مشکل چیز دیگس. خواموش روشن شدن ربطی به درایورا نداره. ممکنه ویندوزی که نصب کردی خراب باشه یا یکی ا برنامه هایی که نصب کردی اینجوریش کردهلپ تاپ خواهرم تازه گرفته ، بدون نصب کردن درایورها ویندوز8 نصب کردیم روش با یه سری نرم افزارها. بعد هر کاری کردیم خاموش نشد فقط با دکمش خاموش میشه. مشکل از نصب نکردن درایورهاست یا چیز دیگه ای هست؟
سلام دوستان
چرا وقتی میخوام ویندوز سون نصب کنم،در زمان پارتیش بندی هارد دیسک فقط میتونم سه تا درایو ایجاد کنم؟؟؟یعنی بیشتر از سه تا درایو نمیشه ایجاد کرد؟؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
چرا نمیشه خوبم میشه. هنگام پارتیشن بندی درایوی که میخوای تقسیمش کنی delete کن بعد از نو که میخوای create کنی حجمشو مشخص کن
Sent fom my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk 2
درود !
سلام
اگر در حین کار با لپ تاپ شارز هم بهش وصل باشه
اشکالی براش ایجاد نمیکنه؟؟؟مرسی
اگر باتری رو بیرون نیارم اشکالی ایجاد میکنه؟؟؟؟درود !
شارژ که وصل باشه موردی نداره چون منبع اصلی تامین انرژی برق هست اما اگر برق همیشه در دسترس تون هست باطری رو خارج کنید !
پشت لپ تاپ اطراف باطری کلیدهایی برای اینکار هست یه کلید رو به سمت راست منتقل میکنید و کلید بعدی رو به طرف باز نگه دارید و با یه دست باطری رو بیرون بکشید !اگر باتری رو بیرون نیارم اشکالی ایجاد میکنه؟؟؟؟
چرا باتری رو خارج کنم؟؟؟
چطوری باتری رو بیرون بیارم؟؟؟مرسی
سلام دوستان
چرا وقتی میخوام ویندوز سون نصب کنم،در زمان پارتیش بندی هارد دیسک فقط میتونم سه تا درایو ایجاد کنم؟؟؟یعنی بیشتر از سه تا درایو نمیشه ایجاد کرد؟؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
مطمئنی؟
ربطی به نوع هارد دیسک نداره؟؟؟؟
سلامسلام دوستان
ممنون میشم یکی منو در این سوال راهنمایی کنه......
آخه من در زمان پارتیش بندی هر چی رو New کلیک میکردم درایو جدیدی ایجاد نمیشد،در واقع وقتی بیشتر از سه درایو میشد دیگه New غیر فعال میشد!!!!
ممنون میشم یکی منو راهنمایی کنه
سلام دوستان
ممنون میشم یکی منو در این سوال راهنمایی کنه......
آخه من در زمان پارتیش بندی هر چی رو New کلیک میکردم درایو جدیدی ایجاد نمیشد،در واقع وقتی بیشتر از سه درایو میشد دیگه New غیر فعال میشد!!!!
ممنون میشم یکی منو راهنمایی کنه
سلام
در محیط پارتیشن بندی هنگام نصب ویندوز امکانات محدود هست و بغیر از درایو ویندوز سه تا دیگه میتونید بسازید !
شما فعلا همین 3 تا رو بساز یا بهتره فقط یکی برای درایو سی ( اصلی ) درست کنی و بقیه رو یه پارتیشن کنی بعد از طریق نرم افزارهایی مثل EASEUS partition master هر چه قدر دوس داری بسازی!
کاربرد نرم افزار ساده هست !
سوالی بود بفرمایید !
با سلام
دوست عزیز موقع نصب ویندوز یک درایو برای C که همان محل نصب ویندوز است در نظر بگیرید و بعد از پایان نصب از مسیر زیر فضای خالی باقیمانده را پارتیشن کنید .
نکته مهم اینکه باز هم تعداد درایو ها محدود است ولی بیشتر از سه یا چهار تا (اگر فلش و سی دی رام و .. نداشته باشید می توانید بدون احتساب درایو C تا 23 درایو دیگر هم درست کنید - که پیشنهاد بنده درایو های کمتر است.)
جهت پارتیشن کردن فضای خالی هارد دیسک :
بر روی My Computer کلیلک راست کرده ، گزینه Manage را انتخاب کنید .
در پنجره باز شده از ستون ست چپ Disk Management را انتخاب کنید .
بر روی فضای خالی هارد دیسک مورد نظر (که با رنگ مشکی مشخص است) راست کلیک کرده و گزینه مربوطه (که احتمالا با این عنوان است) Create new partition را انتخاب کنید . در ادامه بایستی مزان فضای اختصاص یافته به این درایو و فرمت سیستم فایل درایو (ntfs / fat32 / exfat) را انتخاب کنید و در صورت نیاز دیگر تنظیمات و سپس درایو را فرمت کنید . و در ادامه دوباره برای ساخت درایو بعدی همین مراحل .
با تشکر - سیستم 32
سلامسلام
زبان دانلود منیجرم تغییر کرده و نمیدوونم چجووری درستش کنم؟ لطفا راهنمایی کنینمشاهده پیوست 170679
هیچ مشکلی ایجاد نمیشه. سری جدید باتری ها و لپ تاپ ها مجهز به یک IC تشخیص میزان پر یا خالی بودن باتریه. اگه لپ تاپت خیلی روشن میمونه و شارژر بهش وصله یسری مزیت داره یسری عیب. مزیتاش اینه که اون IC که گفتم براثر رد شدن جریان در زمان طولانی نمیسوزه، باتری مثل یه محافظ عمل میکنه واس لپ تاپ، نوسان برق روش اثر نمیذاره، اگه برق بره لپ تاپ خاموش نمیشه. عیبش اینه باتری در دراز مدت ضعیف میشه. حالا ببین اگه ارزش داره باتریو درار
سلام
اگر در حین کار با لپ تاپ شارز هم بهش وصل باشه
اشکالی براش ایجاد نمیکنه؟؟؟مرسی
مطمئنی؟
ربطی به نوع هارد دیسک نداره؟؟؟؟
با سلام
دوست عزیز موقع نصب ویندوز یک درایو برای C که همان محل نصب ویندوز است در نظر بگیرید و بعد از پایان نصب از مسیر زیر فضای خالی باقیمانده را پارتیشن کنید .
نکته مهم اینکه باز هم تعداد درایو ها محدود است ولی بیشتر از سه یا چهار تا (اگر فلش و سی دی رام و .. نداشته باشید می توانید بدون احتساب درایو C تا 23 درایو دیگر هم درست کنید - که پیشنهاد بنده درایو های کمتر است.)
جهت پارتیشن کردن فضای خالی هارد دیسک :
بر روی My Computer کلیلک راست کرده ، گزینه Manage را انتخاب کنید .
در پنجره باز شده از ستون ست چپ Disk Management را انتخاب کنید .
بر روی فضای خالی هارد دیسک مورد نظر (که با رنگ مشکی مشخص است) راست کلیک کرده و گزینه مربوطه (که احتمالا با این عنوان است) Create new partition را انتخاب کنید . در ادامه بایستی مزان فضای اختصاص یافته به این درایو و فرمت سیستم فایل درایو (ntfs / fat32 / exfat) را انتخاب کنید و در صورت نیاز دیگر تنظیمات و سپس درایو را فرمت کنید . و در ادامه دوباره برای ساخت درایو بعدی همین مراحل .
با تشکر - سیستم 32
حاجی قانع شدی؟ والا بمولا بهتر از این نمیشد توضیح بدینمیدونم چطوری از شما دوستان تشکر کنم،دکمه تشکر برام کافی نیست......
خیلی از مشکلاتم اینجا حل شد....
امیدوارم همینطوری به فعالیتتون ادامه بدین
موفق باشین
ممنون از همگی
یاعلی
کنترل پنل > اینترنت آپشن > تب کانکشن > گزینه Never dial a connection رو فعال کنید !مشاهده پیوست 170694
سلام
دوستان وقتی لپ تاپ رو روشن میکنم این صفحات خود به خود باز میشه!!!
چکار کنم که دیگه اینها رو نبینمشون؟؟؟مرسی
تو محشریکنترل پنل > اینترنت آپشن > تب کانکشن > گزینه Never dial a connection رو فعال کنید !
تو تنظیمات بگردید عباراتی مثل Home Page رو پیدا کنید و تغییر بدید !سلام
دوستان چجوری گوگل رو در مرورگر وب فریرر پیش فرض قرار دهم؟؟؟
وقتی لپ تاپ رو روشن میکنم این مرورگر به طور اتوماتیک یه صفحه رو باز میکنه!!!برای رفع این موضوع چکار کنم؟؟؟؟؟با تشکر فراوان
خودت محشری !تو محشری
کسی نبود جواب ما رو بده ؟!سلام به همه دوستان
من تازه انتخواب رشته کردم و دارم میام مهندسی نرم افزار
میخوام بدونم فیلد های کاری که واسه یه مهندس نرم افزار وجود داره چیا هستن ؟
کلا ادمی هستم که اگه کاری رو شروع کنم تا تهش میرم ! واسه همین میخوام از الان رو یه فیلد خاص تمرکز کنم و دربارش اطلاعات و مهارت کسب کنم
خواهشا راهنمایی کنید ممنون از همه
کسی نبود جواب ما رو بده ؟!
چه جوری بدون استفاده از کابل، این کار رو کرده؟ خب مطمئناً از وایرلس استفاده کرده چون خلاصه به شکلی باید ارتباط بین کامپیوترها برقرار بشه! وقتی دو تا کامپیوتر توی یه رنج آی پی هستن مثل اینه که با هم شبکه شدن، پس همون حالت قبلی خواهد بود!اینکه میگین شبکه کنید از طریق کابل هس؟؟
اخه تو محل کار یکی از دوستانم بدون اتصال کابل با استفاده از رنج ای پی محل کار،ی فایل رو از سیستم اونجا شیر کرد رو لپ تاپ خودش..!!!
چه جوری بدون استفاده از کابل، این کار رو کرده؟ خب مطمئناً از وایرلس استفاده کرده چون خلاصه به شکلی باید ارتباط بین کامپیوترها برقرار بشه! وقتی دو تا کامپیوتر توی یه رنج آی پی هستن مثل اینه که با هم شبکه شدن، پس همون حالت قبلی خواهد بود!
تا وقتی آسیب خاصی ندیده یا خراب نشده هییییچ عیبی ندارهسلام
ویندوز سون اگر تعویض نشه
مشکلی ایجاد منیکنه؟؟؟؟؟؟؟مرسی
دوستان میشه بگین چجوری با استفاده از مودمم شبکه درست کنم که بتونم از طریق این شبکه انتقال اطلاعات بدم؟ ویندوز خودم 8إ مال بقیه 7. خودم هرچقد شبکه و هوم گروپ درست کردم یا پیدا نمیشد یا ارور میداد
Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk 2
تا وقتی آسیب خاصی ندیده یا خراب نشده هییییچ عیبی نداره
بچه ها نظری ندارین؟
Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk 2
سلام
ی چیزی از همین اول بگم..ک تو این رشته باید همون شروع کار هیچ چیزو دست کم نگیری..و اصلا و ابدا به درسا ی دانشگاه اکتفانکنی وگرنه فایده ای نداره!!!
شما میتونین تو زمینه برنامه نویسی که خودش شاخه های مختلفی داره و با زبان های مختلف میتونین کار کنین..
یا اینکه در زمینه شبکه مهارتهاییی کسب کنید..
باید ببینید به چیزی علاقه مندین..اگ برنامه نویسی دوست دارین ازهمین اول باید پشتکار بخرج بدی و تمرین کنی...برای طراحی نرم افزارها..
اگرم به کارهای گرافیکی علاقه مندین..باز تو این رشته جا برای پیشرفت داره!!
خلاصه خودتون باید راهتونو پیدا کنین و ببینید در کدوم زمینه ها علاقه مندین!
امیدوارم موفق باشید