صاف کردن موها

Sarp

مدیر بازنشسته
برای صاف کردن موهای مجعد از سه روش می توان استفاده کرد:
1- پماد یا رزین های ثابت کننده
2- شانه حرارت داده شده
3- صاف کننده های شیمیایی

هر کدام از روشهای فوق برای صاف کردن موها، مشکلات خاصی را به همراه دارند و هیچکدام کاملاً بی خطر نیستند.

پماد ها : استفاده از پمادها آسان بوده اما اثر موقتی داشته و تمیز نیستند. پمادها معمولاً از روغن های سنگین یا وازلین ساخته می شوند که موها را به پوست سر می چسباند و با اثر کوتاه مدت و بدون هیچ تغییر شیمیایی باعث صاف شدن موها می شود. این روش اغلب توسط مردان استفاده می شود. گاهی باعث ایجاد التهاب پوستی و جوش های پوستی می شوند.

شانه گرم : نیز اثر موقتی داشته و به موها و پوست سر آسیب می رساند و باید تحت نظر فرد حرفه ای انجام شود. حرارت 90 تا 150 درجه ای این شانه ها باعث شکسته شدن بعضی از پیوندهای مو شده و در نتیجه صاف شدن تحت فشار آن می شود. سپس درجه حرارت موها با برداشتن شانه به سرعت پایین آمده و پیوندها دوباره به حالت اول برمی گردند. موهای صاف شده در معرض آب، رطوبت محیط و یا حتی تعریق پوست به حالت و شکل مجعد اولیه خود باز می گردند. کمپرس گرم با این شانه ها باعث سوختگی درجه یک تا درجه سه پوست سر یا اطراف آن می شود. تکنیک اشتباه، بی دقتی و استفاده مکرر از این روش می تواند باعث ایجاد یک قسمت طاس موقتی بشود.

صاف کننده های شیمیایی : اثر طولانی تری داشته ولی به پوست سر و موها آسیب می رسانند. مواد شیمیایی قوی باعث تورم ، شکستن و تغییر پیوندهای شیمیایی مو می شود. به خاطر سرعت عمل سریع واکنش این محصولات شیمیایی نباید بیشتر از 5 تا 10 دقیقه روی موها بمانند وگرنه آسیب جدی به موها وارد می شود. اگر مواد صاف کننده قلیایی با چشم تماس پیدا کنند امکان از دست رفتن بینایی نیز هست. محصولات حاوی غلظت بالا بهتر است برای مصارف خانگی استفاده نشود.

در حال حاضر هیچ روش بی خطر و رضایت بخشی برای تغییر موهای فردار به موهای کاملاً صاف وجود ندارد. به درجاتی می توان موها را صاف کرد اما بعضی صدمات نیز به موها وارد می شود.

ricardo

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اینم شد تاپیک

قفل شد!!!

خیلی مهربون گفتی ، ببین باید اینطوری بگی :

• Like
واکنش ها: Sarp

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز
اون موقع 2 نفرو اخراج میکنه کاری نداره که :دی

اگه اخراجتون کرد من و بابک باشگاه رو به اتیش میکشیم :D حالا خوبه؟؟ :D
نمیخوای بکشی چرا بهونه میاری؟؟؟ :D
بیخیال . همون بابک میکشه.

آخرین ویرایش:

Sarp

مدیر بازنشسته
:w15:

آخی ، الان دارم موهاشو تصور میکنم ولی میترسم بکشم عکسشو بعد اخراجم کنه :w29:
تو زاغ سیاهشو چوب بزن و رفتارهاش رو بهم گزارش کن
خودم میکشم
البته شروع کرده ام نقاشی رو
باید کاملش کنم :D

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو زاغ سیاهشو چوب بزن و رفتارهاش رو بهم گزارش کن
خودم میکشم
البته شروع کرده ام نقاشی رو
باید کاملش کنم :D

نه بابا . ریکی شوخی میکنه :D
موهاش مجعده. :D

اصلا بزارین از خودش بپرسیم :D

Sarp

مدیر بازنشسته

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه کچله پس چرا از این تایپیک تشکر کرده ؟

فقط قبلش سهم آبگوشت منو بده
اگه بزنه بکشتت من از کی آبگوشت بگیرم ؟

اخه من رو که دیگه نمیتونه بکشه. منو نشناختی هااا. :D
حالا اگه خواست بکشه به رها میگم برات از طرف من ابگوشت درست کنه :D دستپختشم که دوست داری.

Sarp

مدیر بازنشسته
اخه من رو که دیگه نمیتونه بکشه. منو نشناختی هااا. :D
حالا اگه خواست بکشه به رها میگم برات از طرف من ابگوشت درست کنه :D دستپختشم که دوست داری.
مفت خور که میگن توئی دیگه
میخواد از جیب خودم آبگوشت مهمون کنه منو:razz:

arashlolos

عضو جدید
چرا از اتو مو حرف نمیزنید میدونم ضرره ولی حالا چیکار کنیم بزنیم یا فر بریم تو خیابون؟!!!!!!!!!!

arashlolos

عضو جدید
اتو رو ترك كردم.
الان هيچي جز داكس نميزنم
خيلي هم راضيم اصلا هم ريزش ندارم