سوالها و درخواستها در مورد شبیه سازی با نرم افزار هایسیس - HYSYS

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
مهندس شايد سوال بد گفته باشم
ميخوام يه سپل كولر كه شامل يه پات و يه كويل مارپيچي هست شبيه سازي كنم كه بر روي مسير نمونه گيري آب استيم درام قرار و شامل يه كويل مارپيچي ( نمونه آب دراون رد ميشه ) و يه پات كه از آب خنك پرشده و كويل مارپيچي درون اون قرار ميگيره
با توجه به مطالب بالا به همين دليل من يه لوله صاف كه در درون آب غرق شده رو درشبيه سازي نظر گرفتم
اميدوارم سوال رو درست بيان كرده باشم

با سپاس

مشاهده پیوست 43093

بررسیش می کنم فردا براتون نتیجه رو قرار میدهم.

sarang

عضو جدید
با سلام خدمت همگی.پروژه من طراحی و بر آورد اقتصادی واحد air separation هست و در مراحل اولیه ی طراحی اون با هایسیس هستم.من فقط اطلاعات جریان ها رو دارم و هیچ اطلاعی از مشخصات دستگاه ها ندارم.از استاد که پرسیدم گفت باید با short cutهایسس اول طراحیش کنی با اینکه کار باهایسیس رو هم به نظر خودم بلدم ولی منظورش رو نفهمیدم.اگه کسی بتونه کمکم کنه ممنون میشم:cry:

حــامد

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
با سلام خدمت همگی.پروژه من طراحی و بر آورد اقتصادی واحد air separation هست و در مراحل اولیه ی طراحی اون با هایسیس هستم.من فقط اطلاعات جریان ها رو دارم و هیچ اطلاعی از مشخصات دستگاه ها ندارم.از استاد که پرسیدم گفت باید با short cutهایسس اول طراحیش کنی با اینکه کار باهایسیس رو هم به نظر خودم بلدم ولی منظورش رو نفهمیدم.اگه کسی بتونه کمکم کنه ممنون میشم:cry:

سلام اطلاعات اولیه تونو میشه بذارین؟

sarang

عضو جدید
سلام.این pdfتمام اطلاعات مورد نیاز رو داره.استاد گفت برای اینکه وقت زیادی باقی نمونده فقط قیمت نهایی دستگاه های c-102.e-101. c-101.e-102.e-103.t-101.t-102رو بر آورد کنم کافیه.ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.:cry:

پیوست ها

• air.PDF
    275.4 کیلوبایت · بازدیدها: 1

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
سلام.این pdfتمام اطلاعات مورد نیاز رو داره.استاد گفت برای اینکه وقت زیادی باقی نمونده فقط قیمت نهایی دستگاه های c-102.e-101. c-101.e-102.e-103.t-101.t-102رو بر آورد کنم کافیه.ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.:cry:

سلام، بنظرتون 28 تا تجهیز رو کسی میاد براتون راحت راحت شبیه سازی کنه؟ شما حتی یک pfd از شبیه سازیتون هم قرار ندادید....حداقل خودتون شروع به شبیه سازی کنید اگر جایی مشکل داشتید بگید ما هم کمکتون می کنیم نه اینکه از اول شبیه سازی رو ما براتون انجام بدیم. شما باید اول کل شبیه سازی رو Run کنید و بعدش ببرید توی هایسیس اکونومیکس (هایسیس مالی) توی اون قسمت خیلی راحت قیمت تجهیزات رو بر اساس نرخ های سال 1998 تخمین قیمت می کنه.

R.BAHREINI

عضو جدید

سلام
راستش سوال راجب pfd داشتم
-تو مبدل شماره E-103 ميشه بگيد چطوري شما با آب كولينگ متونيد هوا رو تا 107 درجه كلوين سرد كنيد!!
- تو T-101 خوراك ورودي در فاز گازي وارد تاور ميشه ( استريم شماره 7 ) و تاور نيز داراي هيچ ريفلاكسي نيست و پايين برج هم ريبويلر داره و فشار برج با استريم هم كه يكي هست حال ميشه يه توضيح بديد پايين برج مايع چطور تشكيل ميشه!!

با سپاس

sarang

عضو جدید
سلام برادر عزیزم.راستش من تا یه جایی بیشتر نتونستم با هایسیس شبیه سازی کنم که به مشکل کمی اطلاعات دستگاه ها بر خوردم که مثلا چرا کمپرسور های c-101.c-102 و هیتکس چنجر e-101 ران نشده فقط یونیت 100 (شکل 2 ) رو ران بگیرم کافیه .فایلش خدمت شما ممنون مشیم اگه کمکم کنید

R.BAHREINI

عضو جدید
سلام برادر عزیزم.راستش من تا یه جایی بیشتر نتونستم با هایسیس شبیه سازی کنم که به مشکل کمی اطلاعات دستگاه ها بر خوردم که مثلا چرا کمپرسور های c-101.c-102 و هیتکس چنجر e-101 ران نشده فقط یونیت 100 (شکل 2 ) رو ران بگیرم کافیه .فایلش خدمت شما ممنون مشیم اگه کمکم کنید

سلام
مبدل 101 چون يكي سيال ار برج شماره T-102 هست تا كامل نشه ران نميشه
شما اول اون رو يه كولر درنظر بگير و بعد كه شبيه سازي كامل شد ميتوني تغييرش بدي
ضمنا سوالي كه كردم در خصوص برج شماره يك ، آخه برج CONVERGE نميكنه شايد اطلاعات ناقص باشه

حــامد

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام، بنظرتون 28 تا تجهیز رو کسی میاد براتون راحت راحت شبیه سازی کنه؟ شما حتی یک pfd از شبیه سازیتون هم قرار ندادید....حداقل خودتون شروع به شبیه سازی کنید اگر جایی مشکل داشتید بگید ما هم کمکتون می کنیم نه اینکه از اول شبیه سازی رو ما براتون انجام بدیم. شما باید اول کل شبیه سازی رو Run کنید و بعدش ببرید توی هایسیس اکونومیکس (هایسیس مالی) توی اون قسمت خیلی راحت قیمت تجهیزات رو بر اساس نرخ های سال 1998 تخمین قیمت می کنه.

بعدم به راحتی با ضریب تبدیل M&S میتونید قیمت 2011 رو بدست بیارین بطور مثال این ضریب تا فصل بهار سال 2010عدد 1448.3 بوده

sarang

عضو جدید
سلام.دوستان عزیزم من تا جایی که دیگه به مشکل بر خوردم شبیه سازی رو انجام دادم.ممنون میشم اگه در رفع مشکلاتش کمکم کنید.اجر همه با امام حسین

پیوست ها

• AR.zip
    30.7 کیلوبایت · بازدیدها: 0

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
سلام.دوستان عزیزم من تا جایی که دیگه به مشکل بر خوردم شبیه سازی رو انجام دادم.ممنون میشم اگه در رفع مشکلاتش کمکم کنید.اجر همه با امام حسین

دوست عزیز شما برج رو با راکتور اشتباه فرض کردی...اخه توی برج ترکیبی که مقدارش صفر هستش رو می خوای برات بدست بیاره؟ اون هم اومدی دوتا ترکیبی که مقدارشون صفر هستش رو به عنوان ترکیباب سبک و سنگین استفاده کردی؟ همیشه قبل از ارسال پست یک توضیح کوچک در مورد فایلتون بدید. شما می خواهید آب تولید کنید؟ شما باید از واکنش تعادلی و انتخاب معادله زیر استفاده کنی.
H2SO4 <-- H2O + SO3​

sarang

عضو جدید
سلام.می دونم برجی که نصب کردم اشتباست.ولی به نظر خودم باید حداقل کامپوزیشن جریان دیستیلیت و باتم را می داد و دیگر اینکه فشار کندانسور و ریبویلر رو هم نداده اونها رو باید چیکار کنم؟

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
سلام.می دونم برجی که نصب کردم اشتباست.ولی به نظر خودم باید حداقل کامپوزیشن جریان دیستیلیت و باتم را می داد و دیگر اینکه فشار کندانسور و ریبویلر رو هم نداده اونها رو باید چیکار کنم؟

عزیز من وقتی مقدار ترکیب درصد صفر هستش، چی رو باید بهتون بده؟ شما خودت دستی بخواهی حساب کنی میبینی که تا مقدارهای رو نداشته باشی نمیتونی توی الگوریتم بذاریش...حالا حساب کن نرم افزار بخواد بدستش بیاره...مقدار جریان رو باید براش مشخص کنی وقتی جریانی مشخص بشه که مقدار بعضی ترکیباتش صفر هستش که جواب نمیده. شما هیچ راهی نداره جز اینکه از راکتور استفاده کنی. بعدشم این نرم افزار قابلیت شبیه سازی بعضی از فرآیندها رو داره. برای فرآیندهای آبی باید از aspen water استفاده کنی.

sh_banilohi

عضو جدید
salam be shoma,mibinam ke bahs daghe va mazerat mikham ke miparam vasate bahsetun
in shabih sazi kheili raahate man nemidunam shoma moshkelet chie
?
raje be un soalayi ke avale kar porsidi ke chetori be cw inghadr sard mishe,kafie zede yakh be cw zade beshe
az bahse mohandesish ke begzarim
raje be borje short cut shoma etela'at nadari?ostad ke behet gofte short cut bezan
age nemiduni chetorie ta raahnamait konam
raje be inam ke migi balaye borj condonsor nadare inja neshun dade nashode manzur ine ke total condonser dare yani kole mahsule bala be surate bokhar kharej mishe
zemnan man fekr mikonam khorake avalie be borje 1 maye bashe na gaz

sarang

عضو جدید
با سلام به شما دوست عزیز.اگر من برج تی 101 رو شرت کات نصب کنم خودش هم کندانسور داره هم ریبویلر . حالا در صورتی که توی توضیحات پروژه اومده که من مبدل (ای 105) رو به عنوان کندانسور برج (تی 101) و ریبویلر برج (تی 102) در نظر بگیرم .که این خودش هم ورودی و خروجی تیوب (ای 105) رو مشخص کرده هم ورودی و خروجی شل رو.بالاخره من کندانسور برج شرت کات رو در نظر بگیرم یا مبدل (ای 105) رو به عنوان کندانسورش نصب کنم؟و دیگه اینکه واسه ران شدن همون برج شرت کات از من فشار کندانسور می خواد که ندارم.با این چه کنم؟یه چیز دیگه اینکه من با موازنه جرم حول برج (تی 101) تونستم کامپوزیشن های جریان دیستیلیت(جریان خروجی از بالای برج (تی 101)) و همچنین با موازنه جرم حول (تی 102) کامپوزیشن های جریان باتم(جریان خروجی از پایین برج (تی 102))رو بدست بیارم.ولی دما وفشار جریان های دیستیلیت و باتم رو از کجا بیارم؟به خدا دیگه کلافه شدم .ممنون میشم اگه کمکم کنید:cry:

R.BAHREINI

عضو جدید
با سلام به شما دوست عزیز.اگر من برج تی 101 رو شرت کات نصب کنم خودش هم کندانسور داره هم ریبویلر . حالا در صورتی که توی توضیحات پروژه اومده که من مبدل (ای 105) رو به عنوان کندانسور برج (تی 101) و ریبویلر برج (تی 102) در نظر بگیرم .که این خودش هم ورودی و خروجی تیوب (ای 105) رو مشخص کرده هم ورودی و خروجی شل رو.بالاخره من کندانسور برج شرت کات رو در نظر بگیرم یا مبدل (ای 105) رو به عنوان کندانسورش نصب کنم؟و دیگه اینکه واسه ران شدن همون برج شرت کات از من فشار کندانسور می خواد که ندارم.با این چه کنم؟یه چیز دیگه اینکه من با موازنه جرم حول برج (تی 101) تونستم کامپوزیشن های جریان دیستیلیت(جریان خروجی از بالای برج (تی 101)) و همچنین با موازنه جرم حول (تی 102) کامپوزیشن های جریان باتم(جریان خروجی از پایین برج (تی 102))رو بدست بیارم.ولی دما وفشار جریان های دیستیلیت و باتم رو از کجا بیارم؟به خدا دیگه کلافه شدم .ممنون میشم اگه کمکم کنید:cry:

سلام
شبيه سازي UNIT 100 تو فايل پيوست هست
اگه يه مقدار اختلاف تو فلو و دما ها نسبت به PFD هست بعلت معادله حالت انتخاب شده ميتونه باشه ضمنا من برج رو SHORTCUT نگرفتم و هر برج خودش يه كندانسور و ريبويلر داره اميد وارم بتوني با يسري تغييرات روي اون PFD مورد نظر خودتون رو پياده كنيد

با سپاس

پیوست ها

• ARGON IRAN-ENG.rar
    107.6 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

R.BAHREINI

عضو جدید
salam be shoma,mibinam ke bahs daghe va mazerat mikham ke miparam vasate bahsetun
in shabih sazi kheili raahate man nemidunam shoma moshkelet chie
?
raje be un soalayi ke avale kar porsidi ke chetori be cw inghadr sard mishe,kafie zede yakh be cw zade beshe
az bahse mohandesish ke begzarim
raje be borje short cut shoma etela'at nadari?ostad ke behet gofte short cut bezan
age nemiduni chetorie ta raahnamait konam
raje be inam ke migi balaye borj condonsor nadare inja neshun dade nashode manzur ine ke total condonser dare yani kole mahsule bala be surate bokhar kharej mishe
zemnan man fekr mikonam khorake avalie be borje 1 maye bashe na gaz

سلام

دوست عزير ميشه بگيد چه ماده اي به آب اضافه ميكنيد كه بتونه آب رو در 166- درجه سانتيگراد يه صورت مايع نگه داره كه تو مبدل جريان پيدا كنه !!

با سپاس

870266530

عضو جدید
Hysys 3.2

Hysys 3.2

با سلام
اگه ممکنه نرم افزار hysys 3.2 برای ویندوز 7 ، 64 بیتی رو تو سایت قرار بدین.
با تشکر

javad_arash2003

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام
اگه ممکنه نرم افزار hysys 3.2 برای ویندوز 7 ، 64 بیتی رو تو سایت قرار بدین.
با تشکر

سلام دوست عزیز
برنامه hysys 3.2 به راحتی بر روی ویندوز 7 نصب میشه پس همین ورژن رو اگه داری می تونی نصب کنی اگه هم نداریش از این تایپیک دانلود کن
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/20714-HYSYS-3.2

sh_banilohi

عضو جدید
سلام دوست عزیز

سلام دوست عزیز

سلام
ببین واسه این کار شما میتونی از ضدیخ استفاده کنی
گلیکولها جوابهای خوبی میده
میتونی از ترکیبات سیلیکونی استفاده کنی
من خودم با این مواد تا -50 تست کردم
اصولا برای دماهای خیلی پایین از نیتروژن مایع استفاده میکنیم

javad_arash2003

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
ببین واسه این کار شما میتونی از ضدیخ استفاده کنی
گلیکولها جوابهای خوبی میده
میتونی از ترکیبات سیلیکونی استفاده کنی
من خودم با این مواد تا -50 تست کردم
اصولا برای دماهای خیلی پایین از نیتروژن مایع استفاده میکنیم

سلام دوستان
از متانول هم استفاده کن فکر کنم جواب خوبی بده

nd14470

عضو جدید
سلام جواد جون من تو نصب هایسیس 3.1 مشکل دارم خواهش میکنم روش نصبشو برام تایپ کن ممنون میشم پیام امنیتی میده تشکر

amirhosein67

عضو جدید
با سلام به همه دوستان

من میخوام به hysys دیتا بدم و ببینم چه تغییراتی تو پروسه ایجاد میشه و میخوام این داده هارو به صورت یه تابع مثلا سینوسی بدم. کسی میتونه منو راهنمایی کنه

با تشکر فراوان

t.salehi

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام جواد جون من تو نصب هایسیس 3.1 مشکل دارم خواهش میکنم روش نصبشو برام تایپ کن ممنون میشم پیام امنیتی میده تشکر

سلام، ميتونم بپرسم چه پيغامي بهتون ميده؟!!!
تاريخ كامپيوترتون رو هم به قبل از 2010 تغيير بديد تا بتونه لايسنس ها رو بشناسه (اگه در اين قسمت دچار مشكل هستيد)

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
با سلام به همه دوستان

من میخوام به hysys دیتا بدم و ببینم چه تغییراتی تو پروسه ایجاد میشه و میخوام این داده هارو به صورت یه تابع مثلا سینوسی بدم. کسی میتونه منو راهنمایی کنه

با تشکر فراوان

سلام، چه دیتایی میلیون دیتا داریم که قابل تزریق هستش، کجاش می خوای وارد کنی؟ لطفا همینجوری پست نذارید و ولش کنید به امان خدا، سوالتون رو کامل و واضح مطرح کنید.

amirhosein67

عضو جدید
سلام، چه دیتایی میلیون دیتا داریم که قابل تزریق هستش، کجاش می خوای وارد کنی؟ لطفا همینجوری پست نذارید و ولش کنید به امان خدا، سوالتون رو کامل و واضح مطرح کنید.

با سلام و ممنون پیرجو
شبیه سازی درحالت دینامیک هستش
من میخوام دما؛ فشار و flow rate ورودی به saperator رو تغییر بدم و پارامترهای بقیه پروسه ببینم که چطوری تغییر میکنن
کاری که الان دارم میکنم اینزوری هستش که به صورت دستی دارم دمارو از 20 به 300 با step های 10تایی تغییر میدم و با databook تغییرات در بقیه پارامترهارو چک میکنم ولی میخوام که تغییرات دمارو به صورت اتوماتیک بدم و یا به صورت یه تابع مثلا سینوسی که نمیدونم چطوری اینکارو بکنم
ممنون میشم راهنمایی کنی
با تشکر فراوان

mehrzad1

عضو جدید
سلام . من قصد دارم واحد تصفيه خانه يك نيروگاهو شبيه سازي كنم . يك ستون متشكل از رزين هاي كاتيوني . و يك ستون داراي رزين هاي آنيوني و يك برج پكينگ دار به نام ديگازاتور كه هدف دفع co2 به كمك جريان هواست . اين كارو با hysys ميتونم انجام بدم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چيز ديگه اي مد نظرتون هست ؟ لطفا كمكم كنيد

mehrzad1

عضو جدید
سلام . من قصد دارم واحد تصفيه خانه يك نيروگاهو شبيه سازي كنم . يك ستون متشكل از رزين هاي كاتيوني . و يك ستون داراي رزين هاي آنيوني و يك برج پكينگ دار به نام ديگازاتور كه هدف دفع co2 به كمك جريان هواست . اين كارو با hysys ميتونم انجام بدم ؟چيز ديگه اي مد نظرتون هست ؟ لطفا كمكم كنيد

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
با سلام و ممنون پیرجو
شبیه سازی درحالت دینامیک هستش
من میخوام دما؛ فشار و flow rate ورودی به saperator رو تغییر بدم و پارامترهای بقیه پروسه ببینم که چطوری تغییر میکنن
کاری که الان دارم میکنم اینزوری هستش که به صورت دستی دارم دمارو از 20 به 300 با step های 10تایی تغییر میدم و با databook تغییرات در بقیه پارامترهارو چک میکنم ولی میخوام که تغییرات دمارو به صورت اتوماتیک بدم و یا به صورت یه تابع مثلا سینوسی که نمیدونم چطوری اینکارو بکنم
ممنون میشم راهنمایی کنی
با تشکر فراوان

سلام، شما کل دیتا ها رو وارد کن، خودش برات به صورت سینونسی روی گراف نمایش میده. خب حالا تابع سینوسی میشه انتخاب نوع کنترلر که خودش این کار رو برات انجام میده که بسته نوع و مدل کنترلر داره، توی کتاب های کنترل که خوندی کدومش به فرم سینوسی حل می کنه اون رو انتخاب کن.

بالا