میکنه!!!
3- یه گام فیلی..مادام؟یس!!
4- غلامتونه
5- هرجا بذاریش چون ساکته هیچی نمیگه!!
6-این رو ببینه!!این یه موقعی که بیکار میشه چنگ میزنه!!حالا دوتالاش بکنی میشه دولاچنگ![]()
7- کلیدفا در راستای خط رهبری می باشه
1-نه..بلد نیستم..از تغییرهای عپغیرضرروی هم استقبال نمیکنم1حاضری به جای ویندوز XP از سیستم لینوکس استفاده کنی؟ چرا؟
2.نقطه یX زندگیت کجاست؟
3.دوست داری تو جوونی بمیری یا تو پیری؟چرا؟
4. به نظر تو جوون مرگی خوبه؟
5. وقتی امام زمان ظهور میکنه دوست داری تو رکابش شهید بشی یا اینکه یه زندگی ارمانی و قشنگ رو تو دوره ی حکومت اون حضرت تجربه کنی؟ حتما باس یه گزینه رو بگی؟
6.بیشتر شعرای کدوم شاعرو حفظی؟
7.این جمله از کیه؟" وقتی که عاشق می شوید نگویید خدا در قلب من است بلکه بگویید من در قلب خدا جای دارم..."
8. فکر می کنی ادم با سوادی در زمینه ی نساجي هستی؟ چه قدر از درسای دانشگات استفاده کردی؟
9. به جوابایی که از خودت به بچه ها دادی از 20 چند میدی؟ منظورم نمره ی پیچوندن؟
10. فکر می کنی بچه ها از پرسیدن سوالا هدفی دارن یا نه فقط سرگرمی و سوزوندن و این حرفاس؟![]()
كجا ميري؟......وايسا ...ببين ستايش من قبلا هم گفتم نبايد بزاريد ارام از اين صندلي جون سالم به در ببره ...كه اگه ببره اون وقت زندگي من توي حاله اي از ابهام فرو ميره![]()
1-البته حمید حمید!!وقتی تو داری کراوتت رو سفت میکنی که بری خواستگاری حمید تا اون زمان سه تا زن گرفته و طلاق داده!!1.فکر میکنی حمید زودتر زن بگیره یامن؟
2. شغل پدر و مادرت چیه؟
3.یه جمله از بیل گیتس بگو؟
4.فکر می کنی دلیل موفقیت بیل گیتس چیه؟
5. اگه همين الان بيل گيتس ازت خاستگاري كنه چي كار ميكني؟
6. دوست داشتی دختر بیل گیتس بودی؟
7. سه تا دروغ شاخدار بگو به طوریکه صفحه ی مونیتور بشکنه؟
8. فرض کن من غول چراغ جادوم 3تا ارزو کن تا باست براورده کنم؟
9. تا چه حد کتاب غیر درسی می خونی؟ به درصد بگو؟ بیشتر تو چه رنجی کتاب می خونی؟
10.اسم سه تا کتاب غیر درسی رو که خوندی بگو تا منم بخونم؟![]()
صفحه ی 29!!من تا میام نزدیکبشم به آخرشمیبینم شماها شصت صفحه رفتید جلو!!تضعیف روحیه میشم!!خب منتظرم جوابام بیاد بعد برم دیگه.
تو خوبی؟چه خبرا؟صفحه چندی؟![]()
من هرگونه شایعه ای از این قبیل رو تکذیب میکنم..من دارم میمیرم!!مریضم...نخوابیدم..ناهار نخوردم!!دیشب شام نخوردم!من خودم رفتنیم!!
ارام به نظرت اینا چیکار میکنن؟
این تصویر چه ربطی به اینجا داره؟
1ساعت پیش گفتی میخوای بری پس چرا اینجایی؟من هرگونه شایعه ای از این قبیل رو تکذیب میکنم..من دارم میمیرم!!مریضم...نخوابیدم..ناهار نخوردم!!دیشب شام نخوردم!من خودم رفتنیم!!
خوب اون نمیتونه شانسای ازدواجش و نابود کنه![]()
میدونم..باهات موافقم!!من خودم هم همین نظر رو داشتم..بنابراین چند نفر رواستخدام کردم که مواظبم باشن من رو ندزدن!با اين سطح اطلاعات عمومي من موندم چرا اينجايي![]()
محمد تو که میدونی آخرش یهکیلوپودری!!چرا مرگت رو دردناک تر میکنی؟؟هان هان؟موجود زمینی تسلیم شوكجا ميري؟......وايسا ...ببين ستايش من قبلا هم گفتم نبايد بزاريد ارام از اين صندلي جون سالم به در ببره ...كه اگه ببره اون وقت زندگي من توي حاله اي از ابهام فرو ميره![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
صندلی داغ E.H.S.A.N (مدیر تالار مهندسی معماری و هنـر) | صندلی داغ | 126 | |
![]() |
صندلی داغ فرزاد (F.A.R.Z.A.D) | صندلی داغ | 122 | |
![]() |
صندلی داغ P O U R I A ( مدیر تالار مهندسی شیمی ) | صندلی داغ | 59 | |
![]() |
صندلی داغ *Tik.TAAk* ( یوسف.sh ) | صندلی داغ | 121 | |
![]() |
صندلی داغ smooth criminal | صندلی داغ | 83 |