تثبیت میعانات گازی
0 09360186579 عضو جدید Sep 7, 2012 #1 تثبیت میعانات گازی پیوست ها Condensate stbilization-aspen plus.pdf 253 کیلوبایت · بازدیدها: 16
V voroujak_arya عضو جدید May 9, 2014 #2 با تشکر از مطالب شما اما من این مطالب رو داشتم اگر میشه مطالب ارزنده تر و مفید تری در اختیارم قرار بدید و یا شایت های جامع و کاملی رو برام معرفی کنید
با تشکر از مطالب شما اما من این مطالب رو داشتم اگر میشه مطالب ارزنده تر و مفید تری در اختیارم قرار بدید و یا شایت های جامع و کاملی رو برام معرفی کنید
eghbali66 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز May 9, 2014 #3 voroujak_arya گفت: با تشکر از مطالب شما اما من این مطالب رو داشتم اگر میشه مطالب ارزنده تر و مفید تری در اختیارم قرار بدید و یا شایت های جامع و کاملی رو برام معرفی کنید کلیک کنید تا باز شود... همه کتابهای پالایش گاز در مورد تثبیت میعانات مطلب دارن، بزن Gas Condensate Stabilization تو کتابای Gas Purification، یا کتاب Gas Conditioning and processing و....
voroujak_arya گفت: با تشکر از مطالب شما اما من این مطالب رو داشتم اگر میشه مطالب ارزنده تر و مفید تری در اختیارم قرار بدید و یا شایت های جامع و کاملی رو برام معرفی کنید کلیک کنید تا باز شود... همه کتابهای پالایش گاز در مورد تثبیت میعانات مطلب دارن، بزن Gas Condensate Stabilization تو کتابای Gas Purification، یا کتاب Gas Conditioning and processing و....