شادی پس از گل...

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
از این به بعد باید منتظر این باشیم که ...
.
.
.
از این به بعد باید منتظر این باشیم که وقتی گلی در لیگ زده شد سریع صداسیما صحنه ی موقعیت 50درصدی گل دقیقه اول بازی رو هفت بار نشون بده تا بازی از وسط زمین دوباره شروع شه!!!!!

از این به بعد باید منتظر این باشیم که پدر وقتی میبینه بچش داره فوتبال داخلی میبینه فریاد وامصیبتا سربده که ای وای بچم منحرف شد!!!

از این به بعد باید منتظر این باشیم که کنار خیابان سی دی فروش دوره گرد وقتی از کنارش رد میشیم اروم بگه : استخر زنان ...فوتبال مردان... همه نوع سی دی داریم !!!!

از این به بعد باید منتظر باشیم ...

بقیش را شما بگید

hiva13

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
از قضا من اون بازی رو دیدم والا توبازی چیز خاصی معلوم نبود
بعدش ماشا... انقد تو بوق کردن همه خبر دار شدن

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوبه هاااا خیلی ادم باید باجنبه باشه جلو دوربین پخش زنده ...
ولی معمولا بازیها با چن ثانیه اختلافه ولی این چطور شده بیلمیرم!
عموما اون چند ثانیه رو برای فوتبال خارجی میزارن.تا حالا خیال میکردن که خب فوتبال داخلی که مشکلی نداره!
احتمالا برای فوتبال داخلی به جای 5 ثانیه 15 ثانیه از این به بعد میزارن

Paydar91

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
من خودم خداییش تا دو سال پیش خیلی به اونا غبطه میخوردم میگفتم اینا تو یه سال این قدر پول میگیرن این قدر محبوبیت و......
ولی یه استاد بالا مرتبه چیزی درامد نداره
ولی الان حتی فوتبال دیگه نمیبینم تیم مورد علاقم رئال مادرید چه برسه به فوتبال ایران

اینا هر چقدر هم درامد داشته باشند خیلی هاشون (البته فوتبالیستای با فرهنگم کم نیستن)یکم شعور و انسانیت ندارند.اصلا نمیفهمن که تو چه جایگاهی هستند.افسوس که بخواد الگو بچه های ما اینا باشند
من که به شخصه عمرا بذارم واسه بچم همچین چیزایی ارزش بشه.

East Power

عضو جدید
کاربر ممتاز
من خودم خداییش تا دو سال پیش خیلی به اونا غبطه میخوردم میگفتم اینا تو یه سال این قدر پول میگیرن این قدر محبوبیت و......
ولی یه استاد بالا مرتبه چیزی درامد نداره
ولی الان حتی فوتبال دیگه نمیبینم تیم مورد علاقم رئال مادرید چه برسه به فوتبال ایران

اینا هر چقدر هم درامد داشته باشند خیلی هاشون (البته فوتبالیستای با فرهنگم کم نیستن)یکم شعور و انسانیت ندارند.اصلا نمیفهمن که تو چه جایگاهی هستند.افسوس که بخواد الگو بچه های ما اینا باشند
من که به شخصه عمرا بذارم واسه بچم همچین چیزایی ارزش بشه.
بستگی به شخصیت ادمم داره...بعضیا واقعا متواضعن ادم با هاشون حال میکنه...

تا بارسا هست دیگه کی میره تو غار:Dشوخی

سخت گیری نتیجه عکس میده گاهی اوقات...

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
مگه فکر کردی این فوتبالیست ها کی ان؟

90 درصدشون یه مشت ادم که بویی از فرهنگ و شعور نبردن مصاحبه هاشونو نگاه کنی از حرف زدنشون معلومه که ........

وقتی یه ادم از هیچی به پول برسه هار میشه دیگه .

قدیم یه تختی بود وای خدا اون کجا اینا کجا

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز
مگه فکر کردی این فوتبالیست ها کی ان؟

90 درصدشون یه مشت ادم که بویی از فرهنگ و شعور نبردن مصاحبه هاشونو نگاه کنی از حرف زدنشون معلومه که ........

وقتی یه ادم از هیچی به پول برسه هار میشه دیگه .

قدیم یه تختی بود وای خدا اون کجا اینا کجا
زیاد قدیمم نمیخاد بری
همین علی دایی
خداوکیلی یه تار موی گندیدش می ارزه به 60 تای اینا

mojtaba007

کاربر فعال
کاربر ممتاز
کارش زشت بود توش حرفی نیست بعضی اوقات ضمیر ناخوداگاه ادم دست به کاری میزنه که دست خود ادم نیست تقصیر محمد نصرتی نیست تقصیر جامعه است که بین رفقا فحش ناموسی مثل نقل و نبات به هم میگنشوخی های زننده میکنندجامعه خیلی خراب شده ولی یادمون باشه این محمد نصرتی که این طور به بازیش گرفتیم; همون محمد نصرتی که توی بازی با کره جنوبی مردونه مچبند ســبــز دستش بست...اینقدر با زندگی افراد بازی نکنیم

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
کارش زشت بود توش حرفی نیست بعضی اوقات ضمیر ناخوداگاه ادم دست به کاری میزنه که دست خود ادم نیست تقصیر محمد نصرتی نیست تقصیر جامعه است که بین رفقا فحش ناموسی مثل نقل و نبات به هم میگنشوخی های زننده میکنندجامعه خیلی خراب شده ولی یادمون باشه این محمد نصرتی که این طور به بازیش گرفتیم; همون محمد نصرتی که توی بازی با کره جنوبی مردونه مچبند ســبــز دستش بست...اینقدر با زندگی افراد بازی نکنیم

خو بدتر جرمش هزار برابر شد اعدامش می کنن: دیییییییی

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب شد گفی بهتر این شخصیت رو بشناسم.

اولین ابرو ریزی این موجود همون دعوایی بود که وسط زمین با بازیکن خودی انجام داد.(جام ملتهای اسیا بود فکر کنم)انقدر ضایع بود که اون موقع خبرگزاری های دنیا مسخره میکردن.
اینجا هم باز ابروی ایران و ایرانی رو برد با این کارش(اگه فقط یه کار بود میگفتیم تصادفی بوده)
خب معلومه چه کسانی مچبند میبندن!!!

اونم از کریمی و روزه خواریش!!!

mojtaba007

کاربر فعال
کاربر ممتاز
خوب شد گفی بهتر این شخصیت رو بشناسم.

اولین ابرو ریزی این موجود همون دعوایی بود که وسط زمین با بازیکن خودی انجام داد.(جام ملتهای اسیا بود فکر کنم)انقدر ضایع بود که اون موقع خبرگزاری های دنیا مسخره میکردن.
اینجا هم باز ابروی ایران و ایرانی رو برد با این کارش(اگه فقط یه کار بود میگفتیم تصادفی بوده)
خب معلومه چه کسانی مچبند میبندن!!!

اونم از کریمی و روزه خواریش!!!
واقعا زشته اقا رضا مخالفانتون و با هر روشی دوست دارید از بین ببرید
کارشون زشت بود
خیلی هم زشت بود
ایا کار ماها بدتر نیست؟
اشاعه فحشا نیست؟
یه لحظه خودتو بزار جای نصرتی
تو رو خدا یه لحظه انسانیتمونو بیشتر کنیم
میفهمید دارید زندگی نابود میکنید؟
زندگی به خدا
یادتونه فیلم خصوصی یه بازیگر که با اون یارو بوده پخش شد چه بلای سرش امد؟
خودکشی کرد
ابروی ایران ایرانی و خیلی کس ها بردند که نمیشه اینجا بگم
نه یه جوون به خاطر عقایدش مچ بند سبز میبنده
ببخشید این حرف رو میگم اقا رضا
ولی سطح فکر و درکت اینقدر پایین گرفتی که میگی معلومه چه کسایی مچ بند سبز میبندند
ادبتون در همین حده؟
یعنی کار رضایی و نصرتی مثل اونهایی هست که طرفدار سبز هستند؟

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز

واقعا زشته اقا رضا مخالفانتون و با هر روشی دوست دارید از بین ببرید
کارشون زشت بود
خیلی هم زشت بود
ایا کار ماها بدتر نیست؟
اشاعه فحشا نیست؟
یه لحظه خودتو بزار جای نصرتی
تو رو خدا یه لحظه انسانیتمونو بیشتر کنیم
میفهمید دارید زندگی نابود میکنید؟
زندگی به خدا
یادتونه فیلم خصوصی یه بازیگر که با اون یارو بوده پخش شد چه بلای سرش امد؟
خودکشی کرد
ابروی ایران ایرانی و خیلی کس ها بردند که نمیشه اینجا بگم
نه یه جوون به خاطر عقایدش مچ بند سبز میبنده
ببخشید این حرف رو میگم اقا رضا
ولی سطح فکر و درکت اینقدر پایین گرفتی که میگی معلومه چه کسایی مچ بند سبز میبندند
ادبتون در همین حده؟
یعنی کار رضایی و نصرتی مثل اونهایی هست که طرفدار سبز هستند؟

دوست گرامی اینجا نه بنده نه کس دیگه یادش بود که یه زمانی ایشون جوگیر شدن و مچ بند سبز و قرمز و ابی و ... بسته بودن یا نه؟؟؟

شما میای این شخصیت روسیاسی میکنی و مچ بند سبز رو حرفشو میزنی.
وگرنه به والله من اصلا یادم نبود.
درضمن بعضی دوستان گفتن با یه اشتباه طرف رو نباید اینطور هجمه بهش وارد کنن.
بنده جواب دادم ایشون دفعه اولش نیست.(درست مثل شیث رضایی) اگه بار اول بود یه چیزی.این اقای نصرتی همونی هست که وسط بازی ملی به جای اینکه با حریف مبارزه کنه با هم تیمی مبارزه کرده و مشت و لگد به هم پرت میکردن.اونجا گفتیم بار اولشه .درسته ابروی ایران رفت اما جوون مملکتو داغون نکنید.اما حالا چی؟
این اقا کم ابروی ایران رو نبرده.حالا شما میای برای اینکه یه مچ بند سبز بسته بوده(که این هم میشه سومین کار) میخوای ازش حمایت بشه.
ایشون و اقای شیث جفتشون باید از فوتبال برن تا درس عبرتی برای دیگران باشه.

بردوک بزرگ

عضو جدید
کاربر ممتاز
ولی باور کنید این کارها انی اتفاق میفته .دست خود ادم نیست تو اونهمه فشار.
این دوتا را اعدام کنید به جان خودم بهتره.نه بخاطر اون کارشون به خاطر اینکه از بس دوتاشون افتضاح بازی میکنن که دلم میخواد با لگد برم تو صورتشون.

alireza-1991

عضو جدید
شاید کار شیث و نصرتی هم نوعی اعتراض به شرایط موجود باشه

nazila_sh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
چقدر این کارو توجیه میکنید.......................ولش کنید دیگه.....تموم

heshmat khan

عضو جدید
چيزي كه ملاحظه كرديد نماد كوچكي از جامعه بزرگ ماست !

وقتي بنا بدلايل مختلف اخلاقيات در جامعه در حال مردن هست و ادب و انسانيت و شخصيت دارند به افسانه تبديل ميشند چه انتظار ديگه اي ميشه داشت !

اون چيزي كه ديده شد حكم اون مثل معروفه : مشت نشانه خرواره !