سلامسلام .دوستان کسی اینجا میدونه بیماری عصبی عضلانی چنلوپاتی چیه .جز میوتونی هاست . ممنون میشم اطلاعات اینترنتی بهم ندین و یه توضیح کامل از این بیماری بهم بگین چون اینترنت و خودم زیر و رو کردم ....... این بیماری در تخصص پزشک مغز و اعصابه ...ممنون
به روانپزشکبا سلام...
برای مشکلات روحی باید به روانشناس مراجعه کرد یا روانپزشک؟
به روانپزشک
آره عزیز.کلا همه نوع کمکی رو برات انجام میدن.ممنون...یعنی رفع عوامل ایجاد این نوع مشکلات رو هم انجام میدن؟ مثل خیانت زن و شوهر و وسواس و شک و مثل آنها
خوب،با ایشان مشورت کنید که یا خودشان کمک تون میکنند و یا به آدرس معتبر دیگری شما رو ارجاع میدهند.مراکز استانها معمولا دارای روانپزشک و متخصصان خبره هستند،میتوانید به مرکز استان خودتان مراجعه کنید.سلام..
توی شهرمون روانپزشک نداریم...متخصص اعصاب و روان، دکتر تخصصی روانشناسی و اینا رو داره...چکار کنم؟
خوب،با ایشان مشورت کنید که یا خودشان کمک تون میکنند و یا به آدرس معتبر دیگری شما رو ارجاع میدهند.مراکز استانها معمولا دارای روانپزشک و متخصصان خبره هستند،میتوانید به مرکز استان خودتان مراجعه کنید.
سلامسلام مجدد...
یه نگاهی به لینک زیر بکنین....متخصصین روانپزشکی(اعصاب و روان) همون روانپزشک هست؟ چون یکیش تو شهر خودمون هست و دیدم از همین لینک.
https://tabibyab.blog.ir/post/لیست-متخصصین-روانپزشکی-اعصاب-و-روان-استان-مازندران-ساری
ممنون
سلام. در مورد کودک شما اول باید بررسی بشه دلیل این یبوست طولانی چیه؟سلام خسته نباشید
من یه پسر 7ساله دارم که حدودا از 2سال پیش در هنگام دفع مدفوع هر چند وقت یکبار از مقعدش خون می اومد چون این مشکل برای خودم هم قبلا پیش اومده بود و دکتر رفته بودم مقعدش رو که دیدم فکر کنم شقاق دارم یه شکاف کوچک که هر از گاهی ازش خون می آد
تو نت سرچ زدم اولین صفحه ای که اومد مجموعه ایران کلینیک بود,و دارویی که آخرین بار دکتر به خودم داده بود و خیلی موثر بود به اسم ام جی که ظاهرا عصاره گیاه مورد است رو براش به صورت موضعی مالیدم و اون واقعا موثره در مورد درمان یبوستش هم سعی می کنم بهش میوه و سبزی بدم تا حدی که بخوره ولی بازم تقریبا اکثر اوقات مدفوعش سفت یا نیمه سفته خواستم بدونم آیا با همین پماد می تونم ادامه بدم البته فقط گاهی که خون می آد براش می مالم
یا باید کار دیگه ای بکنم
از راهنماییتون واقعا ممنونم

درود بر شماسلام به همگی.
از دوستان پزشک میشه خواهش کنم کمی منو راهنمایی کنید.
به تازگی متوجه شدم دریچه میترال مامانم گشاد شده و همچنین فشار خون دارن که دکتر برای فشار خون دارو دادن ولی درمورد دریچه میترال چیزی نگفتن.
چندتا سوال داشتم.
این مشکل گشادی دریچه میترال جقدر میتونه خطرناک باشه؟
عوارضش چیه؟
ایا به خودی خود ترمیم میشه یا نیاز به درمانهایی مثل جراحی و ... هستش؟
از همگی ممنونم.
ممنونم از پاسختوندرود بر شما
با نظر پزشک شون بازه زمانی مورد نیاز برای بررسی شرایط قلبشون رو مشخص کنید و به صورت دوره ای مراجعه کنید
زمانی که این عارضه به مرحله ی جدی برسه با مشکل ساز بشه با تعویض دریچه میترال مشکل رو حل میکنن اگر اشتباه نکنم
بازم بهترین افراد برای مشورت همون متخصصین قلب هستن که تشخیص دادن
تا زمانی که مشخصا نیاز به جراحی مطرح نشده نیازی نیست که با جراح قلب مشورت کنید!ممنونم از پاسختون
چون تازه متوجه بیماری شدیم با توجه به شرایط فعلی کشور فقط تونستم با یک جراح قلب مشورت کنم و مامانم و ویزیت کنن ایشونم اطلاعات زیادی ندادن بهم.
در اولین فرصت با چند متخصص مشورت خواهم کردم. ولی استرس زیادی دارم.
بازم ازتون ممنونم.
حتما ممنونم از راهنماییتون.تا زمانی که مشخصا نیاز به جراحی مطرح نشده نیازی نیست که با جراح قلب مشورت کنید!
ترجیحا با پزشکان غیر جراح مشورت کنید و وقتی امکانش رو داشتید به پزشک قلب و عروق که جراح نیستن برای نوار قلب و اکو مراجعه کنید
چون دیدگاه این پزشک ها و نحوه ی برخوردشون با بیمار متفاوت هست
هم از نظر متود تشخیص و هم تجویز دارو و .......
به نظرم برای تشخیص اولیه همون متخصص قلب کفایت میکنه نیازی به فوق تخصص نیستحتما ممنونم از راهنماییتون.
میدونید بهتره متخصص قلب چه فوق تخصصی داشته باشه؟
راستش با توجه به تجربه بدی که از بخش پزشکی دارم زیاد به پزشکا اعتماد ندارم و معمولا بعد از ویزیت چهار یا پنج پزشک متخصص یا فوق تخصص اقدام به درمان میکنم. متاسفانه پزشکان باسواد اکثرا ایران نیستن فقط یه سری سهمیه بی سواد و پول دوست موندن.
ممنونمم بابت پاسخ و راهنماییتون.به نظرم برای تشخیص اولیه همون متخصص قلب کفایت میکنه نیازی به فوق تخصص نیست
چون دریچه میترال کلا چیز خاص و حادی نیست
نهایتا تعویض میشه که عمل خیلی روتینی هست چون خیلیا دچار افتادگی دریچه میترال میشن و تعویض میکنن
همینقدر که پزشکی مورد حساسی هست و با جون افراد در ارتباط هست
بایستی مسیر درستی رو برای تشخیص و درمان طی کرد
برای درمان و تشخیص اولیه نیاز به متخصص هست و اگر مورد خاصی تشخیص داده شد در صورت صلاحدید به فوق تخصص مربوطه ارجاع داده میشه
مثل این میمونه که بخواهید برای باز کردن یک پیچ و مهره ی ریز که با دست به راحتی باز میشه از آچار بادی و ۱۰ بار فشار باد استفاده کنید
که بجای حل کردن مورد باعث شکستن پیچ و مهره و حتی آسیب دیدن اپراتور میتونه بشه
متوجه نگرانی تون هستمممنونمم بابت پاسخ و راهنماییتون.
مثال خوبی بود مرسی.
تشخیص اولیه انجام شده ولی دکتر درمانی ارائه نکردن فقط برای کنترل فشار خون دارو دادند و فرمودن بعد تثبیت فشار خون مشکل قلب رو حل میکنن. متاسفانه چون بابام بخاطر اشتباه پزشکی فوت کردن نتونستم اعتماد کنم و مشاوره های بیشتری لازم دارم.
فعلا از یه متخصص قلب وقت گرفتم توکل بخدا
مرسی پاسخ دادین هم صحبتی با شما کمی استرسم رو کم کرد.
ممنونم امیدوارم.متوجه نگرانی تون هستم
ولی یه وقتایی واقعا این حجم از نگرانی نیاز نیست
یادشون گرامی
امیدوارم مورد پیش اومده هم به شکلی ایمن و اصولی تحت کنترل در بیاد
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
جایزه نوبل فیزیولوژی و پزشکی The Nobel Prize in Physiology or Medicine | پزشکی | 2 | |
|
|
پوستر و عکس آموزشی پزشکی | پزشکی | 3 | |
|
|
دانلود برنامه های پزشکی برای اندروید | پزشکی | 0 | |
|
|
◥فهرست دانشگاههای علوم پزشکی در ایران◤ | پزشکی | 34 | |
|
|
معرفی سایت های پزشکی | پزشکی | 113 |