بااجازه سرکار
جین ایر
///////////////
ایجاد تسهیل و کمک به خودکشی هر فردی چنانچه عامدا و ازروی قصد ونیت قبلی باشد جرم است و برحسب میزان تاثیر ان بر خودکشی ان شخص مستوجب کیفر عامل ان میگردد
بااجازه سرکار
جین ایر
///////////////
ایجاد تسهیل و کمک به خودکشی هر فردی چنانچه عامدا و ازروی قصد ونیت قبلی باشد جرم است و برحسب میزان تاثیر ان بر خودکشی ان شخص مستوجب کیفر عامل ان میگردد
دوستان حقوقی بی سواد یه کمی فکر کنید وقتی خودکشی جرم نیست معاونت در اون چطور میتونه جرم باشه؟ البته این جواب آخر نیست.جواب آخر اینه که چون خودکشی جرم نیست پس معاونت در اونهم جرم نیست ولی استثنائا" در ماده743 بند((ب)) در جرایم رایانه ای جرم انگاری شده.
دکتر جان فکر کنم سوادت نم کشیده برو یه کم مطالعه کن!ضمنا" معاونت فقط در جرایم عمدی ممکن است چرا که تبصره1 ماده43 آمده برای تحقق معاونت در جرم وجود وحدت قصد و تقدم و یا تقارن زمانی بین عمل معاون و مباشر شرط است و فقط به طور خاص در جرایم راهنمایی و رانندگی پیش بینی شده.
سلام
مالیات بر ارث مال و اموال برای اولاد متوفی که نزدیک 400 میلیون ارزش داره چقدر هست؟ حتما باید پرداخت شه؟
شرح | طبقـه اول | طبقـه دوم | طبقـه سوم |
تا مبلغ 000/000/50 ريـال | 5% | 15% | 35% |
تامبلغ 000/000/200 ريـال نسبت به مازاد000/000/50 ريال | 15% | 25% | 45% |
تا مبلغ 000/000/500 ريال نسبت به مازاد 000/000/20 ريال | 25% | 35% | 55% |
نسبت به مازاد 000/000/50 ريـال | 35% | 45% | 65% |
سلام یه سوال دارم.
اگه یه زن با شوهرش مشکل داشته باشه و بلاخره زن بره در خواست طلاق بده آیا مهریه به زن تعلق میگیره؟ و چقدر سهمشه؟
سلام:خسته نباشید
مسولیت حقوقی هریک از افراد در مقابل یکدیگر مسولیت حقوقی
1وکیل سرپرست در مقابل کار اموز وکالت
2رزیدنت در مقابل انترن
3پزشک در مقابل رزیدنت
4کار اموز قضایی در مقابل قاضی
اگر هر کدام تقصیر کنند چه مسولیتی به عهده سرپرستان وخودشان است؟
سلامسلام یه سوال دارم.
اگه یه زن با شوهرش مشکل داشته باشه و بلاخره زن بره در خواست طلاق بده آیا مهریه به زن تعلق میگیره؟ و چقدر سهمشه؟
سلامسلام:خسته نباشید
مسولیت حقوقی هریک از افراد در مقابل یکدیگر مسولیت حقوقی
1وکیل سرپرست در مقابل کار اموز وکالت
2رزیدنت در مقابل انترن
3پزشک در مقابل رزیدنت
4کار اموز قضایی در مقابل قاضی
اگر هر کدام تقصیر کنند چه مسولیتی به عهده سرپرستان وخودشان است؟
اقای دادخواه عزیز شما این اطلاعات حقوقی از کجا می آرید قانون جرایم یارانهای 56 ماده بیشتر ندارد اون ماده ای که مد نظر شماست فصل 4 ماده 15 بند ج است البته باید این نکته رو هم بگم که معاونت در خودکشی در صورتی که به حد تسبیب برسد جرم استدوستان حقوقی بی سواد یه کمی فکر کنید وقتی خودکشی جرم نیست معاونت در اون چطور میتونه جرم باشه؟ البته این جواب آخر نیست.جواب آخر اینه که چون خودکشی جرم نیست پس معاونت در اونهم جرم نیست ولی استثنائا" در ماده743 بند((ب)) در جرایم رایانه ای جرم انگاری شده.
سلام دوست عزیز.....سوالتون رو با کمک یکی از دوستانم(وکیل) پاسخ میدم.برای کامل شدن بعضی از موارد باهاش صحبت کردمسلام ببخشید من در سال 1374 سرقفلی مغازه ای را خریداری کردم الان پس از گذشت 17 سال مالک اول مالکیت را به شخصی دیگر فروخته است الان من به دلیل پاره ای از مشکلات من قصد اجاره دادن آن ملک با وجود اینکه در قولنامه اول حق انتقال به غیر به من داده شده است دارم مالک دوم مرا اذیت کرده و به من میگوید شما حق نداری مغازه را به کسی بدهی و اگر این کار را بکنی من از تو شکایت میکنم و طبق قانون نمیدونم فلان سال تقاضای ملکم میکنم و ملک را از تو برمیدارم وتو مجبوری که هر قیمتی دادگاه گفت ملک را به من بدهی.سوال دیگرم اینه که اگر مستاجر سرقفلی (یا وراث مساجر سرقفلی ) تصمیم به فروش سرقفلی مغازه بگیرد ومالک همان مغازه نیز طالب خرید سرقفلی باشد ولی بر سر قیمت توافق حاصل نشود و قیمتپیشنهادی مستاجر بالاتر از قیمتی باشد که مالک در نظر داشته آیا مالک می تواند مانعانجام معامله سرقفلی مغازه مورد بحث با شخص ثالث شود یا خیر ؟ با عنایت به اینکه درمتن اجاره نامه و قولنامه خرید سرقفلی حق انتقال به غیر به مستاجر داده شده الان حدود 1 سال هم هست که مال الجاره رو از من نمیگیره فکر کنم تصمیم داره به بهانه پرداخت نکردن مال الجاره میخواد تخلیه ملک رو بگیره و مغازه رو از دستم در بیاره
باتشکر
عاجزانه از شما تقاضا دارم مرا راهنمایی کنید..با آرزوی توفیق برای شما
دوست عزیز ق.ج. رایانه ای ادامه قانون تعزیراته و در قانون های جدید که منتشر شده برای اون شماره زدند .ولی این مسئله شکلی و بحث در مورد اون آب در هاونگ کوبیدنه.
دوست عزیز مگر معاونت به طریق مباشرت هم داریم که شماجواب سوال منو معاونت به طریق تسبیب داده اید.
اصولا" یکی از ارکان معانت وجود رابطه سببیت بین عمل معاون و مباشر است.کمی دقت کنید.
خواهش میکنمبا تشکر فراوان بابت جوابتون صمیمانه از لطفتون تشکر میکنم جناب بهنام عزیز ببخشید آخه تو قولنامه من نوشته آقای ........ محق و مجاز است که در مغازه استیفا منفعت کند ویا مغازه را به غیر واگذار نماید.ننوشته که اول مالک یا با اجازه مالکاین یه موضوع موضوع دیگه هم تو قولنامه من هیچ اسمی از شغل به خصوص تو این مغازه نیومده آیا من میتونم شغلم رو تغییر بدم یه چیزی دیگه مالک جدید به من میگه تو باید بیای به من قولنامه جدید تنظیم کنی و تمام شرایط هایی که تو قولنامه قبل داشتی تغییر میکنه و هر شرایطی که من تصمیم بگیرم باید قبول کنی حتی حق انتقال به غیر که داشتی دیگه باطل میشه باید بنویسی اول مالک آیا با فروش مالکیت تمام قولنامه ها باطل میشود با تشکر فراوان![]()
دوست عزیز از اینکه باعث شدم با استفاده از بضاعت اندک حقوقی خود باعث کمک و آسایش خاطرتون بشم خوشحالم در ضمن اگر هم در قرارداد خرید مالک جدید هم به این مسئله اشاره نشده بود باز هم قانون شما را محق می دانستبه اندازه تمام دنیا از شما متشکرم یادآور بشم که من حتی قولنامه مالک جدید هم دیدم ..مشاهده کردم که مالک قدیم توی قولنامه ای که مالکیت رو به مالک جدید فروخته قید کرده که قرارداد واگذاری سرقفلی اولیه از طرف مالک قدیم به پدر من واگذار شده به قوت خود باقیست و مالکین بعدی نیز میبایست طبق شرایط همان قراردادها عمل نمایند و مالک جدید با این علم و آگاهی مالکیت مغازه ما را خریداری کرده و پایین قولنامه امضا کرده.![]()
[/QUOTE]
سلام دوست عزيز من قانع نشدم.
منظور من اينه كه آيا ما در قانون معاونت كه به صورت تسبيب باشه همانطوري كه شما فرموديد داريم يا نه؟
بعدشم مفهوم مخالف نظر شما اين ميشه كه:معاونت به دو طريق است معاونت به تسبيب و معاونت به مباشره .
البته يه نوع معاونت به صورت جرم مستقل وجود دارد كه فكر نكنم منظور شما اين طور معاونتي باشه
ميشه در باره نظر خودتون بيشتر توضيح بدين.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
متن سوالات و پاسخنامه آزمون وکالت سال ۱۳۹۱ | حقوق | 0 | |
![]() |
سوالات ازمون وکالت 91 به همراه کلید ازمون | حقوق | 0 | |
![]() |
سوالات و پاسخنامه آزمون کارآموزی وکالت 91 | حقوق | 0 | |
![]() |
دانلود سوالات آِزمون دکتری حقوق سراسری ۹۱ | حقوق | 0 | |
![]() |
پاسخگویی به تمام مشکلات حقوقی | حقوق | 14 |